HTC Desire HD - opinie
Telefony HTC HTC Desire HD Opinie o HTC Desire HD

HTC Desire HD

w sumie: 129
  • 0

    1. ~yhm  2010-09-15 18:27:42  host: 078088172133.elblag.vectranet.pl

    Mam go od 3 miesięcy. Radio wymiata! iPhone i tak lepsiejszy. Szczególnie w Plej. I w ogóle.

  • 0

    2. ~Jurek  2010-09-15 18:53:50  host: ip-93.159.40.130.static.crowley.pl

    Zacny lecz do 8 megapixeli mogliby dać lampę ksenonową niż ledy.

  • 1

    3. ~  2010-09-15 19:11:34  host: t18-03.opera-mini.net

    Kolejny przenośny komp od HTC. Prezentuje się ładnie i ciekawie. Dużo pamieci RAM i snapdragon 1GHz połączony z androidem froyo, a do tego 8mpx foto. Spoko.

  • 0

    5.  2010-09-15 20:28:33

    Nieźle sie zapowiada.... tylko po co aż 4.3 cala?

  • 0

    6. ~  2010-09-16 09:21:44  host: dtt91.neoplus.adsl.tpnet.pl

    HD2 z androidem i lepszym aparatem.. heh..

  • 0

    7. ~Marcin  2010-09-16 11:13:54  host: 194.181.28.214

    Mam nadzieję że zrobili coś z aparatem żeby nie wystawał jak w HD2.

  • 1

    8. ~Zafascynowany tym telefonem  2010-09-16 17:22:08  host: user-109-243-145-143.play-internet.pl

    Ten telefon jest świetny, doskonały, cudowny!!!

  • 0

    9.  2010-09-16 18:33:38

    Na tej baterii telefon wytrzyma do połowy dnia ;-/

  • 0

    11. ~Ejcie  2010-09-16 19:16:57  host: user-109-243-247-236.play-internet.pl

    Ejcie,a on ma polski czy angielski soft(jezyk)?

  • 0

    12.  2010-09-16 20:42:09

    I want one. W odniesieniu jakości do prawdopodobnej ceny prezentuje się fajnie, chociaż czekam na opinie zadowolonych/niezadowolonych użytkowników.

  • 0

    13. ~Robertos  2010-09-16 20:56:16  host: host-81-190-203-126.gorzow.mm.pl

    Ja główkuję, czy kupić Desire w Replay'u, a tu niespodzianka - będzie HD z Androidem 2.2. Ciekawe, czy Desire doczeka się aktualizacji, czy będzie jak zwykle...

  • 0

    15. ~maxxer  2010-09-17 13:53:56  host: static-87-105-40-60.ssp.dialog.net.pl

    HD2 na andku. wreszcie koniec z odpalaniem Androida z karty :)

  • 0

    17. ~Dave  2010-09-18 16:45:33  host: 89.174.228.53

    Odgrzewany HD2

  • 1

    20. ~SF  2010-09-20 20:10:01  host: 212.160.172.70

    8Mpix - nastoletni klienci Playa będą w 7 niebie :)

  • -1

    21. ~:)  2010-09-21 12:12:46  host: plus-96-192.polkomtel.com.pl

    ale patelnia

  • 0

    22. ~Iyasashi  2010-09-21 12:59:31  host: 80.50.155.37

    Nieźle jest android jest multitouch wi-fi 8mpx dual led (choć gdy byłby ksenon było by lepiej ;]) gniazdo 3,5 mm idealny :)

  • 0

    24. ~  2010-09-22 07:07:04  host: cfa51.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Szykuje się kolejny bardzo fajny telefon... Czekam na premierę i kupuję

  • 0

    25.  2010-09-23 08:25:20

    Wg mnie jest bardzo podobny do HTC HD2 z wyglądu, a poza tym 768 pamięci RAM powinno odnieść porządane wyniki. Podobno już bije Samsunga Galaxy S wydajnością.

  • 0

    26. ~gosc  2010-09-25 12:27:26  host: user-109-243-17-232.play-internet.pl

    szkoda ze bez radia i w sumie moglby w nim byc windows mobile ale android tez moze byc. dobrze ze 2.2 froyo szkoda ze nie 3.0. poza radiem i systemem telefonik doskonaly. ciekawe ile kosztuje. fajnie ze jest gps. dobrze ze hsdpa i hsupa do 14,4 mb/s i 5,76 mb/s. ciekawe patenty to multitouch, akcelerometr i czujnik zblizania. dobrze tez ze wcdma, tylko ze i tak nikt tego nie uzywa, ale fajnie ze w ogole jest. ramu duzo, spandragon 1 ghz tez spoko, wbudowanej pamieci az za duzo wg mnie, wystarczyloby maksymalnie 1 gb, bo jak jest duzo pamieci wbudowanej i duzo jest zajetego miejsca to telefon sie zacina i wolno chodzi, w zupelnosci jak juz mowilem wystarczylby 1 gb, a nawet 768 mb by wystarczylo tyle ile jest ramu. pozdro. to tyle.

  • 0

    27. ~dnkj  2010-09-25 17:18:33  host: itw234.internetdsl.tpnet.pl

    Mam podstawowe pytanie. Czy sa wideo rozmowy, oraz czy otdwarza divx/xvid ?

  • 0

    28. ~  2010-09-28 07:17:19  host: t24-12.opera-mini.net

    Ten smartfon ma wszystko czego dusza zapragnie! Żaden smartfon od HTC i w ogóle żaden smartfon nie ma jego funkcji! 1,5 GB pamięci wbudowanej w zupełności wystarczy, a nawet to trochę za dużo, bo podobno jak jest dużo pamięci wbudowanej to telefon wolniej działa, a ja tego nie chcę. Wolę dokupić sobie kartę pamięci i wymiatać!!!

  • 0

    29. ~Zawiedziony...  2010-09-29 06:50:29  host: user-188-33-88-69.play-internet.pl

    Ten telefon ma wszystko czego dusza zapragnie, oprócz polskiego języka/softa/oprogramowania! Jeszcze kliknę nie tam gdzie trzeba i zepsuję go i co wtedy będzie? No chyba że polski język można zainstalować...

  • 0

    30. ~  2010-09-29 06:54:46  host: user-188-33-88-69.play-internet.pl

    Jaka jest jego cena w Polsce w Erze w stosunkowo niskim abonamencie (do 100 zł)?

  • 0

    32. ~mac  2010-09-30 17:01:53  host: 212.160.172.70

    @28: 1,5gb to mało w porównaniu do Samsunga Galaxy S (8GB), poza tym to nie wływa na szybkość działania, chyba że fon akurat skanuje pliki do zaktualizowania bazy utworów/zdjęć/video. W przypadku DHD karta pamięci min. 16GB to mus ;) @30: Póki co dostępny tylko w Playu i to w przedsprzedaży. Najkorzystniej wziąć go w LongPlay Internet 69 (89zł) lub 99 (129zł) za 649zł lub 499zł.

