Honor 6 - opinie
Telefony Honor Honor 6 Opinie o Honor 6

Honor 6

w sumie: 7
  • 0

    1. ~m76  2014-10-30 22:54:29  host: user-46-113-218-146.play-internet.pl

    Czemu nie ma czestotliwosci LTE ??

  • 0

    2. ~Kris  2014-10-31 17:41:26  host: e-openbsd.com

    Szkoda tylko , że ten smartfon będzie dostępny oficjalnie w Polsce w okrojonej wersji bez Dualsim.

  • 0

    5. ~Kamil  2014-11-07 19:42:19  host: undef-f-135.interblock.pl

    Prawdziwy zabójca innych flagowych znanych producentów, zastanawiam się nad kupnem jego lub Ascenda P7

  • 0

    7. ~zenek  2014-12-01 23:34:49  host: 178.252.23.210.internetia.net.pl

    ten telefon ma dual sim

  • 0

    9. ~bobekos  2015-03-20 15:11:17  host: HyperLAN.pl

    Witam kupiłem ten produkt bo chciałem dobry smartfon za rozsądną cenę. Miałem już samsunga, sony i zaryzykowałem z tym fonem. Nie żałuję kupna! :) Telefon spisuje się jak na razie bardzo dobrze. Wyświetlacz 5.00" i jego barwy są ładne. Co do wielkości to trzeba się przyzwyczaić. Większego telefonu w przyszłości nie będę chciał...:) Bateria rewelacyjna! Rozmówcę słychać dobrze i czysto. W zależności jak z zasięgiem i trybem sieci. Szybki interfejs, nie tnie się, czekam jak inni użytkownicy na aktualizacje androida. Aparat z przodu i tyłu robi dobre zdjęcia. To nie cyfrówka, pamiętajmy! Używam go do internetu (wi-fi i LTE), aplikacji, rozmów i smsów. Telefon w pełni spełnia moje oczekiwania:) Polecam!

  • 0

    10. ~S  2015-04-30 17:05:50  host: ptcnat.t-mobile.pl

    Mam go już jakiś czas. Rewelacyjny sprzęt. Procesor to inny wymiar. Zero lagów. Bateria ogromna. Trochę rysuje się tylna szybka. Polecam, kupować smiało. 1200 zł na allegro ;)

  • 0

    11. ~St  2015-05-22 12:55:52  host: ptcnat.t-mobile.pl

    Mam H60--L04 i on nie ma dual sim. Świetny telefon za rozsądną cenę. Procesor 8-rdzeniowy radzi sobie płynnie z każdą grą czy aplikacją. Dzięki 3 Gb ramu nie ma lagów, nie czekamy długo na wyniki "kliknięć". Aparat jest dobry, wystarczający. Rewelacyjna jest najnowsza nakładka EMUi 3.0. Bateria ma tryb oszczędniościowy, a 3000 mAh wystarcza na długo. Oby lolipopa dali niedługo i będzie bajka ;) Polecam.

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-92-197-82.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy uważasz, że telefony komórkowe są szkodliwe dla zdrowia?

Telefony komórkowe jednak nie powodują raka

 

Zobacz wynik | Opinie (5)

Archiwum Ankiet