HTC Desire X - opinie
Telefony HTC HTC Desire X Opinie o HTC Desire X

HTC Desire X

w sumie: 111
  • -1

    1. ~  2012-09-10 22:10:28  host: s05-12.opera-mini.net

    wygląda na całkiem dobry sprzecik ;)

  • 0

    2. ~maribe  2012-09-15 10:08:42  host: 178-36-55-144.adsl.inetia.pl

    wymiary idealne :) ciekawe czy ma gorilla glass. na stronie producenta brak o tym wzmianki ;/

  • 0

    3. ~Gan  2012-09-15 17:44:54  host: 91.218.159.66

    Jestem ciekaw jak będzie kształtować się cena za jakieś pół roku. Mam nadzieje że tak jak HTC One V czyli około 800 zł

  • 0

    4. ~  2012-09-24 18:02:23  host: z11-07.opera-mini.net

    jak dla mnie telefon ideał ekran nie za duży nie za mały dużo ramu 2 rdzenie android4.0. 4gb i jeszcze ma dostać wsparcie z Beats Audio! Tylko szkoda tej taniej grafiki :(. Cena na premierze 1200zł no to w grudniu będzie w sam raz.

  • 0

    5. ~  2012-09-25 07:50:37  host: z11-07.opera-mini.net

    jedno pytanie: czy ten telefon ma wymienną baterię czy tezeba serwisu aby ją wymienić?

  • 0

    6. ~  2012-09-25 18:26:56  host: 178-37-57-244.adsl.inetia.pl

    3. Za dwurdzeniowy procesor i 768 ramu trzeba bedzie dopłacić. Bedzie kosztowal ok 1200. To jest prawie to samo co galaxy s adv. Zapowiada się swietny sprzet. a nie kolejny nie potrzebny kombajn quad core.

  • 0

    7. ~  2012-10-06 20:57:20  host: z33-07.opera-mini.net

    telefon stanowiący konkurencję dla galaxy s adv. Htc odróżnia od niego nowszy android, sensowniejsza nakładka, nowsze bluetoutch, wsparcie beats audio, prawdopodobną aktuzlizacje do 4.1 solidniejszą obudowę, mocniejszą baterię, 25gb w dropbox´ie . Natomiast Samsung ma lepszy aparat (htc nagrywa filmy tylko w 480p i nie ma przedniej kamery), więcej pamięci wewnętrznej i procesor ARM lepszy wyświetlacz i szybsza transmisja danych.

  • -1

    8. ~  2012-10-11 21:02:17  host: user-31-174-12-136.play-internet.pl

    1299 na starcie. Troche dużo za 1600-1700 można mieć SGSII ale jak dorzucimy kolejne 400-500 zł to i SGSIII da się kupić... Nie ma co narzekać telefon fajny jest. Może spadnie troche cena za miesiąc dwa to się kupi... 1100 bym dał bez wahania

  • 0

    9. ~jg  2012-10-20 07:29:59  host: z30-04.opera-mini.net

    niedługo będzie w tmobile g w play

  • 0

    10. ~miro  2012-10-25 19:09:22  host: 77-254-200-215.adsl.inetia.pl

    brakuje mi tylko gorilla glass inaczej bym sie nawet nie wahal

  • 0

    11. ~gat  2012-10-26 20:35:39  host: 178-36-246-76.adsl.inetia.pl

    Za niecały tysiąc można mieć coś takiego: http://allegro.pl/pentagram-light-dual-sim-3g-gps-nowosc-bcm-i26 32384228.html

  • 0

    12. ~fronda  2012-10-27 12:30:03  host: 178-36-246-76.adsl.inetia.pl

    Dla mnie fajnym telefonem jest Pentagram Light. Bateria 4000mah + niezłe bebechy. Tylko nie wiadomo kiedy producent wprowadzi go do sprzedaży:/

  • 0

    13. ~markoj  2012-11-01 09:59:50  host: 94-40-46-170.tktelekom.pl

    miałem już wszystkie modele desire i w końcu w tym zostało wszystko dopracowane, budowa i wielkość wydaje się idealna . mogę tylko 100% polecić !

  • 0

    14. ~siwy  2012-11-04 10:43:52  host: 94-40-46-170.tktelekom.pl

    super telefon pod każdym względem , wykonania , funkcjonalności , szybkości , jak dla mnie 100 % optymalny . w porównaniu z poprzednikami desire ten jest "jak lot na księżyc "

  • 0

    15. ~lukas  2012-11-13 12:44:50  host: agby211.neoplus.adsl.tpnet.pl

    wie któs kto ma ten telefon na ile starcza baretia, przy użytkowaniu? Bo chcialbym kupic ten telefonik tylko jeszcze kwestia na ile bateria starcza. Z góry dzieki

  • 0

    16. ~leroi  2012-11-13 13:59:07  host: d144-111.icpnet.pl

    Witam, chce kupic ten telefon zonie. Jest zadowolona z HTC Desire. Ogladalem 3 modele Deisre X i w kazdy z nich zauwazylem jedna rzecz - przycisk glosnosci w gore klika (jest slyszalny, wyczuwalny skok). Ale w dol juz nie klika. Trzeba jakby go mocniej wcisnac. Czy to wada fabryczna? W 3 egzemmplarzach z pudelka to samo. Czy moze zabezpieczenie przed przypadkowym wcisnieciem klawisza w dol (sciszenie),gdy sie trzyma telefon - przycisk glosnosci po prawej stronie. Bede wdzieczny za informacje od osob posiadajacych Desire X, badz znajacych temat (HTC ONE X tez chyba ma po prawej stronie przycisk glosnosci, ale nie wiem czy tam ta sprawa z przyciskiem rowniez wystepuje). Bede bardzo wdzieczny za odpowiedz.

