HTC Magic - opinie
Telefony HTC HTC Magic Opinie o HTC Magic

HTC Magic

w sumie: 116
  • 0

    1. ~  2009-02-17 21:03:30  host: 80.54.27.31

    niezły wygląd WiFi szkoda że QWERTY nie ma

  • 0

    2. ~  2009-02-18 22:36:51  host: nat02.rtk.net.pl

    No no no, widze że niezła maszynka. Wreszcie dobry procek

  • 0

    3. ~  2009-02-22 17:58:30  host: acea130.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Miooooodzio....wkoncu HTAC z Androidem i mniej tandetnym wyglądem...ciekawe jaka cena...

  • 0

    4. ~htc zobaczym  2009-02-23 23:38:59  host: gwv82.internetdsl.tpnet.pl

    Czy HTC da kiedyś lampe błyskową chociaż małą diode ??

  • -1

    5. ~Holy  2009-02-24 16:03:42  host: aapq148.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ma ;p pod ekranem

  • 0

    6. ~wewef  2009-02-25 08:55:03  host: chello089076006148.chello.pl

    po co qwerty skoro klawiatura bendzie na ekranie

  • 0

    7.  2009-02-25 14:20:57

    telefon klasy pierwszej HTC doruwnuje nokii czy sony ericssonowi

  • 0

    8. ~  2009-02-26 12:56:18  host: host-89-167-54-40.nplay.net.pl

    With google z vodafone, tragedia :/ vodafone wprowadza w kij blokad do oprogramowania do tego ingerencja w zabezpieczenia powoduje utrate gwarancji;/

  • 0

    9. ~  2009-02-26 21:35:03  host: cle71.neoplus.adsl.tpnet.pl

    To ma być G2, tylko nie wiem dlaczego pod logiem vodafone a nie T-mobile... Może jestem w błedzie:o Tak to zaj***sty wyglad, duzo ladniejszy od g1:D

  • -1

    10. ~luk  2009-03-01 17:27:27  host: chello084010165096.chello.pl

    chyba ma wysuwana klawiaturę ,bo o ile dobrze wiem , to jest to samo co ten telefon android co tera w erze mozna go kupic. tylko ze ten to juz ma "właściwe" oznaczenie. bo androida dla ery tez robi HTC.

  • 0

    11. ~pit  2009-03-03 09:30:04  host: 195-205-94-12.pub.krusz-lan.pl

    jak dla mnie to ten model o wiele bardziej jest praktyczniejszy od g1

  • 1

    12. ~  2009-03-10 14:04:02  host: t02-10.opera-mini.net

    @ luk... nie G2 czyli magic nie posiada klawiatury qwerty tak jak G1 i nie, to nie sa te same telefony

  • 0

    13. ~komórkomniaa  2009-03-16 15:27:29  host: aaag45.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Super jest ten nowy model, podobno ma być w Plusie :D

  • 0

    14. ~do 6  2009-03-17 06:25:38  host: 87-205-161-191.adsl.inetia.pl

    A po co bawić się w trafianie liter na ekranie skoro lepiej pisze się na sprzętowej qwerty ?. Pewnie zaraz wypowiedzą się fani nokii że ma mało kolorów. Przecież 65 tyś wystarczy (nie bez powodu 65 tyś obsługuje windows mobile, a teraz system który niedawno wyszedł też)te wasze wyświetlaczyki w nokii mogą się schować ze swoją tandetną rozdzielczością 320x240

  • 0

    15.  2009-04-02 23:32:24

    Dodam ze swej strony że wedlug specyfikacji na stronie http://www.gsmarena.com/htc_magic-2714.php ten HTC Magic posiada bardzo dobrej jakości ekran dotykowy typu pojemnościowego. Ten typ zastosowano w iPhonie i G1 i reaguje na każde dotknięcie i nie trzeba kilka razy dotykać. Posiada też większą baterię niż G1. Bardzo ciekawy.

  • 0

    16. ~Wojtas  2009-05-12 07:01:21  host: amg226.internetdsl.tpnet.pl

    No tak! Tyle funkcji ale o oczku kamery z przodu to zapomnieli...

  • 0

    17. ~magic-user  2009-05-29 07:44:22  host: user-89-108-223-6.mobile.playmobile.pl

    uzywalem g1, nie dawno kupilem magica. Wypas. idelanie lezy w dloni

  • 0

    18. ~fx  2009-05-29 09:14:26  host: px-fo.telsten.com

    wyświetlacz pojemnościowy posiada też Samsung F480 więc przestańcie się już tym brandzlować ;] nic specjalnego...

  • 0

    19. ~user  2009-05-30 10:43:47  host: 212-dom-14.acn.waw.pl

    czy da sie sflashowac ta sluchawke do windowsa mobile?

  • 0

    20. ~monster  2009-06-16 17:54:45  host: pub28.saite.com.pl

    Telefon całkiem w porządku. Kolejny konkurent dla iPhona. Tuż za Palm'em Pre.

  • 0

    21.  2009-06-16 19:38:35

    Brzmi bardzo obiecująco, a od dziś wisi już w ofercie Orange. Jak dla mnie bardzo ciekawa propozycja...

