HTC Gratia - opinie
Telefony HTC HTC Gratia Opinie o HTC Gratia

HTC Gratia

w sumie: 12
  • 0

    1. ~Maks  2011-01-26 15:49:22  host: abkx181.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ciut drogi mi się wydaję, jak na takie parametry

  • 0

    2. ~gość 34775  2011-01-26 16:47:03  host: host-057.skynet.net.pl

    zbyt dużo niewykorzystanego miejsca

  • -1

    3. ~lolo  2011-01-26 21:01:56  host: afik230.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Very nice. How much? coś ala Wildfire:)

  • 0

    6. ~strzempa  2011-01-29 00:06:08  host: 77-253-40-31.adsl.inetia.pl

    HTC powoli zaczyna stosować strategię Nokii -> duuuużo podobnych telefonów zamiast paru rewelacyjnych duuużo podobnych średniawek, to dobrze czy źle?

  • 0

    8. ~3kgt  2011-01-29 23:32:00  host: 213-17-201-42.ip.netia.com.pl

    obiecująco wygląda, sprzętowo - nie zabardzo

  • 0

    9. ~  2011-01-30 15:30:08  host: 89-79-16-193.dynamic.chello.pl

    dziadostwo pod każdym względem

  • 0

    10. ~oFFca  2011-02-05 21:10:45  host: 188.147.158.166.nat.umts.dynamic.eranet.pl

    Od kiedy to EDGE ma 560kb a GPRS 114kb?

  • 0

    11. ~  2011-02-05 23:34:38  host: z24-16.opera-mini.net

    Wyglada na konkurenta wildfire, i5700 i gt540.

  • 1

    12. ~lechwro  2011-05-02 18:09:15  host: abtp74.neoplus.adsl.tpnet.pl

    super telefonik, wszystko działa na dotyk.naprawde super, leży w dłoni i w ogóle. Polecam.

  • 0

    13. ~beq  2011-06-19 13:43:56  host: afmv85.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Jakie dziadostwo co wy gadacie?? Wspaniały szybki telefon, taki desire hd tylko w mini (i oczywiscie troszke mniej pamieci i slabszy procesor) jedynie to komuś może brakować lampy do aparatu. I oczywiscie cena.... Choć mi udało się go zakupić za 800zł!!!

  • 0

    14. ~qnever  2011-08-07 12:31:25  host: 83-238-231-8.adsl.inetia.pl

    "troszke mniej pamieci i slabszy procesor" Procesor jest akurat średniowieczny - odsprzedawanie starego sprzętu dla ludzi, którzy i tak nie ogarniają o co chodzi i co biorą. Lepiej kupić pierwszego Desire albo HD2 i przerobić!

  • 0

    15. ~sokul  2011-12-17 12:51:56  host: user-31-175-203-99.play-internet.pl

    Pomylka ma 1gh procesora

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-163-147-69.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy korzystasz z publicznych hotspotów?

Inicjatywa publicznych hotspotów WiFi4EU zyskała poparcie

 

Zobacz wynik | Opinie (5)

Archiwum Ankiet