  • 0

    17. ~eeemacarena  2012-11-15 23:49:08  host: ekb104.neoplus.adsl.tpnet.pl

    @15. bateria starcza na 3 dni przy normalnym użytkowaniu

  • 0

    18. ~patent  2012-11-16 19:57:52  host: 94-40-46-170.tktelekom.pl

    mam tel od miesiąca i nie zauważyłem żeby przycisk głośności nie działał prawidłowo . bateria trzyma 3-4 dni czyli tyle samo co w poprzednich desire , oczywiscie przy normalnym użytkowaniu , jak pobawimy się intensywnie to nawet 1 dzień

  • 0

    19. ~maxi200  2012-11-18 11:13:39  host: 87-207-98-193.dynamic.chello.pl

    Video : Rozdzielczość : 800x480 px trochę nie porozumienie. w tych czasach taka rozdzielczość w telefonie za 1300zł śmiech na sali

  • 0

    20. ~Ola  2012-11-18 15:11:42  host: 178.181.166.230.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl

    Testuję go od kilku dni i jestem bardzo zadowolona.Zdecydowanie lepszy od Arc S (który miałam przed nim). Jeżeli chodzić o przycisk głośności to ja akurat nie słyszę żadnego klikania i nie wciskam go przy rozmowie. Bateria starcza na około 2-3 dni - dużo rozmawiam,korzystam z internetu i gier.

  • 0

    21.  2012-11-20 20:29:42

    Czy ktoś może się wypowiedzieć nt jakości odtwarzanej muzyki na słuchawkach? Z góry dzięki.

  • 0

    22. ~stupin10  2012-11-22 12:57:27  host: 183-85.237.91-rev.victor.pl

    @15. Telefon mam od tygodnia. Jestem z niego w 100% zadowolony. Bateria przy średnim używaniu telefonu(troche neta, troche gier) starcza u mnie na jakieś 2 dni. Aktualnie nie miałem czasu na takie zabawy i przy wysłaniu parenastu smsów dziennie + kilka minut rozmów wytrzymała 4 dni:)

  • 0

    23. ~Jurassik  2012-11-22 19:48:01  host: aern108.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam pytanie do użytkowników tego telefonu, jak sprawdza sie procesor graficzny Adreno 203, chodzi oczywiście o gry, a dokładniej o bardziej wymagające gry 3D? Będę wdzięczny za odpowiedź.

  • 0

    24. ~najwazniejsze przyszlosciowo  2012-11-23 01:18:53  host: 213-92-133-50.serv-net.pl

    ponawiam bardzo wazne pytanie kolegi wyzej:czy ten telefon posiada wbudowana baterie jak sony czy normalna?

  • 0

    25.  2012-11-23 18:25:45

    Bateria w tym tel. to standart - NET,GRY,SMS,DZWONIENIE - 1dzień, DZWONIENIE, SMS + SPORADYCZNIE NET - 2dni, tylko dzwonienie i sms do 3dni dokula. Dźwięk z głośniczka dobry ale nie powalający, na słuchawkach rewelacyjny jak również pod podłączeniu głośników komputerowych. Łączność z netem błyskawiczna, zero zacięć na telefonie, nawet wydajne gry 3d nie zacinają. W zestawie nie ma foli ochrnonnej ani pokrowca więc odrazu trzeba kupić, ekran jest standartowo podatny na zarysowania. Jakość obrazu świetna, duże kąty widzenia, zero pikseli, żywe kolory. Aparat co ciekawe też dobry, wstydu nam nie przyniesie, bardzo funkcjonalny. Co najwazniejsze dobrze odzwierciedla kolory!. Jak dla mnie aż tak dobrze nie leży w dłoni ale kwestia przyzwyczajenia. Wyglądowo - prawdziwa elegancja. Ja bym dał 9,5/10. Telefon bez wyraźnych wad i jeszcze dropbox na 2lata gratis od htc - miodzio :)

  • 0

    26. ~kml  2012-11-25 13:50:40  host: aenn159.neoplus.adsl.tpnet.pl

    słuchawki są zwykłe,jak chcesz docenić beats audio to musisz się zaopatrzyć w lepsze słuchawki

  • 0

    27. ~ankaa  2012-11-27 18:25:28  host: dynamic-78-8-2-99.ssp.dialog.net.pl

    witam, mam HTC Desire X od kilku dni i problem. Podczas rozmów telefonicznych słyszę wyraźny szum, zwłaszcza kiedy jestem w pomieszczeniu, gdzie jest cicho, Być może to ja jestem wyczulona na tego typu szumy bo w każdym telefonie one są tyle, że w żadnym mi aż tak to nie przeszkadzało, zastanawiam się czy ten model tak ma czy też reklamować aparat. Proszę o opinie użytkowników, którzy posiadają ten model na temat jakości rozmów.

  • 0

    28. ~tutmozisa  2012-11-27 20:55:36  host: 178-36-4-100.adsl.inetia.pl

    dziś kurier przyniósł mi go :) dostałam w prezencie od Męża:) jest piękny! z czysto estetycznego pkt widzenia hihi :) na razie jest ok przedtem miałam galaxy s:) zobaczymy jak ten sie bedzie sprawował

  • 0

    29. ~hohut  2012-11-28 20:16:00  host: static-81-219-167-219.devs.futuro.pl

    Ja mam pytanie co do dwóch rdzeni procesora czy one działają jednocześnie oby dwa ? Czy drugi się włącza w razie potrzeby (przy aplikacjach)

  • 0

    30. ~tsc  2012-11-28 23:41:00  host: static-92-247.is.net.pl

    Witam! Czy dziala Wam hot-spot w tym telefonie?

  • 0

    31. ~benko  2012-11-29 19:54:05  host: info.zghboleslaw.net

    bawił się ktoś funkcją DLNA w tym telefonie? co możecie polecić zamiast tego modelu pozdrawiam

  • 0

    32. ~Alanina  2012-11-30 13:52:29  host: host-211-78.wad.pl

    @21 sluchawki z zestawu sa w miare ok ale jak maz swoje dobrej jakosci to beda grac super przynajmniej moje denony swietnie sie zgrywaja z tym telefonem lepiej niz z galaxy s2 , iphonem 3gs i 4s oraez htc wildifre

  • 0

    33. ~marbo  2012-12-02 12:03:49  host: 90-156-5-254.internetia.net.pl

    nowy NFS most wanted działa bez problemu...