  • 0

    22. ~Lukas  2009-06-18 14:51:07  host: 77-253-116-134.adsl.inetia.pl

    Poszukaj na XDA Developers :) moze ktos to zrobi

  • 0

    23.  2009-06-26 10:34:34

    HTC magic i HTC Touch HD są w podobnej cenie, ale osobiście wolałbym HTC touch, poneiważ rewelacyjny ekran ma, dobry procek i ogółem znakomite wykonanie. Nie podoba mi się ten telefon.

  • 0

    24. ~  2009-06-28 08:57:53  host: 113.159.rev.vline.pl

    Chyba jednak wolę moją omnie:)

  • 0

    25. ~dawa  2009-07-02 14:44:52  host: dow122.neoplus.adsl.tpnet.pl

    niestety nie da się - ale android jest tak modowalny że można na nim zrobic sobie wszystko tak żeby wygladało jak win :)

  • 0

    26. ~mar  2009-07-02 18:27:19  host: ppp-02-main.timplus.net

    lipaa N 5800 lepsza

  • 0

    27.  2009-07-05 15:52:28

    Pod WM to ten sprzęt nie da rady raczej. Procesor nie jest taki super. Ale Android ma niższe wymagania;)

  • 0

    28. ~martyna  2009-07-08 15:24:19  host: aeh170.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam ten telefon od niedawna.. dobry sprzęt.. na początku nie mogłam nie przyzwyczaić że nie ma normalnej klawiatury, ale teraz już jest git..telefon godny polecenia ;)

  • 0

    29. ~Aster  2009-08-06 00:19:05  host: chello089078208148.chello.pl

    Czemu taki słaby ekran? 65 tys kolorów? W nowym systemie - tragedia.

  • 0

    30. ~tomunia  2009-08-13 12:31:30  host: 195.116.35.48

    mam go - rewelacja:)

  • 0

    31. ~tomunia  2009-08-14 21:10:09  host: 195.116.35.48

    telefon jest rewelacyjny

  • 0

    32. ~daarth  2009-08-16 12:01:29  host: t09-01.opera-mini.net

    Osobiście postawię piwo osobie, która rozróżni ekran 16mln kolorów od tego tutaj 65 tys.

  • 0

    33. ~nessip  2009-08-16 14:32:56  host: inet20908na-2.nat.umts.dynamic.eranet.pl

    Fajny chyba przygarnę. Co do porównania HTC Touch HD i tego aparatu to raczej Magic bije na głowę Touch HD. W touch HD mamy WM co sprawia, że jest to mocno średnia komórka. Po first primo jest wolny po second możliwości dostosowania są poniżej krytyki. W WM nie można nawet w prosty sposób ustawić MP3 jako dzwonka. Trzeba robić konwersję na wav i wgrywać do specjalnego folderu systemowego. Dodatkowo ten badziewny przycisk na górze obudowy do wybudzania komórki ze śpiączki jest niewygodny w użyciu. Miałem i nie polecam.

  • 0

    34. ~  2009-08-21 16:16:03  host: 212.160.172.70

    jaki to ma ekran? pojemnosciowy?

  • 0

    35. ~amr  2009-08-23 08:07:47  host: abof239.neoplus.adsl.tpnet.pl

    rewelacja. mam go od miesiaca

  • 0

    36. ~YooRec  2009-08-26 20:20:34  host: bbu168.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Nie czaje laikow co pisza ze 65k kolorow to slabo... odpal sobie palete kolorow w corelu i masz 50 kolorow kolo siebie ktory twoj pusty mozg nie potrafi rozroznic...

  • 0

    37. ~abdul  2009-09-09 11:44:33  host: opolh001-asco.dsl.opol.bdi.inetia.pl

    Do 33, wystarczy mp3 wrzucić do folderu windowsa i możesz se go ustawiać jak chcesz i gdzie chcesz, najwyraźniej jesteś zbyt tępy albo nigdy nie miałeś tel. z WM

  • 0

    38. ~Jaco  2009-09-09 17:03:36  host: afdh103.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Tak, ekran pojemnościowy.

  • 0

    39. ~  2009-09-11 17:41:53  host: 212.160.172.70

    pojemnosciowy powinno pisac w opisie. Wiecie cos o tym ze magiki roznia sie jeszcze iloscia ramu? jak tak to napiszcie cos na ten temat

  • 0

    40. ~Jaco  2009-09-11 21:35:10  host: 83.175.156.132.bialan.pl

    Nie rozumiem co w śród tych zdjęć robi HTC G1? Chyba tylko ma wprowadzać w błąd. Ktoś jeszcze pomyśli po zdjęciach, że Magic ma klawiaturę. Może Admin by to poprawił?

  • 0

    41. ~zbychutp  2009-09-17 12:06:30  host: 212.160.172.70

    Mam ten telefon od tygodnia. Jest zaje...fasjny, ale jego minus to to że blutooth służy tylko do łączenia się ze słuchawką i nie można przesyłać sobie zdjęć, muzyki itp. Oczywiście można to zrobić mailem, ale nie każdy abonament odrazu z internetem (chodzi mi o to że nie dopłacam za przesłane dane).

