HTC Incredible S - opinie
Telefony HTC HTC Incredible S Opinie o HTC Incredible S

HTC Incredible S

w sumie: 13
  • 0

    1. ~zawiedziony  2011-02-16 08:50:01  host: z18-08.opera-mini.net

    Co do Htc na MWC to zawiodlem sie na całej linii. Czekał na jakąś rewolucję lub coś lepszego niż DHD(nawet w niewielkim stopniu). A tu nie to że nic lepszego to sie jeszcze uwsteczniają, w takim wypadku pewnie sie skusze na Galaxy s II:) no chyba że do czasu wprowadzenia samsunga coś sie ruszy u Htc:) pozdro

  • 0

    3. ~  2011-02-22 05:56:53  host: 77-253-122-171.adsl.inetia.pl

    jak na high end to slabiutko. Incredible as(S) :D

  • 0

    4. ~pabloromero  2011-02-22 08:32:32  host: do-atman.korbank.pl

    @zawiedziony: ludzie... zrozumcie! to nie uwstecznianie tylko rozbudowywanie gamy modelów średniej klasy. Przy dużej liczbie odbiorców oferta musi być bogata. Robienie telefonów nie polega na wypuszczaniu co dwa miesiące lepszego i bardziej wydajnego sprzętu. Tu raczej chodzi o sprostanie oczekiwaniom użytkowników wszystkich szczebli.

  • 0

    5. ~  2011-02-28 20:16:01  host: 178-37-241-80.adsl.inetia.pl

    @pabloromero: ok, ale użytkownicy high-endów też chcą jakiegoś postępu, który jest widoczny u konkurencji :)

  • 0

    6. ~  2011-03-01 07:04:56  host: public56055.xdsl.centertel.pl

    Moim zdaniem to trochę inna wersja DHD, lepsza bateria, ciut mniejszy wyświetlacz (ten z DHD jest faktycznie trochę za duży), wyświetlacz S-LCD (:

  • 0

    7. ~nygga  2011-03-07 01:16:46  host: 90-156-68-141.internetia.net.pl

    a ja slyszalem ze tan model nie bedzie obslugiwal divx-ow

  • 0

    8. ~gość  2011-06-19 23:04:33  host: acac39.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Wie ktoś może, czy jego wyświetlacz skryty jest pod "Gorillas Glass" (piszę w cudzysłowie bo nie jestem pewien poprawnej pisowni) czy może pod jakimś mniej odpornym szkłem?

  • 0

    9. ~Luks  2011-06-22 21:34:33  host: 109.79.202.140

    zaden fabrycznie nie obslugije DivX. trzeba sobie sciagnac aplikacje z Marketu. Dla kazdego cos innego. Ja zostaje z Desire Z bo to jedyny z klawiatora i nie czesto robia nowe z klawiatorka. i jeszcze dodam ze HTC ma naprawde dobry servis gwarancyjny wlasnie wrocil mi telefonik sprawniotki a tylko jeden glowny goziczek nie dzialal i zaczol mrygac co jakis czas. puki co teraz juz wszystyko ok.

  • 0

    10. ~m111  2011-06-29 19:22:21  host: 89-68-30-121.dynamic.chello.pl

    dobry telefon,wypełniający lukę między Desire S a Sensation.

  • 0

    11. ~  2011-10-04 13:09:41  host: 212.160.172.70

    do Luks: piszemy - klawiaturka, sprawniutki i póki co, a nie "klawiatórka", "sprawniótki" czy "puki co"

  • 0

    12. ~Pawel  2012-03-21 08:32:54  host: user-31-175-119-69.play-internet.pl

    DO 8 niestety nie jest to tak odporne szkło jak np. HD2 :(

  • 0

    13. ~tom  2012-05-16 22:18:40  host: user-164-127-39-76.play-internet.pl

    a ja mam fabrycznych kupiony w madia markt incredible i divixy na nim działaja ( tylko nie czyta txt) . jak dla mnie to telefon bardzo ok.

  • 0

    14. ~webUser  2012-05-17 20:50:09  host: 77-255-229-154.adsl.inetia.pl

    Witam, przesiadłem sie z HD2 i Atrixa Telefon bardzo fajny i co najważniejsze zgrabny. NIESTETY NAGMINNIE GUBI ZASIĘG :(. Próbowałem przyklejać do tej badziewiastej anteny folie alumioniowa z tyłu panelu. Ale nie przyniosło to porządanych efektów. Na satole leżą 3telefony gdzie jeden ma 4kreski drugi ma 3 a Incredible s 1 albo wcale. Fajny telefon ale ze zwgledu na ten mankament będe chyba zmuszony zmienic na inny

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-184-73-122-162.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy skorzystałbyś z opcji logowania na podstawie wzorca oka?

Comarch: będzie biometria w rozwiązaniach dla banków

 

Zobacz wynik | Opinie (2)

Archiwum Ankiet