Honor 7 - opinie
Telefony Honor Honor 7 Opinie o Honor 7

Honor 7

w sumie: 11
  • 0

    1. ~  2015-07-16 18:09:41  host: static-ip-193-151-96-226.promax.media.pl

    W wiadomości jak to Honor 7 się szybko rozszedł, podany jest zegar taktowania 2.2 , a w danych opisany jest 2.0

  • 0

    2. ~vojtas  2015-07-16 18:22:46  host: 89-67-186-38.dynamic.chello.pl

    I nadal - 802.11ac!!! Znowu macie błąd

  • 0

    7. ~  2016-02-07 12:20:37  host: gel90.internetdsl.tpnet.pl

    To ma w końcu ten NFC czy nie? Na oficjalnej stronie nawet znaleźć go nie można. Pojawił się właśnie w Play w abonamencie za 89 jest w cenie 339. Warto?

  • 0

    8. ~Katka  2016-02-11 10:05:50  host: 92.60.132.22

    @7 Do playa nie warto przechodzic, mnajgorsza siec

  • 0

    9. ~dex  2016-02-18 11:18:06  host: line15.man.stargard.pl

    w wersji 16 gb NFC nie istnieje,

  • 0

    10. ~gildor  2016-02-19 11:55:20  host: 193-108-194-202.bgz.pl

    NFC ma wersja na chiński rynek, 64G. Wersja na EU, 16G nie ma NFC

  • 0

    13. ~kristov  2016-02-26 13:36:18  host: 093105177141.dynamic-ra-1.vectranet.pl

    Telefon warto, ale nie przy takim abo i jeszcze dopłata? Jak na allegro jest za 1265zl. Zlodzieje. Lepiej zmien z abonamentu na kartę i kup na raty lub za gotówkę taniej wyjdzie.

  • 0

    14. ~Norm  2016-05-12 08:06:11  host: apn-77-114-124-35.dynamic.gprs.plus.pl

    Jak jest z LTE800 na tym telefonie? Na części stron podają, że jest, tu z kolei, że nie ma? Może ktoś to zweryfikować? Chodzi mi konkretnie o europejski model PLK-L01. Z góry dziękuję.

  • 0

    15. ~Maro  2016-06-22 07:30:29  host: apn-31-2-113-31.dynamic.gprs.plus.pl

    Ma LTE800 i HD Voice.

  • 0

    16. ~Andrzeju  2016-08-05 10:12:02  host: public-gprs351091.centertel.pl

    Czy na 100% ma ten tele żyroskop ? (Tryb AR w Pokemonach będzie działał ?) Pozdrawiam

  • 0

    17. ~Pawel  2016-08-22 14:26:43  host: n07-06-07.opera-mini.net

    Honor 7 otrzymał w tym roku aktualizację Androida do wersji 6.0.1.

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-146-179-146.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy skorzystałbyś z opcji logowania na podstawie wzorca oka?

Comarch: będzie biometria w rozwiązaniach dla banków

 

Zobacz wynik | Opinie (1)

Archiwum Ankiet