HTC 7 Mozart - opinie
Telefony HTC HTC 7 Mozart Opinie o HTC 7 Mozart

HTC 7 Mozart

w sumie: 78
  • 0

    1. ~gfhfgh  2010-11-19 14:50:19  host: gateway-cb.cb-net.pl

    Bataria góra 15 godzin hehe

  • 0

    3. ~mario  2010-11-20 20:42:10  host: tvk-wolczyn.pl

    ale kombajn,pamieć robi wrażenie,ja mam n8,ale jedyne na co moge ją zamienić to htc trophy.

  • 0

    4. ~mario  2010-12-07 13:39:47  host: 77-254-187-246.adsl.inetia.pl

    a czy ktoś - jakiś posiadacz ww. telefonu może mi powiedzieć, czy w trakcie rozmowy telefonicznej można uruchomić i używać dyktafonu ???

  • 0

    5.  2010-12-08 16:32:05

    pytanie, jak z multitouchem?

  • 0

    6. ~maro  2010-12-18 18:23:24  host: 193.105.35.203

    ma multitouch dziala jak w iphone 4

  • 0

    7. ~  2011-01-02 19:28:42  host: kr-bart-20-51.t-mont.net.pl

    Zastanawiam się jakim cudem mam w swoim mozzarcie 14,63 GB pamięci z czego 12,90 wolne, skoro producent podaje że ma tylko 8GB.

  • 0

    8. ~qba  2011-01-05 14:15:22  host: 90-156-17-86.internetia.net.pl

    Hmm Mniejszy Brzydszy HD7 bez "nóżki" z lepszym aparatem ... coś pominąłem ?

  • 0

    9. ~artek  2011-01-08 17:42:03  host: ip-93-94-188-17.uznam.net.pl

    ale że co, nie ma złącza karty pamięci? Kiszka

  • 0

    10. ~tomek  2011-01-12 08:11:45  host: 193.35.132.49

    Mam ten telefelen od niedawna i musze powiedziec ze w waszym opisie technicznym jest blond poniewaz ten telefon nie posiada javy malo tego ponoc JavaScript i Skype wypiol sie na Microsoft i nie wyposci swoich aplikacji na te platforme ale pozatym jest gitarucha xD a i bym zapomnial wszystkie aplikacje w WM sa platne

  • 0

    11. ~qba  2011-01-13 13:10:02  host: 90-156-17-86.internetia.net.pl

    ~tomek jak masz dostęp do WM to zerknij sobie na taką wielką zakładkę FREE i tam właśnie (o.0) Znajdziesz DARMOWE aplikacje. Poza tym wiele aplikacji oferuje wersje trial. (Wchodzi się w taką płatną aplikację w WM i paluszkiem dotyka takiej ikonki z takim napisem TRY)

  • 0

    12. ~Yarcio  2011-01-23 21:47:31  host: 83.2.50.181

    Pytanko - podobno ten telefonik ma soft z językiem Angielskim, brak Softu po polsku ? Może ktoś się wypowie bo chciałbym kupić go w Orange, ale nigdzie go nie ma żeby sobie sprawdzić - tylko na zamówienie.

  • 0

    13. ~  2011-01-24 14:01:07  host: mail2.ferrostaal.com

    Chciałem kupić ten tekefon w Sieci Orange, ale słyszałem że soft jest tylko w języku Angielskim - może mi to ktos potwierdzić ?

