Honor 8 - opinie
Telefony Honor Honor 8 Opinie o Honor 8

Honor 8

TTTTTT
w sumie: 9
  • 1

    1. ~karolsobiesiak  2016-08-30 13:50:51  host: w3cache1.cyfrowypolsat.pl

    swietne parametry za rozsadna cene

  • 1

    2. ~Marcin  2016-09-30 21:08:00  host: ip-37-109-52-153.multi.internet.cyfrowypolsat.pl

    Honor 8 mam i radia nie widze

  • 0

    3.  2016-10-09 14:45:12

    Posiadam od tygodnia wersję FRD-L09 z Plusa,miałem pewne obawy ale jestem z niego całkowicie zadowolony. Oprócz śliskiej obudowy (która świetnie wygląda) nie znalazłem żadnych minusów. Telefon chodzi bardzo płynnie, super szybko się ładuje(52% w pół godziny, ok 90%w godzinę i to na włączonym) i trzyma bardzo długo mimo mojego bardzo intensywnego urzytkowania(8-10 godz SOT na auto jasności, ochronie wzroku, Internet po Wi-Fi cały czas, bez oszczędzania baterii). Posiada żyroskop i szybkie ładowanie, wbudowany pilot na podczerwień działa znakomicie, już nie potrzebuję zwykłych pilotów :)

  • 0

    4. ~Bezimienny  2016-11-18 16:24:00  host: 185.40.115.226

    A jak aparat sobie radzi jak wychodzą zdjęcia co to za optyka nie grzeje się ?

  • 0

    5. ~Ben  2016-11-20 11:14:51  host: luxembourg-s02-i02.cg-dialup.net

    Można w tej wesji EMUI zaszyfrować pamięć urządzenia ? Honor 6 ma taką możliwość.

  • 0

    6. ~Cichy51  2017-01-15 10:37:12  host: 78.133.169.2

    Mam Honor 8 od 3 tygodni i powiem krótko - Świetny. Zastanawiałem się pomiędzy Honor 8 a Huawei P9. Po tym jak wziąłem do ręki Honor 8 - było przesądzone. To jest tak jak weźmiesz jakiś telefon do reki i nie chcesz już go oddać . U Mnie pozostało tylko wyciągnąć pieniądze z portfela i zapłacić. Telefon mega szybki , zero przycięć , aparat rewelacja , czas pracy na baterii rewelacyjny - bez problemu można wyciągnąć 5 - 7 SOT.

  • 0

    7. ~Przemo  2017-02-04 20:01:14  host: apn-31-0-46-49.dynamic.gprs.plus.pl

    Mialem 4c ponad rok czasu zastanawialem sie nad galaxy s6 ale honor 8 naprawde mnie zaskoczyl krotko mowiac polecam kazdemu

  • 0

    8. ~  2017-02-24 23:35:04  host: dynamic-31-41-233-26.teoc.pl

    Honor 8 zdecydowanie nie posiada radia fm, więc może warto poprawiać błędy w opisach

  • 0

    9. ~To jaaaa  2017-03-19 23:33:26  host: 185.74.84.10

    Sporo błędów w opisie... podwójny aparat (dodane w inne), żyroskop, szybkie ładowanie, typ kart to hybryda z 2x nano a nie micro, brak radia.

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-80-29-228.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Jak oceniasz ofertę Nowy JA + Internet na kartę?

Plus: Nowy JA+ Internet na kartę

 

Zobacz wynik | Opinie (3)

Archiwum Ankiet