HTC 7 Pro - opinie
Telefony HTC HTC 7 Pro Opinie o HTC 7 Pro

HTC 7 Pro

w sumie: 21
  • 0

    1. ~Daniel  2010-11-20 15:03:25  host: acec162.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Podoba mi się bardziej niż HTC HD7 (ma mniejszy wyświetlacz i dłużej potrzyma na baterii

  • 0

    2. ~piochux  2010-11-24 13:53:16  host: abwf65.neoplus.adsl.tpnet.pl

    snapdragon 1ghz i gniazdo mini jack - slowem na to czego brakuje w moim touch pro 2. ciekawe tylko jak bedzie sprawowac sie pod win 7. no i czy ta klawiatura tez taka dobra :D

  • 0

    3. ~obecnie HD2  2010-12-05 09:01:06  host: 87-239-74-159.internetia.net.pl

    htc desire HD miazdzy te nowe modele pod kazdym wzgledem ;)

  • 0

    4. ~wirher  2011-01-30 17:52:41  host: admk6.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam TP2, czyzby godny nastepca :D?

  • 0

    5. ~HTC  2011-02-15 13:14:15  host: 212.160.172.70

    lol, a czy twój desire ma QWERT ? chyba nie....

  • -1

    6.  2011-02-24 20:44:43

    Ja posiadam i9000, oba podobne, tylko S lepszy ponieważ 4" ekranu i SuperAMOLED - dzięki temu jest lepsze wrażenie. Android - chyba każdy się zgodzi, że lepsze niż Windows. Ale co jak co ten HTC to jeden z lepszych telefonów, ale póxno wychodzi i9000 ma już rok :P

  • 0

    7. ~WolF  2011-03-14 07:59:11  host: 212.160.172.70

    Najlerpsze jest to że mamy już marzec 2011 a na PL stronie HTC nie ma wogóle żadnego linku do opisu tego tel !!!

  • 0

    8. ~zsakul  2011-04-04 14:23:29  host: zdalny.interak.pl

    Najważniejsze ze jest już w sprzedaży i kosztuje 1999zł :)

  • -1

    9. ~gość  2011-07-04 18:28:37  host: ip40-exatel-tychy.telexispl.com

    nie ma i nie bedzie na polskiej stronie HTC bo obsługuje tylko WCMA a nie GSM, nie wyjdzie więc na naszym rynku, co najwyżej rynek amerykański itp.

  • 0

    10. ~kieliszek  2011-07-28 08:43:56  host: 94.42.84.40

    Super telefon, używam go już prawie dwa miesiące - żadnych zawiasów - wszystko śmiga. Klawiatura - najlepsza z jaką się spotkałem w telefonie. Nowy Windows - dla mnie bajka (tylko w trakcie rejestracji musiałem podać, że jestem z UK bo by mi nie działał Market...) Minusy: - brak polskiego (na jesień zapowiedziana aktualizacja) - niszowy system - brak dobrej nawigacji (do jesieni) Gorąco polecam:)

  • 0

    11. ~g2  2011-09-15 15:06:23  host: ebp210.internetdsl.tpnet.pl

    Gościu! Co piszesz że telefon nie obsługuje GSM. Może najpierw przeczytaj znawco parametry telefonu, potem pisz. I nie WCMA tylko WCDMA. System: GSM850, GSM 900, GSM1800, GSM1900, WCDMA

  • 0

    12. ~Kewin  2011-12-03 20:46:06  host: public38781.xdsl.centertel.pl

    Może się ktoś wypowiedzieć na temat tego telefonu?

  • 0

    13. ~Wiki  2011-12-30 18:53:32  host: public21692.xdsl.centertel.pl

    Może może posiadam właśnie taki telefon. Muszę powiedzieć że w 100% zastępuje mi mojego notebooka który od czasu kiedy mam ten telefon odpoczywa... Ogólnie jest duży i to chyba jedyna wada tego telefonu. Klawiatura bardzo przyjemna i prosta. Bateria słaba ale jak na tyle opcji tego telefonu i tak duży wyświetlacz to nie ma co się dziwić xd

  • 0

    14. ~gosc  2012-02-16 22:52:21  host: unregister250194223077.c194.msk.pl

    tylko gdzie go kupić? zostaje co najwyżej allegro z dwiema aukcjami na krzyż. w żadnym "normalnym" sklepie próżno go szukac...

  • 0

    15. ~Kewin  2012-03-08 19:11:49  host: public38505.xdsl.centertel.pl

    Niestety telefon da się kupić tylko na Allegro, gdzie jest mało aukcji. Nie wiem czemu taki dobry telefon, nie jest nigdzie dostępny.

  • 0

    16. ~Boa  2012-04-08 22:40:38  host: 83.238.201.25

    @ 14 i 15: o ile pamiętam, widziałem go w sprzedaży w sklepach Komputronik. Niestety życzą sobie za niego 2300 zł.

  • 0

    17. ~Kewin  2012-04-19 19:15:46  host: public39783.xdsl.centertel.pl

    Niestety jest problem z dostępnością tego modelu w naszym kraju, nie wiadomo dlaczego.

  • 0

    18. ~kewin  2012-04-29 19:06:46  host: public39880.xdsl.centertel.pl

    Na dzień dzisiejszy w komputroniku nie ma już HTC 7 Pro. Chyba go zakupię na Ebay.

  • 0

    19. ~mikecrx  2012-07-05 21:13:34  host: 178.183.134.193.dsl.dynamic.t-mobile.pl

    Telefon zajefajny, mam go dopiero 3 dni i śmiga aż miło (trochę sie grzeje przy tym), napisze coś więcej za jakiś czas - z wiadomych przyczyn narazie bateria trzyma mi od 1 do 1,5 dnia - to i tak bardzo dobrze przy czasie jakim się nim bawie

  • 0

    20. ~uchwyt2  2013-04-03 17:22:24  host: public21254.cdma.centertel.pl

    Jestem ciekawy co to będzie:D, właśnie kupiłem go na allegro i czekam na paczke;)

  • 0

    21. ~Tomasevich  2016-03-15 13:22:26  host: 89-74-183-35.dynamic.chello.pl

    Telefon z Najgorszą możliwą odmianą windows phone. Bardziej topornego systemu nie uświadczyłem (nie licząc poprzedniczki 7, 6.5, choć i 6.5 miała opcje o których nie można sobie nawet pomarzyć w tej 7).

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-184-73-122-162.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy korzystasz z publicznych hotspotów?

Inicjatywa publicznych hotspotów WiFi4EU zyskała poparcie

 

Zobacz wynik | Opinie (5)

Archiwum Ankiet