HTC 7 Trophy - opinie
Telefony HTC HTC 7 Trophy Opinie o HTC 7 Trophy

HTC 7 Trophy

w sumie: 13
  • 0

    1. ~SIMON  2010-11-19 23:26:06  host: 213-92-194-154.serv-net.pl

    HTC znów powala osiągnięciami jak i ceną, telefonik nieźle się prezentuje ale dlaczego nikt nie pomyśli żeby dać lepszą baterie?? tylko 1300mAh, chyba że S-LCD to jakaś nowa technologia pozwalająca na mały pobór prądu

  • 0

    2. ~parapa  2010-12-01 20:18:48  host: 77-255-65-248.adsl.inetia.pl

    Wypasiony fonik pod windą, dla mnie porażka.

  • 0

    3. ~vantom  2010-12-20 17:34:27  host: amp211.internetdsl.tpnet.pl

    Posiadam ten telefon okolo 3 tygodni. Sam telefon sprawuje sie swietnie, nie zawiesza sie, bateria trzyma dlugo (1 dzien :D ), ale WP7 w takiej postaci jakiej jest teraz, tzn przed aktualizacja, to porazka. Najwiekszym minusem jest brak "kopiuj wklej", nie mozna ustawic innego dzwonka niz te standardowe, nie posiada karty pamieci (wbudowane 8GB). ORAZ DLA MNIE NAJWIEKSZY MINUS: 90% aplikacji i gier jest płatna (od 0,79$), w andoidzie mialem wszystko co chcialem za darmo, tu niestety trzeba placic. Apart w tym telefonie to porazka. Zdjecia tego samego miejca HTC Desire jest boskie w porownaniu do HTC Trophy, strasznie pikselowate, lampa za bardzo doświetla obiekty.

  • 0

    4. ~marek  2010-12-23 01:08:01  host: 92.23.240.95

    Rowniez mam ten telefon, lecz mam same pozytywne odczucia :) Mega szybki, napewno nie jest jakos piekielnie zaawansowany technologicznie (bo przeciez 80% mozliwosci zwykly smiertelnik nie uzyje). Jednak jesli chodzi o prostote uzycia, mozliwosc personalizacji, latwosc dostepu i DESIGN to trophy jest doskonalym wyborem. Co do kopiuj wklej i dzwonkow, od tego sa apliakcje. W porownaniu do iphone'a czy telefonow blackberry telefon robi o wiele wieksze wrazenie graficznie.

  • 0

    5. ~  2011-06-08 14:58:56  host: z35-05.opera-mini.net

    Czy ten system operacyjny tj. Windows Phone 7 jest lepszy od Androida i czy jest jakaś jego (Windowsa Phone'a 7) nowsza wersja np. 8, bo kiedyś przeglądając Internet zauważyłem nazwę Windows 8 a z tego co wiem najnowsza wersja Windowsa dostępnego na PC jest 7. A co do baterii, to do swojej starej Nokii E61 musiałem dokupić w Internecie, bo oryginalna która ma niby 1500 mAh pojemności nie trzymała nawet 1 dnia, gdy intensywnie korzystałem.

  • 0

    6. ~Lukasz  2011-06-29 14:27:16  host: ip-94.40.14.171.netask.pl

    Win 7 mobile jest prostszy i bardziej intuicyjny w obsłudze, ale ma dwie poważne wady: 1. brak gniazda i karty pamięci!!! 2. Brak możliwości udostępniania połączenia internetowego, korzystania z telefonu jako modemu do komputera przez usb, lub bluetooth !!! Takie funkcje posiadały poprzednie wersje windowsa z których korzystam na codzień!

  • 0

    7. ~...  2011-07-21 11:09:39  host: ip-94-42-11-219.multimo.pl

    @5 czytać nie umiesz? Jest wersja Internet Explorer'a 8, a aktualizacje WP7 będą miały po prostu numerek i "nazwę" np. WP7 Mango, WP7 Tango itp. A czy jest lepszy? Nie ma czegoś takiego. Zależy do czego to wykorzystujesz. Android ma na razie więcej aplikacji za to wg. mnie WP7 jest bardziej intuicyjny i jest lepszy graficznie (animacje, przejścia itp.).

  • 0

    8. ~pemo  2011-12-07 17:56:26  host: 91-220-205-198.ittmedia.pl

    czy ten model ma wi-fi

  • 0

    9. ~Mrowka  2011-12-13 12:04:34  host: fcl155.internetdsl.tpnet.pl

    Telefon przy pierwszym kontakcie zniechęca, ale po aktualizacji na mango i uporaniu się z ustawieniami kont itd działa REWELACYJNIE. Nie zawiesił się ani razu, jest intuicyjny, aplikacje darmowe też są dostępne, wszystko działa jak należy. Dobry telefon.

  • 0

    10. ~piotr  2011-12-24 16:13:05  host: atm223.neoplus.adsl.tpnet.pl

    proszę, powiedzcie mi czy windows phone jest w polskiej wersji językowej?

  • 0

    11. ~Danio  2012-03-04 22:46:50  host: 031011255169.kolno.vectranet.pl

    pemo teraz to w kazdym smartfonie tego typu jest wifi WLAN Tak, 802.11b/g/n wlan to wifi on ma wifi

  • 0

    12. ~Laszlo  2012-03-20 09:35:44  host: 130.138.227.41

    Telefon bardzo przyjemny, ale windows 7 beznadzieja. Nie mogę sćiągnąc dodatkowych apps, wyskakuje komunikat "nie dostepne w twojej lokalizacji", problemy z WiFi i częste zawieszanie. Odradzam Windows 7.

  • 0

    13. ~weber  2013-11-03 12:16:30  host: nat140.ap-media.pl

    Zmien w ustawieniach telefonu jezyk na angielski i probuj wtedy utworzyc konto i zapisac . Nastepnie spowrotem zmien na polski jezyk , powinno dzialac .U mnie dziala .

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-158-167-137.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Jak oceniasz nową ofertę Mix sieci Play?

Nowa oferta Mix sieci Play

 

Zobacz wynik | Opinie (6)

Archiwum Ankiet