HTC Desire S - opinie
Telefony HTC HTC Desire S Opinie o HTC Desire S

HTC Desire S

w sumie: 52
  • -1

    1. ~ble ble  2011-02-17 20:19:13  host: cmpc67-010.astral.lodz.pl

    OK lubię HTC, fajne telefony mają, sam użytkowałem Desire oraz HD2, ale to już przesada, stworzyli NOWYSTARY model po tylko żeby mu kamerę do wideorozmów wpakować i trochę większą baterię. Trochę już przeginają, powinni wreszcie usiąść na tyłkach i dopracować porządnie jeden model zamiast zalewać rynek masą sprzętu, który w zasadzie nic ciekawego nie wnosi w rozwój technologii.

  • 0

    2.  2011-02-18 20:46:37

    Jaki Snapdragon jest w końcu w Desire S- 8250 czy 8255? W newsie jest, że 8255.

  • 0

    3. ~czekam na galaxy z klawiaturą  2011-02-18 21:09:41  host: 212.160.172.70

    żeby jeszcze miał querty...

  • 1

    4. ~squader  2011-02-21 14:54:16  host: z22-06.opera-mini.net

    czy czasem ten telefon nie ma nowszego ukladu snapdragon, bodajze 8655 z adreno 205 ?

  • 0

    5. ~Siwy2004  2011-02-24 08:12:05  host: public-gprs130015.centertel.pl

    Hmm czy aby na pewno lepszy od Desire HD? RAM tyle samo, Andreno 200, DHD ma 205 i większy ekran.

  • 1

    6. ~;)  2011-03-15 09:10:04  host: host-89-229-106-137.szczecin.mm.pl

    do ble ble: ten telefon wnosi coś nowego mianowicie: - nowsze oprogramowanie 2.3 android - 1.1 gb romu i 768 ramu to całkiem sporo jak na telefon. - no jeszcze z ciekawszych rzeczy to odtwarzacz DivX nie możemy oczekiwać że telefony będą stawały się diametralnie lepsze od poprzedników bo kosztowały by wtedy fortunę.. jak na razie

  • 0

    8. ~kamilo  2011-03-22 16:27:44  host: host-89-228-87-83.olsztyn.mm.pl

    Jeszcze ma trochę większą baterię (1450 a 1400 w zwykłym Desire), wyświetlacz S-LCD(w Desire AMOLED), możliwość wsadzenia karty max 32Gb(w zwykłym Desire max 16Gb) oraz szybsze HSDPA I HSUPA. Co najgorsze teraz upodobniony jest do Wildfire

  • 0

    9. ~SOCH  2011-03-27 17:52:59  host: 95-178-58-15.wroclaw.hypnet.pl

    Kiedy może znaleźć się w ofercie naszych sieci komórkowych? Np. w plusie/erze?

  • 0

    10. ~Rocket02  2011-03-29 22:50:35  host: rtcn8.masterkom.pl

    do ~;): Upodobnienie jak najbardziej korzystne, Przynajmniej według mnie Wf to najładniejszy HTC. Ciekaw jestem ile Desire S będzie kosztować...

  • 0

    11. ~neoptb  2011-03-30 17:56:52  host: 84-10-183-156.dynamic.chello.pl

    W plusie możesz o tym zapomnieć. Poprzednik bez S był tylko chwilowo w ofercie dla firm i tak szybko jak się pojawił to zniknął. Prawdopodobnie jako pierwsza sieć zaprezentuje go Play.

  • 1

    12. ~Petrus  2011-04-11 11:13:19  host: 81.219.227.190

    ad. 10. & 8.: Ja się zgodzę z tym co napisał "kamilo" - HTC Wildfire może nie jest brzydki, ale pod względem atrakcyjności wizualnej wiele mu brakuje do HTC Desire (nie mylić z Desire HD, który delikatnie mówiąc wyglądem nie grzeszy). "Rocket02", Wildfire ma być niby najładniejszym HTC?? hahahaha ciekawe z której strony ;-) Przecież już po wyglądzie można się zorientować, że Wildfire jest pozycjonowany przez producenta jako model z niższej półki - zatem upodobnienie Desire S do Wildfire jest raczej krokiem wstecz i zapewne nie wpłynie na sukcesy sprzedażowe tego nowego modelu - przynajmniej na rynkach, gdzie Wildfire zdobył znaczącą popularność - wiele osób nie będzie bowiem chciało płacić sporej kwoty pieniędzy za model górnopółkowy dostając za to smartfone o designie urządzeń z dolnej półki.

