HTC Desire 620 - opinie
Telefony HTC HTC Desire 620 Opinie o HTC Desire 620

HTC Desire 620

w sumie: 26
  • -1

    1. ~zwck  2015-03-06 11:09:04  host: hnd158.internetdsl.tpnet.pl

    Właśnie dostałem htc desire 620 z t-mobile ten telefon nie ma Dual-Sim!!!!

  • 1

    2. ~krzysztofb2  2015-04-07 13:24:15  host: 178-36-254-53.adsl.inetia.pl

    witam telefon mam od tygodnia wszystko ok tylko mały szczegół nie działa pokrowiec dedykowany przez HTC do tego modelu w rozmowie z konsultantem HTC i pani stwierdziła że pokrowiec mogę zwrócić chodzi o funkcje HTC Dot View

  • 0

    3. ~do  2015-04-14 07:13:18  host: 82-160-155-130.tktelekom.pl

    HTC 620g to g oznacza dual, możesz kupić duala...

  • 0

    4. ~lukasz  2015-04-17 20:45:00  host: apn-5-172-252-80.dynamic.gprs.plus.pl

    to wiadomo poniewaz telefon taki a z t-mobile maja roznice i to duuuzaaaa

  • 0

    5. ~cinek126  2015-04-27 19:22:22  host: 212.244.63.201

    Czy telefon posiada gorilla glass? :)

  • 0

    6. ~12345  2015-05-03 08:27:21  host: 088156137006.dynamic-ra-4.vectranet.pl

    Są 2 wersje tego telefonu, jest 620 z lte i 1 kartą sim oraz 620g z dual sim, bez lte. Oprócz tego różnią się jeszcze parametrami i dodatkowo 620g jest tańszy.

  • 0

    7. ~  2015-05-05 23:50:34  host: staticline-31-183-28-150.toya.net.pl

    Świetne urządzenie za rozsądne pieniądze. 620 nie posiada dual sim i jest na 4 rdzeniowym snapdragonie, 620g ma dala i mediateka chyba 6 rdzeniowe... Nieważne bo snapdragon zdecydowanie lepszy nie ma cyrkow z GPS jak na mediatekach. Śmiga elegancko. Wyświetlacz jest optymalnej wielkości po ogromnym myphone luna nie odczuwam dyskomfortu przy pisaniu wiadomości a nawet idzie mu to to szybciej. Nie dajcie się nabrać na ilość rdzeni i dual sim bo mediatek to badziewie

  • 0

    8. ~Tareth  2015-05-08 07:42:06  host: user-109-243-111-228.play-internet.pl

    Telefon dostałam prawie tydzień temu. W opisie jest błąd, ten HTC nie ma dual sim.
    Z czystym sumieniem mogę każdemu polecić ten telefon; jeżeli nie korzysta się z aplikacji, które pożerają baterię, jest on w stanie wytrzymać długo. Kiedy chciałam rozładować baterię, miałam z tym problem, chociaż jednocześnie włączyłam grę, muzykę i rozmowę telefoniczną - po prawie godzinie takiego "wysiłku" telefonowi ubyło 4% baterii. Wygląd - posiadam grafitowy kolor telefonu i przyznam, że nie jest zły, jednak jest bardzo duży, więc przeskoczenie z małej, zastępczej Nokii C3-01 było czymś w rodzaju szoku. Dla użytkownika jest około 4 GB wbudowanej pamięci. Wszystko chodzi dobrze i płynnie. Jak dla mnie, dodatkowym atutem jest HTC Sense Home, z którego pochodzi aplikacja Motywy - można bawić się w zmienianie wyglądu menu, pasków, tapety, czy ikonek; dla przeciętnego użytkownika może być to bezużyteczne, ale jeśli ktoś lubi personalizować wygląd swojego telefonu, to polecam. Minusy telefonu? Dźwięki dzwonków i powiadomień, oraz masa wbudowanych aplikacji, z których nawet nigdy nie skorzystam; na szczęście część z nich da się odinstalować. Jest aplikacja trybu samochodowego, oraz trybu rodzicielskiego, jeśli rodzic chciałby zająć czymś pociechę. Słuchawek nie wypróbowałam. Dźwięk słychać bardzo dobrze, zarówno podczas rozmów telefonicznych, jak i podczas słuchania muzyki. Gdy słuchamy na głośniku, działa tylko dolny, lecz czytałam, że ma to się zmienić wraz z aktualizacją do Androida 5. Zdjęcia i filmy ładne, w dobrej jakości, choć ta pogarsza się, gdy jest złe oświetlenie. Interfejs przyjazny dla użytkownika. Polecam!