  • 0

    33. ~byku  2010-10-01 13:59:02  host: 213.199.241.50

    telefon super ale na allegro przedsprzedaz 2500zł! nigdy bym tyle nie wydał na telefon

  • 0

    34. ~  2010-10-02 19:56:44  host: 194.156.44.23

    Do yhm: Jak można mieć telefon który nie został jeszcze oficjalnie wydany i jest dostępny w przedsprzedaży???

  • 0

    35. ~  2010-10-04 09:42:06  host: actq246.neoplus.adsl.tpnet.pl

    po co te płacze że nie ma polaka? to android. wchodzisz w market wpisujesz w wyszukiwarce "morelocale2" zasysasz ustawiasz region na polski i masz polski język

  • 0

    36. ~Xplo  2010-10-04 22:12:44  host: afje27.neoplus.adsl.tpnet.pl

    @26 na oficjalnej stronie pisze że telefon posiada Radio FM

  • 0

    37. ~pio  2010-10-05 09:22:00  host: ip-81-236.mofnet.gov.pl

    Za duża bateria - telefon nie powinien być ładowany rzadziej, niż 1/12h ... z drugiej strony przy ekranie o powierzchni połowy boiska piłkarskiego pewnie na dłużej nie starczy ... chyba, że w stanie uśpienia.

  • 0

    38. ~maly  2010-10-05 12:12:32  host: 89.190.92.34

    połowa z tych wypowiedzi napisana jest przez dzieci, albo bezmózgie małpy. Wypowiadają się osoby nie mające pojęcia o sprzęcie, a tym bardziej o smartphonach. szkoda słów

  • 0

    39. ~Plejowiec  2010-10-05 21:32:25  host: 94.254.146.145

    32. ~mac: Ja i tak wolę mieć małą pamięć wbudowaną i dużą, bardzo dużą pamięć zewnętrzną. 34. ~: Gościu spod jedynki ten spod nicku yhm to chyba jest chory i majaczy cosik, bo gada coś o "Pleju", iPhonie, radiu, i w ogóle, a więc albo majaczy albo pomylił telefony, ale to ostatnie jest chyba najbardziej prawdopodobne.

  • 0

    40. ~  2010-10-05 21:33:36  host: 94.254.146.145

    A czy on ma klawiaturę QWERTY wirtualną czy sprzętową?

  • 0

    41. ~madhunt3r  2010-10-11 12:59:59  host: staticline53622.toya.net.pl

    164g? Chyba jakiś żart, wolę Galaxy S :D

  • 0

    42. ~  2010-10-14 13:15:03  host: chello089079016193.chello.pl

    kolejna patelnia....

  • 0

    43. ~  2010-10-21 16:47:03  host: user-188-33-70-182.play-internet.pl

    a co wolisz samsunga corby z 2,8"?

  • 0

    45. ~  2010-10-22 08:31:40  host: 212.160.172.70

    jaki ma GPU ktos wie?

  • 0

    46. ~fOka  2010-10-23 10:44:25  host: host11-114.chomiczowka.waw.pl

    no cóz takie paletki do tenisa stołowego stały sie popularne ostatnio, to taki znak czasu Two Handed Phone :D

  • 0

    47. ~salmon  2010-10-23 13:23:06  host: 89.187.244.18.ip.abpl.pl

    @45 Adreno 205

  • 0

    48. ~zz  2010-10-25 09:08:33  host: 217.97.254.87

    Biorę w playu zamiast iphone4 chociarz gorszy wyswietlacz. Do internetu super nie muszę odpalac kompa. Taryfa longplay z internetem kosztuje 649,00.

  • 0

    49. ~wariat  2010-10-25 14:22:16  host: t10-07.opera-mini.net

    wasze komentarze sa zalosne polowa z was to dzieci co udajs wielkich znawcow a ciagna od 10 lat na noki 3310

  • 0

    50. ~  2010-11-01 12:22:34  host: public-gprs4913.centertel.pl

    Telefon swietny, hd2 nie dorownuje mu wydajnoscia, wlasnie zakupilem w playu a hd2 idzie na allegro :D ciekawy jestem co nam przynirsie hd7

  • 0

    51. ~hałabała  2010-11-01 14:48:30  host: kasia1.sukcesnet.pl

    w pleju w zestawie znajduje sie również karta pamięci 8gb, ogólnie widze że na polskim rynku jeszcze mało osób posiada ten telefon, i nie kumam tych porównań do galaxy s, kwestia gustu, póki co w taryfach play tanszy jest desire

  • 0

    52. ~lov  2010-11-01 21:28:30  host: 088156230025.nowydwormazowiecki.vectranet.pl

    Mam Ip4 zamierzam kupic HD ogolnie fon mi sie pododba jedynie wyswietlacz w porowniu do Ip4 to bieda. Ktorego dnia pojde do salonu i porownam jak bedzie duza roznica to zostaje przy Ip4. Bo jednak jego wyswitlacz jest po porstu na chwile obecna niedoscigniony. Sam system moze byc, android mi sie bardziej podoba ale iOs dziala szybciej, mialem SGS i byly freezy.

  • 1

    53. ~badziej  2010-11-03 18:57:53  host: 81-219-240-67.adsl.inetia.pl

    A dopiero co kupiłem zwykłego Desire. Ale cóż myślę, że narazie i tak nie zamienię go na żaden inny. No może jak wyjdzie jakiś HTC na Tegrze2, bo teraz telefon to tylko HTC.

  • 0

    54. ~akach  2010-11-09 08:04:40  host: w3cache.helnet.pl

    Ja wczoraj wygrałem ten telefon w konkursie na fanpage'u Play na Facebooku w konkursie na dokończenie smsa reklamowego. Mam Desire, mam nadzieję, że ten w wersji HD będzie jeszcze lepszy.

  • 1

    55. ~Janak  2010-11-13 14:17:18  host: 81.15.229.69

    mam hd2 i tego desire hd, winda to lipa, ten fonik na androidzie smiga swietnie. coz moge powiedziec. po prawidlowym sofrmatowaniu baterii trzymal mi 12 godzin siedzenia na wifi i gadania zeznajomymi i przegladania stron, to dlugo, jak na ciagle obciążenie... komus tam wyzej ttrzymal pol dnia.. LOl koles jak soie baterii nie przygotowales na dlugie zabawy to nic dizwnego. pozatym jesli tylko dzownie i pisze smsy to trzyma mi 3 dni. lepszy jest od hd2 z windą. polecam fonik. mialem chyba kazdy htc jaki sie pojawil i ten jest naprawde extra.

  • 0

    56. ~Mirek  2010-11-22 17:45:19  host: 94.75.112.6

    Proszę o poradę czy wogóle jest możliwe podłączenie telefonu do sieci przez Wi-Fi? Sieć jest chroniona protokołem WPA-PSK (TKIP). Po wprowadzeniu hasła telefon nawiązuje połączenie i pisze że pobiera nr IP. Jednak tego numeru nie może pobrać i w efekcie łącza nie daje. Okienko charakteryzujace daną sieć, w przeciwieństwie do tego pokazanego w instrukcji nie zawiera numeru IP. Nie widzę również żadnego okienka które umozliwiało by ręczne wprowadzenie IP. Z siecią miejską, nie zakodowaną łączy się bez problemu. Oczywiste jest, że nie moge odbezpieczyc sieci domowej. Obawiam się, że jest to wada tych telefonów, bądź oprogramowania, przez co są one nie w pełni użyteczne. Dodam, że mam zaktualizowane Androida (wczoraj) na najnowaszą wersję.