  • 0

    42. ~luki  2009-09-25 19:47:18  host: afgb248.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mowicie ze 65tys. kolorow to zamalo a podobno kolory ladniejsze i jasniejsze niz w iPhonie.

  • 0

    43. ~MAGIC Rulesss  2009-09-30 08:49:19  host: ip-93.159.31.2.static.crowley.pl

    Nie ma lepszego telefonu na świecie :) android to najlepszy system na komórki jaki mógł powstać. POLECAM

  • 0

    44. ~V_I_P  2009-10-02 13:39:07  host: 213-64-86-88-no118.business.telia.com

    Telefon jest rewelka. Na poczatku troche gubilem sie w menu bo nie jest ono standardowe ale pozniej jest juz tylko lepiej i lepiej. WiFi hula jak ta lala, dostepny android marker rewelacja. Po doinstalowaniu liku gadzetow kest jak komputer. Na poczatku denerwowalo mnie, ze pobieram dane i place korzystajac z roznych menu ale poradzilem sobie i z tym. Pobieram, wysylam dane kiedy chce. WIELKI plus dla HTC... i ten ksztalt....

  • 0

    45. ~bartek  2009-10-05 14:13:51  host: nat-mi2.aster.pl

    korzystam z tego telefonu ponad miesiąc i nie jestem z niego zadowolony. Bateria pada błyskawicznie, jeśli więcej dzwonie i korzystam z neta to nie wytrzymuje nawet jednego dnia. wczesniej miałem iphona przez ponad pol roku i uwazam, ze byl zdecydowanie lepszy. ekran dotylkowy w magicu jest duzo gorszy, wszystko wolniej chodzi, a gry i programy rowniez sa mniej dopracowane niz na iphona. ma rowniez kilka bledow ktore mnie strasznie irytuja, jak np. gubienie sieci, wtedy musze wejsc w opcje i wylaczyc 3g

  • 0

    46. ~mick the magician  2009-10-15 11:42:57  host: chello089077102072.chello.pl

    Można na nim przyglądac/edytowac pliki pakietu office(word,excel,pp)??

  • 0

    47. ~TT  2009-10-17 16:28:34  host: 212.244.27.124

    Do 44 V_I_P prosze stary pomoz mi jak wylaczyles te pobieranie danych non stop mi pobiera a mam go na zwykla karte i juz mam puste konto :/ dzis kupilem tel w komisie jako nowy za 950zl bo ktos tam wczesniej o cene pytal

  • 0

    48. ~TT  2009-10-18 17:01:06  host: 212.244.27.124

    Do 44 jak wylaczyles pobieranie danych

  • 0

    49. ~puba  2009-10-23 09:10:39  host: chaos.tpnet.pl

    @45: jak tak bardzo lubiles iphona to przestan psioczyc na magica i wroc do apple, nic prostszego :) Ja uzytkuje HTC Magic od dwoch miesiecy, krotko mowiac nie zamienilbym go na inny fołn. Bateria 2-3dni w zupelnosci do zaakceptowania, wifi dziala sprawnie, android to temat rzeka, ale mi sie podoba mozliwosc personalizacji i ilosc dostepnych gadzetow. Wszystko czego potrzebuje i wymagam od telefonu dostalem w opakowaniu HTC Magic.

  • 0

    50. ~deathless  2009-10-26 22:07:18  host: chello089077210178.chello.pl

    nie mam tego telefonu ale mam zamiar kupic prosze o napisanie wad

  • 0

    51.  2009-10-30 09:49:35

    przy ab75 zl na 36 mies. jest za 1 zł, na necie pewnie jeszcze taniej

  • 0

    52. ~martawe  2009-10-31 15:42:54  host: aaid236.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam pytanie czy jest mozliwosc ustawienia mp3 na sygnal sms

  • 0

    53. ~ZBYCH  2009-11-03 18:05:20  host: komp-95-171-196-195.protonet.pl

    WITAM czy ktos mi powie jak zmienic opcje jezykowe z Angielskiej na Polska ? w HTP MEGIC

  • 0

    54. ~TT  2009-11-04 15:09:09  host: afam85.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Telefon mam juz od miesiaca, nie wyobrazam sobie teraz innego zakupu niz HTC. Jest to moj pierwszy telefon z tej korporacji, z poczatku problem z danymi ktore zjadaly mi srodki z konta bo mam POPa ale poradzilem sobie z tym i teraz tylko przez WiFi mi ciagnie, nie wiem czemu tak narzekaja niektorzy na baterie u mnie zazwyczaj 4 dni w to wchodzi sluchanie muzy jak jade na uczelnie ok 2h i jak mam okienka smigam po necie do tego dzwonie i smsuje normalnie, co do Androida jak juz sie go pozna .... to mozliwosci sa nieograniczone jest wypassssss:)Poza tym tel ma duzy ekran GPS WiFi wiec cos musi dostarczac prad do tych funkcji. Widgety aplikacje i inne pierdoly do wyboru do koloru. Ekran dotykowy widomo wypas bo pojemnosciowy Nokia ktora mialem kupic zamiast HTC nie umywa sie z dotykiem, w moim egzemplarzu jak do tej pory wszystko smiga bez zadnej zawiech itp, pewnie niektorzy mowia ze lipa aparat- fakt nie jest to najmocniejsza strona Magica ale ja mam cyfrowke Canona i jak gdzies jade wypoczac to zabieram ja ze soba :) Jeszcze jeden drobny mankament PALUSZKI trzeba myc zeby tluste nie byly bo na tel lubia sie prezentowac. 3 pulpity - wyyypas po zainstalowaniu aHome i dorzuceniu skorek mozliwosc rozszerzenia do chyba 7 o ile sie nie myle :) Wydaje mi sie ze jest to doskonala alternatywa dla popularnego iPhona, jesli ktos sie waha to zeby nie byc oklepanym polecam HTC MAGIC jest godny uwagi

