HTC Desire C - opinie
Telefony HTC HTC Desire C Opinie o HTC Desire C

HTC Desire C

w sumie: 47
  • 0

    1. ~  2012-05-17 12:11:22  host: d12-58.static.icpnet.pl

    cena rynkowa?

  • -1

    2. ~  2012-05-17 16:43:16  host: cyberfox.pl

    android 4.0 i 600mhz czy to dobre rozwiazanie? no nie wiem mogli dac 1ghz a nie przestarzale technologie. Po zobaczeniu zdjec juz myslalem ze bedzie nastepca mojego htc wildfire s a tu takie rozczarowanie :/

  • 0

    3.  2012-05-18 09:43:18

    kwota? na wolnym rynku?

  • -1

    4. ~Sparco  2012-05-18 18:18:25  host: 83.68.80.139.ostrow80.tnp.pl

    Telefonik w miarę spoko ale mogliby wrzucić większy procesor bo 600mHz na Androidzie 4.0 To szkoda gadać .. będzie się zacinał.

  • -1

    5. ~  2012-05-21 01:31:28  host: s25-14.opera-mini.net

    600mhz to juz nokia takich nie daje

  • 0

    8. ~gimzik88  2012-05-26 08:29:46  host: prod43.p-net.pl

    Wildfire S z Andkiem v.4.0... byleby cena była przyzwoita

  • 0

    9. ~mlodas  2012-05-30 22:54:04  host: 87-206-190-109.dynamic.chello.pl

    Htc zapełnia lukę najtańszych telefonów. Bardzo dobre posunięcie, bo żaden tani tel nie ma andka 4.0 :). Ciekawe jaka będzie cena...

  • 0

    10. ~Martini  2012-06-03 21:31:30  host: host-81-190-155-134.olsztyn.mm.pl

    Czy to całe beats audio daje naprawdę fajną jakość odtwarzacza muzycznego z dobrymi słuchawkami czy to tylko pic na wodę?

  • 0

    11. ~bartekhks  2012-06-04 00:20:47  host: cpc18-hudd9-2-0-cust751.4-1.cable.virginmedia.com

    do ;martini; - oj daje , daje. Mam sensation xe i muza jest potęgą na foniku , z pewnością przez słuchawki beats audio szczególnie. Podłączając inne choć również dobrej jakości philipsa i nauszne technics'a już wolę beats audio. Zresztą ceny słuchawek beats audio już dają do myślenia (drogie i bardzo drogie)

  • 0

    12. ~  2012-06-08 21:24:52  host: bnk229.neoplus.adsl.tpnet.pl

    900 zl to moim zdaniem rozsadna cena . nie marudz 600 mhz . telefon dla kazdego. a do pana 11. czy jest tu mowa o beats ??? kupiles za 100 jakies z chin i wielka podnieta nie masz kolegow zeby sie pochwalic /? ogarr

  • 0

    13. ~  2012-06-13 21:52:33  host: 89-68-145-77.dynamic.chello.pl

    ale złom ale najlepsze że htc nie da dla desire z ics bo ma za słaby procesor a tu prosze - na takiej padlinie mamy ics ta firma schodzi na psy

  • 0

    14. ~  2012-06-13 21:53:39  host: 89-68-145-77.dynamic.chello.pl

    900 to rozsądna cena?za co?za złom nie warty 500 pln?jaja sobie robisz czy o drogę pytasz? lumia 710 mimo że z wp kosztuje 600 a zabija parametrami takie padliny

  • 0

    15. ~Baton  2012-06-17 15:51:06  host: 112-232.galas.net.pl

    Telefon z wyglądu całkiem fajny, z aparatem i RAMem nie jest źle, przekątna ujdzie, ale procesor 600 MHz to porażka. I jeszcze ICS przy tym procku. Thank you very much, wolę swojego SE LwW, choć co prawda z trochę mniejszym wyświetlaczem, ale za to lepszym prockiem.

  • 0

    16. ~Tomas  2012-06-23 00:59:07  host: 095160252090.zabrze.vectranet.pl

    To jest wlasnie HTC. Ludzie kupia nawey jakby miał 400 Mhz bo HTC. Naciagacze.