  • -1

    57. ~Macias  2010-12-01 16:36:13  host: euroapteka.pl

    Motka Droid X i tak zje go na śniadanko... :)

  • 0

    58. ~Do Mirek  2010-12-04 21:04:04  host: 212.160.172.70

    Nie możliwe żeby nie działało - na pewno działa na tkip sprawdzałem. Pewnie hasło źle wpisujesz/or filtracja mac. Pozdrawiam.

  • 2

    59.  2010-12-05 07:45:25

    Witam. Od niedawna jestem posiadaczem HTC DHD i powiem szczerze SUPER. Przesiadłem się z E66 i to jest wielka odskocznia. Pierwszy raz miałem do czynienia z androidem ale wszystko jest intuicyjne w tym telefonie. Telefon jest szybki i cały czas mnie zaskakuje swoją prostotą działania. Korzystam z WIFI w domu więc net również szybko śmiga. Sam telefon robi wrażenie porządnie wykonanego, obudowa jest solidna i robi wrażenie ciężkiej i masywnej. Polecam tego fona.

  • 0

    60. ~  2010-12-05 13:57:38  host: metro091204152077.x-com.pl

    Ja mam też ten telefon i nie mam takich problemów jak Mirek

  • 0

    61.  2010-12-14 22:25:19

    Witam wszystkich posiadaczy HD mam pytanie odnośnie wytrzymałości baterii jak długo wytrzymuje przy normalnym użytkowaniu?? dzięki za odpowiedz

  • 0

    62. ~marek  2010-12-16 08:13:16  host: user-188-33-10-234.play-internet.pl

    Mam ten telefon od miesiąca i mam problem z aparatem przy różnicy temperatury paruje mi soczewki od środka ma ktoś podobny problem zaznaczam telefon nigdy nie wylądował w wodzie

  • 0

    63. ~  2010-12-16 13:52:25  host: 195.216.109.7

    waham się między nim a HD z windows- ten drugi ma jedną niezaprzeczalną zaletę (tak jak inne fony z WM) a mianowicie Automapę. Gdyby była na Andka to wogóle bym się nie zastanawiał tylko brał coś z tym systemem

  • 0

    64. ~Ker  2010-12-16 18:18:36  host: 89-73-193-156.dynamic.chello.pl

    Da się gdzieś zobaczyć DHD w Wawie włączonego a nie z fototapetą?

  • 0

    66.  2010-12-20 09:03:50

    A więc telefon używam już ponad dwa tygodnie. Do 63 jeśli tylko Automapa bije androida na rzecz WM to gratuluje. Jest wiele programów w necie do nawigacji na Androida. HTC Desire HD to telefon masywny, przynajmniej nie masz wrażenia że trzymasz zabawkę tak jak to jest z Samsungiem Galaxy S. Telefon jest szybki, nie ma zawiech, nie ma wrażenia przycinania się menu wszystko działa bardzo szybko wręcz błyskawicznie! Net na WiFi śmiga aż miło, można ładować go z kompa i korzystać z netu na kablu. Niestety bateria przy włączonym WIFI szybko rozładowuje się jednak kiedy nie korzystam z netu i mam wyłączoną synchronizację śmiało mogę powiedzieć że tel wytrzymuje 3-4 dni tylko dzwoniąc i pisząc smsy. Telefon wart swojej ceny naprawdę super. Miałem kupić Samsunga Wave bądź Galaxy S całe szczęście dopłaciłem do HTC DHD. Telefon naprawdę godny uwagi! Poza tym świetny HTC Sense i lokalizacja telefonu przez net!

  • 0

    67. ~M  2010-12-21 03:24:15  host: 77-255-226-106.adsl.inetia.pl

    Do 52 masz całkowitą racje wyświetlacz w IP4 jest niedościgniony(pod względem awaryjności:D) to nie są moje słowa tylko konsultanta Orange który mi go stanowczo odradził(co mnie zdziwiło) Wielka głupotą jest brać tel za min 2200 zł w najniższym abonamencie kiedy w sieci kupi się nowy za te same pieniądze. Wybrałem właśnie DHD i jestem bardzo zadowolony.

  • 0

    68. ~greeg21  2010-12-23 16:30:04  host: cpc3-gill9-0-0-cust822.basl.cable.virginmedia.com

    mam go od 2 miesiecy i sprawdzcie jak sprawuje sie 1ghz wylacz go i wlacz czas wlaczenie u mojego to niespelne 2 sekundy :) lipa z bateria :( nawigacja jest dokladna i plynna wrzucilem do niego 32 gb i mapy na caly swiat, wczytuje trasy szybciej niz niektore tom tomy, naprawde wart swojej ceny, swietny upominek na swieta :D

  • 0

    69. ~  2010-12-25 01:34:43  host: system858917535.mtvk.pl

    allle bateria lichutka, mogli się wysilić do 1500 mAh chociaż

  • 0

    70. ~ambaras  2010-12-27 15:16:52  host: pc.2191494.ip.amg.net.pl

    Mam go od 2 tyg. Jestem fanem Androidów, wcześniej miałem HTC Magic i HTC Hero stąd Andoid nie jest mi obcy. Poczciwy Hero był bardzo dobrym telefonem, gdyby nie zawieszki w menu (ktorych nie było az tak sporo) i bardzo słaby aparat mysle ze dalej bym go używał. Kupując HTC Desire HD oczekiwałem przede wszystkim brak zawieszek w menu oraz większej multimedialności. Niestety bardzo się zawiodełem... W skrócie: PLUSY + ładne, solidne wykonanie obudowy (lepsze niż w Samsung Galaxy S) + niezły aparat i kamera (chyba najlepsze ze wszystkich HTC) + spory wyświetlacz o idealnych rozmiarach MINUSY - beznadziejna bateria, jeżeli macie włączoną stałą synchronizację danych (poczta, google talk) to telefon wytrzymuje ok 8 godzin! jest to nie do pomyslenia, już stary Hero wytrzymyał ponad 2 razy więcej! Trzeba albo ładować po 2/3 razy dziennie ale wyłączać przesył danych! Skoro telefon nie może wytrzymać 8 godzin będąc online to po co mi na nim Android i te wszystkie bajery? - zawieszki. tak niestety, pomimo procesora 1ghz i dużej ilości RAMu telefon łapie zawieszki. Wcale też go nie obciążam widgetami, dokonałem standardowej personalizacji i jest kicha. Telefon laguje podczas tak podstawowych kwestii jak wprowadzenie tekstu SMSa, czy partyjka w Angry Birds. Żenada. Task Killer wrócił do łask a i on czasem nie pomaga - słaba przeglądarka internetowa, brak takich funkcji jak chociazby wyłączenie flasha, do tego widze problemy z dostosowaniem tekstu kolumny do wyświetlacza (już Hero sobie lepiej z tym radził, łatwego skalowania tekstu, gestów etc - przejrzałem na szybko inne przegladarki w Google Market i można znaleźć ciekawsze rozwiązania, ale do czego to dochodzi że musze pobierać produkty zrobione przez develperów freelancerów bo HTC nie może zrobić porządnej przeglądarki na Androida??!! - słabo rozwiązana funckja odblokowania wyświetlacza - aby to zrobić trzeba wcisnąć mały, czasami trudny do zlokalizowania przycisk na górze obudowy, bez telefon się nawet

