Honor 8 - opinie
Telefony Honor Honor 8 Opinie o Honor 8

Honor 8

w sumie: 11
  • 1

    1. ~karolsobiesiak  2016-08-30 13:50:51  host: w3cache1.cyfrowypolsat.pl

    swietne parametry za rozsadna cene

  • 1

    2. ~Marcin  2016-09-30 21:08:00  host: ip-37-109-52-153.multi.internet.cyfrowypolsat.pl

    Honor 8 mam i radia nie widze

  • 0

    3.  2016-10-09 14:45:12

    Posiadam od tygodnia wersję FRD-L09 z Plusa,miałem pewne obawy ale jestem z niego całkowicie zadowolony. Oprócz śliskiej obudowy (która świetnie wygląda) nie znalazłem żadnych minusów. Telefon chodzi bardzo płynnie, super szybko się ładuje(52% w pół godziny, ok 90%w godzinę i to na włączonym) i trzyma bardzo długo mimo mojego bardzo intensywnego urzytkowania(8-10 godz SOT na auto jasności, ochronie wzroku, Internet po Wi-Fi cały czas, bez oszczędzania baterii). Posiada żyroskop i szybkie ładowanie, wbudowany pilot na podczerwień działa znakomicie, już nie potrzebuję zwykłych pilotów :)

  • 0

    4. ~Bezimienny  2016-11-18 16:24:00  host: 185.40.115.226

    A jak aparat sobie radzi jak wychodzą zdjęcia co to za optyka nie grzeje się ?

  • 0

    5. ~Ben  2016-11-20 11:14:51  host: luxembourg-s02-i02.cg-dialup.net

    Można w tej wesji EMUI zaszyfrować pamięć urządzenia ? Honor 6 ma taką możliwość.

  • 0

    6. ~Cichy51  2017-01-15 10:37:12  host: 78.133.169.2

    Mam Honor 8 od 3 tygodni i powiem krótko - Świetny. Zastanawiałem się pomiędzy Honor 8 a Huawei P9. Po tym jak wziąłem do ręki Honor 8 - było przesądzone. To jest tak jak weźmiesz jakiś telefon do reki i nie chcesz już go oddać . U Mnie pozostało tylko wyciągnąć pieniądze z portfela i zapłacić. Telefon mega szybki , zero przycięć , aparat rewelacja , czas pracy na baterii rewelacyjny - bez problemu można wyciągnąć 5 - 7 SOT.

  • 0

    7. ~Przemo  2017-02-04 20:01:14  host: apn-31-0-46-49.dynamic.gprs.plus.pl

    Mialem 4c ponad rok czasu zastanawialem sie nad galaxy s6 ale honor 8 naprawde mnie zaskoczyl krotko mowiac polecam kazdemu

  • 0

    8. ~  2017-02-24 23:35:04  host: dynamic-31-41-233-26.teoc.pl

    Honor 8 zdecydowanie nie posiada radia fm, więc może warto poprawiać błędy w opisach

  • 0

    9. ~To jaaaa  2017-03-19 23:33:26  host: 185.74.84.10

    Sporo błędów w opisie... podwójny aparat (dodane w inne), żyroskop, szybkie ładowanie, typ kart to hybryda z 2x nano a nie micro, brak radia.

  • 0

    10. ~Kaja  2017-12-04 01:21:39  host: dynamic-78-8-246-150.ssp.dialog.net.pl

    Mam go pol roku i uważam, że jest świetny. Ładnie i solidnie wykonany...parametry są porządne i na ten moment nie zamieniłabym go na żaden inny. Gry świetnie śmigają, nie zacinają się...czytnik linii papilarnych do tej pory ani razu nie zawiódł, jest bardzo dokładny. Telefon chodzi bardzo płynnie, nie przegrzewa się, a do tego atutem jest szybkie ładowanie... zdjęcia według mnie, wychodzą bardzo ładne, dla mnie wystarczające.

  • 0

    11. ~SiB  2018-01-31 22:54:12  host: ip-5-172-234-186.multi.internet.cyfrowypolsat.pl

    Mamy 3 takie sztuki!. Rewelacyjne. Aparatem można małym szybkim psom robić fotki i ostrość ustawiać później! Dual-SIM AKTYWNY więc rozmawiając mamy oczekujące na kolejnej karcie LUB internet po sim1 i osobna rozmowa na sim2! Noszę powerbank więc tutaj się nie wypowiem bo każdy tel mi nie starcza na dobę. POLECAM!. Idealny do pracy mobilnego IT.

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-92-153-90.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy uruchamianie Windowsa 10 na urządzeniach mobilnych z Androidem ma sens?

Na smartfonach Huaweia można uruchomić Windowsa 10 dzięki chmurze

 

Zobacz wynik | Opinie (0)

Archiwum Ankiet