HTC Desire 610 - opinie
Telefony HTC HTC Desire 610 Opinie o HTC Desire 610

HTC Desire 610

w sumie: 27
  • -1

    1. ~htccmaniak  2014-06-11 18:18:59  host: 212.160.172.83

    Super alternatywa HTC one:) wziąłem go sobie w Orange bo jest u nich w sprzedaży. Po dniu zabawy z tym telem mam super wrażenia ;) extra aparat, szybkość działania. Wszystko co chcesz od smartfonów ma ten tel...

  • 0

    2. ~Trololo.  2014-07-11 15:05:00  host: 81.219.84.18

    Poprawcie procesor. To quad core.

  • 0

    3. ~chess  2014-07-12 17:33:12  host: host-2-99-245-130.as13285.net

    Po dniu zabawy nie jesteś w stanie tak naprawdę ocenić jakości i szybkości telefonu.

  • 0

    4. ~HTC_:)  2014-07-17 10:34:52  host: 91.209.44.219

    Witam, co do danych podanych w opisie procesor to Procesor Qualcomm? Snapdragon? 400, czterordzeniowy procesor 1,2 GHz. Telefon OK. Przerzuciłem się z iPhone 4S i jestem zadowolony. Bateria trzyma znakomicie w porównaniu z Apple :)

  • 1

    5. ~art  2014-07-26 02:32:13  host: 82.160.207.3

    Jaka bieda, uwielbiam htc ale teraz to tragedia zeby jakis tel u nich wybrac i to za jaka kase, tragedia panie, bidne te podzespoły

  • -1

    7. ~Marta  2014-07-30 10:04:16  host: host-212-67-156-31.cable.net-inotel.pl

    Bardzo polecam ten telefon! Zmieniłam go z Sony Xperia SP i rewelacja!!! Polecam każdemu.

  • 0

    11. ~enespe  2014-08-25 11:37:31  host: 89-78-10-35.dynamic.chello.pl

    Mam ten telefon od 2 tygodni. Narazie nie mam do niego żadnych zastrzeżeń. Pierwszą rzeczą, której nie da się ukryć, jest wielkość. Nad i pod wyślewtlaczem, nie licząc miejsca na głośniki, jest przestrzeń, którą moim zdaniem, można by zlikwidować. Na szczęście jest dosyć cienki. Kolejną rzeczą jest to, i zapewne wiele osób będzie kręcić nosem, że nie ma wymiennej baterii ( tzn pewnie można to zrobić ale nie ma tylniej klapki). Sam byłem przerażony tą wizją ale po przeanalizowaniu doszedłem do wniosku że i tak w poprzednich tel. nigdy nie wymieniałem bateri:). Uwaga: działa na karcie NANOSIM. W kwestii wyświetlacza, mogę napisać tyle że jest to TFT. Przy mocniejszym słońcu ciężko zobaczyć na nim cokolwiek. no i nareszcie GŁOŚNIKI: wszystkie tel HTC, moim zdaniem, mają rewelacyjne głośniki ale w tym modelu są jeszcze lepsze. Są mega głośnie a dodatkowo np w grach i przy słuchaniu muzyki naprawdę da się odczuć stereo. APARAT: jak na tej klasy telefon aparat jest dobry. Wcześniej miałem Xperie L i mogę napisać że telefonem Sony robi się o wiele lepsze fotki. aczkolwiek nie mam większych zastrzeżeń do 610. Przełączanie, włączanie i wyłączanie aplikacji a także przechodzenie w menu działa płynnie a nawet szybciej. W trakcie rozmów telefonicznych głośnik wyciszony mam do połowy ( słychać bardzo głośno i wyraźnie). Gdyby ktoś miał pytania chętnie pomogę: enespe@o2.pl

  • 0

    13. ~htcfan  2014-08-25 13:57:52  host: user-94-254-206-173.play-internet.pl

    Tel ma kitkat a nie 4.2

  • -1

    14. ~Niemaniak  2014-08-31 09:44:32  host: 62.233.195.17

    Ogólnie to cegła nie telefon. Niby tańsza wersja one. Ale plastik i zaślepka tragedia. Fajne bebechy ale oprawa fatalna. Do tego bydle wieksze od sg5 a rozmiar wyświetlacza jak lgg2 mini.
    Czekam na wersje htc w rozmiarze pustka, wtedy sobie kupię i będę taczka woził -to bedzie lans...