  • 0

    34.  2012-12-07 18:23:37

    Posiada on może Adobe Flasha ?:)

  • 0

    35. ~ddddd  2012-12-09 20:45:24  host: aws169.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Brak możliwości nagrywania filmów 720p i 1080p to nie wada tylko specjalna blokada HTC chyba trzeba wystosować do nich pismo aby przy aktualizacji zrobili możliwość nagrywania filmów w HD i poprawili też ostrość zdjęć bo przecież można parę rzeczy zrobić systemem.

  • 0

    36. ~pierorzek  2012-12-10 18:49:14  host: aegk68.neoplus.adsl.tpnet.pl

    @30. hotspot jak najbardziej działa

  • 0

    37. ~  2012-12-10 20:25:00  host: 86-46-125-61-dynamic.b-ras1.wtd.waterford.eircom.net

    Tak posiada flash i robi piękne fotki

  • 0

    38. ~wozek  2012-12-10 22:20:21  host: 195.128.172.70.ip.abpl.pl

    co wybrac ten HTC czy SG 2 ? Kasowo w sumie podobnie ... jak ze zdjęciami z HTC ?

  • 0

    39. ~misiekzmc  2012-12-11 14:41:11  host: 78-131-130-130.tktelekom.pl

    do J4cek: telefon posiada adobe flash player

  • 0

    40. ~Michal1312  2012-12-11 20:59:42  host: ouo114.internetdsl.tpnet.pl

    Chcialem was spytac jak sprawuje sie wyswietlacz pod wzgledem uzytkowania codziennego? widoczne sa rysy po pewnym czasie uzytkowania? szkoda ze nie ma gorilla glass i to jak dla mnie ejst jedyny minus tego telefonu zeby go kupic. moze ktos doradzić czy ten ekran jest odporny na rysy?

  • 0

    41. ~Agnieszka  2012-12-12 13:03:44  host: 78-131-222-9.tktelekom.pl

    Funkcje telefonu - super. jakość obrazu - rewelacja. Ale jakość "rozmówcy"... PORAŻKA! Słychać wyraźne, denerwujące szumy i głos jak zza swiatów.... :( A przecież to ma sluzyc do dzwonienia...

  • 0

    42. ~  2012-12-12 16:12:30  host: gpf146.internetdsl.tpnet.pl

    Mam pytanie dotyczące wybierania głosowego.Na stronie operatora w danych tech.jest to zaznaczone jako brak, natomiast na innych stronach jako "tak".

  • 0

    44. ~Ruda  2012-12-12 22:43:48  host: 37.31.71.222.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl

    @24 Bateria jest normalna.

  • 0

    45. ~tutmozisa  2012-12-16 15:43:30  host: 178-36-4-100.adsl.inetia.pl

    czasem zle trzymam telefon i zasłaniam mikrofon :) nie umiem tez z fejsa pobrac zdjecia do galerii- ale może nie umiem- zreszta to drugorzędna sprawa trochę mi brakuje kamerki z przodu tak po za tym jest ok! :) jestem całkiem zadowolona :)

  • 0

    46. ~do 38  2012-12-21 00:56:05  host: 213-92-133-50.serv-net.pl

    nie wiem czy chodzilo ci o samsunga galaxy ace 2 czy s 2 bo to roznica ale tak czy tak albo minimalnie albo troche bardziej ale oba samsungi sa lepszymi telefonami.moze nie o wieeeeleee ale zdecydowanie bralbym ktoregos z nich:)jesli natomiast mialbym na twoim miejscu wybrac 2 dla siebie i np zony z sga2,sgs2 i htcdx to wzialbym ktoregos samsunga+htc bo jest tyko o"tyci tyci"gorszy a i tak lepszy od przecietnego *** sony z *** bateria na stale:)

  • 0

    47. ~Ignis  2012-12-23 13:38:53  host: 89-71-136-5.dynamic.chello.pl

    Mam pytanie dotyczące bluetootha. Czy łączy się z innymi urządzeniami (inne marki tel, zestaw głośnomówiący w aucie itp.), czy tylko z urządzeniami htc???

  • 0

    48. ~maku  2012-12-23 21:46:27  host: 178.181.24.169.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl

    a na jakiej podstawie niby wybralbys samsunga galaxy ace 2 ? pod jakim wzdledem jest lepszy od desire x ?

  • 0

    49.  2012-12-28 12:14:36

    Potwierdzam występowanie szumów podczas rozmowy telefonicznej. Czy macie wrażenie że lekki szum pojawia się także podczas słuchania muzyki przez słuchawki ?

  • 0

    50. ~Dudzio  2013-01-16 19:56:04  host: abuu22.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Di Ignis, Ja mam htc wildfire s i w aucie z xplodem smiga az milo :)

  • 0

    51. ~Artur  2013-01-19 15:26:02  host: ip-79-175-220-157.cable.smsnet.pl

    Co byście bardziej polecili ? Desire S czy desire X ? Różnicy cenowej prawie nie ma ( ok 100zł). Desire X ma 2 rdzenie, androida 4.0, wieksza pamiec wewn jednak desire S jest lepiej wykonany, ma gorille glas wiec ekran sie nie rysuje, lepsza jakosc wyswietlacza bo jest mniejszy przy tej samej rozdzielczosci... ? Podajcie jak coś swoje argumenty, dzięki ! :)

  • 0

    52. ~user358  2013-01-19 15:46:07  host: aatz187.neoplus.adsl.tpnet.pl

    miałem desire x 4 dni i sprzedałem zdecydowały dwie rzeczy 1. fatalny głośnik do rozmów telefonicznych szumiący jak stara kaseta magnetofonowa (nie pomogła wizyta w serwisie i wymiana płyty w/g serwisu pomogła...) 2. Obudowa niestety trzeszczy przy gnieździe słuchawkowym faktycznie nie trzeszczała ale po 4 - 5 zdejmowanich już tak nie trzymała i za lekko odchodziła w tym rogu (nic nie było uszkodzone) Wg mnie punkt 1 dyskwalifikuje ten telefon który powienien nazywać się szumofonem

  • 0

    53. ~Do user358  2013-01-20 14:45:05  host: 77-255-250-196.adsl.inetia.pl

    Skoro miales telefon 4 dni to zdazyles go wyslac do serwisu i oni zdazyli ci odeslac ?