  • 0

    13. ~Adachu  2011-04-11 17:13:12  host: 81-210-123-94.ip.netia.com.pl

    W Play już jest, fizycznie na magazynie też jest, można zamawiać telefonicznie ;).

  • 0

    14. ~DawidM  2011-04-14 09:02:34  host: 195.205.178.194

    Jak dla mnie ładowanie ekranu SLCD to krok wstecz w stosunku do ekranów AMOLED czy SUPER AMOLED. Poza trochę lepszym procesorem niż w Desire i ulepszeniami związanymi z Andkiem 2.3 np. nagrywanie 720P w 30fpsach(Desire w Andku 2.3 ma 720P w 20fpsach), nie warto, szczególnie że cena 3 krotnie większa niż zwykły Desire, a rewolucji nie ma. Nie mówiąc już o tym że do końca miesiąca i Desire będzie miał Andka 2.3, więc różnica jeszcze bardziej się zatrze. No i wygląd, wg. mnie Desire i Legend to najładniejsze HTC. :)

  • 0

    15. ~V  2011-04-17 21:27:39  host: 088156023170.olsztyn.vectranet.pl

    Widac DawidM ze nie ogarniasz roznicy miedzy LCD a sLCD, amoledem a superamoledem... Rewelacja ze pomysleli o matrycy gdyz generalnie jakosc zdjec w DESIRE byla naprawde dobra... Odswiezenie najlepszego telefonu roku 2010 - pod wzgledem brakow... nie widze w tym nic dziwnego i zlego tym bardziej ze po co zmieniac cos co jest naprawde dobrze wykonane... Podsumowujac: Desire byl "quietly brilliant" Miejmy nadzieje ze Ska bedzie jeszcze bardziej "brilliant" :)

  • 0

    16. ~mavi  2011-04-18 13:15:15  host: systemy28.toya.net.pl

    Jeśli uważasz że amoled jest lepszy od SLCD to zapraszam do odpalenia dwóch telefonów z tymi ekranami. Po co mi zbyt żywe kolory jakie są w amoledzie. To jest nienaturalne a przez to gorsze. SLCD ma o wiele bardziej dokładny obraz, a przez to czytelniejszą grafikę. Byłem w salonie dwa dni temu i porównywałem Desire'a z Desire'a Z - jeden ma amoled a drugi SLCD. Bez prownania lepszy był ten drugi. Z resztą nawet na głównej stronie htc, producent chwali się, że ulepszył telefon m.in przez zastosowanie leszego wyświetlacza. A kmera jest dlatego dodana, bo nowa wersja androida będzie w stanie go obsłuzyć.

  • 0

    17. ~XYZ  2011-04-21 20:25:16  host: 089-100-080237.ntlworld.ie

    Z tego co się orientuje ma dodatkowo szkło szafirowe - twardsze i bardziej odporne na zarysowania(tak jak iPhone) i jest zrobione z jednego bloku aluminium co wplywa na jego sztywnośc trwałośc i szczelnośc.

  • 0

    18. ~Rafał  2011-05-11 18:36:19  host: 193.239.126.100

    Czy Desire S ma kamerę do wideo rozmów w sieci 3G , jak tak to gdzie można włączyć tą rozmowę ?Wiem że mnożna zainstalować jakiś program np skype czy jakiś inny do wideo rozmów

  • 0

    19. ~kulas  2011-06-02 21:24:49  host: kal.pl

    napisze krótko. całe życie bazowałem na nokiach ciężko było mi podjąć decyzję o zmianie producenta tel. ale teraz mogę napisać śmiało, że dobrego wyboru dokonałem. smart fon ma dużo przydatnych aplikacji, funkcji oszczędzania baterii. przy normalnym użytkowaniu tel. czyli połączenia głosowe, WiFi, parę smsów bateryjka starcza na trzy-cztery dni przy takim ekranie to sporo. raz mi przerwał połączenie, automatycznie jest wyświetlane co się stało (gdzie wystąpił błąd) i czy wysłać to do producenta. początkowo ciężki w obsłudze ale wszystkiego można się nauczyć. polecam z czystym sumieniem...

  • 0

    20. ~Merlin  2011-06-04 13:00:29  host: korp14.avistamedia.pl

    Szkło szafirowe? dobre sobie.. jak coś to szkło mineralne, szafirowe ładują w drogich zegarkach, tutaj gdyby taką powierzchnię chcieli pokryć szafirowym to kosztowałby 5 razy więcej

  • 0

    22. ~007  2011-07-01 08:06:59  host: nat.wave.com.pl

    A CZY on ma gry? W t-mobile pisze gry NIE a tu że ma JAVA jak to jest? można je pobrać?

