HTC Hero - opinie
Telefony HTC HTC Hero Opinie o HTC Hero

HTC Hero

w sumie: 128
  • 0

    1. ~Sky  2009-06-25 08:27:10  host: mail3.ingbank.pl

    Multitouch? hmmmm...

  • 0

    2.  2009-06-25 14:02:25

    Ciekawy design, multitouch i trackball - fajna konstrukcja. Coraz więcej telefonów z Androidem wychodzi...

  • 0

    3.  2009-06-26 01:45:48

    ram super, ekran pojemnosciowy multitouch,telefon niesamowity,lecz wygladem nie zachwyca.

  • 0

    4. ~misiak76  2009-06-29 09:47:47  host: 77-252-138-34.ip.netia.com.pl

    Już nie mogę się doczekać kiedy będzie ten telefon. Wymieniam telefon we wrześniu i jak już się zdecyduję na jakiś telefon to wyskakuje jakaś nowość. :)

  • 0

    5. ~Przemek  2009-06-30 19:58:55  host: kalisto.vspace.pl

    Nareszcie telefon lepszy od iPhone.

  • 0

    6. ~ktochsik  2009-07-02 18:14:42  host: xdsl-119-245.wist.com.pl

    lol nie ma stoperu??

  • 0

    7. ~rolnik  2009-07-04 12:32:58  host: acac230.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam ten telefon jest zajefajny!!!!!!!

  • 0

    8. ~Buzuki  2009-07-04 13:43:11  host: esn186.neoplus.adsl.tpnet.pl

    9/10

  • 0

    9.  2009-07-06 12:14:38

    Piękny

  • 0

    10. ~ROBERCIK  2009-07-14 22:58:12  host: 213-238-64-237.adsl.inetia.pl

    brak Radia ? MIINUUUUSSSSSSS !!!!!! ;< ;

  • 0

    11. ~tt  2009-07-16 03:19:13  host: 94-168-188-41.cable.ubr28.sgyl.blueyonder.co.uk

    a wg mnie wygląd jest zachwycający!

  • 0

    12. ~  2009-07-16 13:23:44  host: e.powiatbrzeski.pl

    czasem liczba kolorow wyswietlacza nie powinna byc inna ? 65 tys? chyba z deka mało :P

  • 0

    13. ~Trick  2009-07-17 14:19:48  host: 83.2.24.3

    a dlaczego tylko 65 tys kolorów? Dlaczego nie mogli dać 16lmn kolorów?? No zal! zawsze musi być coś nie tak :( a tak z 16 mln wyglądało by to lepiej? Czy to kolejne ograniczenia jak w WM??

  • 0

    14. ~xyz  2009-07-17 14:30:40  host: 83.2.24.3

    Co o nim sądzicie?? Warto kupić go czy lepiej iPhone 3GS? Chodzi mi głównie o EKRAN, później na muzykę, a na samym końcu na aparacie..Co by lepiej pasowało? Wiadomo kiedy będzie w Polsce??

  • 0

    15. ~QESy  2009-07-20 15:28:58  host: bsm185.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Telefon nawet spoko tylko te 65 tys. kolorów to troszku mało .

  • 0

    16. ~  2009-07-27 12:05:04  host: 093105016044.lowicz.vectranet.pl

    pewnie cena zachwyci :D

  • 0

    17. ~  2009-07-30 01:38:18  host: ip-77-223-233-66.atol.com.pl

    szkoda że ma trackball'a a nie trackpoint'a...

  • 0

    18. ~  2009-07-30 20:01:35  host: c62-111.icpnet.pl

    Multitouch... wow!!! Tylko dlaczego tak mało kolorów??? A mi się wygląd nawet podoba... inny, specyficzny :)

  • 0

    19. ~sq  2009-07-31 20:27:47  host: 94.254.182.170

    wszystko pięknie-tylko dlaczego bez radia..jednak się często przydaje - jedna mała rzecz -a gdyby była to brałbym w ciemno zaraz po tym jak wejdzie do playa..

  • 0

    20. ~Matt  2009-08-03 20:44:36  host: nat.abaks.pl

    ehh gdyby miał tylko więcej kolorów. Ma 246 razy mniej kolorów niż iPhone. Ale tak to wsyzstko super. Idealny do neta. :) Wiem, że na tym systemie operacyjnym nie da się więcej kolorów ale do czegoś się trzeba przyczepić:) Tak poza tym to telefon bardzo ładny i prawdziwy kombajn:)

  • 0

    21. ~Aster  2009-08-04 00:18:35  host: chello089078208148.chello.pl

    Czemu tylko 65 tys kolorów i czemu nie ma kamery do wideorozmów?

  • 0

    22.  2009-08-05 22:01:12

    Tylko czemu znowu taki design? :/ I mogliby wreszcie dać jakąś osłone tego aparatu, skoro już dali 5 mpix

  • 0

    23. ~lol  2009-08-05 22:53:25  host: 78.133.210.185

    @ktochsik - chcesz stoper? opcja 1: android market i znajdziesz.. opcja 2: napisz swoj wlasny.. :]

  • 0

    24. ~mario  2009-08-07 14:54:55  host: 194.181.135.238

    nawet tanio w play jest

  • 0

    25. ~playowy  2009-08-07 16:27:15  host: 193.201.36.36

    tel jest już w PLAY!!!

  • 0

    26. ~Player  2009-08-07 20:57:04  host: ip-213-17-201-42.netia.com.pl

    Cena zachwyca :D powyżej 2000 złotych :( W najdroższym abo w Play przy 36-ścio miesięcznej umowie jest za 1 zeta :)

  • 0

    27. ~alcaps  2009-08-07 21:58:27  host: 177-mo2-12.acn.waw.pl

    Pytanko: czy ten telefon (i inne 3G) z karta sim modemowa (play-online, blue-connect) sam moze laczyc sie z internetem czy programowo jest ograniczony tylko do dzialania jako modem dla innego compa? technicznie musi to byc mozliwe, ale czy software pozwala?

  • 0

    28. ~dejwid  2009-08-08 00:49:06  host: chello089076036110.chello.pl

    HTC Touch Diamond II czy HTC Hero ? Jaki model byście wybrali nie biorąc pod uwagę kosztów ??