  • 0

    17. ~  2012-07-03 14:34:03  host: 77-254-54-228.adsl.inetia.pl

    @11 Tyle ze słuchawki beats audio dawane w zestawach z telefonami htc od innych, powiedzmy tych z Samsunga różnią się logiem beats. Widać potęgę marketingu :)) A programowe beats to tylko ikonka na ekranie i obudowie i ustawienie eq.

  • 0

    18. ~  2012-07-04 11:15:57  host: 81.219.84.18

    Ludzie kupia bo jednak HTC ma lepsze wykonanie zastosowali lepsze technologie luknijcie sobie jeden z drugim jak to powstaje. Lumia dobry telefon haha żadna lumia nie jest dobra to shit dobrze zaprezentowany marketingowo.

  • 0

    19. ~obiektywny  2012-07-16 22:59:21  host: sodom-152.core.ynet.pl

    lepszy układ graficzny i wolniejszy procesor to lepsze rozwiązanie dla multimediów niż wolny układ graficzny i szybki procesor, miałem LG swift 600mhz a mam HTC desire 1ghz, w operacjach graficznych szybszy był swift i to duuużo

  • 0

    20. ~pamparam  2012-07-20 17:55:03  host: cpc17-asfd3-2-0-cust157.1-2.cable.virginmedia.com

    moze mi ktos powiedziec, ile w menu wam pokazuje calkowitej pamieci? U mnie jest 0.94GB Czyzby fon byl walniety?

  • 0

    21. ~Grubsztyn  2012-07-28 21:47:52  host: host68.idzik.pl

    Oj, powiem wam, że telefonik jest niezły. Sprawuje się cud. miód! Miałem telefon procek 1ghz, ale ten z 600mhz bije go na głowę. Jest szybki, zero zacinek - muzyka? Genialne odtwarzanie w najlepszej jakości. Nie wypowiadajcie się na temat telefonu, z którym nie mieliście do czynienia. Może nie jest z najwyższej półki, ale w tej strefie cenowej moim zdaniem idzie łeb w łeb z SE LwW i wyprzedza Motorolę Motoluxe. Tyle ode mnie, pozdrawiam. ;)

  • -1

    23. ~emiliano  2012-08-16 11:00:53  host: cpc10-stav16-2-0-cust329.aztw.cable.virginmedia.com

    Zdecydowanie nie polecam tego telefonu!!!Przede wszystkim pierwsza rzecz,która go przekreśla-producent KŁAMIE(!!!)w sprawie pamięci telefonu-ten,kto go ma,wie o czym mówię.Druga sprawa,brak lampy błyskowej.Telefon ma uchodzić za nowoczesny,ale brak lampy błyskowej sprawia,że aparat jest bezużyteczny,bo możemy robić zdjęcia tylko w dzień...No i trzecia sprawa-sory,ale dla mnie telefon może mieć wbudowany telewizor,antenę satelitarną i odtwarzacz blue-ray,ale jeśli bateria trzyma jeden dzień(przy małym urzytkowaniu!!!),to dla mnie telefon do niczego się nie nadaje.Tyle ode mnie,pozdrawiam.

  • 0

    24. ~iras  2012-08-18 11:45:46  host: user-31-174-238-234.play-internet.pl

    Na wsi jest słaby zasięg i bateria ci szybko pada w mieście trzyma tydzień a taki procek mieliście w pierwszym PC i o co ten płacz nara

  • 0

    25. ~Mariusz  2012-08-28 17:34:13  host: 83.238.64.62

    żaden cud i żaden shit, dobry telefon w swojej klasie. Lepiej działa w 3d niż w systemie

  • -1

    26. ~  2012-09-24 18:39:06  host: z11-07.opera-mini.net

    widze że mamy następcę wildfiere;) android4 i 600mhz procesor, śmiechu warte :D.

  • 0

    27. ~  2012-11-10 00:43:33  host: 88-199-135-25.tktelekom.pl

    abonament 27 PLN umowa na 24 m. + tel za 1PLN minuty 190 lub 190 sms

  • 0

    28. ~Piotrek  2012-11-11 12:10:20  host: terminal-1-170.retsat1.com.pl

    smiechu warte jest to, że o procesorach wiecie tylko tyle ile mają mHz, nieważny jest model, jego konkretna architektura, oszczędność energii i cena. Ciekawe czy bylibyście zadowoleni gdyby miał 5000mHz działał tak samo szybko i trzymał 10 min na baterii. To nie jest SGS III, kosztuje kilka razy mniej.