  • 0

    14. ~scott  2011-02-23 16:00:28  host: ip-85-198-230-92.broker.com.pl

    soft tylko w jezyku angielski i nie wiadomo czy bedzie w jezyku polskim dzwonki tylko te ktore producent dal innych nie da sie wrzucic (mp3) przrobione na dzwonek

  • 0

    15. ~30marcin  2011-03-28 23:04:53  host: 093105183037.bialystok.vectranet.pl

    Witam wszystkich! Ostatnio chaciałem zakupić telefon, zastanowiłem się do czego będę go wykorzystywał, potrzebny mi byl telefon który posiada programy biurowe... Pobawiłem sie w salonie WMP7 i szczerze powiem ludzie nie nabierajcie się! Koszt htc hd7 to koszt ok 2000 zł, procek ogromny, ramu sporo to sa zalety - a system WMP7 (wielka WADA) za tyle kasy nie ma wielozadaniowości. No i pytanie: skoro mają być takie ograniczenia to po co wydawać 2000 tysiące, lub podpiwac umowe na 3 lata??? Wybrałem telefon HTC HD2 - ponieważ ma na pokładzie WMP6,5 jest to system otwarty, wpełni do skongurawania, co ciekawe na HTC HD2 również chodzi szybko, ponieważ urządzenie posiada duzy procek sporo ramu!!! Przestrzegam, wszedzie piszą artykuły że WMP7 jest świetny, ładnie wygląda itd... to jest poprostu marketing, tak napisane żeby napędzić sprzedaż, sam tak robię jak chcę coś sprzedać.

  • 0

    16. ~misza  2011-04-13 09:39:33  host: 193.111.166.134

    czy może mnie ktoś upewnić, czy ten telefon ma slot na kary pamięci?bo to aż nie możliwe.

  • 0

    17. ~homer  2011-04-21 17:53:20  host: 89-73-51-43.dynamic.chello.pl

    Potwierdzam, właśnie odebrałem i uruchomiłem, niestety dla niektórych soft bez polskiej wersji językowej

  • 0

    18. ~b.  2011-04-30 19:37:26  host: chello084112054113.14.11.vie.surfer.at

    dla mnie ten telefon jest beznadziejny. mam htc 7 mozart i htc desire i windows przy androidzie to jak cinquecento przy mercedesie. Mozart ma mało opcji i aplikacji, cokolwiek chce się ściągnąć wymagane jest windows live id. Moze i wyglada ladnie ale jest niepraktyczny i nielogiczny. Jesli ktos ma wybor to tylko android!

  • 0

    19. ~raval77  2011-05-19 00:25:23  host: host-89-229-83-54.szczecin.mm.pl

    Jestem akurat odmiennego zdania. Mam Mozarta i desire. Bateria w Mozarcie trzyma lekko licząc 48 h w desire 24 - 36. No i sam system wp7 jest o wiele bardziej intuicyjny niż android. A że nie moge przypisać jakiegoś umpa umpa jako dzwonka... zapewniam, da się z tym żyć :) podobnie jak z menu w języku obcym i kilkoma innymi ograniczeniami, ktore jak sądzę będą stopniwo eliminowane...

  • 0

    20. ~Mike  2011-07-09 11:12:34  host: 87-205-129-175.adsl.inetia.pl

    I stało się: po 20 latach telefonii komórkowej, gdy telefony stały się małymi komputerami, znów pojawia się bubel nie mający najprostszych funkcji, które miał np. Symbian już przed laty: mulitasking, personalizacja, transfer BT, etc.

  • 0

    21. ~@20  2011-07-21 11:02:58  host: ip-94-42-11-219.multimo.pl

    @20 chyba Cię nie stać na ten tel. i wymyślasz pierdoły. Wszystko co wymieniłeś, ten mały komputer jakim jest HTC Mozart posiada!

  • 0

    22. ~Aras  2011-07-23 16:55:13  host: ip-78-30-119-226.multi.internet.cyfrowypolsat.pl

    Padło pytanie o dyktafon. Więc odpowiadam: Można. Jestem użytkownikiem tego telefony i polecam go każdemu nic mu nie brakuje. Jedyny minus to bateria która trzyma 12 godzin przy częstym użytkowaniu, ale coś za coś. Ładowarka samochodowa i do przodu.