  • 0

    29. ~impassive  2009-08-08 11:44:20  host: ip-94-42-15-133.multimo.pl

    Miesiąc czuwania? Nie wierzę!

  • 0

    30. ~Siewier  2009-08-10 21:54:29  host: chello089078130167.chello.pl

    Telefon jest dostępny w sieci Play. Cena nie jest zbyt wysoka. Jednak mimo wszystko Iphone 3Gs to lepsza opcja. Więcej dostępnych aplikacji niż na tą chwile na androida oraz lepsza jakośc wykonania niż u HTC. Poza tym może i jest multitouch ale niektore ruchy są opatentowane przez Apple i ma je tylko Iphone. Jednak telefon warty uwagi.

  • 0

    31. ~cru  2009-08-10 22:44:04  host: host-85-202-152-96.sta.tvknaszapraca.pl

    A wytlumaczy mi ktos w koncu po co w telefonie 16mln kolorow, skoro oko ludzkie i tak tego nie odrozni? Bo juz mam dosc opinii niektorych.

  • 0

    32. ~.  2009-08-11 20:41:58  host: chello089076119170.chello.pl

    cena jest smieszna play 349 zl w one play 45 niestety na 36 miesiecy ale telefon na lata a stawki za polaczenia i tak najlepsze na rynku jesli chodzi o abonament tylko nie rozumiem czemu cena diamonda dalej jest tak wysoka..

  • 0

    33. ~sdfg  2009-08-11 21:39:51  host: 62.152.156.102.dsl.dynamic.eranet.pl

    w play jest bardzo tani umowa na 3 lata i abonament 45 zl i telefon bo 360 zl co do iphona to wybralbym iphona bo tak ekran ma super ipoda tak aparat tez dobry w tym ze hero ma wiecej pixeli .... a iphone jest szybszy bo widzialem na you tube

  • 0

    34. ~Piotrek  2009-08-14 14:15:01  host: chello089078130167.chello.pl

    Tylko że Hero w Play nie ma. Może sa jeszcze gdzieś salony wpolsce gdzie zostały jakies sztuki. Nie ma i nikt nie jest w stanie powiedzieć kiedy będzie. Masakra

  • 0

    35. ~Wiking  2009-08-16 22:30:13  host: c-a27a70d5.010-68-6c736b1.cust.bredbandsbolaget.se

    @Piotrek: no to bez z salonow sa juz na allegro :D

  • 0

    36.  2009-08-18 13:40:45

    Fajnie, że panel dotykowy jest pojemnościowy. Do pracy idealny, do multimediów gorzej :/

  • -1

    37. ~  2009-08-19 00:34:07  host: 77-253-59-247.adsl.inetia.pl

    Najpierw, dostaną go klienci biznesowi.. jeśli się zdecyduję będę go miał w przyszłym tyg. zapewnił mnie doradca biznesowy z playa.. więc indywidualni poczekają jeszcze dłużej..

  • 0

    38. ~Piotre  2009-08-20 16:04:06  host: chello089078130167.chello.pl

    Hero jest już dostępny w BOK. Zamowiłem kuriera, jutro ma być u mnie:)

  • 0

    39. ~a  2009-08-21 01:33:36  host: 87-205-236-66.adsl.inetia.pl

    Witam mam zamówiony ten telefon,nadmieniam że nie korzystam dużo z internetu przez telefon. Proszę wyjaśnijcie mi o co chodzi z tym internetem i HERO,czytam że sam się łączy do sieci,czy to prawda?Czy można mieć ten telefon i w ogóle nie korzystać z internetu, a jeżeli już się łączy to czy robi to często. Proszę nie śmiejcie się tylko chciałbym aby ktoś mi wyjaśnił o co w Hero chodzi dokładnie z tym internetem. Dziękuję za każdą wiadomość.

  • 0

    40. ~venro  2009-08-21 23:32:19  host: 186-231.jnet.kosman.pl

    * a - Mialem go przez 1 dzien. Tylko wlozylem karte SIM i od razu sciagnal mi pogode, godzine i date. O nic nie pytal... Sadze, ze mozna to wylaczyc. Ogolnie biorac pod uwage jego mozliwosci i wbudowane uslugi troche glupota jest posiadac go bez internetu w planie taryfowym.

  • 0

    41. ~dxtr  2009-08-22 10:16:07  host: rea.ipt.com.pl

    Wszystko pieknie, odstrasza jednak wyświetlaczem 65 tys. Android obsługuje do 16mln kolorów więc dlaczego ma tyle co nokia 1680?

  • 0

    42. ~bober  2009-08-22 18:12:40  host: apn-77-112-72-41.dynamic.gprs.plus.pl

    już podrożał w play ;p

  • 0

    43. ~as  2009-08-22 22:03:24  host: aejn14.neoplus.adsl.tpnet.pl

    można wyłączyć całkowicie połączenie z internetem, ale wtedy ten telefon traci przynajmniej 80% swoich możliwości i potencjału

  • 0

    44. ~bober  2009-08-22 23:21:14  host: apn-77-114-15-164.dynamic.gprs.plus.pl

    już podrożał w play ;p

  • 0

    45. ~  2009-08-24 11:26:18  host: 212.160.172.70

    po prostu android przesyla wszystkie informacje na serwery google inwigilacja 100% czyt ksiaza tel. wykonywane pol. maile smsy wszystkie informacje sa archiwizowane na serwerach google. Sam jestem ciekaw czy bezczelnie wysyla to kiedy mu sie podoba a my placimy za to z abonamentu czy czeka na polaczenie wireless

  • 0

    46.  2009-08-24 12:30:20

    Telefon ma dużo funkcji internetowych i aktualizuje się samoczynnie, aczkolwiek można wyłączyć całkowicie dostęp do internetu z poziomu menu. Poza tym nie widzę sensu kupowania tego telefonu i niekorzystania z internetu. Nie ciągnie go aż tak dużo żeby się bać. Sama aktualizacja maila, pogody, zmian w servisach społecznosciowych wymaga pobrania kilku do kilkunastu mb miesięcznie. Kupujesz paczkę 50 mb i jeszcze ci zostanie. Poza tym można wyłączyć dostęp do internetu przez Gsm, a ustawić aby się aktualizował bedąc tylko w zasięgu wifi i już.

