HTC Desire 310 - opinie
Telefony HTC HTC Desire 310 Opinie o HTC Desire 310

HTC Desire 310

w sumie: 24
  • 0

    1. ~Gość  2014-05-11 22:50:08  host: ip-5-172-246-231.multi.internet.cyfrowypolsat.pl

    On ma 1GB ramu, przynajmniej ja posiadam taki model.

  • 0

    3. ~  2014-05-19 09:52:17  host: 217.153.182.70

    racja ma 1 GB ramu

  • 0

    4. ~  2014-05-21 17:58:14  host: 85.219.163.130

    Fakt ma on 1 gb ramu, myśle aby wziąć go sobie. Zastanawiam się też nad lumia 625 ze względu na lte i gorilla glass 2. Co byście radzili wybrać ?

  • 0

    5. ~  2014-05-25 18:00:46  host: 77-253-229-150.ip.netia.com.pl

    TAK MA 1GB RAMU

  • 0

    6.  2014-05-31 13:43:22

    Tak. Ten model HTC posiada 1 Gb RAM-u.

  • 0

    8. ~robak  2014-06-14 13:27:44  host: 81.219.84.18

    komentarze pomagają w wyborze tego telefonu :)

  • 0

    9. ~terry1996  2014-06-22 15:10:00  host: ip-081030137167.metro-networks.pl

    jak jest u niego z 2 aparatem??

  • 0

    10. ~albi  2014-07-21 10:18:38  host: static-219-160.is.net.pl

    to ile ma RAmu?:P

  • 0

    11. ~nowa  2014-08-08 17:52:51  host: apn-95-40-137-7.dynamic.gprs.plus.pl

    warto miec taki telefon?

  • 0

    12.  2014-08-22 19:37:34

    Brak lampy błyskowej go dyskwalifikuje

  • 0

    13. ~john raketa  2014-09-05 18:03:20  host: 211.klient.it-gemini.pl

    warto wspomnieć, że ma 1 Giga Ramu.

  • 0

    14. ~blabla  2014-09-09 19:11:38  host: sirius.ccig.pl

    użytkownicy! czy telefon posiada funkcję blokowania połączeń, tzw. czarną listę?

  • 0

    15. ~daro  2014-09-17 11:26:16  host: public-gprs516365.centertel.pl

    Zapytajcie gimbusa o nicku htcmaniak, ten szczoch po jednym dniu uźywania htc, stwierdził,że htc 610 jest super. Po jednym dniu, to się można wypróżnić.

  • 0

    17. ~Forsetti  2014-10-28 21:31:37  host: user-94-254-193-242.play-internet.pl

    Spoko telefon zaiwania jak dziki osioł nigdy się nie zwiesił, aparat taki sobie rewelacji nie ma zwłaszcza bez flesha. Troche cichy nie zawsze go słychać jak się jedzie czy coś robi, teraz to większość takich telefonów jest i delikatny to zwłaszca po upadku z kieszeni na asfalt bo wypadł ba ekran wyskoczył pająk ale dotyk nawet działa i wyświetlacz nawet cały. Bateria dla mnie długo trzyma nawet grając to dobre 4-6 godzin łącznie z wi-fi i muzyką w tle ogulnie telefon wart polecenia ale części drogie za naprawę dotyku to muszą wymienić dotyk i wyświetlacz choć cały bo niby dotyk klejony z wyświetlaczem koszt to 200-300zł to myślę albo nad naprawą albo wymianą na LG L70.

  • 0

    18. ~mac  2014-11-20 03:56:26  host: user-94-254-144-50.play-internet.pl

    Dyskfalifikuje go nie tylko brak lampy błyskowej, ale przede wszystkim brak autofocus'a. Szkoda, kolejny fajny telefon, zepsuty przez producenta strzałem w kolano ?

  • 0

    19. ~ja  2014-11-25 10:54:03  host: 89-65-163-150.dynamic.chello.pl

    ma 1 ghz ramu ale do obsługi jest 5120 dlatego że aplikacje zabierają połowę ekran fatalny kolory wyprane dziwiek tragedia nakładka systemu przypomina podróbkę hinską co pojawiła się na rynku aparat tragedia zdjęcia zamglone o filmach ful HD zapomnijcie obudowa telefonu wygląda ja jakiś chińczyk jedyny plus tego telefonu to procesor

  • 0

    20. ~ten obcy  2014-11-26 02:43:32  host: 77-253-10-1.adsl.inetia.pl

    siema, ludziska powiedzcie mi ile Wam trzyma bateria w 310 przy zwykłym używaniu (sms, fb, chrome tylko artykuly do czytania) . dzięki za info odgórnie

  • 0

    21. ~xoxo  2014-11-29 08:17:16  host: aegq242.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam ten telefon i ogólnie sprawdza się dobrze ale gdybym miała wybierać jeszcze raz wybrała bym z jakimś lepszym aparatem i lampą błyskową bo bez tego zdjęcia są kiepskie ;)

  • 0

    22. ~michal0310  2014-12-07 21:18:46  host: 158-144.beskidmedia.pl

    Chyba nie posiada, aczkolwiek każdy średnio doświadczony idiota potrafi sobi pobrać aplikację, która tworz czarną listę na każdym telefonie.

  • 0

    23. ~ffjgvh  2015-02-08 22:00:29  host: 37.30.23.28.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl

    Posiada czarna liste

  • 0

    24. ~adrian  2015-03-05 16:43:15  host: ip-37-248-254-100.multi.internet.cyfrowypolsat.pl

    Witam czy w htc mozna blokowac numery

  • 0

    25. ~  2015-03-28 11:28:48  host: google-proxy-66-249-81-158.google.com

    Jest poprostu swietny.Mam go kilka miesiecy i nie moge sie nim nacieszyc.

  • 0

    26. ~  2015-03-28 11:28:51  host: google-proxy-66-249-81-154.google.com

    Jest poprostu swietny.Mam go kilka miesiecy i nie moge sie nim nacieszyc.

  • 0

    27. ~robsonneron  2015-04-17 15:10:25  host: user-94-254-198-177.play-internet.pl

    Mam go 10 mies,w drugim padł wyświetlacz. Biały ekran z czerwoną krechą .Serwis z Janek coś polutował i jest ok.Do minusów-słabe zdjęcia, zwłaszcza po ciemku, np.nocna panorama miasta otoczona jest niebieskimi plamami,przeciętny odtwarzacz muzyki i słabe słuchawki,kolory wyświetlacza raczej zimne, w Nokii wygląda to milej dla oka.No i bateria- przy necie, Wi-Fi i grach słabiutka. Plusy:czuły dotyk, biel ekranu jest biała,a nie niebieska jak w Samsungu,,łatwa obsługa. Ogółem telefon nie dla melomanów i fotoamatorów,ale ładnie chodzi, nie zawiesza się,do rozmów, sms i przeglądania netu może być

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-159-197-114.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Jaki sposób zakupu telefonu jest bardziej opłacalny?

T-Mobile: telefon od operatora nie musi być droższy

 

Zobacz wynik | Opinie (7)

Archiwum Ankiet