HTC Desire 300 - opinie
Telefony HTC HTC Desire 300 Opinie o HTC Desire 300

HTC Desire 300

w sumie: 12
  • 0

    1. ~  2013-09-04 09:38:47  host: c20-65.icpnet.pl

    Ilość RAM śmieszna ...

  • 0

    2.  2013-10-16 23:28:39

    Pewnie dadzą jakieś okrojone Sense jak do One V

  • 0

    3. ~smoczek  2013-11-27 23:38:07  host: 77-253-61-75.adsl.inetia.pl

    hahahah śmieszne, ten telefon pracuje na androidzie 4.2. Paradoksalne Tłumaczenie htc żę Htc desire hd z 2009 roku nie uciągnie androida 4+ dlatego nie dadzą aktualizacji XD choć DHD ma więcej ramu reszta podzespołów niemal identycznie...

  • 0

    4. ~grt  2013-11-28 00:45:38  host: dkd95.neoplus.adsl.tpnet.pl

    grafika i ram to zenada...HTC zchodzi na psy...to nie te czasy gdy HTC to było HTC!!!!

  • 0

    5. ~gosc  2013-12-02 09:25:42  host: 193.93.106.6

    Ta grubość telefonu to pewna informacja? Na żywo wydaje się dużo cieńszy.

  • 0

    6. ~gosc  2013-12-03 08:15:15  host: ip-176-111-28-50.himax.com.pl

    brak lampy błyskowej czy latarki i bateria malutka i przy intensywnej pracy starcza 3,5-4 h wyświetlacz ok ,wygląd ok ,niska cena ok

  • 0

    7. ~Ziomek  2013-12-21 15:48:19  host: aawn200.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ogółem jest to telefon ze średniej półki, a w sklepach uważają go że jest z wyższej. ;) Telefon jest fajny, nie tnie się. Chodzi szybko i sprawnie mimo że na otwierana jest duża liczba aplikacji i gier. :D Z wyglądu też jest ładny. Co do aparatu nawet dobry jest tylko szkoda że nie ma lampy błyskowej. Jak ktoś nie miał go w ręku to niech się nie wypowiada. Ciekawe czy ma lepszy? ;* Moim zdaniem HTC jest najlepszą firmą na rynku. :D

  • 0

    8. ~Applejack  2013-12-31 15:20:21  host: n10-01-07.opera-mini.net

    Mam ten telefon i polecam.

  • 0

    9. ~rafaelko24  2014-02-15 14:48:20  host: public90093.cdma.centertel.pl

    Dokładnie myśłą że wszystkie rozumy pozjadali a latają pewnie z nokia 3310

  • 0

    10. ~Żaneta  2014-12-23 22:27:59  host: c24-190.icpnet.pl

    Mam ten telefon od roku i i jestem baaaaardzo zawiedziona a mianowicie : strasznie się zawiesza, tylna klapka okropnie się ściąga, aparat do bani, ustawienia Sawę się aktualizują, itd, itd dużo by wymieniać tych negatywów . Jednym słowem : PORAŻKA !!!

  • 0

    11. ~aga  2016-05-05 00:35:34  host: apn-46-77-124-222.dynamic.gprs.plus.pl

    Mam temi telefon od dwóch lat. Dobrze, że już kończy mi się umowa i będę mogła wziąć sobie nowy. Ten jest do kitu, zawiesza się, internet źle chodzi, powolny, zdjęcia w mieszkaniu źle wychodzą, bo nie ma lampy. Nie polecam go.

  • 0

    12. ~aga  2016-05-05 00:37:20  host: apn-46-77-124-222.dynamic.gprs.plus.pl

    Mam ten telefon od dwóch lat. Dobrze, że już kończy mi się umowa i będę mogła wziąć sobie nowy. Ten jest do kitu, zawiesza się, internet źle chodzi, powolny, zdjęcia w mieszkaniu źle wychodzą, bo nie ma lampy. Nie polecam go.

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-161-175-236.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy skorzystałbyś z opcji logowania na podstawie wzorca oka?

Comarch: będzie biometria w rozwiązaniach dla banków

 

Zobacz wynik | Opinie (1)

Archiwum Ankiet