  • 0

    29. ~SLK87  2012-11-13 22:55:13  host: dynamic-78-8-99-118.ssp.dialog.net.pl

    test na antutu benchmark 2.9.4 omawiany HTC - CPU 618/ RAM 187/ GPU 1214/ I/O 468 razem 2487. Jeżeli ktoś lubi cyferki... Dla porównania (chociaż to bez sensu) Mot RAZR CPU 2954 / RAM 1024/ GPU 1541/ I/O 549 razem 6068. Kupiłem jeszcze okazyjnie HTC bo w razr padło mi wejście na jack ;/ a średnio z moją odwagą aby ją serwisować w owianej sławą firmie teleplan... od momentu opuszczenia przez motkę Polskiego rynku dzieją się tam cuda... mam HTC 1 dzień, więc nic Wam o nim jeszcze nie powiem.

  • 0

    30. ~Po prostu  2012-11-15 19:23:26  host: host-89-229-128-108.chelm.mm.pl

    Weźcie tu już nie gadajcie o nim , jak o czymś złym. Telefonik zgrabny aparat bardzo dobry. Mam ten telefon od paru godzin i jestem zauroczona ^^ Polecam

  • 0

    31. ~lucca  2012-11-24 17:33:58  host: static-81-219-63-41.devs.futuro.pl

    Bawiłam się nim w orange i na prawdę nic się nie tnie, mówicie oceniacie, a nie znacie się. Po drugie po co porównujecie ekran do telefonów za 2tys? To bardzo dobry telefon.

  • 0

    32. ~Dejw  2012-12-02 22:32:40  host: 088156151142.stargardszczecinski.vectranet.pl

    Pieprzycie głupoty ! Mam ten telefon i jestem z niego zadowolony. Non stop chodzi w nim WiFi i bateria trzyma kilka dni. Jest szybciutki nawet przy tak "słabym" procku. A jeśli chcecie robić zdjęcia nocą to SE kupcie aparat fotograficzny ! Pozdro ;)

  • 0

    33. ~M  2012-12-05 17:29:06  host: 109.231.3.233.koba.pl

    Warto kupić?

  • 0

    34. ~^^  2012-12-09 15:23:17  host: user-46-113-171-196.play-internet.pl

    No i pasuje ;p Mam dosteć ten tel na święta oczywiście mama nie wie, że ja wiem ;D

  • 0

    35.  2012-12-16 00:09:43

    Ładny jest :) Ale procesor słaby. To jest właśnie jeden z nowoczesnych i tańszych telefonów. Ja mam od paru dni SONY Xperie J i mam lepszy :)

  • 0

    36.  2012-12-21 22:03:41

    Przepraszam. W danych jest napisane, że Adreno 200, a w teście jest mowa o Adreno 205. Gdzieś musi być błąd. ;-)

  • 0

    37. ~htc ;ppppppp  2013-01-01 22:25:40  host: 176.109.164.188.dolnet.pl

    telefon jest git , jedyny minus brak diody led ;p

  • 0

    38. ~Htc fan  2013-01-11 17:40:16  host: host-89-167-60-110.nplay.net.pl

    Witam, posiadam ten telefon zainstalowałem sobie gta 3 i mimo tego że w markecie był opisany jako telefon obsługujące tą grę to niestety gra nie odpala. próbował ktoś grać w tą grę?

  • 0

    39. ~Aga  2013-01-25 16:45:09  host: host-212.96.232.136.tvksmp.pl

    Napiszcie jakiej rozdzielczości szukać tapet na ten telefon??

  • 0

    40. ~crc  2013-01-29 17:52:56  host: 87-205-28-202.ip.netia.com.pl

    wejdz na zedge.net wybierz model i znajdziesz cale mnostwo :) A jak wolisz dane to są na pierwszej zakładce, 320 x 480 pix

  • 0

    41. ~koń rafał  2013-02-20 18:42:15  host: 89-69-41-113.dynamic.chello.pl

    Warto go kupić ??