  • 0

    54. ~do user358  2013-01-20 19:48:13  host: dcl139.neoplus.adsl.tpnet.pl

    bajki tez trzeba umiec opowiadać - albo HTC ma najszybszy serwis świata albo -co bardziej prawdopodobne-chrzanisz koleś . Tylko nie ściemniaj tutaj, ze w sumie to miałeś 3 tygodznie a podałeś czas urzytkowania odliczając wizytę w serwisie. Żenada komentarz

  • 0

    55. ~artur  2013-01-20 23:48:38  host: ip-79-175-220-157.cable.smsnet.pl

    Hmm poprzedniego htc oddałem w pon a w piątek miałem telefon już do obioru więc zrobili w 5 dni ale czy USER358 ma rajce pisząc ze w 4 dni zrobili, przetestował telefon sprawdził itp to już ciężko... Ponowie pytanie ( numer 51) co lepsze? DESIRE S czy DESIRE X? pozdrawiam :)

  • 0

    56. ~user358  2013-01-23 14:37:16  host: dnw23.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Jestem z wawy. Osobiście byłem w serwisie powiedziałem że specjalnie przyjechałem. Telefon był w serwisie 3 godziny. wymiana płyty głównej + nowy soft. Mam kwit o zmianie imei. Serwis wg mnie fatalny brak możliwości porozmawiania z technikiem, tylko z Panią na recepcji można pogawędzić... tylko nie o telefonie i jego cechach które są jego wadami. Obecnie od 5 dni mam nowego L9. jakość rozmów bajka, telefon bajka ! Jak ktoś potrzebuje solidengo telefonu do dzwonienia który może zastąpić nawet laptopa w podróży to polecam. Minus za nakłądkę w HTC była lepiej dopracowana. Jakoś rozmów, głośność w słuchawce LG poprostu miażdży HTC DX.

  • 0

    57. ~mirek  2013-01-27 22:19:48  host: nat1.res.pl

    do 47. ~Ignis Mój HTC Desire X bez problemu połączył się z zestawem głośnomówiącym w samochodzie (motorola). Potwierdzam również szum w słuchwce podczas rozmowy - już się przyzwyczaiłem i nie zwracam tak na to uwagę. Ciekawa jest również opcja HD Voice - ma się wrażenie takiego dziwnego echa. Bardzo słaba obudowa. Wcześniej posiadałem HTC Wildfire S i tam metalowa obudowa była bardzo dobrze wykonana (metalowa). Tutaj widać oszczędności - obudowa trzeszczy i jest mało wytrzymała. Po 3 razie otwierania pękła obudowa koło micro USB - w tej klasie telefonu oczekiwałbym czegoś więcej. Poza tym Android 4.0 świetnie śmiga na tym telefonie. Pamięć RAM 607MB, pamięć ROM 1.11GB, Internal storage 1.1GB.

  • 0

    58. ~wsl  2013-02-01 21:29:17  host: 46.205.40.184.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl

    wiecie może o co chodzi z pamiecia telefonu? na opakowaniu jest ze 4gb. na telepolisie ze 4gb i 2,2 dla użytkownika a ja jak odpaliłem nowy telefon to mam w ustawieniach całkowita pamięć telefonu 1,09gb a dostępne 1,05gb a pamięć wewnetrzna całkowita pojemność 1,11gb a dostępne 1,07gb. o co w tym chodzi?

  • 0

    59. ~zawiedziony  2013-02-02 13:16:47  host: 178.182.135.22.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl

    jakiś czas miałem,pozbyłem się,zdecydowanie nie polecam.jak chcecie mieć dobry telefon z dobrymi parametrami i solidny a nie psujące się co chwilę g.to zdecydowanie lepsze z podobnej półki cenowej i dające dużo więcej radości z użytkowania a nie wk.co chwilę się że się g.ciągle psuje są na przykład samsung galaxy ace2,zte grand x,czy chociażby już trochę stary ale bijący na głowę niezawodnością iphone3,a nawet już można wyrwać 4.wszystko zależy od sklepu lub portalu aukcyjnego lub wysokości abonamentu i się okazuje że telefonów lepszych od tego padła jeśli w dodatku byśmy uwzględnili rynek używanych jest bardzo wiele.

  • 0

    60. ~Super :)  2013-02-02 16:50:14  host: ip-78-30-121-91.free.aero2.net.pl

    Mam htc desire x od 2 tygodni i jestem zadowolony . Wszystko działa tak jak trzeba i mam nadzieje ,że dostanie aktualizacje do androida 4.1 jelly bean :) Jedyna wada to brak możliwości nagrywania filmów w hd oraz obudowa w lewym górnym rogu trochę się rusza ale to wogóle nie przeszkadza w codziennym użytkowaniu . Polecam i oczekuje z niecierpliwością na aktualizacje :)

  • 0

    61.  2013-02-03 13:22:17

    Zakupiłem dwa tygodnie temu desire X, to już mój drugi HTC. Nie mam pytań, przede wszystkim logiczna nakładka, jak zawsze w HTC. Przyjazdny, intuicyjny i ...działający, nie ma "zamuły" wszystko się otwiera i sprawia bardzo dobre wrażenie. Bateria wytrzymuje 2 do pełnych 3 dni, nie wyłączając go na noc. Wszystkich Tych, którzy piszą, że jeden to tylko dzień (mając pewnie otwarte wszystko, co biedny procek jest w stanie uciągnąc, zylion gire, aplikacji, portów komunikacji) informuję, że mogą wyciągnąc akumulator z samochodu, pewnie będzie działało dłużej... Ja polecam.

  • 0

    62. ~domin13  2013-02-03 15:02:24  host: afnv189.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Adreno 203 ? To jakiś nowy GPU czy wkradł się błąd i miało być Adreno 205.