  • 0

    16. ~HTC  2014-09-11 12:24:24  host: n20-04-04.opera-mini.net

    telefon Ogolnie sprawia bardzo dobre wrażenia jak na ta cenę procesor ma bardzo wydajny pamięć ram także jest Ok także jest godny polecenia :)

  • 0

    17. ~fun  2014-09-17 11:23:02  host: public-gprs516365.centertel.pl

    No, faktycznie, po dniu zabawy to dużo możesz powiedzieć, gimbusie, kocie.

  • 0

    18. ~qpdbqp  2014-09-23 17:12:00  host: 81.219.84.18

    Widzę że nadal macie błąd w specyfikacji - HTC 610 ma czterordzeniowy procesor.

  • 0

    19. ~antonina  2014-09-25 18:47:25  host: user-46-113-62-110.play-internet.pl

    Ładnie leży w ręce, zgrabny i przyjemny w wyglądzie telefon. Z głośników ładnie się słucha, stereo to bardzo fajna opcja. Na słuchawkach tak głośno, że aż można za głośno, co nieczęsto mi się ostatnio zdarzało. Gry chodzą bardzo płynnie, przyjemne kolory wyświetlacza, fajne opcje jeżeli chodzi o gesty np. dzwoni ciszej kiedy bierzemy go do ręki. Dla mnie świetny, polecam jak najbardziej!

  • 0

    20. ~taroo  2014-10-06 18:16:05  host: d12-58.static.icpnet.pl

    Zakupiłam ten telefonik niedawno w play, spełnia w pełni moje oczekiwania, działa bardzo płynnie, nie zacina się, nie przeszkadza mi jego lekka grubość. Jeżeli chodzi o aparat mógłby być odrobinke lepszy. Ekran jest bardzo czuły a najbardziej jestem zadowolona ze świetnych głośników. którę są umieszczone z przodu telefonu do góry i na dole, odtwarzają muzyke w świetnej jakości i ze wzmocnieniem ;) raczej prędko nie rozstane sie z nim

  • 0

    22. ~Cero  2014-10-27 16:36:14  host: 87-206-192-31.dynamic.chello.pl

    Witam, żona moja rozbiła w nim szybkę i serwis od miesiąca trzyma ten telefon i twierdzi że nigdzie nie ma części do niego.
    Może ktoś potwierdzić? Lub doradzić co z takim fantem zrobić? Pozdrawiam

  • 0

    23. ~zxx  2014-11-24 14:37:37  host: public-gprs517385.centertel.pl

    Po przygodach z HTC 8X uszkodzony głośnik, okazało się , że to nie głośnik a jakaś podpłyta której nigdzie nie można dostać , dostanie sie do tego telefonu i złożenie go z powrotem graniczy z cudem i telefon już nie wygląda tak samo mam wnioski nastepujące : nigdy więcej HTC i nigdy więcej telefonu bez wymiennej baterii p o r a ż k a !!!!!!

  • 0

    24. ~michal  2014-11-29 20:01:20  host: user-94-254-128-90.play-internet.pl

    Nie wiem czy go kupic mam dylat czy no kupoc sm galax tremd plus

  • 0

    25. ~asd  2014-12-14 14:26:57  host: adhd107.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jaka jest różnica między HTC 610 a LG L90 ? -jedyna - 300 zł

  • 0

    26. ~Jcop  2015-01-12 15:23:23  host: ip-89-250-203-146.rev.snt.net.pl

    Chciałbym się dowiedzieć czy ten model będzie współpracował z opaską sony SmartBand SWR10?
    Bo widzę, że bluetooth 4.0 jest ale czy posiada Low Energy (BLE)? Próbował już ktoś sparować te urządzenia ?

  • 0

    27. ~kamil  2015-01-16 12:43:57  host: 78.133.137.186

    Gdzie i za ile wymienię wyswietlacz?