  • 0

    23. ~holmun  2011-07-02 20:57:26  host: dsi139.neoplus.adsl.tpnet.pl

    telefony HTC to produkty z Chin ? pytam, bo nie znam tej firmy. a są w nich wiadomości sieciowe- informacje o stacji bazowych, kanały 020, 022, 030 itp. ?

  • 0

    24. ~mad  2011-07-10 23:39:51  host: 178-36-45-128.adsl.inetia.pl

    HTC to Tajwan.

  • 0

    25. ~andrzej225  2011-07-18 10:01:21  host: f048230011.adsl.alicedsl.de

    Ją posiadam ten telefon i jest genialny a zapłaciłem za niego 950 złoty. Na allegro jest za 1300 i nie wiem kto wymyślił że jest taki drogi.

  • 0

    26. ~michal  2011-07-20 21:59:39  host: 77-45-48-214.sta.asta-net.com.pl

    powiem szybko do osób które twierdzą ze nie ma różnicy między desire a eska. posiadam oba te modele I wierzcie mi lub nie eska jest zdecydowanie ładniejsza, ale najważniejsze jest to ze jest dużo szybsza I wydajniejsza. kto miał oba modele w rękach wie co mowie. klawiatura qwerty? po jaka cholerę? teraz jest era swapa. 3 razy szybsze panie niż na qwerty. szybkością dorównuje pisaniu na komputerze. tym co nie testowali polecam. w tym przedziale cenowym lepszego tel moim skromnym zdaniem nie znajdziecie. pzdr

  • 0

    27. ~pawel12  2011-07-21 23:46:05  host: ip-93-154-162-1.multi.internet.cyfrowypolsat.pl

    W moim przypadku nadszedł czas na wymianę telefonu, do tej pory używałem Samsung Omnia HD. Długo zastanawiałem się jaki powinien być ten kolejny. Wybór padł na ten właśnie model. Oglądałem go i testowałem u znajomego. Oto moja opinia o tym telefonie. Bardzo ładna i trwała obudowa zrobiona z aluminium i w niewielkim stopniu z gumowanego plastiku. Na ekranie szkło hartowane. Szybki procesor i dosyć duża ilość pamięci Ram sprawiają że telefon pracuje bardzo płynnie i szybko we wszystkich aplikacjach i programach, nie zwalnia i nie zawiesza się. Bardzo ładna i dobrze działająca nakładka HTC Sense i rewelacyjnie działający panel dotykowy. Aparat fotograficzny 5 Mpix robi stosunkowo dobre zdjęcia. Nagrywa i odtwarza filmy w rozdzielczości HD 720p. Wyświetlacz wprawdzie S-LCD lecz o dosyć dobrym kontraście i odwzorowaniu barw. Bardzo dobry odtwarzacz muzyki i w tym przypadku rewelacyjny dźwięk, dla tych co słuchają dużo muzyki. Przeglądarka w tym modelu działa również rewelacyjnie i bardzo szybko, obsługuje też strony flash. Jednym słowem telefon jak najbardziej godny polecenia.

  • 0

    28.  2011-07-24 14:39:50

    Mam telefon od 2 tygodniu i jest genialny. Wspaniała klawiatura do szybkiego pisania, czuły wyświetlacz aż przyjemnie się go dotyka :D ładne, żywe kolory. Pracuje sprawnie i szybko. Dobry aparat. Zapłaciłem 1200 zł i nie żałuję ani złotówki. Jak dla mnie rewelka. Polecam!

  • 0

    29. ~Recenzent :)  2011-08-01 18:51:20  host: duo3.neoplus.adsl.tpnet.pl

    @22 Czy tu nie umiesz czytać? Przecież Ci pisze, że ma Androida. I po co ta java? Gry na jave są już stare i niezbyt ciekawe. Na Android Market są tysiące gier które możesz pobrać czasem darmowo a czasem płatnie. Trochę dziwne że zdarzają się w tych czasach młodzi ludzie niewiedzący "co to Android" :D

  • 0

    30. ~wojk  2011-08-03 22:55:39  host: 94-40-12-99.tktelekom.pl

    Desire S to badziew , psuje się i schodzi lakier z obudowy, nie opłaca sie tyle kasy więcej płacić , juz lepiej kupić wczesniejszy model Desire.

