Honor 6 - opinie
Telefony Honor Honor 6 Opinie o Honor 6

Honor 6

w sumie: 7
  • 0

    1. ~m76  2014-10-30 22:54:29  host: user-46-113-218-146.play-internet.pl

    Czemu nie ma czestotliwosci LTE ??

  • 0

    2. ~Kris  2014-10-31 17:41:26  host: e-openbsd.com

    Szkoda tylko , że ten smartfon będzie dostępny oficjalnie w Polsce w okrojonej wersji bez Dualsim.

  • 0

    5. ~Kamil  2014-11-07 19:42:19  host: undef-f-135.interblock.pl

    Prawdziwy zabójca innych flagowych znanych producentów, zastanawiam się nad kupnem jego lub Ascenda P7

  • 0

    7. ~zenek  2014-12-01 23:34:49  host: 178.252.23.210.internetia.net.pl

    ten telefon ma dual sim

  • 0

    9. ~bobekos  2015-03-20 15:11:17  host: HyperLAN.pl

    Witam kupiłem ten produkt bo chciałem dobry smartfon za rozsądną cenę. Miałem już samsunga, sony i zaryzykowałem z tym fonem. Nie żałuję kupna! :) Telefon spisuje się jak na razie bardzo dobrze. Wyświetlacz 5.00" i jego barwy są ładne. Co do wielkości to trzeba się przyzwyczaić. Większego telefonu w przyszłości nie będę chciał...:) Bateria rewelacyjna! Rozmówcę słychać dobrze i czysto. W zależności jak z zasięgiem i trybem sieci. Szybki interfejs, nie tnie się, czekam jak inni użytkownicy na aktualizacje androida. Aparat z przodu i tyłu robi dobre zdjęcia. To nie cyfrówka, pamiętajmy! Używam go do internetu (wi-fi i LTE), aplikacji, rozmów i smsów. Telefon w pełni spełnia moje oczekiwania:) Polecam!

  • 0

    10. ~S  2015-04-30 17:05:50  host: ptcnat.t-mobile.pl

    Mam go już jakiś czas. Rewelacyjny sprzęt. Procesor to inny wymiar. Zero lagów. Bateria ogromna. Trochę rysuje się tylna szybka. Polecam, kupować smiało. 1200 zł na allegro ;)

  • 0

    11. ~St  2015-05-22 12:55:52  host: ptcnat.t-mobile.pl

    Mam H60--L04 i on nie ma dual sim. Świetny telefon za rozsądną cenę. Procesor 8-rdzeniowy radzi sobie płynnie z każdą grą czy aplikacją. Dzięki 3 Gb ramu nie ma lagów, nie czekamy długo na wyniki "kliknięć". Aparat jest dobry, wystarczający. Rewelacyjna jest najnowsza nakładka EMUi 3.0. Bateria ma tryb oszczędniościowy, a 3000 mAh wystarcza na długo. Oby lolipopa dali niedługo i będzie bajka ;) Polecam.

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-161-175-236.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy korzystasz z publicznych hotspotów?

Inicjatywa publicznych hotspotów WiFi4EU zyskała poparcie

 

Zobacz wynik | Opinie (3)

Archiwum Ankiet