  • 0

    23. ~Karincia  2011-11-08 19:26:42  host: host-n1-123-117.telpol.net.pl

    Telefon z wyglądu świetny, idealnie pasuje do ręki, wykonany naprawdę fajnie. Co do systemu operacyjnego jest właśnie lipny, dużo lepiej i łatwiej jest na androidzie czy iPhoneOS'ie. Wszystko strasznie zagmatwane w tym Windowsie.

  • 0

    24. ~Maciek  2011-11-22 16:14:27  host: 89-77-122-248.dynamic.chello.pl

    Wszystko jest bardzo intuicyjne, działanie systemu bardzo szybkie, dzwonki można ustawić jakie się chce po uprzednim ich przerobieniu w ZUNE, ale telefon jest fantastyczny.

  • 0

    25. ~Tomek  2011-11-23 00:07:20  host: 215h75.compnet.pl

    Można przypisać jakiegoś umpa umpa wystarczy ściągnąć w markecie Fred ringtones i masz swojego umpa umpa. Co do wielozadaniowości jest i jako ciekawostka można ją wyłączyć włączając oszczędność baterii. Jeszcze co dodam system jest młody,a już widzę że telefonik lepiej sobie radzi nie raz niż andek na moim i9000 czy symbian z n8 mojej żony. Polecam

  • 0

    26. ~Maciek  2011-11-25 11:57:17  host: 89-77-122-248.dynamic.chello.pl

    ~Tomek ale możesz także przypisać taki dzwonek jaki się Tobie tylko podoba np. ulubioną piosenkę;)

  • 0

    27. ~domi-nator  2011-11-28 20:01:34  host: airspan-94-192-static.13.radom.pilicka.pl

    Telefon w miare jest ok. , ale nie moge przesłać z tego fona na inny żadnej piosenki, a żeby można było coś na niego wgrać to trzeba pobierać oprogramowanie " zune " . Aparat jest bardzo dobry jakość dźwiękiu też. W miare może być

  • 0

    28. ~Czaro  2011-12-04 16:45:35  host: 16.v43.interkam.pl

    Może wiecie czy trzeba w Mozarcie Formatować Baterię?

  • 0

    29. ~Grauper  2011-12-11 16:58:57  host: 193-107-213-188.host.witnet.pl

    Mam ten tel od ok tygodnia i nie wiem jak wyykonywac połączenia :D Tzn wchodze w kontakty zaimportowane z fejsa i nie mam nr. telefonu ;/ ( tak importowałem kontakty z karty sim). Jakas porada ?? Ps. czy jest możliwosc złamania systemu bez utraty gwarancji ??

  • 0

    30. ~Dembowy  2011-12-12 22:26:58  host: 89-69-94-68.dynamic.chello.pl

    Można używać własnych dzwonków i działa: 1. Wymagania: - plik MP3 lub WMA. - długość 39 sekund lub krótszy (Audacity+Lame.dll i edystujemy i zapisujemy swoje mp3 w wyżej podanej długości). - rozmiar mniejszy od 1 MB. 2. Edytujemy plik w Zune. 3. W polu Gatunek wpisujemy Ringtone. 4. Następnie synchronizujemy z urządzeniem. 5. Cieszymy się własnym dzwonkiem. Bluetooth to porażka gdyż działa jedynie z akcesoriami audio...oby poprawili to Win7

  • 1

    31. ~proton  2012-01-02 23:58:05  host: z36-04.opera-mini.net

    Pod względem prezencji, jakości wykonania, materiałów oraz jakości dźwięku HTC 7 Mozart to przwdziwy mistrz! W tych kwestiach szajsung może braċ u HTC korepetycje.

  • 0

    32. ~maks  2012-01-17 23:29:38  host: 87-205-187-166.adsl.inetia.pl

    Systemu wyjatkowo przyjemnie sie uzywa. Interfejs dziala plynnie i jest sliczny.