  • 0

    55. ~Prezes  2009-11-08 15:26:08  host: abcy113.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Może mi ktoś napisać, jak wyłączyć pobieranie z netu. I jeszcze jedna kwestia. Czy jeśli mam w domu router z tp, to czy podczas połączenia przez Wi Fi telefonu z routerem nie obciążam swojego abonamentu kosztami, prawda?

  • 0

    56. ~Maks  2009-11-08 22:50:00  host: aerv25.neoplus.adsl.tpnet.pl

    niezła jest ale aparat móglby być lepszy i i co tu można wiele pisac 8/10

  • 0

    57. ~kamilos25  2009-11-12 20:51:03  host: 188.33.35.99

    Witam dostałem telefon dzisiaj od szefa jako słuzbowy wymiana telefonów i proszę o odpowiedz czy korzystanie z gps jest płatne???czy cos ciagnie z neta jak działa proszę o odpowiedz pozdro

  • 0

    58. ~marta  2009-11-15 12:22:13  host: gwx-sub23-29.tvgawex.pl

    a jakie zdjecia robi ? dobre jakosciowo ?

  • 0

    59. ~mn  2009-11-21 22:01:32  host: p5b37bc7b.dip0.t-ipconnect.de

    ma androida w wersji 1.5 i jak narazie nie zanosi sie na wersje 2.0 - skype nie wydal jeszcze pelnowartosciowego klienta na androida (nie mozna sobie pogadac za free z innym uzytkownikem skype), istnieje niewiele nawigacji na androida (andnav2 nie dziala na androidzie 1.5), poza tym jest super - wyglad waga oprogramowanie o funkcje - rewelacja - wszystko chodzi szybko - jedyne co wolne to uruchamianie sie tego telefonu - troche trwa - ale jak juz sie odpali to smiga az milo :)

  • 0

    60. ~mn  2009-11-21 22:04:37  host: p5b37bc7b.dip0.t-ipconnect.de

    wylaczenie pobierania danych w tym telefonie mija sie z celem - po co go miec bez pakietu danych... wtedy nie wykorzysta sie go nawet w polowie... kupujac go trzeba rozwazyc pakiecik danych do abonamentu Dane mozna pewnie wylaczyc chocby usuwajac punkt dostepowy do gprs - no ale nie o to chodzi w tym telefonie...

  • 0

    61. ~eee??  2009-11-22 13:49:45  host: dynamic-78-8-149-21.ssp.dialog.net.pl

    Htc Magic jest teraz największym konkurentem Iphona...

  • 0

    62. ~jaktolecialo  2009-12-04 15:06:45  host: 212.244.135.233

    mam ten tel 2 tygodnie i jest super! nawet nie przeszkadza brak sprzętowej qwerty , ekran pojemnościowy reaguje na delikatne muśnięcie! polecam

  • 0

    63. ~StefanoLodz  2009-12-06 18:04:00  host: staticline12745.toya.net.pl

    w danych technicznych o telefonie w pozycji funkcje głosowe, radio określone jest jako brak danych. Otóż z całą pewnością należy powiedzieć że HTC MAGIC NIE MA RADIA

  • 0

    64. ~  2009-12-07 22:12:58  host: afav106.neoplus.adsl.tpnet.pl

    witam:) przymierzam sie do zakupu tego cacka ale chciałbym dowiedzieć sie czy wystepuje tu taki problem jaki miał miejsce w era g1 czyli czy laczy sie sam non stop z 3g przez gprs, czy moze poprawili juz to i bez koniecznej instalacji dodatkowej aplikacji mozna zablokowac niechciane polaczenia. Chciałbym dodac ze mam zamiar kozystac z interenetu jedynie przez WiFi. Prosze o szybko odp. pozdrawiam

  • 0

    65. ~J23  2009-12-09 22:39:01  host: aata120.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Napisałem pod Eclipsem gierkę pod Androida. Na emulatorze mi chodzi ale nie wiem jak ją zainstalować na HTC Magic. Czy ktoś może mi pomóc?

  • 0

    66. ~nawigacja  2009-12-12 16:14:45  host: affo45.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Czy htc magic posiada jakąś nawigacje??

  • 0

    67. ~Bullitt  2009-12-12 18:13:43  host: chello089075004090.chello.pl

    Do 14. Mądralo, to HTC może się schować przy Nokii albowiem wypuszcza dotykowce z rozdziałką 640x360.