  • 0

    9. ~jacek  2015-05-20 14:41:39  host: 85.219.163.130

    moze t-mobile CI ukradło bo w play jest ;p

  • 0

    10. ~wodom  2015-05-25 21:13:29  host: ip-94-42-52-68.multimo.pl

    W moim telefonie nie działa kompas. Też tak macie ? Czy może mam go reklamować ? Wg. powyższej specyfikacji posiada kompas cyfrowy. Czy ktoś to potwierdzi ?

  • 0

    11. ~rr004t  2015-06-01 20:48:02  host: 89-74-12-251.dynamic.chello.pl

    Dla mnie telefon fajny ale wadą jest to że nie można prowadzić wideo czata !!!

  • 0

    12. ~matpiw  2015-06-03 11:46:26  host: 217.153.54.114

    dobry telefon

  • 0

    13. ~jankes  2015-06-09 08:30:26  host: adow139.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam go od wczoraj i powiem że jest super zdj. robi ładne rozmowy są b.dobrej jakości procek jest szybki nie laguje telefon wziołem kolerzance z play jako nowa umowa. Telefon mogę polecić

  • 0

    15. ~samarti 1@wp.pl  2015-06-17 15:35:03  host: host-176-221-120-243.dynamic.mm.pl

    Jaki jest android

  • 0

    16. ~Antyczesiek  2015-06-30 07:49:49  host: 5.134.65.236

    Do wszystkich, którzy piszą, że HTC620 nie ma dualSIm.
    Najpierw nauczcie się czytać i wyszukiwać informacje. Przestańcie wypisywać farmazony na forum publicznym, przestańcie wprowadzać innych użytkowników w błąd, wprowadzać chaos i zamieszanie, jeśli nie sprawdziliście dobrze. Wszystko zależy od specyfikacji, a ta w zależności od tego na jaki rynek trafia telefon może się różnić. Ta zasada dotyczy wszystkich producentów telefonów.
    HTC620 jest w dwóch wersjach 1. bez dualSim 2. z dualSim

  • 0

    17. ~bbb  2015-08-01 00:18:41  host: 89-75-62-230.dynamic.chello.pl

    HTC Desire 620 mam od tygodnia i od początku jest kłopot z bluetoothem - praktycznie nie wykrywa innych urządzeń, a jak już wykryje, to mogę jedynie odebrać pliki. O wysłaniu plików na inny tel nie ma mowy... Czy ktoś z Was też ma taki problem? Kontaktowałam się z serwisem htc, ale odniosłam wrażenie, że serwisant wie mniej, niż ja...

  • 0

    18. ~kaka kabum  2015-08-05 16:17:19  host: 77-254-91-107.adsl.inetia.pl

    dora ta telefona hociasz chinska robota ale dobra wsyswiertlacz i muzyka daje rade nawet i dobre robi zdjenia moja kolerzanka sie hwali ale to nic bo hodzi o film i czata ma

  • 0

    19. ~janicki  2015-10-25 12:40:18  host: aso222.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Okropny GPS (standardem jest poruszanie się "skokowe" GPSu), problemy z zasięgiem sieci i bublowata obudowa, która nie jest szarym plastikiem a plastikiem pomalowanym szarą farbą (oczywiście odpadającą). Zdjęcia robi poniżej przeciętnej. Na plus- bateria nie jest taka tragiczna, chodzi płynnie.