  • 0

    47. ~QUEDOO  2009-08-24 21:07:25  host: 87-205-227-32.adsl.inetia.pl

    hmmm... Ogólnie to trochę lipa. Porównajcie go sobie z wcześniejszym produktem firmy HTC, a mianowicie Touch Pro 2. HTC hero ma bardzo małą rozdzielczość - tylko 320x480 touch pro 2 ma aż 480x800 a mój k800i ma 240x320 wiec tylko 2x mniej. w dodatku to jest zwykły TFT co oznacza ze nie będziemy zachwyceni ostrością obrazu. Druga rzecza jaka mnie martwi jest brak dodatkowej/wysuwanej klawiatury QUERTY (takową ma Touch pro 2) ktora znacznie ułatwia poruszanie się po internecie. na + oceniam androida który jest znacznie sprawniejszy niż windows 6.1 pro. i tyle

  • 0

    48. ~kili  2009-08-25 19:08:40  host: 87-205-63-34.adsl.inetia.pl

    Internet potrzebny jest w HERO do aktualizacji aplikacji i innych info - pogoda, maile - można to całkowicie oczywiście całkowicie wyłączyć: http://www.youtube.com/watch?v=9urdfxXb6cM - 2:30

  • 0

    49. ~uj  2009-08-25 22:21:20  host: 093105093162.legnica.vectranet.pl

    Telefon sam łączy się z siecią więc fajnie kupić jakiś pakiet internetowy (15zł za 500 mb w play a to zupełnie wystarcza) W ostateczności można wgrać APNdroid i jechać tylko na Wi-Fi :D

  • 0

    50. ~Piotrek  2009-08-26 19:09:58  host: chello089078156118.chello.pl

    Można wyłączyć mu całkowicie dostęp do internetu. Przy włączonym telefonie naciskasz i przytrzymujesz chwile słuchake ktorą rozłaczasz rozmowę i masz na samym dole opcje SIEĆ KOMÓRKOWA jesli jest podpis ze połączenie z internetem jest włączone to klikas na ta opcje i masz już wyłączone:) Telefon łaczy się z internetem w celu pobrania aktualizacji oprogramowania ktore lepiej aktualizować ale możesz w ustawieniach ustawić zeby zawsze pytał CIe czy chcesz aktualicować soft. Telefon mam od dwuch dni. Jest świetny. Wcześniej miałem Ipgone 2g i 3g. Prawie tak samo dobry jak telefony Apple. Wszystkie gowna z Windows Mobile i Symbianem chowają się przy telefonach z Androidem i Mac OS. Pamiętajcie że przy telefonach z panelem dotykowym największe znaczenie ma rodzaj tego panela. Jesli jest pojemnościowy telefon będzie dobry jeśli jest oporowy czyli taki ktory reaguje na rysik jak w Omni czy 5800 to jest to szajs:) Pozdrawiam

  • 0

    51. ~miki  2009-08-27 04:43:08  host: aaxl38.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ~a A umiesz kolego, koleżanko (?) wpisać adres "gooogle.pl" ??? Oczywiście, pod warunkiem że umiesz korzystać z czegoś takiego jak wyszukiwarka. Jesooo jacy ci ludzie są beznadziejni - dzieci neo.

  • 0

    52. ~znajomy  2009-08-30 11:50:06  host: hbi194.internetdsl.tpnet.pl

    z tego co wyczytalem w ofercie play to telefon ma 262 000 kolorow wiec tyle samo co np moja nokia n73

  • 0

    53. ~day66  2009-09-03 22:34:52  host: host-217-172-250-89.lodz.mm.pl

    narzekacie na kolory(że mało)a nie zdajecie sobie nawet sprawy, że ludzkie oko nie jest w stanie tych 64 tyś barw rozpoznać. Druga kwesta i chyba najważniejsza, Android podobnie jak Windows Mobile obsługuje TYLKO i Wyłącznie paletę 64 tyś barw. Posiadając lcd z 500 milionową paletą barw, system wyświetlałby nadal te 64 tysiące . Nie pieprzcie już nic więcej.

  • 0

    54. ~piatek10001  2009-09-06 13:27:01  host: 83.2.224.2

    bubel jak h.. to ja w k850 mam 5 mpx aparat... a to gowno nawet radia nie ma

  • 0

    55. ~yachoo  2009-09-07 00:36:57  host: chello089074068015.chello.pl

    @day66: 64 tys. kolorów (inaczej 16 bitów) jest odróżnialne od 16 mln kolorów. A Android tak jak każda inna dystrybucja Linuksa obsługuje 24 bitową paletę kolorów, czyli 16 mln kolorów.

  • 0

    56. ~El  2009-09-07 11:59:10  host: 77-255-105-68.adsl.inetia.pl

    Do "day66": Idąc twoim tokiem rozumowania można by się spytać po co ci w takim razie w tym telefonie aparat 5 Mpix skoro twoje oko nie jest w stanie dostrzec nawet dwóch milionów pikseli?! Po co ci odtwarzanie video z prędkością np. 60 klatek na sekundę skoro żeby uzyskać płynność ruchu twoim oczom w zupełności wystarczy prędkość 24 klatek na sekundę?! Takich pytań mógłbym zadać więcej.

  • 0

    57. ~daio  2009-09-14 13:56:54  host: cotel.pl

    Czy HTC Hero może służyć jako modem do komputera??

  • 0

    58. ~Daniel  2009-09-15 14:28:37  host: cotel.pl

    Czy w HTC Hero, wiadomości tekstowe (sms) sa prezentowane w formie czatu??

