Google Nexus S - opinie
Telefony Google Google Nexus S Opinie o Google Nexus S

Google Nexus S

w sumie: 27
  • 0

    1. ~many many  2010-12-27 15:39:31  host: 188.146.127.134.nat.umts.dynamic.eranet.pl

    Ciekawe ile taki kosztuje

  • 0

    2.  2010-12-27 21:16:19

    Naprawdę ciekawy model. Jego parametry są niezwykle imponujące. Zobaczymy jaka będzie cena. Od dość dawna szukam czegoś co dorówna wygodą iPhone'owi. Mam na myśli intuicyjność, prostotę, przeglądanie internetu. Jeśli cena byłaby przystępna. Zobaczymy czy pojawi się u naszych operatorów chociaż w to szczerze wątpię na chwilę obecną.

  • 0

    3. ~szajs  2010-12-27 21:36:31  host: 77-45-62-33.sta.asta-net.com.pl

    Galaxy S tylko, że z Androidem 2.3- po co wydawać Android 2.3 na Galaxy S skoro można wcisnąć bajkę, że na Galaxy S Android 2.3 nie pójdzie i zarobić masę siana na tym samym telefonie pod inną nazwą?? Brawo dla jeleni..... tzn. fanów Samsunga;]

  • 0

    4.  2010-12-28 09:10:55

    "oleofobowa powierzchnia ochronna ekranu " ?

  • 0

    5. ~Szymon  2010-12-28 14:11:03  host: 31-162.89-161.tel.tkb.net.pl

    No fajny tylko szkoda że nie napisali jaka wielkość ekranu

  • 0

    8. ~Mike  2010-12-29 12:16:30  host: 87-205-140-134.adsl.inetia.pl

    Jakiego typu żyroskop ma ten twór, reagujący na siłę koriolisa czy laserowy? Bo chyba nie mechaniczny (właściwy żyroskop) :-)

  • 0

    11. ~  2010-12-29 22:10:18  host: 89-77-70-139.dynamic.chello.pl

    Przecież jest zapowiedziany 2.3 dla galaxy s. Matthew Rosati - przecież to to samo co galaxy s z nowszym andkiem i diodą doświetlającą.

  • 0

    13. ~ergieel  2010-12-29 22:12:13  host: 89-77-70-139.dynamic.chello.pl

    Przecież jest zapowiedziany 2.3 na galaxy s. Matthew Rosati to jest to samo co galaxy s z nowszym androidem i diodą doświetlającą... no i nexus jest trochę brzydszy.

  • 0

    14. ~madhunt3r  2010-12-29 22:25:02  host: staticline53622.toya.net.pl

    @5 - 4 cale.

  • 0

    15. ~xxx s  2010-12-30 12:37:06  host: 77-252-185-194.ip.netia.com.pl

    W pewnym markecie rtv kosztuje 2500 zł .

  • 0

    16.  2010-12-31 08:55:41

    wiadomo coś kiedy wejdzie do nas na rynek? i jaka będzie orientacyjnie cena?

  • 0

    17. ~wdy  2011-01-02 15:22:01  host: dna237.neoplus.adsl.tpnet.pl

    4. tytanowy_janusz] "oleofobowa powierzchnia ochronna ekranu " ? tzn. że nie będzie widać tłustych paluchów na ekranie, a przynajmniej nie tak bardzo:)

  • 0

    18. ~pio075  2011-01-02 16:18:04  host: 194.181.135.238

    @13 Brzydszy?? Właśnie tak powinien wyglądać SGS - przecież SGS jest żywcem z iPhona zerżnięty, zero pomysłowości czy oryginalności.

  • 0

    19. ~  2011-01-03 10:34:16  host: ip-111-222.mofnet.gov.pl

    No i fajnie, że ma lampę, bo w I9000 jej brakowało. Jak dla mnie Samsung pozamiatał tym modelem ... równiez siebie, bo teraz mało osóbv będzie zainteresowanych zakupem telefonów z badaOS, które są coraz słabsze.

  • 0

    20. ~pipcium  2011-01-06 20:38:57  host: staticline588.toya.net.pl

    @13,@18 Wy naprawde uwazacie ze w temacie takich telefonów (IP4 SGS HD2) mozna sie jeszcze pokusic o oryginalność i pomysłowość w wyglądzie? kazdy jest taki sam duzy prostokątny i tyle. a czy ma jeden piec czy cztery guziki na dole dotykowe czy sprzetowe nie robi zadnej różnicy

  • 0

    22. ~kaska  2011-01-11 20:50:49  host: c181-46.icpnet.pl

    1999zł na allegro za model z USA bez sima...stanieją za jakieś 4 miesiace..