  • 0

    71. ~ker  2010-12-29 11:57:55  host: apn-77-114-133-250.dynamic.gprs.plus.pl

    Telefon jest świetny. Bawie się kilka dni i szał totalny. Oniemialem jak zobaczyłem grę 3d mmorpg! Klawiatura i pisanie to bajka. Aplikację są rewelacyjne. Robisz foto, a tel mówi jaki to budynek :) Bałem się że jest ciemny, ale to "sciema". Można go spokojnie rozjasnic 1 klikiem. Ps. właśnie z niego pisze :)

  • 0

    72. ~grisha  2010-12-29 19:17:25  host: 77-255-118-83.adsl.inetia.pl

    Dla tych co ciągle piszą, że nie ma lampy ksenonowej - otóż dlatego ponieważ telefon stworzony jest do nagrywania filmów do tego w HD, na lampie ksenonowej podświetlenie nie miałoby racji bytu, bateria szybko by padła. W LED jest w stanie dłużej pracować, co do filmów raczej wskazane...

  • 0

    74. ~ble ble  2011-01-06 22:13:00  host: staticline57639.toya.net.pl

    Do 72: Kolego ksenon to lampa, która daje światło tylko przez ułamek sekundy, to wynika z jej konstrukcji, zasila się ją bowiem dużym napięciem z kondensatora, który musi mieć czas na zebranie energii(niezorientowanym w temacie od razu wyjaśniam, że lampy ksenonowe stosowane w lampach błyskowych to nie to samo co te z reflektorów samochodowych). Do kręcenia filmów nie można jej stosować bo działałaby jak stroboskop dyskotekowy, który zresztą na takich lampach jest oparty :P Dlatego też w kamerach, a teraz także w telefonach stosuje się LEDy, które świecą jasnym światłem, najnowsze diody mają nie wiele mniej candeli w porównaniu do ksenonowych świetlówek.

  • 0

    75. ~Babuch  2011-01-08 18:36:36  host: 89-79-137-65.dynamic.chello.pl

    55 Janak: 12h przegladania internetu? Buchachacha!!! Naprawde niezle "przygotowales" ta swoja baterie! :P Przekrocz 3.5h przy takim korzystaniu z telefonu to bedzie sukces! Litosci!!!

  • 0

    76. ~Greg  2011-01-09 12:43:14  host: 089-100-251208.ntlworld.ie

    Wybrałem DHD zamiast netbook-a. Strzał w 10-ke! Jedyna rzecz, która losowo się przywiesza, zwalnia to fabryczna galeria zdjęć przy indeksowaniu/przewijaniu. Nie notorycznie, ale zdarza się. Błahostka. Reszta śmiga i to mało powiedziane! Dotyk to delikatne muśnięcia. Ekran na 5+ z kolorami. Neutralnie oddaje barwy. Nie wykręca oczu kolorami tak, jak to robi GalaxyS. Ilość detali zadowalająca. Obsługa tekstów wprowadzanych z poziomu "patelni" QWERTY wzorowa. Aplikacje nie tną się, nie zapychają telefonu. Sprzęt jak na razie "łyka" wszystko bez zadyszki. YouTube HD płynne, jak i odtwarzanie filmów. Korzystanie z WI-FI to przyjemność. Wbudowana przeglądarka płynie. Nie wiem, skąd ludziom biorą się z nią problemy? Rzecz, która trochę razi, to aparat/kamera. Jest zadowalająca, ale nadal to nie ten poziom co Carl-Zeiss w Nokii. Głośnik wbudowany działa, ale bez rewelacji. Jest. Słyszalny i głośny do dzwonków. Ogólnie w stronę wysokich tonów dźwięk ucieka. Dołączone słuchawki z prostym pilotem, to nic innego jak rażące jakością dźwięku słuchawki w iPod-ach, iPhone-ach. Tylko głuchy będzie się nimi zachwycał. Mała strata. Głośnik w słuchawce zapewnia dobry odbiór rozmówcy nawet w głośniejszym otoczeniu. Mikrofon bardzo czuły. Najzabawniejsze jest to, że wielu przekłada Samsunga nad HTC (chyba tylko za cenę), a w komentarzach po forach i pod oprogramowaniem wiele narzekań, że coś się tnie na S., lub/i nie działa. Z Desire HD o dziwo nie. I ważne. Telefon fabrycznie posiada zainstalowane kilka aplikacji, gdzie do innych smartów ludzie szukają za oprogramowaniem. Fabrycznie bogato i funkcjonalnie go dostaniemy. ps. część opinii tutaj bazuje na wyczytanych, kolejnych mylnych opiniach ludzi w sieci, których na ten telefon nawet przez szybkę w salonie nie spojrzeli i ze zwykłej zazdrości wypisują bzdury i swoje fantazje. Nie psujcie jakości prawdziwych opinii o sprzęcie (każdym)!. Kupić i dopiero wypowiedzieć się. Od gdybania są fora dla samot

  • 0

    77. ~M  2011-01-15 14:49:17  host: 62.244.136.92

    *Do 70* task killer muli tel(wyczytałem na xda) Włącz debugowanie usb(jak jest wyłączone to muli tel bo jest jakiś błąd w Androidzie)Przywróć ustawienia fabryczne i będzie super. wersja 2.3 ma poprawić niedoróbki 2.2. A i co do ekspertów co im tel trzyma 2 dni to :D:D:D:D:D chyba wcale go nie dotykają i leży sobie gdzieś te 2 dni.

  • 0

    78. ~poldi85  2011-01-19 03:04:20  host: dak233.neoplus.adsl.tpnet.pl

    LuiN obiecał test HTC Desire HD przy okazji testu iPhone'a 4, na razie cisza w eterze. Szkoda, bo niedługo przedłużam umowę i jestem zainteresowany tym fonem. Niestety, nigdzie nie znalazłem informacji o promieniowaniu SAR wydzielanym przez HTC Desire HD - jeżeli ktoś mógłby napisać jaką wartość ma ten współczynnik byłbym wdzięczny! Z góry dziękuję!

  • 0

    81.  2011-01-23 08:52:24

    Jaka jest w końcu rozdzielczość ekranu? Jest błąd w telepolis czy na stronie producenta? 480x854 czy 480x800 ??

  • 0

    82. ~tricz  2011-01-27 21:32:36  host: 95-178-90-245.klodzko.hypnet.pl

    Mam pytanie do posiadaczy HTC Desire HD. Czy można pisząc smsa przełączyć na klawiaturę typu 'ABC' 'DEF' (tak tak w starych fonach ze zwykłymi klawiszami) wraz z działającym T9?

