HTC Explorer - opinie
Telefony HTC HTC Explorer Opinie o HTC Explorer

HTC Explorer

w sumie: 27
  • -1

    1.  2011-09-29 15:34:07

    Android i mniej niż 512MB RAM.. Zwłaszcza że to nie jest zoptymalizowany system i mulił będzie pewnie na tym sprzęcie niemiłosiernie.

  • 0

    2. ~Coca  2011-09-29 19:36:13  host: bns167.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Nareszcie HTC wydało coś z lepszych low'endow

  • 0

    3. ~wtf  2011-09-30 14:13:30  host: 77-255-185-10.adsl.inetia.pl

    jak na smartfon z niższej półki to nawet nawet

  • 0

    4. ~emipen  2011-10-01 11:09:41  host: 89-76-28-96.dynamic.chello.pl

    to już mój legenda wole

  • 0

    5. ~Pepe pan dziobak  2011-10-01 12:03:36  host: 78.133.208.202

    Słabe parametry, słaby aparat, taki telefon byłby fajny 2 lata temu! Po co kolejny taki sam telefon..

  • 0

    6. ~koza  2011-11-01 10:00:50  host: 78-131-184-254.lubonet.com

    Explorer jest przeznaczony do krajów rozwijających się, więc słabe parametry nie powinny dziwić.

  • 0

    7. ~hehe  2011-11-16 16:05:21  host: cnb102.neoplus.adsl.tpnet.pl

    znowu klon od HTC ile jeszcze modeli z tym procem 600mhz stare w cenie nowego

  • 0

    8. ~saron  2011-12-23 13:33:25  host: 94.42.85.2

    telefon swietny , lepszy niz jakikolwiek inny z androidem, tylko troche drogi .. :(

  • 0

    9. ~LordSith  2012-01-10 21:20:32  host: dynamic-78-8-244-32.ssp.dialog.net.pl

    1. Merlin masz rację. Ale posiada HTC Sense 3.5 więc jeśli by się to przeportowało na Wildfire S użytkownicy nie musieli by się prosić producenta... To jest to samo tylko nie ma flasha i mniej pamięci ROM i RAM.

  • 0

    10. ~  2012-01-20 20:11:58  host: 91-145-136-14.internetia.net.pl

    PALANTY JAKI MACIE PROBLEM BIERZ KASE I KUP LEPSZY :) A NIE NAD PADLEM ROZPRAWIACIE

  • 0

    11. ~wind  2012-05-16 12:13:31  host: 88-199-30-130.tktelekom.pl

    na górze jest napisane że 3mpix i dotykowy a pod spodem w tabeli że 3,2 i nie dotyk. coraz mniej mi się podoba na telepolis :/

  • 0

    12. ~  2012-07-13 12:38:47  host: 81.219.84.18

    3,2 i 3 toż to to samo jedni piszą tak inni tak :P

  • 0

    13. ~mexx  2012-07-18 22:36:45  host: host-92-12-30-162.as43234.net

    @up 1,5,6 a szczegolnie 9 ten smartfon ma lepsze wyniki testow benchmarkerskich, wiec jak g@#*! wiecie, to zostawcie owo dla siebie

  • 0

    14. ~jkdj  2012-07-19 10:20:37  host: host-92-12-30-162.as43234.net

    jak sie nie znacie, to po co piszecie takie bzdury. Explorer w testach menchmarkerskich wypada o wiele lepiej niz wildfire s, wiec jest lepszy

  • 0

    15. ~posiadac  2012-11-09 16:16:37  host: 86-63-118-84.sta.asta-net.com.pl

    Mmam gi i on ma procek armv7 a nie 6 wielki skok wydajnoscoi mam podkrencony na 1307mhz i dziala stabilnie!!!! Wildfire s laguje nawet na grach 2d jak masz dzwienk wiem bo brat ma

  • 0

    16. ~szaza  2012-11-17 20:26:05  host: public140897.xdsl.centertel.pl

    nic nie muli,śmiga jak trza:)

  • 0

    17. ~monia  2012-11-19 10:56:27  host: public137080.xdsl.centertel.pl

    u mnie nic nie zamula. po odblokowaniu,smiga az milo.

  • 0

    18. ~takitam  2012-11-25 22:36:45  host: 94-40-60-33.tktelekom.pl

    jest świetny !

  • 0

    19. ~młody  2012-12-11 13:29:13  host: adew31.neoplus.adsl.tpnet.pl

    A jak go odblokować żeby ,,śmigał aż miło,,?

  • 0

    20. ~monia  2013-01-21 20:18:30  host: public144253.xdsl.centertel.pl

    śmiga bez rotowania :)

  • 0

    21.  2013-01-22 15:51:17

    ten fonik ma dwie wady 1. rozdzielczość wyświetlacza 2. aparat reszta bez zarzutu,szybki z wytrzymałą bateryjką:) polecam!

  • 0

    22. ~????  2013-03-05 19:47:25  host: 77-255-97-161.adsl.inetia.pl

    miales w rece widziales ? to nie gadaj 512 wsam raz jest i jeszcze do takiego telefonu w gt540 pokazuje 168 to jest porazka a to bedzie smigac pewnie dobrze tylko procek za mały . idealny tel moim zdaniem tego typu tej wielkosci to sony ericsson lwv live

  • 0

    23. ~Monika  2013-03-11 16:20:11  host: cnf196.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Czesc :) Dzis kupiłam sobie własnie ten telefon. I wyskakuje mi obok zasięgu "H" lub"F" co to jest ? Mógłby mi ktos powiedziec ?

  • 0

    24. ~magda  2013-03-12 10:00:49  host: f82.rwd.prospect.pl

    H na moim telefonie oznacza, ze mam włączony szybki( płatny) internet, ale nie jestem żadnym znawcą, ani użytkownikiem HTC, więc nie opieraj się jedynie na mojej podpowiedzi ;)

  • 0

    25. ~Kaga78  2013-04-27 14:11:17  host: 109.95.202.122

    Mam ten telefon jako rezerwowy i dla zabawy córki kot i inne gry powiem ze jest świetny, wadą aparat jest lipny ale nie o to w nim chodziło jak za tą kasę super telefonik.

  • 0

    26. ~gość  2014-02-22 07:01:01  host: n13-08-03.opera-mini.net

    Witam. Ile wytrzymuje wam bateria?

  • 0

    27. ~Lenka78781992  2014-04-27 17:56:48  host: ip-5-172-246-146.multi.internet.cyfrowypolsat.pl

    GÓWNO NIE RADZE KUPOWAĆ!!!!!Powiem jego wady:1.mój po 1 roku użytkowania powoli traci dotyk.2.Gdy leci muzyka ma podbicie basów że skrzypi jak cholera.3.APARAT JAK W NAJSTARSZEJ NOKII Z APARATEM!.4.Czasami wchodzi mi np w:kontaky,na pulpit,w wyszukiwanie google , wyszukiwanie głosowe itp,itd.5.Same (nie wiedzieć czemu!) klikają mi się przyciski z domkiem,ustawieniami,,,cofnij",oraz w wyszukiwanie w google.6.Mała pamięć.7.Jak na taki szajs to zdecydowanie za drogi.
    Pozdrawiam i życżę żebyście nie załamali nerwowo się z tym ,,czymś".

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-50-16-17-16.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Jaki sposób zakupu telefonu jest bardziej opłacalny?

T-Mobile: telefon od operatora nie musi być droższy

 

Zobacz wynik | Opinie (8)

Archiwum Ankiet