  • -1

    33. ~DAWIDDM  2012-01-18 10:38:04  host: ece118.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Witam. Telefonik własnie otrzymałem do testów i jak sie okazuje to raczej mało dopracowany windows: problemy z przesyłaniem wiekszych plików przez bluetooth, co najlepsze ze wogóle nie przyjmuje plików nierozpoznawanych przez system. wykonanie jak na htc oczywiscie znakomite. Bardzo precyzyjny dotyk. funkcjonalnosc systemu windows jeszcze do dalszego opracowania, wszystko tak zamieszane ze trzeba nie lada pamieci zeby zapamietac gdzie co jest i co sie ustawia. Sam posiadam Desire i powiem że gdyby mozart był na androidzie to warto by było wymienić telefon a tak zostaje przy Desire.

  • 0

    34.  2012-01-22 12:05:12

    wp7 ten telefon ma? i tam nie ma multitaskingu? A już wp 7.5 mango ma multitasking i czy jest możliwość aktualizaowania?

  • 0

    35. ~do 34  2012-02-24 13:23:01  host: ip-82-177-221-40.net.azartsat.pl

    mozna aktualizowac bez problemu

  • 0

    36. ~sieka  2012-02-27 09:25:47  host: 81-210-123-94.ip.netia.com.pl

    gdzie ten GPS? Nie znajduje w nim aplikacji, która np wyznacza trasę...

  • 0

    37. ~blu  2012-02-27 12:47:51  host: 217-67-203-2.itsa.net.pl

    nie włożyłem jeszcze karty sim, a już mnie informuje że jest dostępna aktualizacja i żeby podłączyć do komputera aby ją ściągnąć ale nic się nie dzieje ani po podłączeniu do kompa anie przez wi-fi mimo tego że w opcjach jest zaznaczone że można

  • 0

    38. ~dawidov  2012-03-14 20:41:59  host: agcw15.neoplus.adsl.tpnet.pl

    może ktoś wie czy na tym tel będzie chodzić AutoMapa????

  • 0

    39. ~karolinape  2012-03-17 21:42:18  host: bqc183.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Telefon jak i wp7 mnie bardzo pozytywnie zaskoczył. Co do szybkości nie można nic zarzucić, wszystko chodzi płynnie. Przeglądanie stron www to czysta przyjemność. Mocna konkurencja dla Apple.

  • 0

    40. ~you  2012-03-20 18:20:46  host: 178-37-253-46.adsl.inetia.pl

    Czy telefon ma menu w języku polskim ?

  • 0

    41. ~strun  2012-03-21 22:13:39  host: public-gprs188643.centertel.pl

    jak zainstalować jave, bo nie moge poczty sprawdzic?

  • 0

    42. ~salus  2012-03-26 20:30:57  host: pppoe-142.timplus.net

    na amerykański rynek wyszły 16 gb

  • 0

    43. ~qwerty  2012-03-28 14:19:24  host: 178-37-246-245.adsl.inetia.pl

    czy ma on kamere do wideo rozmów

  • 0

    44. ~bartib3  2012-03-29 16:10:51  host: ip-93-154-147-2.multi.internet.cyfrowypolsat.pl

    Mam ten telefon od 1 miesiąca i nie narzekam. Wszystko działa sprawnie, internet jest szybki (ten komentarz pisze przeglądając net na moim Mozarcie) Jedyny minus to brak karty pamięci... Jednak dla takich "społecznych" jak ja wp7 jest idealnym systemem. Dźwięk jest genialny. Wszystko ozdabia fakt, że smartfon ten posiada pakiet OFFICE(word,Excel,PowerPoint,OneNote)

  • 0

    45. ~Agi2  2012-04-12 20:30:12  host: 85-222-15-113.home.aster.pl

    ~gfhfgh:Bateria wytrzymuje 15 godzin ponieważ nie umiesz się nim posługiwac.Trzeba na początku sformatować baterię.mi działa cały tydzień po sformatowaniu baterii.

