Garmin-Asus nuvifone M10 - opinie
Telefony Garmin-Asus Garmin-Asus nuvifone M10 Opinie o Garmin-Asus nuvifone M10

Garmin-Asus nuvifone M10

w sumie: 18
  • 0

    2. ~byku  2010-02-25 10:32:52  host: 213.199.241.50

    zapowiada się ciekawie :)

  • 0

    4. ~giorgio  2010-03-04 21:59:38  host: host8925148207.waldex.net

    Asus uderzyl w bardzo dobra strone !! w dobej cenie mysle bedzie dobra konkurencja noki ovi .Brak tu radia i wideo rozmow co moglo przyciac cene .

  • 0

    5. ~axa  2010-03-05 08:36:17  host: host-194.etop.dev.pl

    Ma stoper i minutnik.

  • 0

    6. ~Mumin  2010-03-07 21:34:14  host: public13409.xdsl.centertel.pl

    Też jestem na niego napalony, ale jedyną wadą jak na razie dla mnie jest to, że nie da się wyłączyć modułu GPS, przez co nie oszukujmy się, ale bateria nie będzie długo trzymała .

  • 0

    7. ~Donek Tusek  2010-03-27 12:55:02  host: 212-102-20-111.adsl.inetia.pl

    Nie ma latarki ?!

  • 0

    11. ~  2010-04-01 10:00:27  host: ns.q-100.pl

    wadą może być brak lampy przy aparacie foto. a urządzenie będzie przebojem

  • 0

    12. ~heh  2010-04-01 10:06:40  host: ns.q-100.pl

    jedyny konkurent to omnia hd i8910 - gdyby garmin dał ekran jak omnia i taki aparat - autofocus i flesh - bylby super aparatem, co prawda moglby miec mniej nikomu niepotzrebnych pixel - aparat foto - na rzecz lepszej optyki. No i normalna nawigacja - super.

  • 0

    13. ~gooral  2010-05-18 12:11:44  host: 83-238-211-145.ip.netia.com.pl

    czy bedzie działała AutoMapa?

  • 0

    14. ~ajmon  2010-06-16 11:45:30  host: bw149.internetdsl.tpnet.pl

    nie ma radia!!!!!!!!!!!!!

  • 0

    15. ~  2010-06-26 19:59:18  host: bfh216.neoplus.adsl.tpnet.pl

    fajni i dość tani chyba kupuje jeszcze do wyboru i750(samsung) htc bohater(hero)i oczywiście ten

  • 0

    17. ~bloom  2010-07-02 21:34:42  host: staticline10735.toya.net.pl

    do#13: oczywiście, że AM będzie działać:))))

  • 0

    18. ~seba  2010-07-23 11:17:16  host: 77.252.252.158

    a czainiik ma??

  • 0

    19. ~m10  2010-10-14 17:29:29  host: rev224.man.stargard.pl

    wlasnie pisze z tej komurki. polecam. bateria przy wlaczonym tlefeonie wi-fi i gps trzyma 10h przy nonstopnym korzystaniu. ale jak sie wlaczy tryb lotu dziala bardzo bardzo dlugo.

  • 0

    20. ~hasan  2011-01-03 21:27:44  host: oan157.internetdsl.tpnet.pl

    mam ten telefon. Jest drogi dalem 1100 zl bateria naprawde za slaba. ale telefon sam w sobie niezly

  • 0

    21. ~  2011-02-22 15:33:38  host: 178-37-240-218.adsl.inetia.pl

    A może ktoś wie jaki wyświetlacz jest tutaj zastosowany?? Rozlał mi się, a żaden komis telefoniczny nie jest w stanie go zidentyfikować. Garmin Asus krzyczy sobie 400 zł za wymianę. Pls help

  • 0

    22. ~Lolek  2011-05-27 18:22:53  host: 212.160.172.70

    Wystarczy ci 480x800 3,5 cala poszukaj na allegro ;) mi w serwisie krzyczeli 150zł za wymiane w nokii x3 a kupiłem z gwarancja nowy wyśw za 18,90 plus przes;) Pozdrawiam

  • 0

    23. ~mgl  2011-06-14 10:58:44  host: cpy65.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ja też mam probłem z rozlanym wyświetlaczem. Żaden serwis nie chce mi tego zrobić. Nigdzie nie mogę kupić samgoe wyświetlacza. Spróbuję posłuchać rady Lolka. Zobaczymy co z tego wyjdzie. Może kotś jeszcze ma jakiś sposób?

  • 0

    24. ~bastian  2011-08-17 11:26:27  host: ffi162.internetdsl.tpnet.pl

    Witam kupiłem ten telefonik za 700 zł i jestem z niego bardzo zadowolony.Można wyłaczyc funkcje gps i inneduzo funkcji .Jesli chodzi o baterie to wytrzymuje okolo 3 dni bez bawienia sie (odbieranie i dzwonienie).Jesli wchodzi w gre bawienie sie tzn navi i tym podobne to max 4 godz.

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-158-83-210.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Jak oceniasz nową ofertę Mix sieci Play?

Nowa oferta Mix sieci Play

 

Zobacz wynik | Opinie (6)

Archiwum Ankiet