  • 0

    59. ~seb  2009-09-17 22:51:25  host: ekr208.neoplus.adsl.tpnet.pl

    porazka, 3 tyg temu zlozylem zamowienie na telefon z przeniesieniem nr, play bombarduje mnie o podpisanie cyrografu a mila pani przedstawicielka nieraczyla nawet zlozyc zamowienia przez ten czas, sie okazalo ze play podniosl ceny o 300 zl przez "rzekomy" kurs euro i teraz ani telefonu ani przeniesienia bo po co jak na wstepie tak olewaja klienta :|

  • 0

    60. ~seb  2009-09-18 00:09:52  host: ekr208.neoplus.adsl.tpnet.pl

    porazka, 3 tyg temu zlozylem zamowienie na telefon z przeniesieniem nr, play bombarduje mnie o podpisanie cyrografu a mila pani przedstawicielka nieraczyla nawet zlozyc zamowienia przez ten czas, sie okazalo ze play podniosl ceny o 300 zl przez "rzekomy" kurs euro i teraz ani telefonu ani przeniesienia bo po co jak na wstepie tak olewaja klienta :|

  • 0

    61. ~szymwyd  2009-09-23 11:24:22  host: unused-077079210222.atman.pl

    16milionow kolorow a 65tys... jaka to roznica ~Trick ze piszesz ze zal?! napisz mi ile kolorów jestes w stanie rozroznic... Jak bedzie ich wiecej niz 65 tysiecy to sie zgodze z Twoją opinią :D

  • 0

    62. ~karol  2009-09-24 10:10:24  host: 199.67.203.142

    Czy ktos mi wyjasni czemu Hero jest tak drogi w porownaniu do Magic'a i Samsung'a I7500? Na alledrogo Hero prosto z salonu to 1700 PLN, a dwa pozostałe to ok 1000 PLN.

  • 0

    63.  2009-09-28 21:21:38

    @62 między innymi ekran- hero ma ekran pojemnościowy a pozostałe dwa oporowy

  • 0

    64. ~m3rCek  2009-09-29 11:10:30  host: chello087206129142.chello.pl

    A ludzie powiedzcie mi po co wam więcej kolorów ?? jak ludzie oko rozróżnia 50 tys. kolorów więc nie wiem o co wam chodzi

  • 0

    66. ~multimedia-center bluecity w-wa  2009-10-01 00:25:03  host: abag136.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Serdecznie zapraszamy wszystkich zainteresowanych tym produktem. W naszym salonie telefon dostępny jest od ręki w bardzo dobrej cenie;) można włączyć sprawdzić czy telefon odpowiada naszym wymogom multimedia-center bluecity warszawa 223117424 Zadowolenie naszych klientów jest najważniejsze

  • 0

    67. ~adamo  2009-10-01 17:16:44  host: chello089076167161.chello.pl

    Bo HTC w Polsce jest bardzo mało, kumpel pracuje w Play i każdy salon od czasu do czasu otrzymuje z magazynu jedną sztukę... ja mam HTC i rewelacja : ) polecam : )

  • 0

    68. ~Iglo  2009-10-01 19:23:29  host: chello089077052231.chello.pl

    Mam jedno pytanie,dosyć ważne.Mam zamiar kupic Hero,ale jedno mnie zmartwilo.Mając go w ręku,w salonie Play przyciski odbierania i rozłączania połaczeń,menu i inne te przyciski były strasznie schowane w obudowę.czy one naprawde ani milimetra nie wystają?Czy po prostu ktoś za dużo sie nim bawił i nastąpiło zmęczenie materiału? To ważne dla mnie.Pozdro.

  • 0

    69. ~Iglo  2009-10-02 17:52:44  host: chello089077052231.chello.pl

    Mam pytanie.przymierzam sie do kupna tego telefonu,ale ostatnio zmartwiła mnie jedna rzecz.Mając do w ręku w salonie Play,zauwazyłem ze przyciski MENU,ZIELONA i CZERWONA SŁUCHAWKA oraz 'DOMEK' są na równej linii z obudową.czy to było zmęczenie materiału,czy one faktycznie nie wystają ani milimetra poza obudowę?proszę o szybką odpowiedź.

  • 0

    70. ~Iglo  2009-10-02 18:56:46  host: chello089077052231.chello.pl

    Mam pytanie.przymierzam sie do kupna tego telefonu,ale ostatnio zmartwiła mnie jedna rzecz.Mając do w ręku w salonie Play,zauwazyłem ze przyciski MENU,ZIELONA i CZERWONA SŁUCHAWKA oraz 'DOMEK' są na równej linii z obudową.czy to było zmęczenie materiału,czy one faktycznie nie wystają ani milimetra poza obudowę?proszę o szybką odpowiedź.

  • 0

    71.  2009-10-03 21:22:58

    @karol - odpowiedz na Twoje pytanie jest bardzo prosta - Magic ma 3 ekrany menu "konfigurowywalnego" a Hero ma ich az 7 - z tego wniosek ze powinien kosztowac 1000*7/3 czyli okolo 2333 PLN czyli jest tanszy niz powinien

  • 0

    72. ~Znawca :P  2009-10-04 00:34:04  host: cih65.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Weźcie się opanujcie z kupnem tego. Po pierwsze system Android i nie jestem pewien czy się da wgrać WM. Drugie to wyświetlacz ale to nie robi dużej różnicy ponieważ w większości telefonów tego typu jest to samo. Moim zdaniem jest już lepiej kupić HTC Tuch pro hd, omnie hd lub Toshibe TG01 z prockiem 1ghz!!!

  • 0

    73. ~  2009-10-05 18:30:47  host: adlp113.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ten telefon bije po oczach soczystoscia barw! A jak ktos nie widzial w zyciu na oczy tego tel. i narzeka... no coz tak to jest jak sie patrzy na suche dane. Dla mnie Omnia HD to badziew, ale na papierku, nie powiem, ładnie wyglada... i tylko na nim!

  • 0

    74.  2009-10-06 10:59:27

    bo zawsze jest ktoś kto chce zapłacić

  • 0

    75. ~RP99  2009-10-08 23:17:52  host: apn-77-115-165-185.dynamic.gprs.plus.pl

    Właśnie dziś po długim oczekiwaniu dostałem ten tel w salonie play!!!I po wstępnych oględzinach:-) uważam że nawet przerósł moje oczekiwania i wyobrażenia!!!!!!Zdecydowanie polecam wszystkim!!!