  • 0

    63. ~galicjusz2004  2013-02-06 15:08:25  host: 86-63-109-91.sta.asta-net.com.pl

    czy ktos wie moze jak w tym tel zmienic aby piszac znaki polskie ą ć ż itd nie zmniejszala sie drastycznie liczba znakow w wiadomosci sms? w innym tel z androidem idzie wlaczyc uproszczone wprowadzanie znakopw i wtedy piszemy znaki polskie i nie zmniejsza to ilosci znakow w sms a tu nie moge znalezc takiej opcji

  • 0

    64. ~mateusz  2013-02-11 12:51:09  host: 212.160.172.70

    @63 zainstaluj alternatywna aplikacje np. Handcent sms - ona automatycznie usuwa przy wysłaniu polskie znaki

  • 0

    65. ~niezadowolony  2013-02-12 13:47:07  host: host-93-174-30-45.jmdi.pl

    słuchawka w tym telefonie to tragedia. nie da się normalnie rozmawiać, jest to cos irytującego, ponieważ telefon nie spełnia swojej podstawowej funkcji. oddałem do serwisu ale pewnie nie obejdzie walki o zwrot pieniedzy lub wymiany na inny normalnie działający model.

  • 0

    66. ~mortar  2013-02-22 10:05:17  host: 37-128-111-50.ip.netia.com.pl

    mam o dniedawna HDX tel jest super ale szumy fatalne, zwłaszcza na słuchawkach. miałem sprzedać ale wystarczy założyć słuchawki z reg głośności, minimalnie przyciszyć i gotowe zero szumów , piękny dźwięk, pozdrawiam i czekam na info od was czy u was zdaje to egzamin.

  • 0

    67. ~szumofon  2013-02-25 16:43:50  host: aavb138.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Szkoda tylko że słuchawki nie zniwelują szumu w głośniku podczas rozmowy telefonicznej. Szumofon będzie szumofonem.

  • 0

    68. ~wer  2013-02-25 21:05:36  host: nat2.res.pl

    mam pytanie do posiadaczy... jak wyłączyć motyw jak ktoś do mnie dzwonił i zęby odrzucić kogoś muszę odblokować ekran(przesunąć suwak) a po przesunięciu suwaka automatycznie odbiera mi połączenie;/ jak to wyłączyć?

  • 0

    69. ~ToMAS  2013-03-12 00:12:26  host: nat4-56.ghnet.pl

    Witam, czy na tym telefonie będą chodziły meczyki? ktoś to testował, obecnie mam wildfire s i meczyki i inne tym podobne nie chodzą.... :/

  • 0

    70. ~jubi111  2013-03-13 08:22:30  host: static-ip-77-89-108-139.promax.media.pl

    witam poszukuje pilnie ustawien APN MMS w sieci plus poniewaz niemoge wysłac ani odebrac mms-a wprowadzajac recznie te ze strony plusa nie działaja

  • 0

    71. ~jubi111  2013-03-13 22:31:51  host: static-ip-77-89-108-139.promax.media.pl

    telefon okey lecz mam problem z wysłaniem i odebraniem mms'a ustawienia ze strony plusa nie działaja i nie moge ustawic apn mms pomocy prosze o jakiegos screena ustawien jak ktos posiada ten telefon w plusie i wszystko dobrze u działa lub jakies porady moj email jubi111@wp.pl

  • 0

    72. ~a  2013-03-14 06:59:33  host: 91.239.245.72

    Jak chcesz wysłać mms to najpierw włącz transmisję danych. Co do ustawień to wyślij na swój numer automatyczne od innego dostępnego na stronie plus modelu z androidem. Powinno zadziałać.

  • 0

    74. ~Wiem to  2013-03-18 20:04:55  host: terminal-1-156.retsat1.com.pl

    Wystarczy przełączyć tryb telefonu na tylko 3G i wtedy nie ma szumów, czysty głos. Kiedy telefon pracuje na paśmie 2G faktycznie ma szumy.

  • 0

    75. ~ben  2013-03-21 11:58:53  host: 212.51.203.199

    Oddałem. Duże szumy poza tym nie można było się ze mną połączyć. "Abonent nieosiągalny" a telefon włączony z max siłą sygnału. Można się było dodzwonić do mnie za 3,4, 5 razem. To był mój trzeci HTC. Mam nadzieję, że to zwykły pech ale niesmak pozostaje.

  • 0

    76. ~buli  2013-03-25 14:37:50  host: 078088219080.kielce.vectranet.pl

    @wer jak ci się wyświetla zielona i czerwona słuchawka to przeciągasz ja do kółeczka którym się odblokowuję ekran i połączenie odrzucone

  • 0

    77. ~szczepionki powoduja bialaczke  2013-04-04 12:23:31  host: 108-83-125-174.lightspeed.cicril.sbcglobal.net

    Htc to dziadostwo nie moga zrobic nie psujacego sie telefonu wyglada ladnie ale za duzo problemow to samo z one x sliczny ekran ale problemy ze stykami anten gubimy wifi 3g etc,stala bateria nie ma sd kart i za i to wszystko 500 do?... Lepsze sony albo lg tam nic sie nigdy nie psuje

  • 0

    78. ~szczepionki zabijaja  2013-04-04 12:33:37  host: 108-83-125-174.lightspeed.cicril.sbcglobal.net

    Nie wiem co masz na mysli z przelaczaniem rozmow na 3? 3g to transmisjadanych a 2g to rozmowy czyli dzwoniac bulimy za dane ? Telefon powinien normalnie dzialac na 2g jezeli nie dziala to z powrotem do producenta no i nie nagrwa hd to juz zenada 480p to jakosc vhs lat 80 wystarczy wybrac na utubie 480p i zobaczyc ze nic nie mozna zobaczyc... Ten telefon musi byc jeszcze raz przebudowany przez htc za duzo problemow nie po to sie placi zeby stresowac sie ze cos nie dziala czy nie zadziala w stresowej sytuacji

  • 0

    79. ~rwk  2013-04-12 12:13:10  host: host-89-167-89-59.nplay.net.pl

    dla wszystkich co nie wiedzą, telefon ma gorilla glass (ekran antyporysowy) ;)

  • 0

    80. ~And  2013-04-14 16:59:16  host: dynamic-78-8-133-59.ssp.dialog.net.pl

    Całkiem ładny i praktyczny telefonik, ekran ani za duży ani za mały, wygodny w dzwonieniu, smsowaniu, internetowaniu, słuchaniu muzy. Gry 3D działają płynnie i ogólnie nie zauważyłem po 1,5 miesiącu posiadania żadnych zacięć. Funkcje komunikacyjne działają bez zarzutu. Zdjęcia - w mojej opinii robi całkiem przyzwoite jak na telefon komórkowy. Ale żeby nie było: bateria trzyma krótko - ładowanie co około 1,5 dnia (choć użytkowanie niezbyt intensywne, ale jednak częste) no i oddałem go właśnie do serwisu, ponieważ bateria nie ładuje się więcej niż 85-92% :-(