  • 0

    83.  2011-01-27 21:39:08

    Do posiadaczy! Czy można w pisaniu SMSA przełączyć na klawiaturę 'ABC' 'DEF'... czyli taka jak w zwykłych telefonach z klawiatura 1234567890*# Jeśli tak to czy można jest T9?

  • 0

    84. ~Ker  2011-01-28 11:43:36  host: 192.193.245.14

    Pomimo że jestem mega zadowolony z telefonu to muszę cos na minus napisać. Duży minus dla mnie po aktualizacji do najnowszej wersji oprogaramowaniajest sposób obsługi powiadomień o nadchodzącym sms. Nie zawsze pojawia sie ikona na pasku na górze, nie ma dzwieku. Problem częsciowo rozwiązuje aplikacja z marketu którą zastapić można oryginalna ikonę na pulpicie. Jednak nawet ten sposób powoduje utrudnienia, ponieważ trzeba zaglądać na pulpit czy nie pojawiła się cyferka z liczba nieodebranych sms. Mnie to lekko irytuje :/

  • 0

    85. ~anhielos  2011-01-29 22:03:49  host: cpc2-watf10-2-0-cust855.15-2.cable.virginmedia.com

    Posiadam go od kilku dni i sprawuje sie dobrze. Bateria 2-3 dni bez nadmiernej zabawy. Bardzo dobry ekran jesli chodzi o dotyk bo jakosc obrazu dostateczna (za te pieniadze powinien byc AMOLED). Dzwiek bardzo dobry ale dopiero przy sluchawkach z gornej polki. Ogulna ocena dobra.

  • 0

    86. ~nbf  2011-01-31 15:06:05  host: afjj134.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Na jak długo starcza bateria przy włączonym bluetooth, ręcznej synchronizacji poczty i kalendarza kilka razy dziennie i około 1h rozmów dziennie? Czy synchronizacja z google calendar i htcsense działa bez zarzutów?

  • 0

    87. ~miki  2011-02-03 22:52:38  host: bbw148.neoplus.adsl.tpnet.pl

    komentarze na temat słabej baterii niema ją najmniejszego sensu... Na allegro bez problemu można kupić baterię do DHD o pojemności 1800mAh... Sam taką mam i telefon wytrzymuje na luzie 4 dni bez ładowania przy pełnym obciążeniu (Wifi, gry 3D, częste robienie zdjęć)... cena takiej baterii to tylko 80zł co przy cenie telefony rzędu 1500zł jest znikomą wartością... DHD jest najlepszym telefonem dostępnym obecnie na rynku... wydajnością bije na głowę HD2 i galaxy s... wyświetlacz 4,3"!!! więc IP4 też może mu skoczyć...

  • 0

    88. ~radzio  2011-02-06 13:12:13  host: afns217.neoplus.adsl.tpnet.pl

    chyba sie na niego zdecyduje w nowej ofercie ery :)

  • -1

    89. ~Si  2011-02-23 18:37:30  host: 84-10-16-83.dynamic.chello.pl

    haha prawie jak laptop,a tak naprawde to wiesniacki wyglad i pustak wystajacy z kieszeni,oczywiscie zaraz poleca komenty fanbojow htc ze o gustach sie nie dyskutuje,w tym przypadku nie dyskutujemy,stwierdzamy fakty :)

  • 1

    90. ~mack11  2011-02-27 00:49:02  host: 46.7.69.96

    Nie prawie jak laptop, tylko lepszy niż laptop. Pewnie ma ze trzy razy więcej ramu i szybszy procesor niż przeciętny lap @89 Fakty!

  • 0

    91. ~szturmek  2011-03-07 23:37:16  host: 87-205-78-140.adsl.inetia.pl

    Mam go od 2 miesięcy. Cudo, miałem wcześniej HD2, ale to było nic przy tym, może paramatrami są podobne, lecz róznica jest ogromna. Bo teraz smartfon, to tylko ze stajni HTC.

  • 0

    92. ~eM  2011-03-10 20:47:29  host: 77-254-27-194.adsl.inetia.pl

    jak długo trzyma bateria? czy dotyk zdecydowanie lepszy niż w HTC HD2? jak mikrofon "zbiera" - chodzi czy dobrze nagrywa dyktafon. i jaką nawigację darmową polecacie - coś najbardziej zbliżone do AM.

  • 0

    93. ~mgb  2011-03-20 14:23:16  host: adth4.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Telefon posiadam od ok. 2 miesięcy. Spisuje się świetnie. bateria przy włączonym praktycznie non-stop wi-fi/przesyle danych trzyma calutki dzień. masa programów w markecie, spora część za darmo. jeśli chodzi ... bez porównania lepszy od WM. Da się go maksymalnie spersonalizować. Każdy element możemy dobrać według gustu. Bardzo dobra nakładka Sense, lecz osobiście wolę korzystać z LauncherPro. Obsługa prosta, intuicyjna, a menu nie nudzi się tak jak w iP4. Moim zdaniem ustępuje Iphon'owi tylko jeśli chodzi o jakość wyświetlacza no i zestawienia elementów obudowy (same tworzywa są bardzo dobrej jakości ale w niektórych miejscach minimalnie się nie zgrywają, co może niektórym przeszkadzać, a nie powinno być tej wady w telefonie za te pieniądze). Jeśli miałbym jeszcze raz wybierać pomiędzy DHD i iPhon'em wybrałbym go ponownie.

  • 0

    94. ~tomaz  2011-03-22 23:06:55  host: user-188-33-251-53.play-internet.pl

    Podjąłem decyzję i to cudo będzie moje. Wybrałem sobie bardzo ciekawą konfigurację w orangę. Cena jest bardzo atrakcyjna i rewelacyjny plan taryfowy, idealny dla mnie i dla smartfonów z androidem.

  • 0

    95. ~ola  2011-03-23 11:44:14  host: 212.160.172.70

    w orange najtaniej 99 zł abonament na 24 miesiace i tel DHD 149zł a w innych sieciach przeginaja z cena:)

  • 0

    96. ~walkernia  2011-03-23 15:21:25  host: ip-62.111.224.98.static.crowley.pl

    Telefon mam od 2 tygodni. Bardzo prosty w obsłudze. Nie wiesza jak WM. Generalnie same plusy(prawie). Bateria potrafi wytrzymać 12h ale z czego 5h zabawy a reszta tylko rozmowy telefoniczne i maile. Jeżeli chodzi o Androida to działa świetnie jedyny problem jaki zauważyłem to połączenia VPN po PPTP (rozłącza po kilku minutach) ma nadzieje że to poprawią w aktualizacji

  • 0

    97. ~eM  2011-03-27 13:37:46  host: 77-254-13-16.adsl.inetia.pl

    jaką nawigację polecacie na Andrioda? Coś podobnego do AM z ostrzeganiem o fotoradarach i policji itp. Będę wdzięczny za info.