  • 0

    76. ~pasta  2009-10-12 17:55:44  host: acns10.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ~72... haha nie jesteś pewien czy się da wgrać WM??? na szczęście nie - a wm odchodzi do lamusa za takimi jak Ty. Telefon genialny, bardzo intuicyjny, wymarzony do netu - poczta, rss, www, GG, wszystko. Pakiecik 500mega mi styka, jak dochodzę do pracy sam się przełącza na firmową wifi i nie ciągnie z pakietu - nawet nie trzeba blokować. Bateryjka mogła by być lepsza, ale sądzę że inny telefon też nie wytrzyma 8h ciągłej zabawy z netem gps, multimediami itd. Dla mnie rewelka

  • 0

    77. ~pasta  2009-10-12 18:01:07  host: acns10.neoplus.adsl.tpnet.pl

    PS - że nie wspomnę o wyświetlaczu, gdzie wystarczy musnąć i wszystko działa idealnie, a nie tak że trzeba 3 razy naciskać albo przesuwać żeby coś zaskoczyło. Podobnie jest w omnii hd i iphonie, ale pierwsza za duża i mam dość symbianów a iphone ... cóż... tel świetny, ale mam wrażenie że android ma bardziej rozwojową przyszłość niż zamknięty światek appla.

  • 0

    78. ~playman  2009-10-12 23:32:22  host: ip-193-43-242-23.broker.com.pl

    A Play podniósł znowu ceny od 02.10.09 - na początku ten fon kosztował 299,- pln w taryfie firmowej 150 a teraz... 649,- pln NETTO!!! Niech sobie go w du[beep] schowaja w takiej cenie z cyfografem na 24 mce...

  • 0

    79. ~huzar  2009-10-20 22:45:34  host: 87-205-200-79.adsl.inetia.pl

    Pierwszy telefon z którego naprawde jestem zadowolony i ciagle sie ciesze ze go mam Na moja omnie kupiona w czerwcu juz nawet patrzeć nie chce i dostaje drgawek na sama mysl o niej. Zdecydowanie lepsza jakość rozmów i zasiegu niż w Omni nawet na róznych rom i radio. Roznica jak miedzy niebem a ziemia. Zawsze w pokoju szukalem zasiegu przy oknie by w miare coś słyszeć, a teraz siedze gdzie chce i rozmawiam komfortowo. Bateria w Hero tez jest zdecydowanie lepsza, dwa dni to tak spokojnie przy normalnym użytkowaniu. bardzo fajny ekran i dotyk i widzenie. Bardzo przyjazny telefon. zdecydowania inna jakosc.

  • 0

    80. ~DM  2009-10-22 23:54:37  host: skynet-94-141-145-235.koronowo.com.pl

    Ciekawi mnie jedno czemu zrezygnowali z klawiatury qwerty ktora w G1 sie sprawdzila

  • 0

    81.  2009-10-28 16:52:32

    Do 31: i innych... Po to 16 mln. kolorów bo ludzkie oko odróżnia miliardy kolorów. Doucz się i nie powielaj głupot. Gdybyś rozróżniał tylko 256 tyś. Twój świat by był wyjątkowo szary. Tak w skrócie. Pozdrawiam

  • 0

    82. ~gość  2009-11-02 21:54:43  host: pkl180.sanok.biz

    Do Day66 :) Ludzkie oko jest w stanie rozróżnić od 500 tys. do 1,5 mln barw (zmienne osobniczo, daltoniści oczywiście rozróżniają mniej). i nie wiem skąd te 64 tys. barw wytrzasnałeś (w dawnych czasach miałem kartę graficzna która wyświetlała w 32 tys., 64 tys oraz w 16.8 mln kolorach i wwierz mi że ze 100% dokładnością mogłem powiedzieć który tryb był włączony na zdjęciu z przejściami tonalnymi :) jak jest dużo pstorkacizny i mały ekran to różnice są niewielkie.

  • 0

    83. ~Daniel  2009-11-03 17:28:53  host: cotel.pl

    Czy kilka aplikacji może działać w tle?? Chodzi mi o to, czy jak mam włączoną jakąś aplikację, to czy można zminimalizować i włączyć inną aplikację

  • 0

    84. ~bobass  2009-11-14 12:19:25  host: host94231436.microchip.net.pl

    kolory w tym tel są bardzo wyrazne klawiatura qwerty tez jest także telefonik polecam mam go od miesiaca i jestem nim zachwycony jedyny mankament jaki dostrzegłem to brak lampy błyskowej... miałem wczesniej omnie i nie ma porównania jezeli chodzi o szybkosc i wyrazistosc kolorów naprawde polecam ..:)

  • 0

    85.  2009-11-20 11:54:10

    ad huzar A aktualizowałeś soft w omni na stronie samsungmobile.com Jak nie to nie wiesz co tracisz. Ja też myślę o przejściu na Hero jak będzie w Erze,ale żal mi dobrej Omni z nakładką Shell

  • 0

    86. ~  2009-11-22 17:55:25  host: 0x535f7ca0.rdnxx3.dynamic.dsl.tele.dk

    huzar Chyba mieszkasz w jakims bunksze. Mam Omnie i trzymie mi bateria 3-4 dni. Zasieg nie jest rewelacyjny ale bez przesady. Hero ciekawy telefon. Ale mimo wszystko zostaje przy Omnii. Bezsensu zamieniac Omnie na Hero. Szkoda kasy.

  • 0

    87. ~po prostu cudo  2009-12-02 21:03:10  host: 77-254-132-183.adsl.inetia.pl

    ale widze ze połowa opini jest fałszywa wiec nie wierz w te złe a spytaj tych co mają , po prostu rewelacja , Polecam !!!