  • 0

    81. ~me  2013-04-23 17:49:31  host: 213-17-201-42.ip.netia.com.pl

    jest już android 4.1 dostępny na forum xda

  • 0

    82. ~Piechu  2013-04-24 18:36:14  host: bwj224.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam telefon od miesiąca i nie mogę narzekać na jego działanie, wszystko działa płynnie, nie zacina, a dźwięk w słuchawkach (nie oryginalnych) to po prostu poezja. Mam jednak pytanie o to czy opłaca się go aktualizować do andka 4.1.1? podobno wtedy powinien wykorzystywać lepiej te 2 rdzenie, ale to tylko teoria chciałbym się od was dowiedzieć jak to wygląda w praktyce. Z góry dzięki za odpowiedzi

  • 0

    83. ~Tamtam86  2013-05-12 20:14:43  host: 87-204-34-115.ip.netia.com.pl

    Telefon super chociaż po dwóch tygodniach oddałem do serwisu ale naprawili, tak że serwis na + , co do baterii to trzyma 5 dni przy normalnym użytkowaniu Polecam

  • 0

    84. ~miś  2013-05-13 07:09:50  host: ogre.net.pulawy.pl

    nie aktualizuj, same problemy np komputer nie widzi teraz sd

  • 0

    85. ~top2000  2013-05-21 08:00:33  host: emv53.internetdsl.tpnet.pl

    jest już aktualizacja do Jelly Bean w T-mobile

  • 0

    86. ~mirek  2013-05-22 13:43:22  host: 132-168-165-046.ip-addr.inexio.net

    ja wczoraj zaktualizowałem system do Android 4.1.1 i wszystko działa super SUPER!!

  • 0

    87. ~buli  2013-05-24 01:08:41  host: 078088219080.kielce.vectranet.pl

    30 minut temu pojawiła sie aktualizacja systemu telefon brandowany t mobile z sim play

  • 0

    88. ~MARC  2013-05-24 13:28:58  host: cli162.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Witam Posiadam tel od 2 miesięcy z PLAY. Ok miesiąc temu zrobiłem aktualizację, po której nic złego ze sprzętem się nie dzieje. Smartfon mogę śmiało polecić jest dobrze spasowany, pewnie leży w dłoni tylna klapka jest jakby gumowana co poprawia komfort używania. Graty w środku zapodane pewnie wystarczają jak na moje potrzeby. Jedyne do czego się przyczepiam to zoom w aparacie. Jest możliwosć zwiększenia przybliżenia bo 2x niestety ale jest za mało?

  • 0

    89. ~kkk  2013-06-01 15:35:53  host: gateway2.ostrog.net.pl

    czy po aktualizacji ICS do Android 4.1.1 obecne ustawienia i konfiguracje pozostaną zachowane czy wszystko wraca do fabrycznych ustawień i trzeba od nowa ustawiać? czy warto zmieniać wersję?

  • 0

    90. ~luk  2013-06-18 13:51:08  host: 194.181.155.66

    Witam, dzisiaj dokonałem w desire X aktualizacji do 4.1.1 i nie dizała mi beats audio!!!. Proszę o pomoc. Z góry dziekuje. Pozdrawiam.

  • 0

    91. ~luk  2013-06-18 17:47:51  host: aclk159.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Witam, dzisiaj dokonałem aktualizacji w htac desire x i nie działa mi beats audio. prosze o pomoc. Z góry dzieki Pozdrawiam

  • 0

    92. ~  2013-07-21 17:09:00  host: staticline-31-182-198-33.toya.net.pl

    Ja nie wiem o co chodzi nie którym z tymi szumami podczas rozmowy, przecież to występuje w każdym tel jeśli włączymy sieć 3g, przy 2g nie ma żadnych szumów. Jeśli chodzi o tylną klapkę to ja nie wiem co wy z nią robicie że wam trzeszczy z 15 razy już ją ściągałem, zakładałem i wszystko jest ok, faktem jest że mogłaby być lepszej jakości, ale zrozumcie że to nie jest tel za 3 tyś zł tylko średnia półka za 850 zł, swoją drogą samsung galaxy s 4 który jest jednym z topowych smartfonów ma klapkę jeszcze gorszą, jak nie odpowiada to kupcie sobie HTC one jest to jeden z najlepiej wykonanych tel pod względem obudowy ale kosztuje krocie jak dla mnie. Mam ten tel 2 miesiące i uważam że cena do jakości jest na prawde super. Pozdrawiam :)

  • 0

    93. ~airwolf  2013-08-03 18:03:51  host: starom-nat.intertele.pl

    Witam. Czy zdołał ktoś może zwerfikować czym spowodowany jest efekt szumów podczas rozmowy? Jest to wina oporogramowania czy hardware-u? Pytam dlatego, iż chciałbym zakupić ten telefon, jeśli nie będzie efektu szumu. Jego obecność będzie go dyskwalifikowała, gdyż w głównym zadaniem telefony jest wykonywanie czystych połączeń. Internet, aparat itp to sprawa drugorzędna. Pozdrawiam i liczę na rzetelne odpowiedźi :)

  • 0

    94. ~olo  2013-08-03 22:49:30  host: starom-nat.intertele.pl

    Witam, Czy po dokonaniu aktualizacji do 4.1 znika problem szumów w aparacie?

  • 0

    95. ~Mag  2013-08-04 15:49:46  host: 083243109014.warszawa.vectranet.pl

    Telefon jeżeli brać pod uwagę stosunek jakość/cena jest świetny. To mój czwarty HTC po Magicu, Desire S i One X i uważam go za optymalny wybór. Magic ma swoje lata więc już lekko przestarzały, DesireS lepiej wykonany ale wolniejszy natomiast One X rewelacja z 2 minusami - bardzo wystająca optyka i trochę za duży do kieszeni. W DesireX brak najbardziej przedniej kamery.! Telefon noszony bez żadnej ochrony luzem w kieszeni razem z kluczami, monetami itp. i po kilku niegroźnych upadkach posiada tylko 1 ryskę na wyświetlaczu.