  • 0

    68. ~  2009-12-14 18:48:58  host: bqa50.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Do 39. Różni się ilością ramu. Te od vodafone mają 192mb, a te od orange mają 256mb(lub więcej) ramu.

  • 0

    69. ~naiwny  2009-12-17 15:42:49  host: ip-193-192-62-210.ptim.net.pl

    Tak, a jakiś gamoń w orange powiedział mi że ma klawiature fizyczną przez to zdjęcie sam połknąłem haka i teraz chyba trzeba będzie sie przyzwyczaić do dotyku!! jak najlepiej wyłączyć to samo się łączenie z netem bo mi dzięgów nie wystarczy?? please

  • 0

    70. ~:o  2009-12-17 15:44:08  host: ip-193-192-62-210.ptim.net.pl

    usuńcie to zdjęcie z rozsuwaną klawiaturą!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • 0

    71. ~maniekimichał  2009-12-18 21:59:09  host: public-gprs59453.centertel.pl

    potrze buje wiedziec jak się wysyła przes blutu

  • 0

    72. ~maguś  2009-12-21 11:34:23  host: ip-193-192-62-210.ptim.net.pl

    apndroid i uwielbiam już to urządzenie po 30 minutach :D

  • 0

    73. ~kriis  2009-12-24 12:48:35  host: ceh80.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czy ekran jest plastykowy czy szklany??

  • 0

    74. ~StefanoLodz  2009-12-24 19:39:03  host: staticline12745.toya.net.pl

    Aby wyłączyć funkcję pobierania bez Naszej wiedzy danych należy w android market znaleźć bezpłatną aplikację apnDroid której obsługa jest banalnie prosta. Aplikacja jest rewelacyjna. Natomiast niewątpliwe jest to że HTC MAGIC bez dostępu do 3G nie jest w połowie wykorzystywany! Pakiety internetowe są nieodzownymi partnerami HTC MAGIC. Polecam wspaniały telefon!

  • 0

    75. ~druid  2009-12-27 17:16:36  host: bow160.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Do 71 , w Magicu jest jak iPhonie nie da się odbierać i wysyłać plików, ale są programy , które można ściągnąć z marketu . Ktoś pytał jak wyłączyć internet , wystarczy ściągnąć APNdroid i coś tam ustawić ;] Pozdrawiam .

  • 0

    76. ~puba  2009-12-28 15:29:11  host: gaja.tpnet.pl

    cd. #49, kolejne 2 miesiace z HTC Magic i powiem Wam ze jestem jeszcze bardziej zadowolony :) Dla osob ktore pytaja sie czy mozna to czy mozna tamto, czy sie laczyc bedzie non stop z netem czy gps jest platny podpowiadam, wezcie sobie kupcie nokie i bedzie po problemie. Tam jest wszystko ustawione na sztywno i nie ma sie przejmowac niczym poza tym co jest napisane w broszuże. HTC Magic, a przede wszystkim system Android jest kompletnie konfigurowalny i zmienic mozna absolutnie wszystko! Rewelacja, nie widze dla siebie innego telefonu w przyszlosci niz opartego na systemie Android :)

  • 0

    77. ~uki  2009-12-31 02:16:07  host: 77-255-54-52.adsl.inetia.pl

    wiecie może gdzie jest funkcja notatnika w telefonie? jakoś nie mogę jej znaleźć..a w opisie jest napisane ze jest.

  • 0

    78. ~ja  2010-01-02 12:33:14  host: ip-94-42-4-6.multimo.pl

    transmisja przez bluetooth miedzy telefonami nie jest możliwa.. bluetooth jest tu używany tylko do słuchawki na bluetooth

  • 0

    79.  2010-01-03 15:21:03

    1.Do wyłączenia internetu: APNdroid (market) 2.Do wysyłania plików BT: Bluetooth File Transfer (razem z programem InstantRoot dostępnym po forach umożliwia wysyłanie i odbiór plików.

  • 0

    80. ~luki  2010-01-13 20:38:08  host: 77-253-35-142.adsl.inetia.pl

    ekran w tym tel jest pojemnościowy czy oporowy?? tzn. czy odpowiada na dotknięcie palcem czy tylko rysikiem?

  • 0

    81. ~  2010-01-14 11:28:44  host: public77033.cdma.centertel.pl

    super telefonik mega rewelka naprawde ifon to tylko dobrze zareklamowany gadzet i nic poza tym HTC nie trzeba reklamowac tylko kupic i zobaczyc roznice.polecam.

  • 0

    82. ~magic  2010-01-16 22:16:29  host: bct173.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Nie wierze nikomu, kto powiedzial ze telefon pada po jednym dniu zabawy! Dzisiaj flashowalem telefon 2 razy! caly dzien ma wlaczone WiFi, bawie sie nim, slucham muzyki, korzystam z neta i po 12 godzinach bardzo ciezkiego uzywania mam 19% baterii! TELEFON TO KOSMOS! z Romem GyD to jak Hero ;] pozdrawiam andriodowców! :D

