Honor 5X - opinie
Telefony Honor Honor 5X Opinie o Honor 5X

Honor 5X

w sumie: 16
  • 1

    1. ~karczes  2016-02-13 22:32:42  host: user-46-112-69-90.play-internet.pl

    Telefon premium bateria 4 dni aparaty zachwycające ekran jak w P8 świeci . Wartość lumenów kapitalna i ten dźwięk . Telefon metalowy . KOLOR ZŁOTY WYGLĄDA JAK MILION DOLARÓW !! TELEFON WART KAŻDEJ ZŁOTÓWKI.

  • 0

    2. ~ggg  2016-03-16 13:21:26  host: w3cache1.cyfrowypolsat.pl

    jakies opinie?

  • 1

    4. ~Damian2x  2016-03-23 23:30:00  host: 77-253-181-87.adsl.inetia.pl

    Zajebisty w kazdym calu!

  • 0

    5. ~RDS  2016-03-29 11:49:59  host: 87-207-213-17.dynamic.chello.pl

    Jakoś nie widzę by radio miało RDS.

  • 0

    7. ~Edyta  2016-04-02 23:11:38  host: 42-146.beskidmedia.pl

    Jak wlaczyc internet bez wifi?mam nr na abonament i darmowy Internet ale chce korzystac bez wifi

  • -1

    8. ~pinio  2016-04-03 11:34:18  host: cfq1.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Brak wideorozmowy - kpina, reszta bez zarzutów ale nie spodziewałem się przy takim fajnym telefonie braku tej funkcji.

  • 0

    9. ~Nilson  2016-04-08 06:47:57  host: host-37-190-197-166.dynamic.mm.pl

    Mam pytanie. Posiadam honor 5. Jestem jak na razie bardzo z niego zadowolony. Jednak nie umiem albo nie ma w nim funkcji otg. Proszę o podpowiedź.

  • 0

    10. ~Brawo  2016-04-19 14:37:42  host: d208-64.icpnet.pl

    Super telefon, otg nie ma, aparat dobry, wyswietlacz super, obudowa najlepsza, bateria 2 dni, mozna go kupic juz za 700zl w tej cenie nie ma konkurencji

  • 0

    11. ~xyz  2016-05-05 14:08:06  host: 193.111.166.239

    Czy telefon mocno się nagrzewa?

  • 0

    12. ~Maniek  2016-05-10 18:19:13  host: ip-5-172-239-24.multi.internet.cyfrowypolsat.pl

    HD Voice działa w nim w parametrach jest błąd tel obsługuje jednocześnie 2 karty sim i kartę pamięci . Ogólnie świetny telefonik

  • 0

    18. ~  2016-07-19 16:25:20  host: apn-31-0-32-102.dynamic.gprs.plus.pl

    Czy ten telefon ma żyroskop?bo chyba jednak nie

  • 0

    19. ~kamilusss  2016-07-27 18:32:11  host: staticline-31-182-86-84.toya.net.pl

    Mam telefon od kwietnia, warty grzechu. W tej cenie daje radę. Ekran dobrej jakości, dość głośny, nic się nie zacina, bateria 2-3 dni przy używaniu neta, dzwonienie, sms i aparacik. Polecam!

  • 0

    21. ~Emi  2016-08-29 01:08:48  host: aoe171.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Telefon mam od miesiąca - biały. Pięknie wygląda; śmiga, aż miło. Przejrzyste menu, spersonalizowanie go według własnych potrzeb nie stanowi trudności. Zdjęcia wychodzą bardzo ładne. Szybko się ładuje (nie nagrzewa się). Mam w nim dwie karty sim. Na chwilę obecną jestem na etapie achów i ochów. Sprawdza się w nawigacji.

  • 0

    22. ~  2016-09-07 14:53:14  host: w3cache2.cyfrowypolsat.pl

    @18 Ma żyroskop, działają np. SkyMap, wszystkie poziomice i kompasy.

  • 0

    23.  2016-09-08 20:06:16

    Mam Honora 5X od lutego,srebrno-czarny,znakomity telefon w tym przedziale cenowym.Jedyny mankament to brak wideorozmów,poza tym same plusy.Kilka dni temu zaktualizowałem go do Androida 6.0.1,działa szybciej i płynniej.Na początku sierpnia kupiłem Samsunga Galaxy S7 Edge i choć to sprzęt obecnie z najwyższej półki,nie jest wart swojej ceny w porównaniu z Honorem 5X(różnica w cenie sklepowej to dwa tyś.zł!).

  • 0

    25. ~Maniek  2016-10-15 19:21:35  host: ip-31-0-123-126.multi.internet.cyfrowypolsat.pl

    18 tak ten tel posiada żyroskop

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-163-173-253.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy skorzystałbyś z opcji logowania na podstawie wzorca oka?

Comarch: będzie biometria w rozwiązaniach dla banków

 

Zobacz wynik | Opinie (1)

Archiwum Ankiet