  • 0

    88. ~  2009-12-09 08:18:38  host: 87.192.210.60

    jak wgrać muzykę przez kabel UsB

  • 0

    89. ~  2009-12-30 22:00:41  host: evdo-78-30-103-131.subscribers.sferia.net

    Mam to cacko od 2 dni - na początku były drobne problemy z przestawieniem się na nowy system, ale po załapaniu o co biega w Androidzie mogę z czystym sumieniem powiedzieć że interfejs tego telefonu jest po prostu boski. Wszystko co miałem do tej pory chowa się w cień w porównaniu z tym co zaprezentował Hero. Dotyk jest kapitalny, bateria jak na taki kombajn radzi sobie całkiem nieźle, a możliwości personalizacji powalają na kolana. Mam tylko jeden mały problemik i może inni dadzą radę mi pomóc. Otóż multimedia są segregowane według daty a chciałbym żeby były według nazw - czy da się to przestawić? Napiszcie jak to zrobić - nie chcę komentarzy od neodzieci które tylko ślinią się na jego widok tylko od prawdziwych poważnych użytkowników.

  • 0

    90. ~Gosc  2009-12-31 20:24:57  host: acse136.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ten telefon jest niesamowity! Ale trzeba pamietac ze bez dostepu do pakietow danych to jest on praktycznie tyle samo funkcjonalny co nokia 3310. Nie oszukujmy sie. Ktos tu pisal ze sam pozwala sobie na pobieranie danych, tak, to prawda. Kalendarz pogoda itd. jest aktualizowane na bierzaco bez naszej zgody. Ale oczywiscie mozna to w prosty sposob wylaczyc w opcjach. Jezeli ktos zamierza wziac ten telefon i nie korzystac z internetu w nim, to niech wogole o nim zapomni. Osobiscie bardzo go polecam!

  • 0

    91. ~gość 0203  2010-01-07 16:11:35  host: 83-238-233-227.adsl.inetia.pl

    Mam pytanie. Jeśli wykupię w Play'u jakikolwiek internet, to czy jeśli mam w domu routera, który ma wi-fi, to czy będę mógł na HTC korzystać z niego?

  • 0

    92. ~matitg  2010-01-12 19:14:19  host: cey223.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ma Flasha co bardzo mnie smuci bo to jedyna rzecz, której potrzebuje do szcześcia z ip :/ jak os x nie wypuści flasha do wakacji .. przesiadam sie na nowe produkty HTC z androidem !!

  • 0

    93. ~touu  2010-01-22 11:49:52  host: asystent.ds9.agh.edu.pl

    Jak w Hero ustawic swoj dzwonek

  • 0

    94. ~gość0203  2010-01-22 16:41:47  host: 77-254-115-184.adsl.inetia.pl

    Dlaczego w moim HERO nie mogę ani odbierać, ani wysyłać plików za pomocą bluetooth? Proszę o szybką pomoc;)

  • 0

    95. ~jg  2010-01-24 16:33:33  host: client-86-25-219-246.glw-bng-011.adsl.virginmedia.net

    powiedzcie jak mozna usunąc ikonki z pulpitu nie moge tego znzlezc

  • 0

    96. ~jg  2010-01-24 18:31:16  host: client-86-25-219-246.glw-bng-011.adsl.virginmedia.net

    powiedzcie jak mozna usunąc ikonki z pulpitu nie moge tego znzlezc

  • 0

    97. ~Player  2010-01-29 10:02:49  host: dbm240.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Do 78. Fakt kosztował tyle w promocji "swobodny internet" której główną cecha był zaniżone ceny tego tela i samsunga galaxy jeśli dobrze pamiętam. W nowej promocji swobodny internet 2 możesz go mieć już od złotówki, a tylko w najtańszej opcji, musisz płacić więcej tj. 149 złotych. Ja dzisiaj jadę go łyknąć. TANIEJ NIŻ W PALY GO NIE DOSTANIESZ!

  • 0

    98. ~freak  2010-02-02 10:42:12  host: azz10.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jaka jest największa pojemność karty pamięci jaką ten telefon będzie czytał bo szukałem i nigdzie nie mogę tego znaleźć

  • 0

    99. ~mmike99  2010-02-10 18:15:58  host: aazf155.neoplus.adsl.tpnet.pl

    do 98 freak - 16gb, więc przyzwoicie. Micro Sd san diska 16gb około 170 zł ^^

  • 0

    100. ~  2010-02-10 18:16:47  host: aazf155.neoplus.adsl.tpnet.pl

    do nr. 6 - stoper możesz w każdej chwili sciągnąc z marketu androida.

  • 0

    101. ~mmike99  2010-02-10 19:04:45  host: aazf155.neoplus.adsl.tpnet.pl

    nr.58 - istnieje taka możliwość ^^

  • 0

    102. ~gwk01  2010-02-17 15:48:32  host: cgu214.neoplus.adsl.tpnet.pl

    używam tego telefonu i mówie szacun. do 95.96. przytrzymaj ikone którą chcesz usunąć i pojawi sie napis usuń i tam ikone skierujesz. do do Telepolis i danych technicznych: Telefon posiada stoper i minutnik. pozdrawiam aha i już jest naviexpert nawigacja na hero już mam i śmiga dobrze.

  • 0

    103. ~htc  2010-02-23 11:11:18  host: 79.97.154.23

    32 gb wchodzi max na karcie, w nastepnym update pewnie wprowadza obsluge wiekszych... on czyta SDHC wiec wszystkie SHC powinny hulac jakie sa na rynku

  • 0

    104. ~malin  2010-02-24 18:00:58  host: 85-31-243-212.internetia.net.pl

    Bez ograniczeń jeśli masz większą niż 32gb dogrywasz patcha i działa :)

  • 0

    105. ~  2010-03-03 12:12:52  host: aeqo186.neoplus.adsl.tpnet.pl

    A ja mysle ze 65k kolorow to dobre rozwiazamie poniewaz jezeli komus sie podoba telefon a kocha WM to zamiast androida moze zainstalowac WM