  • 0

    23. ~rain86  2011-01-13 13:00:30  host: 213.155.179.66

    "super sprzęt" zwłaszcza gdy po 3 minutach rozmowy się resetuje :) - fail

  • 0

    24.  2011-01-14 16:00:30

    fonik wyglada swietnie, rewelacyjnie w dloni lezy, andek 2.3 daje rade (chocuaz jak ktos jeszcze raz sprobuje mi wmowic, ze konfiguracja sieci w symbianie jest mniej intuicyjna i wygodna niz w andku, to smiechem zabije...) kosztowal mnie 430 funtow, zona bardzo zadowolona :)

  • 0

    25.  2011-01-16 09:59:51

    z tymi resetami w trakcie rozmowy troche sprawa rozdmuchana. pisza o tym jakby to bylo zawsze i wszedzie. przypadki zawieszania sie sa sporadyczne, nie tylko w trakcie rozmowy - choc tu najczesciej - oraz jesli juz sie zdazaja, to w trakcie rozmow dlugich - powyzej 15 minut najczesciej. w egzemplazu polowki mojej zawieszen nie stwierdzono mimo przeprowadzenia kilku ponad 20 minutowych rozmow :)

  • 0

    26. ~Preza  2011-01-18 14:57:28  host: ifo65.internetdsl.tpnet.pl

    Rozmawiam bardzo duzo i jeszcze mi sie nigdy nie zawiesil. A do kolegi co od jeleni wyzywa to po pierwsze nie jeat to tak so konca sgs w .owej obudowie, a po drugie moze po prostu cie nie stac na nexusa i musisz przy swojej nokii ppzostac?

  • 0

    28.  2011-02-14 00:38:18

    Tylko kto bedzie chciał to kupić??? Samsung własnie wprowadza do sprzedazy galaxy II z dwurdzeniowym prockiem, 1gb ram, 8mpx cam z led ,1080 p nagrywanie video. Ekran 4.3 sAMOLED. Nexus s w chwili wyjscia na rynek jest już przestarzały o jakiś rok. Nie opłaca się go kupować gdyż nie wprowadza nic nowego. Porównajcie nexusa do np: do LG STAR. To jest teraz najwyzsza klasa smartphonow. Żadnej innowacji, Google poszło krok w tył.

  • 0

    29. ~Majki  2011-05-05 18:31:36  host: epw158.internetdsl.tpnet.pl

    @namaste - nie zgodzę się z Tobą. Dla przykładu w Japonii wielu biznesmenów kupuje telefony z monochromatycznym wyświetlaczem, ponieważ zależy im tylko na czasie pracy baterii a nie na 2 rdzeniowym procku czy kamerze full hd. Rynek zawsze się znajdzie bo ktoś będzie chciał w miarę fajny telefon a nie chce wywalać w tej chwili prawie 3 kafli na fon, dodatkowo nie jest tech-geekiem i nie zależy mu na 1 gb ramu :D

  • 0

    30. ~szyszka  2011-07-08 17:47:18  host: 212.160.172.70

    świetny tylko szkoda ze taka cena:P

  • 0

    31. ~tt1983  2011-07-29 23:28:14  host: 213-238-122-231.adsl.inetia.pl

    Ja dzis dorwalem w punkcie z telefonami za 700pln alegolasa z ladowarka w idealnym stanie :D Fajny telefon :)

  • 0

    32. ~DJ  2011-10-18 14:20:20  host: public139591.xdsl.centertel.pl

    @pipcium Tak można ! Przykład SE Xperia Arc.

  • 0

    33. ~derdic  2011-12-25 13:22:26  host: 178-36-120-41.adsl.inetia.pl

    podobno ma w nim być andek ICS 4.0

  • 0

    34. ~  2012-08-28 12:23:19  host: v54-13.opera-mini.net

    @33 i nie tylko jest już 4.1 i google nie zamierza kończyć dawać na niego aktualizacji. Nexusy totelefony dla geeków którym zależy na najnowszym androidzie.

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-158-83-210.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy skorzystałbyś z opcji logowania na podstawie wzorca oka?

Comarch: będzie biometria w rozwiązaniach dla banków

 

Zobacz wynik | Opinie (1)

Archiwum Ankiet