  • 0

    83. ~struna  2010-01-19 15:21:54  host: host-81-190-108-115.gdynia.mm.pl

    używałem już każdego systemu operacyjnego...nad tym trzeba sie zastanowic ktory najlepiej odpowiada tobie, w swoim magicu ustawilem siec tylko 2G wyłączając za razem 3G i telefon przestał pobierac dane z neta bez mojej wiadomosci!!, łączę się tylko przez wifi, apropo baterii to naprawde trzymy 1,5 dnia przy średnim używaniu to jest tragedia i nikt mi nie powie ze nie oczywiscie taki ekran ma duży pobór mocy wiec nie ma sie czemu dziwic, jesli ktos szuka tel z dobra zywotnoscia baterii to nokia bije htc. Aparat slaby nie ma co ukrywac(jesli ktos wogole z niego korzysta),android market to istotnie super sprawa. Posiada ekran pojemnościowy, mozna bez problemu ustawic mp3 na dzwonek wlaczajac utwór i naciskając menu=>ustaw na dzwonek', oczywiscie konieczna karta pamieci bo bez niej nie dziala kilka opcji, pisanie na tym ekranie naprawde jest łatwe!! byłem przeciwnikiem dotyków bez klawiatury ale tu jestem milo zaskoczony, moje zdanie jest takie ze jest lepszy od iPhona(używałem obu), ekran wcale az tak szybko sie nie rysuje jak mozna w serwisach wyczytac(dobra jakoś materiału wykończeniowego), Opinia!: jezeli ktoś używa sporo internetu polecam, jezeli ktoś chce używać do odtwarzania video i mp3 polecam, do biznesu natomiast stanowczo odradzam bo wiem i poznałem już wiele lepszych telefonów(nie mówię tu o mailu bo to akurat jest porównywalne z innymi markami) Wielkim!! minusem jest bateria bo to totalna masakra ale to juz opisałem, ogólna ocena 7/10 pozdrawiam

  • 0

    84. ~druid  2010-01-24 21:50:47  host: acmv136.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Do 80: Ekran w Magicu jest pojemnościowy i reaguje tylko na dotyk palca .

  • 0

    85. ~  2010-01-25 12:53:56  host: v12-16.opera-mini.net

    Do 63 - osobiscie nie posiadam JESZCZE tego fonika, ale moj ojciec go ma i znajduje sie w nim radio, wiec nie wiem czemu ty nie mozesz go znalezc - moze poprostu ci go nie wgrali, albo cos. Pare razy bawilam sie tym modelem i wg mnie jest rewelacyjny. Wydaje bardzo czysty i glosny dzwiek, co jest dla mnie wazne, poza tym bardzo wygodnie korzysta sie z android market'u :) mi sie podoba

  • 0

    86. ~Mils  2010-01-30 14:26:55  host: lewandow.lewandow.net.pl

    Świetny telefon! Polecam... zakochałem się w Androidzie! Wszystko na plus poza: -kr. czasem trzymania baterii -długim ładowaniem -bluetoothem tylko do łączenia ze słuchawką. no... ale może poprawią tą ostatnią wadę w sofcie 2.1

  • 0

    87. ~  2010-01-30 22:50:52  host: dynamic-62-87-219-27.ssp.dialog.net.pl

    telefon jest rewelacyjny

  • 0

    88. ~  2010-02-09 11:36:21  host: 212.160.172.70

    jakich romow uzywacie? ja osobicie mam myhero 2.0.5 i mysle czy nie istnieje cos ciekawszego co sadzicie jakie macie ;p

  • 0

    89.  2010-02-12 14:29:09

    Ad 85. Magic radia nie ma. Można za to wgrać aplikację obsługującą i wyszukujacą internetowe radia.

  • 0

    90. ~żmudzio  2010-02-23 18:56:46  host: public-gprs47916.centertel.pl

    Próbowałem się dzisiaj łączyć przez WIFI - telefon znalazł dostęp, połączył się, śmigałem po Android Market, wrzuciłem pobieranie kilku aplikacji i tyle - aplikacje wisiały, nie pobierały się, dopiero po przełączeniu na 3G udało się je pobrać i zainstalować. Podrzućcie, w czym może być problem, dlaczego nie udaje mi się pobierać przez WIFI, czy to kwestia doinstalowania jakiejś aplikacji jak do bluetooth?

  • 0

    91.  2010-03-11 07:02:13

    żmudzio - u mnie też to jest. Wystarczy troszke poczekać lub zresetować telefon. Nie wiem czym to jest spowodowane, wg. mnie wina po prostu softu marketu albo serwery są przeciążone :) Co do telefonu, mam go od 4 dni i muszę powiedzieć, że teraz nie wyobrażam sobie życia z takimi telefonami jak Nokia 5310 czy inne bez systemów. Czuję jakbym miał komputer w ręku a nie telefon [od tych 4 dni niemal w ogóle nie wchodzę na komputer, bo po co ? GG, Internet, gry...]. Jedynym minusem jest, że robimy sporo rzeczy na raz [przeglądamy internet, w miedzy czasie na GaduDroidzie piszemy i jeszcze słuchamy muzyki] to telefon np. podczas pisania nieco jakby się opóźnia, nie zawiesza tylko po prostu opóźnienia są w reakcji. Wersja z 288mb Ram obowiązkowa, a nic nie brać 32B, który pewnie będzie się ciął jak cholera [chyba, że na standardowym sofcie bez Sense]. Telefonik jak najbardziej polecam, porównywałem reakcję na dotyk z Nokią 5800 - szkoda gadać. LG GT505 w żadnym wypadku temu telefonowi nie dorównuje pod niemal każdym względem [nie wiem tylko jak z fotkami].