  • 0

    20. ~Jurencjo  2015-12-07 21:00:20  host: 84-10-41-218.static.chello.pl

    Byłbym zadowolony, gdyby nie fakt, że nie mogę założyć konta internetowego. Przy każdej próbie pojawia się komunikat: alert, bład sieci

  • 0

    21. ~Yukosd  2015-12-18 04:37:30  host: user-94-254-208-44.play-internet.pl

    Gubi zasięg, bardzo problematyczne usterki.

  • 0

    22.  2015-12-19 20:39:59

    Miałem HTC Mozarta Bluetooth łączył się tylko z orginalną słuchawką HTC Ten producent w ten sposób działa .

  • 0

    23. ~quzo  2016-01-15 15:30:06  host: 89-67-237-225.dynamic.chello.pl

    Zdjęcia z tego telefonu są bardzo słabej jakości , głośność odtwarzanych multimedi jest niska, telefon muli a do tego dotyk pozostawia wiele do życzenia , ogólnie odradzam ten telefon

  • 0

    24. ~Gezo  2016-02-03 13:09:54  host: public-gprs379384.centertel.pl

    Dobry tonik,świetne zdjęcia,Dobry głośnik,szybko śmiga ,polecam!

  • 0

    25. ~dziqu  2016-02-29 15:21:49  host: nat-nh.naszasiec.net

    Chwałę sobie ten model . Mam go od 8 miesięcy działa płynnie jak za taką kasę tel się naprawdę opłaca . Postanowiłem kupić taki w prezencie żonie. Negatywne opinie wystawiają ludzie którzy są zafascynowani modelami z wyższej półki i nie mają się co tu wypowiadać. Uciekać na fora swoich ulubionych Marek :)

  • 0

    26. ~pawlik96  2016-03-25 09:58:21  host: 77-255-68-92.adsl.inetia.pl

    mam tego HTCka od 4 miesięcy

  • 0

    27. ~Tomek78  2016-04-05 20:43:14  host: 85.219.170.131

    Po 10 miesiącach użytkowania: jest to urządzenie stacjonarne- tzn. Wymaga ciagłego podłączenia do ładowarki, ale to w sumie żaden problem jeśli spędza się dużo w aucie, jednak ważne -auto musi być na postoju -telefon notorycznie zrywa połączenia /gubi zasięg podczas jazdy, zwłaszcza jeśli akurat przełączy się na bliższy BTS. Co do zdjeć : średnio wprawna ręka naszkicuję lepiej niż to urządzenie zrobi zdjęcie. Z dodatkowych atrakcji telefon potrafi sobie samodzielnie podzwonić pod przypadkowe numery spośród kontaktów. Normalnym rownież jest to iż nie podejmuje połączenia/ nie informuje o połączeniu przychodzącym, mimo iż jest zalogowany w sieci. Na koniec dodam jeszcze , ze lubi się zawiesić tak skutecznie ze tylko wyjecie baterii i ponowne uruchomienie, rozwiązuje problem. Szwankuje tez połączenie Bluetooth - testowane z rożnymi fabrycznymi zestawami samochodowymi ( Skoda/VW, Ford, Peugeot). Na kilkanaście egzemplarzy które trafiły do mojej firmy problemy, z rożnymi nasileniami dotyczyły dokładnie wszystkich. Podsumowując jeden z najsłabszych - o ile nie najsłabszy - produkt HTC. Proponuje rozważyć model wyższy 820 -ponoć bardziej niezawodny.

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-211-168-204.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy skorzystałbyś z opcji logowania na podstawie wzorca oka?

Comarch: będzie biometria w rozwiązaniach dla banków

 

Zobacz wynik | Opinie (1)

Archiwum Ankiet