  • 0

    106. ~nieedzwiedz  2010-03-07 17:58:03  host: dynamic-81-168-143-198.ssp.dialog.net.pl

    no wiec przed napisaniem jakiegokolwiek posta poczekałem miesiąc z użytkowaniem tego telefonu i mam nadzieje ze co nie co mogę o nim powiedzieć. Dodam że zastąpił on nokie 5800. To może zacznijmy: Pierwsze co mi się rzuciło w oczy to tak zwana "bródka" jedno mogę wam powiedzieć że to dla mnie wielki plus telefon dobrze leży w ręce i świetnie dzięki temu się operuje kuleczką, zagięcie w ogóle nie przeszkadza mi w noszeniu w moim wypadku w kaburze przy pasku. Wyświetlacz jak na moje i tak duże paluchy daje się przyzwyczaić, chociaż ciężko było bo przy 5800 przyzwyczaiłeś się do rysika. Co do kolorów to ja nie widzę praktycznie różnicy miedzy tym 5800 (16mln kol) a tym w hero. A i co mi od razu przychodzi do głowy to Market jest tam masa darmowego oprogramowania i można znaleźć wszystko według gustu, bo bądź co bądź to co ma się na początku na czystym systemie... może nam trochę czegoś brakować (nie tylko gier) Co do baterii to wgrałem program Battery Life i on wykazał iż wytrzymuje on 33h58min przy moim użytkowaniu, w którym to dużo gram, słucham muzyki około 1-2h dziennie plus internet praktycznie pół dnia działa. Pakiet 2GB na miesiąc wystarcza mi spokojnie ;p Dodam że ten telefon bez neta... hmm jakoś sobie tego nie wyobrażam. Dodam iż od czasu do czasu pełnił też role modemu w laptopie i chodziło bardzo genialnie (ale zasięg 3G Play we Wrocławiu). W domu czasami jak chce coś pobrać na tel to przełączam się na wi-fi które działa idealnie, podobnie jak w noki 5800. Jednak pod jednym przebija on nokie mianowicie obsługa flash aż mnie zadziwiła, może wszystko nie działa, ale reklamy oj tutaj szacun... Co do aparatu to tutaj jest hmmm lipa przede wszystkim bardzo mnie boli brak jakiego kolwiek flasha, który nie tylko poprawia jednak zdjęcia zwłaszcza w pokoju ale przydaje się kiedy otwieram samochód czy też wpadnie mi za szafkę cokolwiek :/ a same zdjęcia ... cóż jeżeli nie są one na dworze przy ładnej pogodzie to jak dla mnie dali by 2mpix i było by to sam

  • 0

    107. ~Rayquake  2010-03-16 11:47:58  host: 212.160.172.70

    Mam Hero od 4 miesięcy i chciałbym zdementować opinie coponiektórych. Ekran wcale nie ukazuje, jakoby niedomagał w ilości kolorów - jakość obrazu jest krystaliczna, wręcz kłuje w oczy nasyceniem barw i kontrastem. Nokie z ekranami 16M kolorów się chowają. Na początku miałem wrażenie, że jest to ekran AMOLED, a to już mówi że ekran LCD w Hero to absolutnie najwyższa jakość. W połączeniu z superczułym pojemnościowym dotykiem sprawia wrażenie naturalnego przedłużenia układu nerwowego człowieka ;) Oczywiście telefon rozkłada swoje skrzydła przy stałym połączeniu z internetem, jednak i bez niego jest bardzo funkcjonalny - wystarczy zawczasu doinstalować programy z Marketu i już mamy zapewnioną rozrywkę na wycieczce na wsi odciętej od internetu. Aha, najważniejsze, bo nikt jeszcze tego nie nadmienił: procek tego fonu ma DWA rdzenie: 528 + 274 MHz, z czego drugi rdzeń jest wykorzystywany przez niektóre aplikacje i to tylko w Androidzie 2.1. Akcelerator 3D obsługuje Vertex/Pixel Shader, więc Hero świetnie poradzi sobie jako konsolka. Ogólnie bardzo polecam.

  • 0

    108. ~UZYTKOWNIK  2010-03-17 14:21:56  host: s94.ipt.com.pl

    DO WSZYSTKICH KTORZY SIE CZEPIAJA JAKOSCI WYSWIETLACZA GOLYM OKIEM NIE DOSTRZEZESZ ROZNICY CZY TO JEST 65 CZY 256 EH POWIEM JEDNO TELEFON BARDZO CIEKAWY I TAK NAPRAWDE TO TYLKO KIJOWEJ BALETNICY PRZESZKADZA RABEK U SPODNICY I WSZYSCY SIE CZEPIEJA ZE RADIO ZE WYSWIETLACZ POWIEM JEDNO JEST TO BARDZO DOBRY TELEFON. COZ ZAZDROSC...

  • 0

    109. ~gość 0203  2010-03-22 15:39:17  host: 87-205-180-173.adsl.inetia.pl

    Nikt nie odpowiedział mi co z tym Bluetooth, czemu nie mogę nic wysyłać, ani odbierać. Jeszcze jedno pytanie. Kiedy bawię się wieczorem telefonem, 15-20 min przed spaniem bateria 100%. Budzę się rano, a tu albo rozładowany, albo minimalna ilość baterii.Dlaczego tak jest?

  • 0

    110. ~Mailo  2010-03-31 19:58:45  host: adhf171.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam ten telefon pasuje mi 65tys. kolorów bo rozłożone jest to na dużym wyświetlaczu i naprawde *** to wygląda.Ktoś pisał ze ludzkie oko niedostrzega 5Mpix (Mpix to rozdzielczość)tak na marginesie :P pozrdrawiam

  • 0

    111. ~Edek  2010-04-02 12:21:32  host: public-gprs134643.centertel.pl

    HERO to Hero po prostu

  • 0

    112. ~Reggie  2010-04-10 21:53:10  host: public56987.xdsl.centertel.pl

    W androidzie 2.1 podobno ma byc opcja wysylania plikow przez BT a narazie w hero on jest tylko do komunikacji np. ze sluchawka. A co do baterii to wylaczaj wszystko na noc tj. net, aplikacje itp. To wszystko zasysa strasznie akumulatorek:) Pzdr.

  • 0

    113. ~Reggie8  2010-04-10 22:02:39  host: public56987.xdsl.centertel.pl

    Jesli chodzi o BT to podobno w wersji androida 2.1 bedzie mozna wysylac pliki a narazie w hero BT jest do komunikacji np. ze sluchawka. A co do baterii to wylaczaj wszystkie aplikacje na noc i internet bo to wszustko strasznie ciagnie akumulator:) No chyba ze jest padniety i wtedy polecam serwis allegro:) Pzdr.