  • 0

    92. ~szakal  2010-03-11 23:03:13  host: 77-254-163-208.adsl.inetia.pl

    Najlepszy telefon jaki kiedykolwiek miałem w ręku. Teraz z Sense UI, a w przyszłości z oficjalnym Androidem 2.1 na Magica to na prawdę bardzo dobra inwestycja. A radio jest w Androidzie 2.1 .

  • 0

    93. ~  2010-04-14 07:29:20  host: 80.50.232.202

    ~88 CursorSense 1.2.6.1 android1.5+SenseUI. Bardzo stabilny i szybki rom pod nowe radio i spl

  • 0

    94. ~htcmagic  2010-04-23 16:43:20  host: aarz243.neoplus.adsl.tpnet.pl

    bardzo dobry telefon !!!!

  • 0

    95. ~4444  2010-04-23 22:43:34  host: 88-199-38-77.pancom.pl

    Nigdy nie powiem ze HTC Magic jest zly lub do niczego.T fakt telefon niejest doskonaly ale zaden telefon nie jest nigdy doskonaly a nawet apple 3GS co jest akurt najlepszym sprzetem na rynku.I to jest racja ze "PALUSZKI"trzeba myc bo inaczej ekran zrobi sie caly tlusty i bedzie sie napewno to bardzo zle prezentowac.Uzywam obcnie tego telefonu i NOKIA N73 ale i tak do konca swojego zycia bede uzywac NOKII i HTC lub IPhonov.Polecam serdecznie siec z "HEYAH"lub"TAK TAK" do tych telefonow.Sprawdzilem a NOKII "TAK TAK-a" i sprawdza sie naprawde dobrze.Natomiast do HTC Magic polecam bardzo serdecznie iec z "HEYAH" poniewaz ma bardzo dobre standardy i dodatkowo internet mobilny w komie xd.Telefon ma owszem wady miedzy innymi ze sa drobne problemy i slaby aparat.Ale lepiej miec aparat z NIKONA niz na telefonie.Jest wrecz doskonaly ale niesprawdza sie w samolocie a wiem to z tad ze moj kolega z Chin lecac samolotem w ktorym mozna bylo uzytkowac telefon komorkowy nie zabardzo dzialal typu brak zasiegu.Na koniec dodam ze HTC Magic jest wrecz niezbedny do zadan biznesowych.Niektore maja nawet przelicznik walut w Europie i na innych kontynentach.Jeszcze raz bardzo polecam ten telefon.Pewnie 3/4ludzi bedzie sie zastanawiac dlaczego.Odpowiedz brzmi : to jest naprawde MEGA bajer i warto go miec.! Pozdrawiam serdecznie i jeszcze raz bardzo serdecznie zachecam do kupna telefonu HTC Magic xd.

  • 0

    96. ~marczyk9  2010-05-16 12:10:52  host: aaot219.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Widzę że dużo osób tu dręczy zżeranie kasy bo łączy się z netem.Jak by poszukali w guglach to by znaleźli.Ale ja jako miły człowiek ułatwię niektórym sprawę.Aplikacja nazywa się APNdroid i jest w markecie. Nie ma za co

  • 0

    97. ~as  2010-05-25 00:04:43  host: dslb-084-062-056-093.pools.arcor-ip.net

    NIEE ja mam ten tel i wszystkie programy musze z internetu posciagac.!

  • 0

    99. ~pat and kot  2010-07-16 11:47:19  host: a-91-210-51-12.ap.siedlce.pl

    świetny telefon lecz jak na dzisiejsze modele ma trochę mało ramu zamierzam go nabyć w plusie w abonamencie 25 na 1 rok za ok 300zł

  • 0

    100. ~arturiko  2010-07-28 22:46:45  host: ip-79-175-220-157.cable.smsnet.pl

    Witam. Mam prośbę- mógłby ktoś powiedzieć jak należy ustawić ten APN droid zeby wszystko było dobrze i nic nie pobierało z internetu? z góry b. dziękuje:)

  • 0

    101. ~jacklol1  2010-08-06 22:12:02  host: host218d.i24.pl

    Mam pytanie , Orange Branduje ten telefon? . Można śmiało kupić go z simlock Orange ?