  • 0

    98. ~ambaras  2011-03-28 12:35:02  host: pc.2191494.ip.amg.net.pl

    odnośnie mojej wypowiedzi z #70 to musze powiedzieć że po aktualizacji softu ktorej dokonałem, bateria trzyma 2 razy dłużej (wytrzymuje cały dzień na pełnej synchronizacji po 3G/HSDPA), a zawieszki są bardzo marginalne. W sumie jedyne co mogę teraz zarzucić temu telefonowi to to, że operator/HTC nie powinien rzucać na rynek wersji z tak niedopracowanym softem, ale na chwile obecna to szczegół :) jak na razie IMO najlepszy telefon na rynku (od niemal pół roku)

  • 0

    99. ~samael07  2011-03-30 13:02:28  host: oi1.uwoj.wroc.pl

    97. ~eM - nie polecamy, bo...NIE ISTNIEJE:) Sam na HD2 z androidem uzywam iGo (miałem też Navigona) i to sa namiastki... Sorry, jeszcze nie teraz...

  • 0

    100. ~setny  2011-04-04 21:38:26  host: host-212-67-135-123.cable.net-inotel.pl

    Czy do tego telefonu można podłączyć w jakiś sposób (bluetooth/usb) myszkę/klawiaturę ? Czy działa Java (np. web gg)?

  • 0

    101. ~eM  2011-04-06 21:55:17  host: 178-36-234-187.adsl.inetia.pl

    99. - podobno będzie AutoMapa na Androida :) więc to już coś. Pytanie do tych co Desire HD mają - jak z jakością nagranych filmów w nocy? Jest tam stabilizacja obrazu? Sąpodobno sztuczki by nawet w nocy HTC DESIRE HD nagrywał w nocy z prędkością 20-30kl/s. Próbował już ktoś? Dajcie znać :)

  • 0

    102. ~M  2011-04-11 23:15:23  host: 62.244.130.122

    zdjęcia w mało nasłonecznionym pomieszczeniu to tragedia jak w tel za ta cenę ... Miałem Lg Kc 910 to dawał rade z ksenonem idealnie.tutaj niestety aparat mnie rozczarował na calej linii. jest średni w kiepskich warunkach(zdecydowanie lepszy od carl zaissa(nokia)/ slabszy od schneider kreuznacha(lg)

  • 0

    103. ~Majki  2011-04-16 12:34:25  host: epw158.internetdsl.tpnet.pl

    Bateria tylko 1230 miliampergodzin - to jakiś żart jest - ledwo dzień wytrzyma i po 6 miesiącach takiego codziennego ładowania bateria od wymiany idzie. Szkoda bo fajna sprawa. Brak front facing camera też słabo - niby mało osób z tego korzysta (ja na przykład tak i chciałbym mieć).

  • 0

    104. ~Erick  2011-04-20 19:42:35  host: host-81-190-65-53.gdynia.mm.pl

    Dokladnie..Jedyny minus to pojemnosc baterii producent troche przegial dawac tak slaba baterie do tak poteznego smartfonu..ale jakby nie bylo dla mnie to jest to smartfon roku przewinelo sie przez moje rece juz duzo telefonow z androidem i ten jak dla mnie jest the best ;)

  • 0

    105. ~Keri  2011-04-27 23:24:41  host: 84-10-17-96.dynamic.chello.pl

    Witam Mam ten telefonik od miesiąca. Z całą pewnością mogę powiedzieć że jest wart swojej ceny (2500zł media) aparat super (jak na telefon) wyświetlacz nie jest to super amoled ale i ten wystarcza, Hmm bateria no więc z tym jest problem, na początku trzymała ok 1 dzień, potem miała ciężko wytrzymać 1 dzień, poczytałem troszkę o sprawie i co sie okazuje... wyłanczając niepotrzebne opcje i od instalując 1 program zyskałem 3 dni !!! wiec niema problemu. Spokojnie mogę polecić tego smartfona każdemu.

  • 0

    106. ~Kamil  2011-05-01 08:35:37  host: 82-210-157-37.home.aster.pl

    Keri a możesz napisać jaki to program i jakie funkcje wyłączyłeś?

  • 0

    107. ~Stasiek  2011-05-01 22:15:32  host: host-81-190-65-53.gdynia.mm.pl

    Keri-to podziel sie jaki to byl program i co odchaczyles z checia bym z tego skorzystal bo u mnie tez bateria slabo trzyma :)

  • 0

    108. ~Ker  2011-05-11 16:32:11  host: 192.193.245.15

    No i po aktualizacji do 2.3.3 problem z powiadomieniami sms znikł i jest już CACY !!!! Keri drogo dałeś, ale za to ze sklepu. Ja na allego nieużywanego, od Pana co kilka dni wczesniej kupił mam za 1700zł :]

  • 0

    109. ~SNap  2011-05-12 22:37:03  host: 89-72-199-208.dynamic.chello.pl

    Keri - podaj ten program. Zamierzam go kupić (DHD oczywiście) i jedynym ale jest właśnie bateria (choć zamierzam dokupić drugą). Każdy mój telefon od SE w880i jedzie na tym patencie (oprócz e52 choć w zapasie leży jedna).

  • 0

    110. ~eM  2011-05-25 17:03:46  host: 178-37-30-225.adsl.inetia.pl

    @samael07 dzięki za info - właśnie kupuję HTC HD2 :) to lepsza alternatywa na ten okres (WM, Android, WP7) gdzie nie wiadomo jaki system jest najlepszy :)

  • 0

    111. ~irw  2011-06-15 21:26:08  host: 77-255-90-224.adsl.inetia.pl

    Ludzie pomocy!! mam htc jakiś miesiąc. I nie mogę pozbyc się zjawiska słyszenia własnego głosu w trakcie połączenia . Nawet słyszę tzw. sprzężenia lub piski. Próbwałem już wszystkiego (chyba) i nie wiem czy jest to wada aparatu czuy ja coś mieszam lub robię nie tak! pomórzcie!!! oglnie telefon zajefajny!! przesiadłem sięz iphona 3gs i nie żałuję!! pozdro

  • 0

    112. ~irw  2011-06-16 00:43:02  host: 77-255-90-224.adsl.inetia.pl

    Pomocy! przy rozmowach słyszę swój głos w słuchawce. mam nawet przestery. powiedzcie ludzie jak ten problem wyeliminować??!! A tak poza tym telefon super. Przesiadłem sięz iphna 3gs i nie żałuję! szybkość, stabilnośc, łatwość obsługi - nie trzeba kompa za każdym razem. polecam każdemu a reszta niech mi pomoże!. pozdraiwm.