  • 0

    114. ~SaS  2010-04-23 02:43:54  host: 62.61.40.212

    Mam pytanie te telefony są, nazwijmy to przyjazne, dla użytkowników serwisów tj. fb, twitter itp. Czy w polskiej edycji jest też tak ułatwiony dostęp do blipa?

  • 0

    115. ~K'  2010-05-04 11:41:03  host: ablw200.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Do tych co piszą że mało kolorów... ludzkie oko nie rozróżnia 16 mln kolorów, więc to są tylko liczby, nie widać różnicy między 65 tyś a 16 mln :) Zaraz producenci będą pisać że ich telefony mają 100 milionów kolorów a Wy je będziecie kupować bo pisze że mają 100 mln ;) Pozdro dla tych dla których 65 tyś to mało ;)

  • 0

    116.  2010-05-11 15:55:17

    @ 114 jest chyba do tego najlepszy lub jeden z lepszych. Ma ktoś już update do 2.1 ?

  • 0

    117. ~sid  2010-05-20 14:23:13  host: 212.160.172.70

    mam ten tel, i mam nowy romik na andku 2.1 o wiele lepszy niz 1.5/1.6. wersja oficjalna ma wyjsc na poczatku czerwca podobno.

  • 0

    118. ~  2010-05-31 16:25:06  host: eeu201.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Tak są 114. Szkoda, że nie ma aktualizacji do eclair'a i nowszych.

  • 0

    119. ~montv1  2010-06-02 23:03:30  host: chello089077222139.chello.pl

    Trackball i dotyk dzialaja *** Jesli chodzi roznice w cenie z omnia 2 - wystarczy przejechac palcem po ekranie lub trackballu, nie zagladajac nawet w funkcje.

  • 0

    120. ~pupka  2010-09-25 02:09:42  host: afpi8.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Czytam te posty i aż głowa mnie rozbolała od wypowiedzi ludzi na temat ilości kolorów. Masakra

  • 0

    121. ~JuBi  2010-12-07 16:26:30  host: public-gprs134028.centertel.pl

    Mam fona od dwóch miesięcy i nie znalazłem w nim żadnej wady.Wszystko działa jak należy.Bardzo często korzystam z android market i jestem zadowolony.Bardzo szybko działa na androidzie 2.1.Każdemu kto się waha polecam fona!;)

  • 0

    122. ~Evilek  2011-01-12 19:10:05  host: aawf16.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Polecam mam go 5 miesięcy. obudowa nawet się nie porysowała. HTC Hero 2.1

  • 0

    123. ~Kili  2011-01-26 18:22:55  host: host166-185.tvk.torun.pl

    @122 no co Ty - moja obudowa jest w opłakanym stanie x) @119 tyle, że Omnia II to trochę inny procesor i zdecydowanie słabszy WM 6.1

  • 0

    124. ~maciek  2011-05-13 17:22:02  host: aaji85.neoplus.adsl.tpnet.pl

    @115 wiem wiem ze w szkole na biologii tego uczyli albo przeczytales w internecie, a teraz Ci powiem dlaczego im wiecej kolorow tym lepiej. Ludzkie oko nie rozroznia zadnego koloru, ludzki mozg je rozroznia. Dla Twojej informacji mlody czlowieku wyswietlacze budowane w 2000 roku roznia sie technologia od tych ktore sa zbuidowane w 2010. Wyswietlacze OLEDowe czyli na zwiazkach organicznych po prostu po 2-4 latach przestaja dzialac jak na lezy, bo zwiazki zaczynaja wiazac/zmieniac sie etc ale do tematu: czlowiek ktory uwaza ze 65 tys kolorow to malo ma racje (mimo ze pewnie nie wie dlaczego) wszystkie kombinacje rgb nie dadza kazdego koloru bo sa miliony odcieni. Liczy sie rozdzielczosc,nasycenie,kontrast,raster,jasnosc, (odsylam do literatury fachowej w BG PW patrz optoelektronika) do tego jeszcze wspomne ze nieumiejetnie regulujac podswietlenie mozesz zepsuc caly efekt:)

  • 0

    125. ~play 4 fun  2011-06-02 22:36:48  host: apn-95-40-50-22.dynamic.gprs.plus.pl

    @124 czyli, telefon z ekranem pojemnościowym 16 mln kolorów będzie się cechował dłuższą żywotnością od pojemnościowego 65 tyś kolorów? Bo generalnie Twój znamienity wywód niczego nie wnosi...

  • 0

    126. ~help  2011-06-06 22:27:59  host: apn-95-41-95-154.dynamic.gprs.plus.pl

    odnosnie diody led... czy ktos mial z nią problem? u mnie powiadamia tylko o rozładowanej baterii, ładowaniu baterii i baterii naładowanej, niestety nie reaguje w związku z innymi sytuacjami: nie odebrane połączenie, wiadomość, e-mail. Proszę o pomoc...

  • 0

    127. ~pat  2011-07-30 20:07:26  host: 89-72-103-153.dynamic.chello.pl

    Zgrywam rzeczy na kartę i nie wiem, jak je znaleźć w telefonie.. tzn. galeria lub coś? albo inaczej: gdzie wejść, żeby zobaczyć dane na karcie pamięci? proszę o pomoc ;)

  • 1

    128. ~  2011-10-05 21:07:56  host: 15-pra-22.acn.waw.pl

    Zanim się wpisze dane, powinno się je najpierw jakoś je zweryfikować, bo wprowadzacie tylko ludzi w błąd. Przykładowe błędy: - bateria: 1500 mAh - czujnik zbliżeniowy: tak - czujnik oświetlenia: tak - stoper: tak - minutnik: tak

  • 0

    129. ~Jaco  2013-04-28 10:43:42  host: user-46-112-151-90.play-internet.pl

    a to cudo ma wifi ??

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-161-175-236.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Jaki sposób zakupu telefonu jest bardziej opłacalny?

T-Mobile: telefon od operatora nie musi być droższy

 

Zobacz wynik | Opinie (7)

Archiwum Ankiet