  • 0

    96. ~polaco cfaniaco  2013-08-05 11:55:36  host: 77-253-103-176.adsl.inetia.pl

    przepraszam państwa ale czy ten desire x jest tak jak desire s wycinany z jednego kawalka aluminium czy skrecany jakoś? bo zależy mi na trwałosci smartfona.

  • 0

    97. ~airwwolf  2013-08-09 20:03:26  host: starom-nat.intertele.pl

    Witam, czy po aktualizacji do android 4.1 znika problem szumów podczas rozmów?

  • 0

    98. ~Marcin..  2013-08-11 20:52:47  host: 89-76-121-102.dynamic.chello.pl

    Jestem posiadaczem, żadnych szumów, skrzypienia tylnej klapki nie odnotowuję. Aktualnie można kupić nowy w sklepie za 699. Myślę że za takie pieniądze to bardzo fajna propozycja. Pozdrawiam

  • 0

    99. ~atka  2013-08-21 17:57:38  host: eqt185.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam dylemat czy samsung galaxy trend czy htc desire x pomóżcie

  • 0

    100. ~michal  2013-09-06 11:27:53  host: oqv172.internetdsl.tpnet.pl

    Witam wszystkich. Mam taki problem z moim htc iz po wgraniu aktualizacji androida 4.11 i htc sence 4+ o jakoes 40procent przyciszyly mi sie multimedia tj odtwarzacz mp3 oraz odtwarzanie filmow . Bardzo to utrudnia mi uzytkowanie telefonu. Czy jest jakis sposob na cofniecie tej aktualizacji? Dodam iz przywrocenie ustawien fabrycznych nie pomaga. Tel zakupiony w sieci plus w abonamencie. Prosze o pomoc

  • 0

    101. ~Krzysiek  2013-09-18 11:18:28  host: cable19315176-025.astral.lodz.pl

    Witam, jestem posiadaczem tego telefonu od 2.5 miesiąca, z czego te pół telefon przeleżał w serwisie. Ale po kolei. Poziom szumów jaki jest w tym telefonie to jest jawna kpina z użytkownika, jakość rozmów i muzyki jest mniej wiuęcej taki, jak byśmy słuchali zaszumionej kasety na magnetofonie z lat 70/80. W epoce dżwięku cyfrowego to co dobiega do uszu jest jakimś nieporozumieniem. Telefon się samoczynnie wyłącza i nie jesteśmy w stanie sprawdzić czy to czuwanie czy całkowite wyłączenie. Dopiero jak chcemy gdzieś zadzwonić dowiadujemy się, że telefon jest wyłączony i nie ma z nami żąddnego kontaktu.. Serwis w ciągu tych 14 dni zdołał dokonać wymiany oprogramowania i to miało być panaceum na wszystkie bolączki tego telefonu z odpowiedzią, ze parametry spełniają wszystkie normy (chyba ktoś sopie jaja robi). Nikt sobie nie zadał trudu, żeby posłuchać, jak to szumi, tylko odesłali i pozbyli się kłopotu. Jutro telefon do nich wraca, jeżeli sytuacja się powtórzy (jestem tego pewien, bo taki sam telefon ma chłopak mojej córki z tą samą wadą) sprawa oprze się o ustawy prawne. Nie iwm jak inne modele HTC, ten to kompletna porażka. Mój pierwszy i na pewno ostatni HTC. Pozdrawiam producenta i serwis :) Sami podejmiecie decyzję, czy wydać pieniądze na taki szajs.

  • 0

    102. ~Giero  2013-10-11 08:52:44  host: dqy70.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ogólnie fajny sprzęt i da się go lubić. Taki przyjemny telefonik - ma ergonomiczny kształt i fajnie leży w dłoni, ale...: - słaba jakość rozmów, - bateria przy normalnym użytkowaniu (kilka rozmów dziennie, smsy) trzyma jakieś 2 dni, jeśli zacznie się grać albo czytać na nim ebooki - 1 dzień; - trzeba się z nim obchodzić jak z jajkiem, gdyż jest podatny na niskie temperatury (na mrozie jest ledwo żywy), podatny na wilgoć (przeładowany elektroniką), byle jaki upadek i żegnamy się z wyświetlaczem. Mimo wszystko i tak go lubię;P Po prostu przyjemnie się go użytkuje. To tak jak auto z silnikiem V8 - pali 20 litrów a części są niebotycznie drogie ale i tak są ludzie, którzy je kochają;)

  • 0

    103. ~ja  2013-10-17 09:02:35  host: pl146.internetdsl.tpnet.pl

    *78 najpierw sprawdz co to znaczy 3g i 2g a pozniej powiedz czym to sie rozni i czy bardzo sie wyglupiles

  • 0

    104. ~ja  2013-10-17 09:08:50  host: pl146.internetdsl.tpnet.pl

    *101 jesli masz wiecej niz 15 lat to przeczytaj swoja wypowiedz i popraw sie troche"sprawa oprze sie o ustawy prawne" buhahahaha wiesz co napisales?? ze maslo jest maslane i tak naprawde to pozwiesz producenta(jesli wogole sie odwazysz cokolwiek zrobic a nie tylko pluc teoretycznie anonimowo) masla ze pracownicy nosza biale fartuchy zamiast rozowych

  • 0

    105. ~Riski3Run  2013-11-24 20:47:24  host: cust-03-55bf7cf8.adsl.scarlet.nl

    Do postu nr 100 by michal. Mam tel. z 4.1.1 z T-Mobile i u mnie to samo - głośność mediów po prostu mnie kładzie na kolana... Jak dzwoni tel.to ledwo słyszę,że dzwoni (nie wspomnę jak jest troszkę głośniej).Sam system chodzi elegancko ale film na YT daję na maxa to trzeba przykładać go do ucha aby słyszeć co jest grane.Fajny tel.zero zamulania,design - ogólnie klasa ale ten głośnik to jakieś żarty są ze strony HTC.Chyba mój pierwszy i ostatni HTC jeśli jakiegoś fixa na to nie dadzą.