  • 0

    46. ~strun  2012-04-12 21:20:51  host: equ12.neoplus.adsl.tpnet.pl

    formatuje sie 1 raz przez 12 h ?

  • 0

    47. ~power22  2012-04-14 08:30:40  host: acky28.neoplus.adsl.tpnet.pl

    nie wiem jak Ci trzyma tydzień. Tak po za tym baterii litowo jonowych się nie formatuje ;)ten co się nie zna zawsze powie "proszę sformatować baterię" ehh...

  • 0

    48. ~pawel2050  2012-04-15 18:09:03  host: host-89-230-134-22.inowroclaw.mm.pl

    Agi2 ma chyba akumulator Ni-Cd (niklowo-kadmowy)dlatego go formował, a na pewno nie formatował. Aku trzyma tydzień ponieważ wysyła tylko jednego esa dziennie, a na noc wyłącza patefon. Poza tym smartfon bardzo fajny zależy kto do czego go potrzebuje. Ja wole patefonik na androidzie ale żonie w 100% wystarcza mozart.

  • 0

    49. ~kama4  2012-04-16 14:50:28  host: 178-37-242-67.adsl.inetia.pl

    czy wp7 jest wygodny

  • 0

    50. ~Grauper  2012-04-16 19:56:00  host: 193-107-213-188.host.witnet.pl

    W starych tel. formowało sie baterie. Teraz wyciagasz tel z pudełka ładujesz go i lecisz. 15 h wytrzymuje przy dopierdalaniu mu po wifi/ zasysaniu plików / grach. Przy normalnym użytkowaniu ( telefony, sms, połączenie z wifi [nie przeglondanie stron]) 4 dni.

  • 0

    51. ~kuba  2012-04-19 19:49:04  host: aabn23.neoplus.adsl.tpnet.pl

    siema. jest menu po polsku i czy wprowadzili już jave?

  • 0

    52. ~toman  2012-04-22 16:02:15  host: e179122245.adsl.alicedsl.de

    agi2-jak tobie w htc mozart bateria po formacie trzyma tydzien,to ty niemasz tego smartfona tylko nokie 6210i.i nie pisz takich glupot.....

  • 0

    53. ~yogurtho  2012-04-22 19:06:28  host: 77-253-173-159.adsl.inetia.pl

    agi2 caly tydzien ci trzyma tak ? haha chyba nokia 3310 jak moj samsung solid trzymie 5 dni a mozart 16 godz jak sie bawie ;] stary nie rob sobie jaj. taki telefon aby tydzien trzymal to bys go musial wogole nie uzywac ;]

  • 0

    55. ~  2012-05-01 12:19:44  host: aawi129.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ten telefon jest bardzo fajny , ale niestety nie ma kamerki internetowej a menu jest w języku Polskim i przeglądanie w nim internetu to czysta przyjemność jak i oglądanie filmów ;)

  • 0

    56. ~bartib3  2012-05-01 19:49:52  host: public-gprs482772.centertel.pl

    Do wszystkich z obawami!!!! Telefon nie posiada kamerki do wideorozmów. Ma jednak menu w języku polskim, ponieważ dostał je po aktualizacji Mango. Pocztę (jak i facebook, twitter)można dodać wchodząc w kontakty>ustawienia>dodaj konto. A co do nawigacji, w Marketplace jest ich dużo(za darmo też) np. offline maps albo ekskluzywna appka od HTC-Locations

  • 0

    57. ~nook  2012-05-06 09:51:34  host: nat2.finemedia.pl

    Do Agi2! odłącz zasilacz od telefonu.