  • 0

    42. ~ala ma akota  2013-03-24 22:09:28  host: 77-255-69-71.adsl.inetia.pl

    mam telefon tydzień. na razie BEZ karty SIM. po prostu - dostałem go, sprawdziłem kilka rzeczy i naładowałem na full. chciałem uformować baterię. i co? NIEUżYWANA bateria po tygodniu jest prawie że wyczerpana! strach pomyśleć, co będzie podczas używania go

  • 0

    43. ~Vinnetou  2013-03-31 23:04:58  host: 213-238-82-174.adsl.inetia.pl

    Ja napiszę tak... może to wina nowej architektury procka (bo jest to inna technologia niż to co na przykład było w wildfier S) może wina specyficznie skrojonego androida 4.0, ale telefon jest diabelnie wydajny. Oczywiście nie jest to PC do gier ani nic w tym stylu, ale... dobry aparat (którego równie dobrze mogłoby nie być), gps, wi-fi, bardzo szybki modem, wygodny i płynny interface, spora kompatybilność z większością softa... mnie tak telefon niesamowicie się podoba i jak na telefon z 5 patyków to naprawdę więcej od niego wymagać nie można. Jest idealny... peace

  • 0

    44. ~Pawel  2013-04-18 14:49:41  host: user-188-33-77-34.play-internet.pl

    Miałem Swifta L7, teraz mam Desire C bo zalezy mi na dzwieku. Pomimo slabszych parametrow nawet prostrze Gry typu Bubble Blast 2 chodzą o wiele lepiej niż na moim byłym L7. Ludzie, MHZ to nie wszystko, wazniejsza jest architektura oraz optymalizacja. Pozdro..

  • 0

    45. ~nayslia  2013-05-03 08:59:39  host: adto65.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Telefon rewelacyjny działa płynnie i szybko nie tnie ssie,przy Bardzo czuły dotyk. pominam że jest to tel za 600. Zł a nie 2000:minus to bateria i bardzo rysujaca tylna część mam biały.

  • 0

    46. ~radekmiky  2013-05-19 01:44:06  host: 80.74.227.132

    Posiadam ten telefon od roku ,telefon sprawuje się nienagannie - jako urządzenie komunikacji fonicznej Niestety ja jako elektronik posunąłem się troszkę dalej i znalazłem wiele innych zastosowań , a mianowicie diagnozuję poj. samochodowe głównie elektronikę i działa super pojawia się problem powyżej 250 zainstalowanych programów , na początku ( 170 zainstalowanych programów ) zaczyna się krzaczyć ( dłużej wykonuje działania i wydłuża się czas uruchamiania programów ) , powyżej 200 programów jest jeszcze gorzej dochodzi do samoistnych , niekontrolowanych restartów , kończących się zapętleniem , start ~ restart , co wymaga zwolnienia co najmniej połowy pamięci cahe i utratę programów. Poza tym jest ok. - zamało pamięci cahe i ram.

  • 0

    47. ~niki  2013-06-10 23:21:06  host: afpd85.neoplus.adsl.tpnet.pl

    8800 zł na allegro? Chyba kogoś zgięlo :/

  • 0

    48.  2013-09-25 11:29:29

    mam pytanie odnośnie baterii czy ktoś może testował ten model telefonu na zamienniku baterii Andida bo nie wiem czy warto ją kupować?

  • 0

    49. ~')  2014-02-02 17:41:39  host: 176-106-105-153.mtk-tv.pl

    Tak hejtujecie ten telefon, a pewnie połowa z was go nie miała. Powiem tak w porównaniu do xperi j kolegi htc wypada o niebo lepiej. Jeszcze nigdy nie musiałem go resetować, co w przypadku jotki jest na porządku dziennym. Co z tego, że J ma 1 GhZ skoro ciągle się wiesza? 600 MhZ jest to w zupełności wystarczająco jak na ten tel.

  • 0

    50. ~Majdan  2014-04-06 21:25:10  host: 178-159-167-41.tsm.tarnobrzeg.pl

    Wady: brak drugiej kamery (skype), brak flesza, nie za slaby procesor ?

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-163-173-253.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy korzystasz z mobilnego systemu płatności BLIK?

Blik: już ponad 2,5 mln zarejestrowanych aplikacji i 6 mln transakcji

 

Zobacz wynik | Opinie (5)

Archiwum Ankiet