  • 0

    102. ~Pesko  2010-08-31 09:37:38  host: 81-210-123-94.ip.netia.com.pl

    Posiadam HTC Magic od dwóch tygodni i jestem z niego bardzo zadowolona. Aby bateria trzymała dłużej należy wyregulować kilka opcji, np.: wyłączyć wibracje podczas pisania sms oraz ustawić automatyczne podświetlenie telefonu. Telefon ma wiele przyjaznych funkcji .Mnie akurat bardzo spodobała się funkcja quickoffice dzięki której mogę czytac książki bądź też swobodnie ściągać z telefonu na egzaminie :) Przeglądanie Internetu, ściaganie poczty to czysta przyjemność. Telefon ten ma wiele fukncji które ułatwiają korzystanie z niego. Choćby np.: skrzynka odbiorcza. Wiadomości są poukładane wg odbiorców, gdy klikniemy na jednego z nich wyświetla się DIALOG - nasz z osobą z którą piszemy sms. Czyli sms przychodzący jest wymieszany z sms wychodzącym co daje nam efekt dialogu . Pisanie sms jest bardzo łatwe, apart reaguje na każde muśnięcie. Osobiscie korzystam z klawiatury telefoniczenj z T9 , nie mam z tym żadnych problemów. Co do robienia zdjęć używam cyfrówki więc nie zależy mi na super aparacie w telefonie. Jestem zdania że do robienia zdjęć nie służy telefon. Mimo to jak komuś na tym zależy to się nie zawiedzie , mnie wystarczy 3,2. Polecam serdecznie ten telefon , nie mogę na niego powiedzieć nic złego i ma same plusy : ) Zapraszam do zakupu ;)

  • 0

    103. ~kiesz1  2010-09-08 21:07:45  host: 77-45-21-251.sta.asta-net.com.pl

    Czy ten telefon ma klawiaturę qwerty??

  • 0

    104. ~  2010-10-07 12:02:52  host: 212.160.172.70

    polecam rom 2.1 smoki X.1 wszystko szybkie i stabilne.

  • 0

    105. ~  2010-10-28 15:39:49  host: public79733.cdma.centertel.pl

    Nie ma qwerty. Mam go od 3 miesięcy i muszę przyznać, że jest to najlepszy i najfajniejszy telefon jaki miałem. Jedynym jego minusem jest brak lampy błyskowej.

  • 0

    106. ~  2010-11-19 16:50:11  host: pab.4web.pl

    Miałem ponad 30 telefonów w życiu - ten jest najlepszy. Android to jest to!

  • 0

    107. ~michal  2010-11-20 20:47:03  host: afaz155.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jako do internetowego telefonu polecam w orange taryfe na karte free,przechodzimy tam jednym smsem,a przy dołądowaniach dostajemy pakiety internetu darmowego,np. za dołądowanie za 5zł mamy ponad 200mb internetu a te 5 zł i tak zostaje !!! bardzo polecam tę taryfę !

  • 0

    108. ~  2010-11-25 19:18:42  host: 212.160.172.70

    a ile za minute polaczenia i czy mozna wykupic pakiet sms?

  • 0

    109. ~mar  2010-12-11 17:22:07  host: 89-79-89-62.dynamic.chello.pl

    kupilem ten telefon nowy 6mies temu za 670zl.Dzis kuplem drugi za 450.mam dwie karty i poprostu nie chce innego miec telefonu.A komorki mam juz 12lat i wiele widzialem.Rewelacja

  • 0

    111. ~bociek  2011-01-04 10:11:26  host: 212.160.172.70

    jezeli chcecie dobry tel na androidzie za niewielkie pieniadze to najlepszy wybor, 450-500zl + andek 2.2 wgrany i macie hero za kilkaset zloty mniej a pomiedzy 3,2 a 5 mpix roznicy az takiej nie ma. Polecam

  • 0

    112. ~  2011-02-05 20:40:38  host: 178-37-68-111.adsl.inetia.pl

    witam, chciałam zapytac czy ktos wie, co nalezy zrobic aby miec skypa na htc magic, ja mam podobno wersje 1.6 androida, a juz sa 2,..?ktore maja skypa...czy ktos moze mi pomoc?

  • 0

    113. ~  2011-06-16 15:49:22  host: z29-13.opera-mini.net

    Czy to jest ten słynny Era (a właściwie to teraz T-Mobile) G1?

  • 0

    114. ~  2011-09-02 10:52:36  host: 212.160.172.70

    #112 wgraj sobie Viber duzo lepszy od skype

  • 0

    115. ~ktos  2011-11-19 00:20:08  host: bjh46.neoplus.adsl.tpnet.pl

    113: NIE!

  • 0

    116. ~qbic  2011-11-26 13:47:13  host: user-46-113-53-95.play-internet.pl

    miałem go już 2 razy...teraz kupiłem po raz trzeci...

  • 0

    117. ~glosniq  2012-09-08 20:21:39  host: 178235030147.wroclaw.vectranet.pl

    Polecam tego smartfona! Android do wersji 2.3, GPS, Wi-Fi -> wszystko działa jak należy. Telefon bardzo szybki, nie przegrzewa się. Jedynie aparat po ciemku robi kiepskiej jakości zdjęcia, ale w ciągu dnia jest na prawdę nieźle. Bardzo solidna konstrukcja, ekran praktycznie od razu reaguje na dotyk (brak jakichś opóźnień itp.). Mówiąc prosto - bardzo solidny produkt HTC.

  • 0

    118. ~Amber  2013-04-12 13:46:32  host: abbr135.neoplus.adsl.tpnet.pl

    fajny fon ale po wgraniu nowego romu bo fabryczny już stary

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-205-150-215.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy skorzystałbyś z opcji logowania na podstawie wzorca oka?

Comarch: będzie biometria w rozwiązaniach dla banków

 

Zobacz wynik | Opinie (1)

Archiwum Ankiet