  • 0

    58. ~ha ha  2012-05-09 04:45:10  host: 178235232143.warszawa.vectranet.pl

    45. caly srydzien ci bateria czyma chyba, jezeli z niego nie kozystasz to zgodze sie z tym, formatowanie nic do tego nie ma, bateria bez formata by slabo trzymala juz po jakis kilkunastu miesiacach, wiec mi tu bajki opowiadasz

  • 0

    59. ~teti  2012-05-09 11:04:34  host: hiw114.internetdsl.tpnet.pl

    jak sformatować baterie

  • 0

    60. ~Drej  2012-05-16 16:01:18  host: host-89-228-202-244.kalisz.mm.pl

    Witam.Czy moze mi ktos powiedziec jak w spisie kontakotw (a bez wejscia w szczegoly numeru nie ma) wyszukac kontakt po NUMERZE wlasnie?W dodatku te numerki sa bardzo male. I drugie pytanie - czy tylna pokrywa (metalowa) sie wyciera?

  • 0

    61. ~tomas  2012-05-16 23:02:15  host: pc238.ajc.com.pl

    Spoko telefon tylko baterię wyczerpuję w 12 godzin....Dobra przestanę się bawić w robocie internetem.

  • 0

    62. ~mihalo149  2012-05-31 23:12:22  host: 31.42.0.21

    http://images37.fotosik.pl/1572/a396bddb1cc7cd4fmed.jpg Tyle wytrzymuje przy normalnym użytkowaniu - kilka telefonów dziennie, parę SMS-ów kilkakrotne sprawdzenie poczty i 10 minut dziennie na internecie(jasność na max, wifi 24/7, oszczędzanie tylko przy niskim stanie baterii). Zaraz po zakupie kiedy bawiłem się nim, (aż parzył w dłonie) wytrzymywał 25 godzin. Nie udało mi się zejść poniżej jednej doby. Może to odtwarzacz muzyki zżera baterie? Ja nie używam go, gdyż muzyki słucham tylko z audio BOSE w samochodzie. Telefon mogę z czystym sumieniem polecić. Trzymając go w ręce czuć jakość :) W porównaniu do N8 przy surfowaniu po sieci działa płynnie i nie przycina. Menu jest przejrzyste i proste w obsłudze. Aparat robi wystarczającej jakości zdjęcia, filmy w hd też. Minusy to: ślady po palcach na wyświetlaczu i słaba jakość audio przy nagrywaniu filmów.

  • 0

    63. ~  2012-06-09 14:04:44  host: 178235033116.elblag.vectranet.pl

    nie moge sie polaczyc przez bluetooth z innym telefonem czy ktos morze mi pomudz

  • 0

    64. ~yhy  2012-06-14 13:19:55  host: ip-37-209-137-241.free.aero2.net.pl

    no to masz stary niezły problem z tym BT... oby więcej takich ;)

  • 0

    66. ~  2012-06-21 10:11:22  host: public-gprs330261.centertel.pl

    Telefon mam juz 2 miesiące i główne wady jakie widzę to: bezużyteczny Bluetooth poza zestawem glosnomowiacym/sluchawka, połączenie z PC tylko przez kabel i Zune, aparat mimo ze 8 mpix to zdjęcia robi kiepskie, konieczność odblokowania ekranu przed odebraniem połączenia, kiepskiej jakości i zbyt duze sluchawki

  • 0

    67. ~memory  2012-07-23 14:40:02  host: 095160221190.bialapodlaska.vectranet.pl

    ludzie od kiedy 8mpix to jakość wykonywanych zdjęć... opanujcie się... to jest rozdzielczość z jaką telefon może wykonywać zdjęcia a nie jakość!

  • 0

    68. ~notofrugo  2012-08-22 01:08:59  host: klient-88-135-173-79.StrefaWiFi.kolnet.eu

    A wie ktoś jak Odnowiony został po odnowieniu? Dobra, może jaśniej :P w orange mam go w ofercie ale z dopiskiem "odnowiony" na czym to polega? ktoś wie jakie zmiany wprowadzono? I ew. jaki telefon (smartfon) w przedziale cenowym do 400zł (głównie słuchanie muzyki, nie koniecznie do neta i robienia wypasionych zdjęć)

  • 0

    69. ~IrasDeeJay  2012-09-04 09:58:41  host: 82.132.212.192

    Odnowiony to znaczy ze Orange skupije telefony od użytkowników i zwyczajnie je odnawia - czyli poleruje szybkę, wymienia baterie, wyrywa od nowa oprogramowanie, itp itd. Telefony te są używane, dlatego są relatywnie tańsze od nowych.