  • 0

    106. ~##D  2013-12-08 11:03:21  host: user-94-254-212-130.play-internet.pl

    Mam tego fona od prawie roku. Generalnie jest to niezla zabawka za rozsadne pieniadze. Wizualnie telefonik maly i zgrabny. Ekran znajduje sie blisko szybki i ma sie wrazenie ze patrzysz na smartfon z gornej połki. Co do samego ekranu to kolory sa b.dobre, obraz jest ostry. Jedyne co mozna sie przyczepic to katy widzenia ktore nie dorownuja matrycom ips. W moim egzemplarzu po pewnym czasie siadlo tez podswietlanie ekranu. Pojawily soe wyraźnie jaśniejsze plamy w dwóch miejscach sa one wyraźnie widzialne przy białym tle. Nie przeszkadza to w codziennym uzytkowaniu fona. Co do pracy urzadzenia to fajnie wszystko smigalo w pierwszym miesiacu. Po czym zaczelo sie zamulanie. Przejscia z przegladarki do odtwarzacza mp3 czy radia fm do pisanoa sms zajmuje bez mam 3-4sek. Podobnie jak w samsungach czasami podczas pisania esemesow klawiatira sie nie pojawia, po czy po chwili pokauje sie info ze aplikacja klawiatury przeztala dzialac i zostala zamknieta. Ostatnie to dosc wkirzajace to ze telefon jezt na tyle inteligentny ze swoja fu kcja anti-freaze ze sam sie wyla za przy skrajnym stopniu zamulania. Poznac to po tym ze pyta czy wyslac raport o bledzie telefonu do firmy htc. Wyslalem z 20 raportow po czym przestalo mi zalezec :] Dzwiek zarowno mp3 jak i radia fm jez naprawde ok, sluchawki nie powalaja ale sa b.dobrze wykonane i daja przyzwoity dzwiek. Funkcjonalnosc i plynnosc aplikacji androida stoi na dobrym poziomie, wyjatkiem sa przejs ia miedy allikacjami ze sporym lagiem szczegolnie przy otwartych kilku zakladkach w tle. Aparat robi dobre foto jak na ta polke cenowa. Bateria przy intensywnym korzystaniu z fona starcza na dzien... Szybkosc dzialania stron internetowych nie rzuca na kolana ale otwiera sie wszystko poza flaschem. Generalnie fajny fon a niewielkie pieniadze. P.S. caly ten post zostal napisany na HTC Desire X i zajal mi 20-25minut :)

  • 0

    107. ~aga  2013-12-09 15:22:56  host: 188.147.231.245.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl

    Do Riski3Run: być może trafil Ci się telefon z wadą fabryczną. Ja mam htc dx od maja2013(no może kwietnia) nie mam rzadnych szumów... Zawsze byłam sceptyczna do zmian telefonów zaczynalam od siemensów, ostatnie to były nokie- bo pi co zmieniać firmę z której jest sie zadowolonym, do czasu aż zawodzi... Polecono mi tego htc w t-mobile... I wygrał z lumiami. Szczerze mówiąc nie żałuję... Głośnik jest świetny dźwięk czysty, bardzo dobrze słychać rozmówcę, szybko łączy sie z internetem, na grachnie zamula...uwielbiam słychać radia przez sluchawki htc, czego o nokiach i sluchawkach do nich nie mogę powiedziec(widocznie trafiłam na wadliwe sprzęty, jak ty a htc) . Znajoma ma htc one też z mojego polecenia tej firmy i jest równie bardzo zadowolona jak ja:-) mam nadzieję że jak kiedyś zechcesz htc trafisz na niego bez wad i będziesz zadowolony z niego. Pozdrawiam wszystkich:-)

  • 0

    108. ~edka  2014-02-28 20:01:43  host: chr12.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam problem z htc desire x nic nie zmieniałam a nagle przestała mi działac klawiatura do pisania i wyszukiwanie google. Teraz mam tylko możliwość pisania przez głośnik. jak to wyłączyć ? Będąc w publicznym miejscu nie będe pisała smsa mówiąc do telefonu

  • 0

    109. ~tutiturumtu  2014-04-03 20:53:41  host: 89-70-31-176.dynamic.chello.pl

    Mam te słuhafke od prawie roku, nigdy się nie zawiesiła dźwięk w bseatsaudio rewelka, dużo aplikacji i programów nawigacja bez żadnych problemów płynnie wszystko działa, aparat przy dobrym oświetleniu robi bardzo przyzwoite focie. jak na te cene rewelacja. rozmiar 4 cale do obsługi jednną reką najlepsza.

  • 0

    110. ~sf  2014-09-15 19:00:56  host: 213.76.149.155

    telefon po roku na smietnik w głosniku ledwo słychać, dotyk prawie nie działa ,przycisk główny to trzeba wciskac o kant stołu ogólnie badziew

  • 0

    111. ~htcetowiec  2014-10-16 23:04:30  host: user-94-254-209-179.play-internet.pl

    Witam. Posiadam mojego Htc od roku. Przezyl juz nie jedno sluzy mi w pracy jak i na codzien brak juz polowy panela szybka popekana i po trzecim zalaniu a dalej chodzi jak bym go dopiero wyciagnal z pudelka. Aktualnie uzywam go na androidzie 4.1.1 i zadnych problemow zero szumow podczas rozmow wszystko glosno i wyraznie. Moim zdaniem warto zakupic ten telefon jak za ta cene. Goraco polecam ten model jak i cala serie htc

  • 0

    112. ~elmer13  2015-09-16 13:00:57  host: n28-01-06.opera-mini.net

    kupiłem okazyjnie . Dla internetu . Żadnych szumow trochę muli jak to android. Po aktualizacji trochę ciszej ale z czasem trochę mija. Da się żyć . Ja z niego prawie nie dzwonię do tego służy mi c3350 solid

  • 0

    113. ~  2016-09-05 17:48:44  host: 89-73-121-188.dynamic.chello.pl

    mam ten telefon pomimo dużej wytrzymałości nie polecam

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-146-141-60.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Jak oceniasz nową ofertę Mix sieci Play?

Nowa oferta Mix sieci Play

 

Zobacz wynik | Opinie (6)

Archiwum Ankiet