  • 0

    31. ~marek78  2011-08-04 18:05:35  host: user-46-113-47-196.play-internet.pl

    miałem Desire, teraz czas na Desire S! Rewela no i kamera z przodu! dodawać nie trzeba, ze jest bardzo szybki i optyka poprawiona! Super

  • 0

    32. ~bartek  2011-08-11 15:43:59  host: 87-207-107-36.dynamic.chello.pl

    Telefon rewelacyjny.Po przesiadce z Wave który jest dla mnie super telefonem,moge stwierdzić ze Android to potęga.Jak dla mnie tylko dwie firmy sie liczą HTC i Samsung aczkolwiek Galaxy S dużo traci swoją tandetną budową.

  • 0

    33. ~kogut  2011-08-13 14:56:52  host: 77-254-233-12.adsl.inetia.pl

    Czy ten telefon ma wyjście na TV?

  • 0

    34. ~Recenzent  2011-08-14 07:34:37  host: dtx181.neoplus.adsl.tpnet.pl

    @30 to Twoja Nokia 3310 to badziew. Ciebie najzwyczajniej na niego nie stać i narzekasz.

  • 0

    35. ~lukul  2011-08-17 16:38:39  host: 89-76-198-23.dynamic.chello.pl

    Kto mi powie po co ta kamera z przodu? Bo chyba nie do wideo-rozmów, których telefon nie wspiera. Może na skype(tm).

  • 0

    36. ~majnus  2011-09-04 15:33:21  host: 89.204.222.34

    Kupilem Desire S ponad dwa miesiace temu. W tym czasie zauwazylem pare niedorobek, mianowicie: - podczas ladowania telefonu ekran mruga (dobrze widoczne w nocy w ciemnosciach), kazdy znajomy ma ten sam "blad" - czasami potrafi zezrec baterie w 5-6h bez zadnego uzywania. Zdarzylo mi sie to ponad 10 razy ze doslownie wykonalem jedna 3min rozmowe w ciagu 5h i baterii nie bylo. Zdarzylo sie tez niejednokrotnie ze po zrestartowaniu telefonu wcielo 30%-40% baterii. Po prostu, doslownie, zniklo. Dziwne - Aparat - lewa polowa zdjec byla troszke rozmazana (nieostra). Mialem wczesniej bardzo duzo telefonow z nizszej polki i nic takiego w zadnym z nich nie wystepowalo, tak wiec tlumaczenie jakie otrzymalem w salonie "nie wymagaj od tego aparatu za duzo to tylko komorka" jest nie do zaakceptowania. - pare dni temu aparat calkowicie przestal dzialac. Po wlaczeniu aplikacji ekran zaczynal migac i nie dalo rady nic zrobic. - W ustawieniach telefonu mozna sprawdzic zuzycie pradu przez poszczegolne aplikacje/funkcje - u mnie zawsze na top pozycjach byl "Display" i "dialer", co nie powinno miec miejsca (ewidentnie wadliwy telefon/software?) Ogolnie telefon BARDZO dobry, wszystko pieknie, ale niestety powyzsze wady sprawily ze moje zdanie na temat HTC sie bardzo pogorszylo. Kontaktowalem sie nawet z samym HTC, i sie wypieraja jakichkolwiek wad tego modelu. Support do bani. Wlasnie wczoraj go odeslalem do naprawy, zobaczymy co to bedzie. Podsumowujac - jezeli mozesz wydac pare zlotych wiecej olej Desire S'a, wez Sensation'a. @lukul: tak, do skype'a

  • 0

    37. ~kogut  2011-09-07 23:48:00  host: 77-254-251-43.adsl.inetia.pl

    podpowiedzcie które z telefonów można podłączyć pod TV? wiem że samsung S8500 wave ma opcje i9000 też

  • 0

    38. ~Celebro  2011-11-06 20:41:52  host: 89-72-123-0.dynamic.chello.pl

    Mój Desire S ma dość uciążliwy problem z sms-ami. Mianowicie dochodzą do mnie ze sporym opóźnieniem. Nie muszę chyba pisać jakie to kłopotliwe jak czeka się np. na kod autoryzacji transakcji, którą bank wysyła sms-em. Macie podobny problem??? Ma ktoś pomysł jak temu zaradzić???