  • 0

    70. ~lololol  2012-09-09 14:08:23  host: etb106.neoplus.adsl.tpnet.pl

    akurat sprawdzałem i ODNOWIONY polega na tym że orange daje ten telefon do specjalnego serwisu gdzie poprawiają wszystko co jest do poprawienia a pozniej montuja nową szybkę i dają nową obudowe, telefon po tym jest faktycznie jak nowy.

  • 0

    71. ~kuzdzax  2012-10-15 20:05:09  host: kopernika.skawsoft.com.pl

    Telefon superrr mam go 3 miesiące żadnych zastrzeżeń właśnie z niego pisze :P dzwonek można ustawić jaki się chce ale trzeba go przyciąć do 40 s. Nie ma lagów nawet jak mam parę aplikacji otwartych :) WP.7 zdecydowanie lepszy niż android . Polecam

  • 0

    72. ~sarin  2013-01-03 09:29:20  host: public-gprs456277.centertel.pl

    Ogolnie nie mam zastrzezen ale niestety po 5 miesiacach zaczal sie psuc. Otoz gubi zasieg:/ jak zgubi to juz nie lapie z powrotem i trzeba na chwile przelaczyc na edge i spowrotem na 3g. Na samym edge wogole nie trzyma zasiegu:/ co jest? Macie podobny problem. Mam gware w orange ale boje sie ze totalnie mi wyczyszcza telefon. Moze wiecie czy mozna jakos backup zrobic i odnowic go z backupu po powrocie z serwisu?

  • 0

    73. ~stachurski  2013-01-30 00:09:05  host: aagm138.neoplus.adsl.tpnet.pl

    kicha gubi zasięg jak go wezmę do ręki a jak leż to zasięg ful

  • 0

    74.  2013-01-31 09:16:19

    Kurde, Mozart ma 2 lata i 3 miesiące i dostał taki duży update. Jednak nie jest źle z tym Windows Phonem ;)

  • 0

    75.  2013-01-31 09:21:30

    wow, ale dziwne, kafelki byly kiedyś na szerokość 80% ekranu a teraz 95% :D śmiesznie to wygląda :D

  • 0

    76. ~raul  2013-07-31 23:13:54  host: apn-77-114-4-71.dynamic.gprs.plus.pl

    Miałem ten teleofn na przedłuzenie umowy. Chciałem dla siebie zostawić ale od razu sprzedałem. Zależy kto ma jakie wymagania, lecz dla mnie windows to jedna wielka pomyłka:) Kompletnie ograniczony system i kłopotliwy. Nie mozna było nic przesłać przez BT, aby ustawić swoje "umpa umpa" trzeba było z 6 kompikacji robić, ubogi menu w porównaniu do androida. Telefon fakt faktem był szybki, miał ładny ekran, lecz zdjecia już słabe robił stara N82 zjadała go pod tym wzgledem. Teraz mam sonego na androidzie i stanowczo przyjemniejszy system w obłsudze, multum aplikacji, bez najmniejszego szmeru wgrałem automape.