  • 0

    113. ~zune  2011-06-28 10:54:20  host: apn-77-112-88-245.dynamic.gprs.plus.pl

    mam ten szajs od pół roku i wkrótce go zmienię na inny model byle nie htc. bateria to tragedia zwłaszcza przy biznesowych rozmowach. net co prawda śmiga ale strasznie pije baterię. nie sposób dokupić lepszej bateri bo większa po prostu nie wejdzie w slot i trzeba się męczyć z przyciemnianiem ekranu i wyłączanie dźwięków. oczekiwałem od tego smartfona że będzie mi służył w terenie a tu kloc potrafi się wyłączyć podczas rozmowy bo mu bateria zwiędła. w żadnym innym tel podobnej klasy nie miałem podobnych problemów. to tak jakby jechać mercedesem z dziurawym bakiem. używanie gps'a to droga przez mękę. co chwile gubi sygnał albo aplikacja się zawiesza. osobiście przymierzam się do samsunga galaxy scl i9003 którego używa znajomy a wiem że on katuje tel muzyką, gpsem i grami i o dziwo bateria mu trzyma nawet do 2 dni co przy tak dużych wyświetlaczach to rzadkość. co do jakości rozmów to czasami problem dubla o którym pisał ~irw to codzienność. można to obejść aktualizacją oprogramowania. android 2.2 trzeba co chwilę resetować albo instalować task killery bo zamula na potęgę. używanie voipa na tej baterii mija się z celem (chyba że na dopiętej ładowarce) jedyne co jest super to ekran który pomimo że nie jet za specjalnej jakości ma powłokę antyzarysowaniową. wielokrotnie coś mi niechcący się obsunęło ale nie zostawiało żadnej ryski. tel można uznać za drogą zabawkę a nie sprzęt biznesowy. obciach podczas negocjacji biznesowych wisieć na ładowarce albo co gorsza z powodu baterii tracić klienta. do zabawy polecam do normalnego codziennego używania -odradzam!

  • 0

    114. ~Risme  2011-06-30 10:35:10  host: 212.160.172.70

    Jaka jest jakość dźwięku na słuchawkach? I czy głośnik gra czysto i głośno?

  • 0

    115. ~Iksik  2011-07-06 09:53:35  host: 94.42.163.42

    Świetne uczucie "niepokoju" jak się wie, że dzisiaj po południu będę miał go nareszcie w łapkach:) ... za jakiś czas dam relację.

  • 0

    116. ~Risme  2011-07-10 12:29:11  host: 1.pia.abpl.pl

    napisz jaka jakość dzwięku zarówno na słuchawkach i na głośniku bo już czekam ponad tydzień aż ktoś odpowie... i jak mozesz czy głośny jest głośnik

  • 0

    117. ~CyKuS  2011-07-31 23:36:18  host: fha178.internetdsl.tpnet.pl

    Tak narzekacie na hd2 że nie mogę...ja mam w nim androida nand co prawda ale w chu.. jest tzw "wypieków" do niego ale ten widać też niczemu sobie :)

  • 0

    118. ~czacha8107  2011-08-08 11:57:39  host: host-0-11.internetunion.pl

    Częste narzekania na baterię dla mnie do minusów nie należy wystarczy pomyśleć i trochę dopłacić. Ja zamówiłem ten tel. i poszukałem lepszej baterii do niego http://allegro.pl/htc-desire-hd-nowa-bateria-2430mah-i1736418616 .html dwukrotnie mocniejsza

  • 0

    119. ~Krzysiek  2011-08-10 10:38:53  host: dslb-084-063-193-086.pools.arcor-ip.net

    Mam ten telefon od ubiegłego roku i jak na razie, nie narzekam. Dla mnie świetny. W pracy na budowie nie przeszkadza mu kurz ani wstrząsy. Ekran dość trudny do zarysowania. Trochę słaba bateria i nie najlepsze głośniki. Internet śmiga. Aha, nie wiem jak to jest w Polsce. Mieszkam w Niemczech. Miałem możliwość wyboru pom. HTC, Iph i Galaxy. Wybrałem HTC.

  • 0

    120. ~wooj  2011-08-25 23:32:47  host: 88-199-157-37.tktelekom.pl

    Mam i jestem zadowolony. To mój pierwszy fon z andkiem. Poprzednicy to symbianowcy. Z wad mogę wymienić tylko słabą baterię... moja E55 trzymała duuuużo dłużej. Tu przy intensywnym używaniu (wifi, gps, mp3) na noc trza podłączyć d prądu.No cóż..to prawie netbook, a te na baterii 24 godziny nie pociągną. Druga mała wada to głośniczek...cichy i mało niskich. W słuchawkach dźwięk jak z zestawu HiFi. Początkowo bałem się jego wielkości, ale wygoda obsługi i serfowania po necie szybko te obawy rozwiały. Sporo darmowych aplikacji zarówno dla pracujących jak i gadżeciarzy. W ręku ładnie leży, czuć że to pożądny sprzęt, nie plastikowa zabawka.Ekran super, chociaż w słońcu słabo widoczny. Bardzo ciężko go zarysować, jednak mi się udało małą ryskę kluczem zrobić;). Dokupić skórzaną kaburkę lub żelową jak kto woli i cieszyć się sprzętem XXI wieku.

  • 0

    121. ~  2011-09-16 23:32:34  host: user-109-243-58-16.play-internet.pl

    uwielbiam ten telefon, mam kilka miesięcy i cały czas jestem zachwycona, jest cudowny, bateria wytrzymuje mi na dwa dni bez stałego podłączenia do internetu, wyświetlacz jest cudowny, czytanie książek jest bardzo komfortowe, wszystko bardzo pozytywnie

  • 0

    123. ~K2  2011-10-10 13:02:57  host: 178.73.29.148

    Koledzy, kto wie czemu ostatnio non-stop włącza mi się głośnik(tryb głośnomówiący)? Czy dzwonię czy odbieram od razu włącza się tryb głośnika który musze pamiętać zawsze ręcznie wyłączyć :/ Kto pomoże i powie jak to naprawić i czy to coś się przełączyło czy to faktycznie awaria?

  • 0

    124. ~aaaa  2011-10-23 11:05:55  host: acpb189.neoplus.adsl.tpnet.pl

    przeczytalem wsztstkie opinie i nie wiem za duzo o baterii czy moglby ktos sie wypowiedziec ile wytrzyma przy normalnym korzystaniu?

  • 0

    125. ~m  2011-11-04 05:55:46  host: bni82.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Jak by sie uparl to potrzyma ok 2 dni ale tylko pare rozmow i smsow. Na wi fi i jak sie gra to bateria pada po 3-4 godz. Ja swoj laduje codziennie ew co 1,5 dnia albo 2 razy dziennie.

  • 0

    126. ~Marcin  2011-11-04 12:23:08  host: user-46-112-210-245.play-internet.pl

    Moja opinia po pół roku PRACY z tym telefonem. Główna jego wada to bateria. Jeśli chcesz kupić sobie taką zabawkę przymocuj dynamo do podeszwy buta, roweru lub czegokolwiek innego. Bateria to najsłabszy punkt telefonu. Jeśli pracujesz telefonem to musisz liczyć się z tym , że wieczorem wracając do domu nie będziesz miał już z czego zadzwonić. Jeśli odbierasz non stop maile na telefon to gwarantuje ci że jeśli ściągniesz telefon o 6:00 z ładowarki - wyładuje ci się o godzinie 18:30. Komentarze typu bateria jest ok, wystarcza na cały dzień należy wsadzić między bajki. Mi brakuje porządnej nawigacji. Wszyscy piszą o tym jak wiele jest programów na adnroida ale niestety słabe są te mapy. Jak jesteś w trasie i często korzystasz z nawigacji życie zrewiduje te programy bardzo szybko.