  • 0

    39. ~okazanawa  2011-11-30 15:10:47  host: 94-40-46-169.tktelekom.pl

    ogólnie telefon super , tylko nie rozumiem dlaczego pożera mi tyle megabajtów . otóż mam ustawionych 6 skrzynek pocztowych w o2. ustawiłem żeby pobierał tylko 1 kB (sam tekst), logowanie co 1 godz w szczycie , poza szczytem tylko 1 raz odbiór poczty, otrzymuje średnio 10 wiadomości na 1 skrzynkę w ciągu doby. bilans jest taki, ze na dobę pochłania mi ok 40-50 mb , tylko samo logowanie bez ściągania poczty to ok. 200 kb. zaznaczam ,ze wszystkie inne aplikacje łączące się z siecią mam wyłączone . dla porównania mam nokie na symbianie anna gdzie ta sama ilość poczty odbierana co 0,5 godziny pochłania mi tylko ok 2 mb na dobę . czy ktoś potrafi te rozbieżności wytłumaczyć ?

  • 0

    40. ~ciekawy  2011-12-07 02:16:22  host: host178-188.tvk.torun.pl

    Muszę zmienić telefon i zastanawiam się nad wyborem smart. a) HTC Desire S, lub b) Samsung Galaxy S+. Oglądałem je w salonie, ale to nie to samo, co "pobawić się" nimi dłużej i bliżej poznać ich możliwości. Mam pytanie, który wybrać? Proszę o podpowiedź który i krótkie info. dlaczego? Ale nie w rodzaju - bo to np. szajsung, itp.

  • 0

    41. ~kriss  2011-12-13 01:11:34  host: 94-40-46-169.tktelekom.pl

    oczywiście, ze desire s ! wg mnie to najlepszy model htc, nie za duzy, nie za mały, super obudowa, wyjmujemy sd i sim bez wyjmowania baterii . wszystko czego brakowało poprzednikowi jest w tej esce .jakość dzwięku super z mozliwością indywidualnych ustawień (obywa się nawet bez power amp) . w ogóle cały system dużo bardziej dopracowany . w konfrontacji z iphone : iphone może wywyższać się tylko ceną, nie jakością .

  • 0

    42. ~Darek  2012-01-07 16:01:02  host: host-89-231-231-142.trzebinia.mm.pl

    Już jest aktualizacja androida do wersji 2.3.5 !

  • 0

    43. ~Playmaniak  2012-03-09 10:07:58  host: gvy172.internetdsl.tpnet.pl

    A TERAZ TAK SERIO TO JEST PRZECIEK ZE W PLAY BĘDZIE ŚWIETNA PROMOCJA NA TEN MODEL. NAPRAWDE BĘDZIE MIAŁ ŚMIESZNĄ CENĘ

  • 0

    44. ~mrox  2012-04-14 17:29:44  host: 213-25-121-151.tks.pl

    43. ~Playmaniak - che che, takie przecieki to sobie uszczelniaj. Telefon w abo za 75 zeta kosztuje 360 zeta - nooo "super cena".......... odbij kolo

  • 0

    46. ~  2012-05-02 14:26:11  host: user-46-112-2-110.play-internet.pl

    Witam który telefon lepszy Htc One V czy Htc Desire S ?

  • 0

    47. ~ralf  2012-05-09 14:03:37  host: ext-46-148-153-111.interq.pl

    ogólnie jestem zadowolony, telefon jakoś specjalnie mnie do tej pory nie zawiódł, zasięg dobry, ekran dobry, szybkość dobra. Minusem są oczywiście słuchawki dołączone do zestawu, jakość muzyki na nich jest okropna. Sam telefon też jakimś dobrym źródłem dźwięku nie jest, jednak wiadomo, że po telefonie cudów nie można oczekiwać w tym temacie.

  • 0

    48. ~Sylwia  2012-05-23 15:43:29  host: host-n3-84-119.telpol.net.pl

    Ja w swoim zestawie mam kartę sd 8 gb.

  • 0

    49. ~Niggers  2012-08-29 05:45:37  host: V32-04.opera-mini.net

    Kupiłem HTC Desire S w niemczech, wersja Black ! Wcześniej miałem HTC Legend ! Bateria jak w każdym dotyku, krótka i doby może nie dociągnąć- za to prędkość androida na tym telefonie bez zastrzeżeń ! Aparat ma Stabilizacje czego Fatalny Legend nie miał i jest to LUKSUS bo działa ! Wrzuciłem Nawigację Sygic i po Niemcach jeżdżę ! Głośnik dla porównania jest deczko Cichszy, niż w dobrej Nokii e52 ale nie ma tragedii- miałem gorsze w nowych telefonach z wyższej półki ! Brać Telefon i nie doszukiwać się !

