GIGABYTE GSmart MS800 - opinie
Telefony GIGABYTE GIGABYTE GSmart MS800 Opinie o GIGABYTE GSmart MS800

GIGABYTE GSmart MS800

w sumie: 7
  • 0

    1. ~Boss  2008-10-27 12:17:09  host: aue242.internetdsl.tpnet.pl

    Zabaweczka i nic więcej raczej bym nie kupił parametry nie powalają na ziemię ... firma ?... cena kosmos jak za sprzęt tego typu....

  • 0

    2. ~przemek321  2009-05-23 23:10:04  host: 119-034-253.adsl.szeptel.net.pl

    ludzie słyszeliście jak on gra? normalnie jak z normalnych głośników od wieży, jest zajebiście głośny

  • 0

    3. ~  2009-07-30 20:20:18  host: c62-111.icpnet.pl

    A jaka cena???

  • 0

    4. ~blachta  2009-11-11 21:41:06  host: 093105004045.ust.vectranet.pl

    Telefon mam doslownie od kilku dni. W pierwszej chwili mile mnie zaskoczyl, szybko reaguje na "polecenia" (wczesniej mialem Toshibe g500 na brandowanym WM5 z Playa i strasznie zamulala, dzialo sie tak tez po wgraniu custom firmware) a tu na oryginalnym sofcie wszystko smigalo jak ta burza. Az w pewnym momencie zasmucilem sie strasznie bo GPS nie mogl polaczyc sie z zadnym satelita (a widzial ich 12), ale dosc szybko udalo mi sie rozwiazac ten problem. Wina lezala po stronie polskiego softu, wgralem angielski ROM ze strony gigabyte i wszystko lata jak burza. Wiec jak ktos z Was ma lub bedzie mial problem z GPS to niech zrobi to co ja (o ile angielski system nie bedzie mu przeszkadzal :P). Pozdrawiam

  • 0

    5. ~marian  2010-01-01 10:53:49  host: public15255.xdsl.centertel.pl

    ~Boss. powiem tak nie słyszałes o firmie gigabite? a jaka masz karte graficzna w kompie??? parametry moze i nie powalaja ale... spójrz na parametry systemowe a nie aparat czy wyświetlacz;) a funkcje wifi czy hsdpa nie każdy telefon posiada

  • 0

    6. ~koluś  2010-06-06 22:33:05  host: avc166.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ~Boss jak dla Ciebie 749 zł za tego fona to cena w kosmos to pewnie masz do dupną avilę za 350 nie??

  • 0

    7. ~ja  2010-08-04 11:19:23  host: acgk43.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ale żeś pojechał. On to pisał 2 lata temu. Wtedy pewnie ze 2 tyś kosztował

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-184-73-122-162.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Jaki sposób zakupu telefonu jest bardziej opłacalny?

T-Mobile: telefon od operatora nie musi być droższy

 

Zobacz wynik | Opinie (8)

Archiwum Ankiet