HTC Advantage X7500 - opinie
Telefony HTC HTC Advantage X7500 Opinie o HTC Advantage X7500

HTC Advantage X7500

w sumie: 15
  • 0

    1. ~pracownik z konfesjonału  2007-11-15 17:49:12  host: 82.146.225.6

    bardzo fajny ten szit jest. Taki komputerowaty ;] mam go bo babcia w erze wymieniala telefon i mi ten zostawila ogolnie polecam tylko kijowe jest to ze trzeba wkładac mu pieniadze pod baterie.

  • 0

    2.  2008-01-19 22:03:55

    on ma dotykowy panel czy nie ??

  • 0

    3. ~M  2008-02-16 14:36:29  host: aaiq31.neoplus.adsl.tpnet.pl

    rek21: skoro na zdjęciu widzisz rysik to musi mieć dotykowy ekran :/ pomyśl !

  • 0

    4. ~  2008-02-26 21:33:24  host: 217-96-44-63.tsm.tarnobrzeg.pl

    no no do nawigacji i filmów by się przydało ale jest za duże i wole moją n95

  • 0

    5. ~piorytowany  2008-04-15 22:57:12  host: dti185.neoplus.adsl.tpnet.pl

    w dupę sobie wsadź tą nokie!!!!

  • 0

    6. ~Bunia2004  2008-04-17 17:25:08  host: 87-205-243-194.adsl.inetia.pl

    Nie chwal się tak ta nokią bo nie ma się czym chwalić bawiłem się tym i kumpel który pracuje w Orange mówił że to jest tylko przereklamowany telefon nawet sama nokia uważa go za szajs dlatego wyrobili nowszą wersję N95 która ma już być taka jak powinna, poza tym jest bardzo dużo telefonów co biją na głowę tą twoja nokię N95 chociaż by ten tutaj.

  • 0

    7. ~htc tytnII  2009-02-26 14:31:27  host: bhk20.neoplus.adsl.tpnet.pl

    wlasnie nikie sa do bani placisz tylko za firme. ja popieram HTC. Mam HTC TYTNII i jestem z niego bardzo zadowolony. htc robia najlepssze telefony w windowsami :D

  • 0

    8. ~sic-ever  2009-04-21 15:08:35  host: xdsl-2321.wroclaw.dialog.net.pl

    HTC robi dobre telefony. Nic do niego nie mam. Ja natomiast używam Asus'a P535 z WM6 podkręconym do 624 MHz. Bardzo ładnie pracuje, płynnie, ani jednej zwiechy systemowej. Co do tego HTC, jest dość duży... Ale mamy nowego króla benchmarków :D Asus P565... 800 MHz... tyle co moja puszka sprzed kilku lat. Pentium III, eh, aż się łezka w oku kręci...

  • 0

    9. ~max  2009-04-24 09:51:15  host: proxy-09.swgfl.ifl.net

    myslicie ze lepszy jest od htc shift albo htc touch hd???

  • 0

    10. ~  2009-06-18 20:40:16  host: 212.160.172.70

    #2 nie sterowany jest glosem albo ruchem powieki a tak na serio to spoko sprzet tylko potencjalnej grupy odbiorcow to chyba nie ma - na telefon za duze a na komputer za male mzliwosci. #9 ja bym bral touch hd

  • 0

    11. ~  2009-07-31 10:55:59  host: c62-111.icpnet.pl

    HTC robi świetne telefony... tylko mają jedną główną wadę... wielkość.

  • 0

    12.  2009-10-12 18:05:50

    to nie jest telefon to jest nawigacja GPS i laptop w jednym nie wiem jak przez to idzie rozmawiac chyba ze na glosnomowiacym nie chcial bym takiego

  • 0

    13. ~slimboy  2010-03-16 16:25:08  host: 109.243.229.47

    Mi tam telefonik odpowiada. Wydaje się na fajniutki gadżecik. Ciekawe jakie ma możliwości(nie wchodzą w grę parametry) :> Może ktoś zna możliwości i mógłby napisać coś ?

  • 0

    14. ~aro  2010-11-03 22:02:55  host: apn-95-40-63-252.dynamic.gprs.plus.pl

    Dla mnie fajna sprawa taki telefonik, tylko nasuwa mi się jedno podstawowe pytanie. JAK PRZEZ TO DZWONIĆ??!! :D

  • 0

    15. ~Adaś  2011-09-20 13:58:59  host: afkc157.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Czy ten telefon ma głośnik do rozmów?

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-158-167-137.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy skorzystałbyś z opcji logowania na podstawie wzorca oka?

Comarch: będzie biometria w rozwiązaniach dla banków

 

Zobacz wynik | Opinie (1)

Archiwum Ankiet