HTC Flyer - opinie
Telefony HTC HTC Flyer Opinie o HTC Flyer

HTC Flyer

w sumie: 20
  • 0

    2. ~Chiqs  2011-02-16 18:23:13  host: 213-238-99-253.adsl.inetia.pl

    wygląda jak navigacja ;)

  • 0

    3. ~oFFca  2011-02-19 10:18:55  host: 178.182.70.189.nat.umts.dynamic.eranet.pl

    Już nie mogę się go doczekać, zobaczymy jaki bedzie iPad 2, ale wątpie żeby był lepsszy od HTC

  • 0

    5. ~  2011-02-22 12:29:21  host: 62.233.212.11

    Wagaa 415g??? Wziałbym dwa telefony i niewiem czy by razem tyle wazyły. Z czego on jest wykonany?

  • 0

    6. ~lol2  2011-02-26 17:23:48  host: acxd117.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jak to ktoś powiedział zaczęliśmy od cegieł a skończymy na płytkach... po co to? uważam, że nie potrzeba w dzisiejszych czasach zapełniać luki pomiędzy smartphone'ami a laptopami... Ten komentarz dotczy ogólnie tabletów.

  • 0

    7. ~  2011-03-01 17:05:30  host: acwq103.neoplus.adsl.tpnet.pl

    @5 wygląda na aluminium

  • 0

    8.  2011-03-05 11:54:31

    pół alu pół plastic

  • -1

    9. ~grul  2011-03-06 16:26:30  host: apn-77-115-237-105.dynamic.gprs.plus.pl

    potężna bateria, ciekawe ile trzyma w necie, podają że na oglądaaniu wideo wytrzymuje 4 godz. - raczej niewiele, ma to ktoś??? ciekawe czy samsung i9000 nie wypada lepiej jako urządzenie internetowo dzwoniące? pozdro dla fanów śp.DP i nemexia ;)

  • 1

    10. ~  2011-03-07 23:41:17  host: 87-205-78-140.adsl.inetia.pl

    nie porównuj marki Samsung do HTC. To tak jak byś porównywał apple do LG. Tutaj poważną konkurencje dla ipada 2 robi flyer i co lepsze, flyer zwycięża parametrami. Piwo dla tajwańskiego HTC ;)

  • -2

    11. ~M  2011-03-11 15:31:31  host: 213.146.59.73

    10 się zdziwi jak wyjdzie optimus pad i ich smartfon. HTC to badziew. Mam Desire HD i żałuje że go kupiłem

  • -2

    12. ~domin  2011-03-13 16:58:37  host: dkj243.neoplus.adsl.tpnet.pl

    @10 tak tak ... lg robilo wyswietlacze do apple. a aktualnie chyba jest nawet bardziej przełomowe jeśli chodzi o nowe technologie i robi naprawdę mocarne smartfony. ( nie wiem jak ten tab od lg się prezentuje). natomiast htc jest przereklamowane i spokojnie można je porównywać z samsungiem.

  • 0

    14. ~Leniuch  2011-03-27 17:13:59  host: 94-72-98-228.marsoft.net

    Czy wiadomo kiedy ktoś zrobi test Flyera? @6 Dlaczego myślisz że tablety są niepotrzebne? to bardzo dobre urządzenie, a jeżeli chodzi o ten model to jest to jedne z lepszych urządzeń które mogą się przydać na studiach. Z tego co czytałem to robienie notatek na tym tablecie to super sprawa a funkcja dopasowywania nagrania do pisanego tekstu też bardzo pomoże. Czekam Tylko aż pojawi się w Polsce, i mam nadzieje że pojawi się w Play :D

  • -1

    16. ~sdadd  2011-04-16 14:30:41  host: 212.160.172.70

    czemu nie ma na tej stronie danych technicznych htc sense ??????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • 0

    17. ~Daniel  2011-04-16 19:44:27  host: alg229.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ten tablet to porażka Wady: - oglądanie filmów tylko 4 godziny? (iPad 10 godzin przy testach, a Moj iPad 2 sięga prawie 11 godzin) - wyświetlacz 1024x600 (nawet nie hd) No ale zeby nie było ze narzekam: + dobry procesor + Bluetooth 3.0

  • 0

    18. ~mhm  2011-04-28 23:27:04  host: dhk185.neoplus.adsl.tpnet.pl

    @17 od kiedy HD można oglądać na 10 calach? na takim ekranie nie zobaczysz różnicy między HD a zwykłym obrazem :)

  • 0

    19. ~fumtab  2011-05-15 14:28:39  host: 89-76-104-89.dynamic.chello.pl

    jest na youtube test wpisz htc flyer obszerny przegląd

  • 0

    20. ~.......  2011-06-17 20:19:32  host: dut15.neoplus.adsl.tpnet.pl

    @17 A powiedz mi mądralo jakie urządzenie (tablet, telefon) na rynku ma rozdzielczość HD?? iPad to naprawdę świetne urządzenie, ale kiedys czytalem o tym, komu się spodoba tablet 7" a komu 10". Te pierwsze są dla biznesmenów, te drugie dla grafików.

  • 0

    21. ~A-MAN  2011-06-24 15:46:43  host: cpc3-sgyl18-0-0-cust160.sgyl.cable.virginmedia.com

    jest kilka testów po angielsku i w większości recenzje opisuja flyera jako przeciętny tablet. biorąc pod uwagę jego zabójcza cene jest praktycznie nonsensem kupowanie go.

  • 0

    22. ~seba  2011-07-22 17:24:27  host: cpc2-livi5-2-0-cust277.sgyl.cable.virginmedia.com

    Mam ten tablet jestem z niego zadowolony .. bajerki sa fajne bateria mi trzyma na muzyce pol dnia mam problem z zalogowaniem sie na android market i jezeli ktos wie mogl by napisac jak to zrobic po logowaniu go googlemail wyskakuje blad ze nie da sie nawiazac stalego polaczenia ... pzdro

  • 0

    23. ~domin18  2012-06-12 16:54:32  host: bud18.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam ten sam problem z android market, ładuje się 2 minuty i pisze że nie można się zalogować do google bo połączenie nie jest stabilne.

  • 0

    24. ~g  2012-07-23 12:52:42  host: 164-179-78-94.net.stream.pl

    @23 Musisz włączyć "dane w tle" i wtedy Android Market zatrybi :)

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-166-48-3.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Jak oceniasz nową ofertę Mix sieci Play?

Nowa oferta Mix sieci Play

 

Zobacz wynik | Opinie (6)

Archiwum Ankiet