  • 0

    29. ~Antek  2015-03-05 23:56:21  host: dqt24.neoplus.adsl.tpnet.pl

    telefon wymiata.... jest b.szybki a w samym użytkowaniu niezwykle przyjemny jak na ten segment telefonów , zastrzeżenia budzi palcująca się obudowa, ale i tak mam go w etui, najlepsze zdjęcia w świetle dnia... kolory w pełni naturalne i oddane rzeczywistości , telefon w minimalnym użytkowaniu wytrzymał mi 6 dni... oczywiście w eco... oszczędzanie baterii.. jest dosyć sporych gabarytów ,a przestrzeń wkoło ekraniku wydaje mi się tylko na plus... nie musze koniuszkami palców trzymać telefonu gdy oglądam cos na YouTube by przypadkiem nie przysłonić sobie obrazu, głośniki są super... to głośny telefon a muzyka wydobywająca się z niego jest donośna i miła dla ucha , tak samo podczas rozmowy , owszem jest ceglasty... ale mi osobiście podoba się ta forma... według mnie tylko na plus. Przyjemne są tez wibracje podczas pisania sms, więc ich nie wyłączam :)

  • 0

    32. ~ZIelu_lodz  2015-05-15 07:45:23  host: 158.116.224.1

    Szybki, Ale po 3 miesiacach bateria nie trzyma dluzej niz 1 dzień. Nawet tryb extremalnego oszczeęzania baterii niewiele pomaga. Po ednym upadku w oryginalnym dedykowanym flip casieposzedl wyswietlacz (przypadek zdaża sie najlepszym). Po wymianie pracowal bez zarzutu 3 miesiące, az przestal ładowac.Najpierw 2 tyg walki, raz laduje raz nie az umarl na dobre. Telefon wart ceny ale jakośc wykonania marna i w moim przypadku wadliwy. Mimo wszystko mysle o zakupie 2.

  • 0

    33. ~zzz  2015-07-19 19:22:48  host: 159-205-221-82.adsl.inetia.pl

    Mam go i myślę nad zmianą na inny. Telefon parametrami wydaje się super jednak wg mnie jest tragiczny. Strasznie się przegrzewa przy korzystaniu z nawigacji lub dłuższej rozmowie. Czasami zdarza się też, że aplikacje działają, słuchać dźwięki, reaguje dotyk a ekran jest ciemnu
    Plusem jest dość dobra antena bo z zasięgiem nigdy problemów nie ma nawet poza miastem oraz dość płynnie działający internet.
    Podsumowująv jest to telefon dla tych co mało używają telefonu.

  • 0

    34. ~  2015-10-13 16:36:05  host: ip-80-245-188-32.uznam.net.pl

    Części są

  • 0

    35. ~  2015-10-13 16:39:21  host: ip-80-245-188-32.uznam.net.pl

    Szybka to nie problem ja mam gorzej bo mnie poszedł wyświetlacz i jest on zintegrowany z modułem i naprawa wyniesie mnie 300zł a szybka 1/3 tej kwoty

  • 0

    36. ~Marat  2016-03-08 12:15:16  host: 77-253-192-244.adsl.inetia.pl

    Witam mam ten telefon prawie 2 rok na początku bym go nie zamienił na żadnego a obecnie to bateria trzyma 1 dzień ledwo, wyświetlacz zmieniałem 3 razy nigdy po upadku tylko w kieszeni pękała, zawiesza się i nie chce pisać potem wyskakują litery jak szalone dramat mogę go polecić tylko bardzo ostrożnej osobie albo kobiecie trzymającej go w torebce

  • 0

    37. ~htcokey  2016-03-27 21:43:23  host: 088156189191.wejherowo.vectranet.pl

    Mam telefon od ponad roku i sprawdza się bardzo dobrze, ma jednak kilka wad, a mianowicie: tył telefonu jest bardzo delikatny i łatwo się rysuje, kiedyś włożyłam go do torebki razem ze szczotką do włosów(tangle tezeer) kiedy go wyjęłam tył był cały w drobne wgniecenia wielkości włoska szczotki... W dodatku bardzo delikatny ekran lekko spadł mi na podłogę i co prawda tylko lekko pobił się w rogu, ale ekran nie działał tak jak na początku tzn. Zacinał się, i często nie reagował na dotyk. Dodatkowo po ok. 3 miesiącach używania zaczął psuć wszystkie ładowarki tzn.po ładowaniu go przez ok. 30 min. Ładowarka zaczynała wariować czyli raz ładowała a raz nie, zależało to od ustawienia kabla. Jednak mimo wszystko bardzo polecam wszystkim telefon, i absolutnie nie przeszkadza mi więcej miejsca poza ekranem, moim zdaniem jest to wygodne

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-159-129-152.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy skorzystałbyś z opcji logowania na podstawie wzorca oka?

Comarch: będzie biometria w rozwiązaniach dla banków

 

Zobacz wynik | Opinie (1)

Archiwum Ankiet