  • 0

    77. ~cynamonek  2013-08-08 13:47:39  host: 178.181.207.189.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl

    Mam htc od ponad roku.Co do jego tech.możliwości nie będę się wypowiadac, natomiast fakty są takie....wizualnie super ,to co w srodku takie sobie, w kazdym bądz razie moj nastepny tel . to napewno nie będzie HTC:-(( Mam problem z internetem......działają mi aplikacje tupu skype, whatsaap, ale juz Internet Explorer czy google nie reaguja na dotyk, zadne interie ,wp,....nic nie wchodzi. Ze dwa miesiące temu tez mi się to przydarzyło, al po ok.tyg.tel SAM się naprawił Nie jestem specem telefonicznym,czy ktoś może mi udzielić prostej odpowiedzi.?dziękuję i pozdrawiam

  • 0

    78. ~inewton  2013-09-01 22:13:20  host: 89-79-170-187.dynamic.chello.pl

    Mam ten telefon od jakiegoś czasu i jestem bardzo zadowolony. Ludzie narzekają na jakieś wady konkretnych modeli chyba, bo mój działa doskonale. Jedyne co bym w nim zamontował to lepsza bateria i flash LED zamiast xenon. Nie rozumiem o co chodzi ludziom z tym Windowsem. Też nie lubię korporacji ale obiektywnie mówiąc (korzystałem z androida) ten system bije inne na głowę. Jest prosty, intuicyjny, nie brakuje ciekawych aplikacji a do tego wszystko wygląda pięknie. Internet śmiga (jak na 1GB procka), nic się nie zacina, nie zawiesza, muza gra wspaniale w uszach. Jak ktoś che sobie grzebać w systemie to wiadomo, że android pozwala na więcej ale dla zwykłego użytkownika smartphona Win jest the best. Nie wiem czy mój następny telefon to będzie HTC, bardzo możliwe, na pewno jednak będę szukał telefonu z Windowsem jeśli nie "przedobrzą" oczywiście:)

  • 0

    79.  2013-09-03 20:42:37

    Mam ten telefon od jakiegoś czasu i jestem bardzo zadowolony. Ludzie narzekają na jakieś wady konkretnych modeli chyba, bo mój działa doskonale. Jedyne co bym w nim zamontował to lepsza bateria i flash LED zamiast xenon. Nie rozumiem o co chodzi ludziom z tym Windowsem. Też nie lubię korporacji ale obiektywnie mówiąc (korzystałem z androida) ten system bije inne na głowę. Jest prosty, intuicyjny, nie brakuje ciekawych aplikacji a do tego wszystko wygląda pięknie. Internet śmiga (jak na 1GB procka), nic się nie zacina, nie zawiesza, muza gra wspaniale w uszach. Jak ktoś che sobie grzebać w systemie to wiadomo, że android pozwala na więcej ale dla zwykłego użytkownika smartphona Win jest the best. Nie wiem czy mój następny telefon to będzie HTC, bardzo możliwe, na pewno jednak będę szukał telefonu z Windowsem jeśli nie "przedobrzą" oczywiście:)

  • 0

    80. ~tysia  2014-01-13 19:27:51  host: 85.219.163.130

    Witajcie. Mam ten smartfon od miesiaca. Odkupiłam go od 1 właściciela. Jaką widzę wadę? Taką , że ma oprogramowanie po angielsku - i nie ma mozliwości wprowadzenia po polsku. Kolejna taka że program Pisania wiadomości ze słownikiem na klawiaturzenumerycznej jest płatny, a po możliwości aktywacji wyświetla się kąto na które trzeba się zalogować - kpina!!! Kolejny minus - jak zrobię fotkę w pomieszczeniu osoby na zdjęciu są jakieś różowe. Bateria trzyma mi 3 dni.

  • 0

    82. ~krzysztof  2014-08-22 14:09:41  host: 213-92-158-195.serv-net.pl

    fajny telefon z aktualizacją do systemu windows 7.8 a wiec tak jak 8 ma wieksze kafelki i wiecej mozliwosci

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-158-173-184.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Jaki sposób zakupu telefonu jest bardziej opłacalny?

T-Mobile: telefon od operatora nie musi być droższy

 

Zobacz wynik | Opinie (7)

Archiwum Ankiet