HP iPAQ 910c - opinie
Telefony HP HP iPAQ 910c Opinie o HP iPAQ 910c

HP iPAQ 910c

w sumie: 8
  • 0

    1.  2007-09-14 11:59:00

    Ciekawe czy będzie w sprzedaży u jakiegoś operatora. Z wielką chęcią zamieniłbym go za swojego SPV M3000. Procesor 520 Mhz ram rom duża pojemnośc GPS UMTS HSDPA po prostu wypasik dal mnie czekam na niego:D

  • 0

    2. ~Mata  2007-09-15 21:33:43  host: hfq66.internetdsl.tpnet.pl

    Wszystko pieknie,ladnie,fajnie...ale wyswietlacz wg.mnie za maly ! No i cena pewnie tez za wysoka bedzie:D

  • 0

    3. ~kpmkat  2007-09-15 23:25:17  host: host-ip61-26.crowley.pl

    przy takim procku to nawet taka mocna bateria długo nie pociągnie...

  • 0

    4. ~djadolf  2007-09-16 11:27:20  host: host8925148207.waldex.net

    podoba mi sie :) ale niestac mnie na niego :( jednym slowem idealny sprzet dlamnie :)

  • 0

    5. ~pablo  2007-09-28 16:10:01  host: aazz145.neoplus.adsl.tpnet.pl

    hp jest dobe ale w drukarkach i skanerach a niew lapotopach i komorkach.Zenada

  • 0

    6. ~Kuba14  2008-02-25 15:27:36  host: aayj140.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ~pablo nje zgodzę się z twoją opinią HP jest super firmą. Mam z niej notebooka (nx7400) i wiele wiele więcej. Mają szybki serwis. Jeśli wg. Ciebie HP to badziewie to ,może Ci się podoba firma Acer (to dopiero badziewie). Na serwis czeka się po pół roku a w dodatku nie widziałem jeszcze zadowolonego klienta. POLECAM FIRMĘ HP. ps. Czy to cudo ma czułodotykowy ekranik ? Jak tak to sobie taki kupuję ...

  • 0

    7. ~~antas  2008-12-20 12:38:43  host: edm32.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ~pablo napiał/a że hp jest słabe w laptopach i komurkach. kolo co ty gadasz to jest jedna z czołowych firm. telefony mają przeznaczone do biznesu a nie jako zabawki.

  • 0

    8. ~picasso  2011-04-24 12:42:48  host: apn-95-41-124-196.dynamic.gprs.plus.pl

    pablo, dla gadżeciarzy są ajfołny, które mają 120 pięknych ikon, "multitacz" do szczypania obrazków i "jednozadaniowość" :D W telefonie biznesowym jest to tak potrzebne, jak umarłemu kadzidło. Kolegom na osiedlu i w budzie tym nie zaszpanujesz.

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-167-149-128.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy skorzystałbyś z opcji logowania na podstawie wzorca oka?

Comarch: będzie biometria w rozwiązaniach dla banków

 

Zobacz wynik | Opinie (1)

Archiwum Ankiet