  • 0

    50. ~Amigo  2012-09-14 08:55:16  host: user-31-175-7-188.play-internet.pl

    Moje doświadczenia z HTC Desire S. Kupiłem w play. Po 3 dniu użytkowania telefon bez powodu wyłączał się, najczęściej po zakończeniu rozmowy, później wyłączał się kiedy chciał. Oddałem na gwarancję, wymienili płytę główną, po powrocie nadal resetowania. W czymm tkwi broblem? Nie wiadomo, wymiana płyty głównej to tak jak wymiana telefonu. Jedyny plus to jakość wykonania.

  • 0

    51. ~totylkoja  2012-10-23 22:06:18  host: hap42.internetdsl.tpnet.pl

    Kupiłam, byłam zachwycona. Do czasu. Pewnego dnia na ekranie pojawiło się kilka białych plamek (bad, hot pixele?). Po jakimś czasie było ich naprawdę sporo. Telefon poszedł do naprawy. Wrócił z nowym wyświetlaczem. Z usługi nie jestem do końca zadowolona bo telefon wrócił z jednym białym pixelem. Niby go nie widać, dopiero jakby się wpatrzyć ale skoro jest i go widzę to mnie drażni. Z drugiej strony można by narzekać na serwis ale muszę uczciwie przyznać że telefon nie spełniał warunków gwarancji (wgrana nowa wersja Androida, brak nr IMEI na fakturze) ale został przyjęty na gwarancję więc może ten jeden pixel powinnam wybaczyć? Co do samej słuchawki: telefon super wykonany. Kupiłam na za 650 zł rocznego, bez jakichkolwiek oznak użytkowania. Gdyby mi ktoś powiedział że był właśnie wypakowany z pudełka to bym bez zastrzeżeń uwierzyła. Mam go od ponad 4 miesięcy i dalej stan jest idealny. Nie wiem co inni z telefonem robią że narzekają że jakość wykonania jest na nie najlepszym poziomie. Wyświetlacz b. dobry (wiem co mówię wcześniej miałam samsunga wave s8500). System nie ma zwolnień, pracuje tak że nie można mu nic zarzucić. Mimo problemów z wyświetlaczem bardzo polecam. Obecnie mam jeszcze telefon firmowy nokia 500. Tych dwóch oczywiście nie ma co porównywać ale muszę napisać że przepaść jest ogromna na plus oczywiście HTC Dresie S. Nawet mój szwagier wierny fan Nokii pod każdą postacią mówi że jak zmieni kiedyś telefon to tylko na HTC Desire S. Obecnie telefon używany można kupić za ok. 600-700 zł. Wydaje mi się że dla Państwa będą to dobrze wydane pieniądze. Pozdrawiam czytających i zastanawiających się :)

  • 0

    52. ~Artur  2013-01-20 23:51:13  host: ip-79-175-220-157.cable.smsnet.pl

    Co byście bardziej polecili ? Desire S czy desire X ? Różnicy cenowej prawie nie ma ( ok 100zł). Desire X ma 2 rdzenie, androida 4.0, wieksza pamiec wewn jednak desire S jest lepiej wykonany, ma gorille glas wiec ekran sie nie rysuje, lepsza jakosc wyswietlacza bo jest mniejszy przy tej samej rozdzielczosci... ? Podajcie jak coś swoje argumenty, dzięki ! :)

  • 0

    53. ~sev  2013-02-28 00:06:04  host: 178.213.167.6

    Z komentarzy wyżej wynika że wasze telefony były serwisowane przez pseudo serwis "Regenersis". Oddajcie je do prawdziwego serwisu.

  • 0

    54. ~Ostry  2013-08-11 22:24:56  host: 89-78-162-149.dynamic.chello.pl

    Telefon się resteuje, a HTC go w ogóle nie supportuje !!!

  • 0

    55. ~weko  2013-12-20 06:46:37  host: ti0062a400-4573.bb.online.no

    Desire s to swietna maszynka , mozliwosc obslugi jedna reka - bezcenne . Po prawie 3 latach uzytkowania zaczal szwankowac glosniczek no i wyzionela ducha bateria . Ale to jedyne usterki jakie mi sie przytrafily . Poza tym nad telefonem mozna miec wieksza kontrole poprzez root . Pozdrawiam

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-50-16-17-16.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy skorzystałbyś z opcji logowania na podstawie wzorca oka?

Comarch: będzie biometria w rozwiązaniach dla banków

 

Zobacz wynik | Opinie (2)

Archiwum Ankiet