Ericsson T68m - opinie
Telefony Ericsson Ericsson T68m Opinie o Ericsson T68m

Ericsson T68m

w sumie: 17
  • 0

    1. ~super_electric  2005-01-31 16:50:00  host: cache.ilabs.pl

    T oniezly sprzęt ale podobno się wiesza.I tych kolorów niez za dużo..... d no :-(((( .Nie poleecam...

  • 0

    2. ~frasio  2005-04-16 14:49:00  host: NAT-4.autocom.pl

    to jest to samo co se t68i (chyba)

  • 0

    3. ~zbychu  2005-05-06 21:47:00  host: c8-169.icpnet.pl

    Guwno!!!!!!!!!!!!!!!!wiesza sie ciągle !!!!i niewiem po co jest możliwość podłonczenia aparatu jak ma tylko 256 koloruw może na pokazu

  • 0

    4. ~  2005-05-15 21:04:00  host: 213.77.105.66

    Ludzie to pierwszy telefon z kolorowym, rok produkcji to 2000 to nic dziwnego ze tak malo na tamte czasy to wypas był

  • 0

    5. ~pmp  2005-05-15 22:09:00  host: ang39.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Hmm... to prawie to samo co SE T68i ten nie ma MMS...:) no i jest Ericssonem a nie SE.:)

  • 0

    6. aaa  2005-05-24 15:21:06  host: wit-r2.virnet.pl

    ten model powstał niedługo przed powstaniem SonyEricsson'a i był to jeden z pierwszych telefonów z kolorowym wyświetlaczem. Jest w 100% zgodny technicznie z t68i, więc można do niego wgrać oprogramowanie z t68i i uzyskać dostęp do mmsów i javy. Nie wiem jak z polifonią, ale wydaje mi się, ze ten telefon ją ma :/

  • 0

    7. ~msav  2005-06-27 15:35:00  host: ip-213-17-154-138.netia.com.pl

    to nie jest pierwszy ani jeden z pierwszych tel z kolorowym! zobaczcie sobie na tel marki siemens np S10

  • 0

    8. ~  2006-03-13 19:10:33  host: boe225.neoplus.adsl.tpnet.pl

    zbychu gówno sie pisze przez "Ó" !!!
    256 kolorów ponownie "ó"
    JA tam wole moja nokie 6100

  • 0

    9. ~vikingo  2006-04-01 22:02:03  host: drq199.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Miałem go przez 2 tygodnie i byłem zachwycony. Super wzornictwo, lekki, wygodny w użyciu, elegancki. Aż okazało się, że nie można się do mie dodzwonić - ten model kiepsko współpracuje z Ideą/Orange. Ale jeśli macie plusa lub erę, to bardzo polecam!

  • 0

    10. ~kuba  2006-06-14 14:46:52  host: drr211.neoplus.adsl.tpnet.pl

    EJ WCALE NIE "vikingo" BO MOJA KOLEZANKA GO MIALA W IDEI I NIE MIALA TAKICH PROBLEMOW z dodzwonieniem sie do niej !:P A TO BYLO W 2004R.

  • 0

    11. ~kubA  2006-06-14 14:51:30  host: drr211.neoplus.adsl.tpnet.pl

    poza tym, TO ONA MA 256 TYS KOLOROW, to zaje...cie duzo! moj SIEMENS CX65 ma 65 tys kolorow a robi fajne zdjecie i nie czuje zadnych brakow...

  • 0

    12. ~sds  2006-08-27 20:20:03  host: dxc244.internetdsl.tpnet.pl

    ten telefon ma 256 kolorow czyli cwierc tysiaca, czyli badziewie.

  • 0

    13. ~LukashGmsms  2007-08-08 12:58:45  host: ecu123.neoplus.adsl.tpnet.pl

    kto wogule wpadl na pomysl zrobienia takiego telefonu?Ale + bo fonik ma kolorowy wyswietlacz :P

  • 0

    14. ~Al  2008-04-25 00:08:19  host: pc241.quarto.pl

    'wogule' to wpadli na ten pomysl ludzie z firmy, dzieki ktorej mozesz teraz piescic uszy i powodowac slinotok u 'lasek' swoim supermegawypaśnym SE k650i, czy innym badziewiem, które nie jest już telefonem... rozwój technologii komórek powinien dla mnie zatrzymac się na etapie nokii 6210.

  • 0

    15. ~Karol  2008-09-23 17:33:18  host: 2.200.54.80.static.rdi.pl

    zobaczcie w dane on ma Irde i Bluetooth to chyba jest blad i te 256 tys kolorow jak na tamte czasy to naprawde model najwyzszej klasy jak teraz E90 N95 to w tedy tak bylo a zreszta zaden sony ericsson niema wiekszej ilosci kolorow niz 256 a ni razu 16,7 mln

  • 0

    16. ~  2009-05-14 12:10:19  host: aaca59.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Irda i Bluetooth to nie błąd ;)

  • 0

    17. ~Bazyli  2009-08-27 20:32:10  host: cpb133.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Jak na tamte czasy to on był po prostu super! Irda i Bluetooth! Niektóre nowsze telefony czasem ich nie mają.

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-211-82-105.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Jak oceniasz nową ofertę Mix sieci Play?

Nowa oferta Mix sieci Play

 

Zobacz wynik | Opinie (6)

Archiwum Ankiet