HP 6340 - opinie
Telefony HP HP 6340 Opinie o HP 6340

HP 6340

w sumie: 10
  • 0

    1. ~b  2004-12-08 21:37:00  host: host-ip66-133.crowley.pl

    jest

  • 0

    2. ~igoro 6  2005-01-14 18:34:00  host: axe247.neoplus.adsl.tpnet.pl

    słaby nie podobaja mi sie te nowości

  • 0

    4. ~GALAHAD  2006-03-14 17:08:52  host: 149.156.65.211

    Jest rewelacyjny! Szkoda tylko, że nie ma wbudowanego aparatu i GPS'a...

  • 0

    5. ~razor  2006-09-06 01:57:06  host: 195.117.142.198

    rewelacja jesli chodzi o urządzenie wielofunkcyjne. ma pod sobą wszyskie komórki. jedyna wada to brak aparatu.

  • 0

    6. ~szmon  2006-10-16 00:26:45  host: aalk89.neoplus.adsl.tpnet.pl

    1. to nie jest komorka tylko palmtop 2. gps jest zintegrowany

  • 0

    7. ~car92  2007-03-06 13:16:15  host: aade178.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Wielką zaletą jest bateria 1800 mah. A taka ogólnie telefon spoko

  • 0

    8. ~mikhaell  2007-05-04 01:52:28  host: chello089078064038.chello.pl

    model 6315 ma już aparat. To bardzo fajny sprzęcik, mnóstwo funkcji i pełna menadżerka informacjami. Irda, Bluetooth i WiFi świetnie mi integrują iPAQa z innymi sprzętami. Doskonała bateria. Sprawne funkcje czytania pisma odręcznego ale trzeba pisać wyraźnie. Jest duży to fakt-no cóż to jest palmofon a nie komórka. Zainteresowanym tematem wielkość nie powinna przeszkadzać rozmiar ma swoje plusy – duży czytelny ekran dotykowy robi wrażenie. Zniknęły wszystkie żółte krateczki monitora, stołu i okolicy :) I na koniec ważna funkcja: piękna integracja z Outlookiem - wpinamy palm w statyw ładowarki i następuje aktualizacja wpisów kalendarza, notatek, plików oraz samej ksiązki adresowej.

  • 0

    9. ~ma  2007-11-20 00:43:41  host: chello084010073034.chello.pl

    A czy model 6315 działa pod vistą ???

  • 0

    10. ~zainteresowany  2008-02-03 21:51:40  host: 8-3.89-161.tel.tkb.net.pl

    patrze ze niewiadomo czy ma smsy...mi sie wydaje ze ma;]czy dobrze mi sie wydaje?zamierzam sobie taki kupic i prosze o odpowiedz uzytkownikow czy jest on dosc wygodny i czy wygodna jest dolaczana klawiaturka?i ogolne wrazenia.znudzily juz mnie komorki a ten pda jest fajny(z tego co czytalem) i dosc tani(400-500 zl na allegro)pozdrawiam

  • 0

    11. ~mikhaell  2008-07-22 02:21:30  host: chello087207100184.chello.pl

    Ma smsy, ememesms-y i wszytko co potrzeba. Z perspektywy roku bardzo intensywnego użytkowania: - bateria fantastycznie trzyma. - na GPRG można używac tanio GG. - czasem fixuje wyświetlacz dotykowy ale trzeba go tylko dostroić. - pisanie esmsów to bajka, w sameaz dla tych co nie lubią lub nie opanowali napie..nia kciukiem 10 znaków na sekundę. - popsuł się głośniczek więc używam na głośnomówiącym. Tani z Allegro jaki wpasowałem siadł po 2 miesiącach, trzeba lepszy. - sprzęt wytrzymały na częste upadki. - nie mogę uruchomić WI-FI być może zapomniałem sposobu konfiguracji lub zepsuł się po którymś z koli wysokim upadku. Mimo wszystko polecam "cegłę" wszelkim managerom i "ludziom ciężkiej pracy".

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-163-173-253.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Jak oceniasz nową ofertę Mix sieci Play?

Nowa oferta Mix sieci Play

 

Zobacz wynik | Opinie (6)

Archiwum Ankiet