  • 0

    127. ~ul'77  2011-12-19 14:56:19  host: daj26.neoplus.adsl.tpnet.pl

    do 126 Jeżeli chcesz dobry program polecam IGo są aktualne mapy i dobre! Mam sporo wyjazdów miesięcznie więc mam z czym porównać! wcześniej miałem AM.

  • 0

    128. ~corn  2011-12-21 15:29:28  host: user-46-112-225-39.play-internet.pl

    sprzedałem go i kupiłenm galaxy s plus- samsung zauważalnie lepszy od htc, jedyny aspekt to aparat, reszta góruje u samsunga

  • 0

    129. ~moress  2011-12-23 15:28:58  host: aflm136.neoplus.adsl.tpnet.pl

    telefon jest swietny ale bateria to zlom :/

  • 0

    130. ~cthulu_ftgn  2012-02-17 10:31:48  host: public23780.cdma.centertel.pl

    witam. mam go od premiery. żona chciała udusić gdy zobaczyła cenę... gdy dostał sense 3.0 to tak jak bym go znowu kupił. Nie żałuję. Jakość doskonała- tyle razy mi upadł... i nic! bateria- wiadomo... dokupiłem Słuchawki beats by dree- OGIEŃ polecam go. dokupić lepszą baterie i mamy najlepszy smartfon. oczywiście brakuje w aparacie quik shoota czy jakoś tak.

  • 0

    131. ~ghjkllkklhfjh  2012-05-24 22:42:40  host: azy101.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ten telefon w wakacje dostanie aktualizację do androida 4.0 z nowym sense

  • 0

    132. ~norbuś  2012-06-23 09:22:28  host: 46.204.81.50.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl

    Nie wiem co się uparliście na tą baterie ja kupiłem baterie org. HTC do niego w Promaco i działa mniej wiecej półtora dnia... Jedyny problem jaki mam to łączenie z kompem po instalacji nowego windowsa.

  • 0

    133. ~kazik  2012-06-30 18:39:06  host: 89-69-76-15.dynamic.chello.pl

    Mam mam ten tel od 12.2010, raz w servisie na gwarancji, wymieniony potencjometr +/- głośność - konsekwencja używania złego, silikonowego etui. Eksploatowany w ciężkich warunkach niskie wysokie temp, wilgoć - tu trzeba uważać, wrażliwe ustrojstwo i potrafi coś odpalić na ekranie bez potrzeby, przechodzi mu po dobie leżenia w przewiewnym miejscu. Dziwie się cyt. "113. ~zune 2011-06-28 10:54:20 0 + - [zgłoś ten komentarz do moderacji] host: apn-77-112-88-245.dynamic.gprs.plus.pl mam ten szajs od pół roku i wkrótce go zmienię na inny model byle nie htc. bateria to tragedia zwłaszcza przy biznesowych rozmowach. net co prawda śmiga ale strasznie pije baterię. nie sposób dokupić lepszej ..." że nie mając pojęcia o tego typu telefonach postanowił rozstać się ze swoją N6110 - tam miał wszystko z czym się rozstał... Polecam - nie mam problemów z grami, zdjęciami - ok, zresztą w hd, pocztą, internetem - b.szybki, chwila nieuwagi i masz ciężki rachunek do zapłaty, trwałość - nic nie odpadło, nic nie porysowane - używam już drugie silikonowe etui, to już solidne + folia na kran. Teraz pewnie o połowę tańszy, ale wart tej ceny, nawet porównując z obecnymi, plastikowymi modelami.

  • 0

    134. ~RIAA  2012-07-03 09:20:26  host: 89-78-178-32.dynamic.chello.pl

    Jest już dostępna aktualizacja do androida 4.0, sense 3.6. Można zaktualizować w opisie.

  • 0

    135. ~jAA  2012-07-07 18:24:04  host: 77-255-236-181.adsl.inetia.pl

    a już myślałem że nie będzie aktualizacji androida do 4.0 i właśnie miałem pytać, bo nigdzie info nie znalazłem

  • 0

    136. ~P@ZIU  2012-07-10 18:36:04  host: staticline18421.toya.net.pl

    Spoko telefonik. Mam go od jakiś 2 miesięcy i rewelka stwierdzam bez 2 zdań. Pozdro

  • 0

    137. ~rozczarowany  2012-08-12 13:28:12  host: host-80.48.167.12.rev.krawarkon.pl

    Aktualizacji wg oficjalnej strony htc nie bedzie...

  • 0

    138. ~luk  2013-01-30 20:08:09  host: 178-36-133-120.adsl.inetia.pl

    mam ten telefon :/ *** i tyle jeden z gorszych telefonów jakie miałem

  • 0

    139.  2013-04-04 17:16:52

    Mam go od ponad roku. Nie zawiódł ani razu. W kilku sytuacjach wręcz mnie uratował!!!

  • 0

    140. ~Koza  2013-04-11 11:27:29  host: 91.234.14.248

    Używam tego telefonu od 1,5 roku i więcej HTC nie kupię. Wady: waga, bateria, klawisz odblokowania, klapka od bateri i karty SIM, zacinki interfejsu oraz programów (nie powinno mieć miejsca przy tej klasie telefonu). Największą wadą jest totalna olewka firmy HTC na ten model (dwa lata temu był to flagowy model - cena w granicach 2500 zł i HTC totalnie go olało pod względem aktualizacji. Sprzętowo telefon jak najbardziej nadaje się na Androida 4 a HTC nic w tej kwestii nie robi. Jak widzę niskobudżetowe telefony z dużo słabszymi bebechami z Androidem 4 to mnie krew zalewa, że HTC taki telefon zostawiło bez aktualizacji.

  • 0

    141. ~lukaszpolesie  2013-06-09 18:20:17  host: h-87-199-22-154.dolsat.pl

    Koza jak upatrujesz słabości w samym systemie to gratuluje podejścia:) Ja aktualnie posiada wgranego 4.0.4 z sense 4.1 wszystko elegancko działa. Ten procesor w innych telefonach jest na częstotliwości 1,4 ghz i ja tak samo zrobiłem :) Masz duże nieoficjalne wspracie... Porównaj ile telefonów odżywa dzięki nieoficjalnym romom... a co do wydajności to zawsze ale to zawsze system orginalny będzie gorszy od nieoficjalnego;)

  • 0

    142. ~  2014-03-15 04:14:14  host: 188.29.82.219.threembb.co.uk

    jak włączyć internet?

  • 0

    144. ~Htckowiec  2014-03-20 22:07:22  host: acwe2.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Również mam ten telefon. Prawdziwy dziadek wśród smartfonów. Wciąż jednak działa. Odudowa jest naprawdę solida. Na minus natomist słaby wyświetlacz i bateria. Wydajności nie ma już co oceniać, gdyż to zabytek. Mam jeszcze Samsunga Galaxy S3 i różnica jest oczywiście kolosalną, nie zapominajmy natomiast jaki szmat czasu ich dzieli między sobą.

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-197-124-106.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy skorzystałbyś z opcji logowania na podstawie wzorca oka?

Comarch: będzie biometria w rozwiązaniach dla banków

 

Zobacz wynik | Opinie (2)

Archiwum Ankiet