Ericsson T65 - opinie
Telefony Ericsson Ericsson T65 Opinie o Ericsson T65

Ericsson T65

w sumie: 21
  • 0

    1. ~Kayu  2004-08-19 23:05:00  host: cke196.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Kilka poprawek do opisu: T65 oficjalnie mialy nadrukowywana informacje o baterii Li-Ion, jednak po zdjeciu obudowy wylania sie piekna bateria Li-Polymer. TO raz. Dwa - T9 jest tylko angielski.

  • 0

    2. ~WitekT  2004-08-20 01:23:00  host: pollux.ds.pg.gda.pl

    Kayu: jak testowaliśmy T65 jeszcze dla telefonii, to przyjechał do nas z baterią litowo-jonową. A jeżeli chodzi o słownik - wiem, że tylko angielski, ale opcja "Słownik" dotyczy obecności i technologii (T9 / iTap / Zi), a nie ewentualnej obecności j.polskiego.

  • 0

    3. ~super_electric  2004-11-29 13:01:00  host: cache.ilabs.pl

    To badziew nie na te czasy-najwyżej na wyjazdy za granice:ty piszesz tylko sms-y i...nigdy nie dzwonisz.Bywalnosc:tylko komisy,rzadkość naAllegro...

  • 0

    4. ~maciek  2005-02-06 18:48:00  host: 80.48.199.195

    super_electric, ty ciolku na allegro jest ich cala masa, ja mam takiego i nie jest to, jak ty to okresliles badziew, porzadny fonik, a jak nie masz takiego to sie nie udzielaj

  • 0

    5. ~mimi  2005-04-28 14:28:00  host: anr162.internetdsl.tpnet.pl

    ja mam taki i jestem strasznie nie zadowolona, bateria moze i dobra bo dlugo dziala ale reszta do kitu...

  • 0

    6. ~rocky111  2005-07-27 21:16:00  host: bjl34.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Maciek, popieram cie , gites :]!! B) !!!

  • 0

    7. ~  2005-09-13 15:25:00  host: pc-253-12.mofnet.gov.pl

    podaję adres dot. instrukcji do Ericsson T65
    http://www.sonyericsson.com/downloads/T65s_r2a_pl.pdf

  • 0

    8. ~michwoj79  2005-09-16 12:33:47  host: chello062179022075.chello.pl

    mam pytanie bo standardowo telefon powinien mieć 4 gry mój ma niestety tylko trzy w czym tkwi problem pomocy

  • 0

    9.  2006-01-26 13:38:10

    widoczniem w tym tel.-u jest możliwość usuwania gier. I ...ktoś ci wcześniej usunął ..:(

  • 0

    10. ~Kuba  2006-04-20 21:16:43  host: abys137.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Czy ktoś zna hasło do zastrzegania połączeń???

  • 0

    11. ~ZAPEK  2006-05-11 16:47:46  host: deu205.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jest to telefon ogólnie dobry (przynajmniej lepszy od sagema myx1,myx1-2,myx1-2trio)ma wap dobry wyświetlacz ładny dessing i GPRS
    szkoda tylko ze nie posiada dzwonkuw polifonicznych.telefon jest z 2000 roku

  • 0

    12. ~  2006-05-11 16:48:35  host: deu205.neoplus.adsl.tpnet.pl




    Ericsson T65 - GALERIA





    GŁÓWNE FUNKCJE I PARAMETRY



    GPRS
    MMS
    Java
    Polifonia
    Foto
    System 900, 1800
    Wymiary 105x49x21 mm
    Waga 94 g
    Wyświetlacz odcienie szarości
    Bateria mAh



    zobacz więcej »

    OCEŃ TELEFON




    Liczba głosów: 139
    Średnia punktowa: 4.35




    LINKI



    Porównaj ten telefon z innymi:
    Telefon w promocji
    Era Tak Tak: Oferta na Zestawy


    Artykuły Pliki
    Brak artykułów... Instrukcja obsługi




    DANE TECHNICZNE TELEFONU



    OGÓLNE
    System GSM 900, GSM1800
    Wysokość (mm) 105
    Szerokość (mm) 49
    Grubość (mm) 21
    Waga (g) 94
    Akumulator litowo-jonowy (LiIon)
    Akumulator (mAh)
    Czas czuwania wg producenta (h) 300
    Czas rozmów wg producenta (min) 660
    Wyświetlacz odcienie szarości
    Wyświetlacz (param.) 101 x 67, 4 odcienie
    Wyświetlacz dodatkowy brak danych
    Wyświetlacz dodatkowy (param.)
    Alarm wibracyjny Tak
    Dostępna pamięć (MB)
    Złącze kart pamięci nie
    Karta pamięci w zestawie (MB)
    Wymienne obudowy Nie

    DANE
    IrDA Nie
    Bluetooth Nie
    CSD Tak
    HSCSD Tak
    GPRS Class 4
    EDGE Nie
    WiFI Nie
    WAP 1.2
    i-mode Nie
    Aparat fotograficzny Nie
    Aparat fotograficzny (param.)
    PDA Nie
    PDA (param.)

    WIADOMOŚCI
    Słownik SMS T9
    Długie wiadomości Tak
    SmartMessaging Nie
    EMS Tak
    MMS Nie
    Klient e-mail Tak

    OPROGRAMOWANIE
    Java Nie
    Kontakty w telefonie 300
    Profile Tak
    Kalendarz Tak
    Lista zadań Tak
    Notatnik Nie
    Zegarek Tak
    Budzik Tak
    Stoper Tak
    Minutnik Tak
    Polifonia Nie
    Polifonia (param.)

    FUNKCJE GŁOSOWE
    Wybieranie głosowe Dla numerów i funkcji
    Dyktafon Nie
    System głośnomówiący Nie
    Radio Nie
    Odtwarzacz mp3 Nie
    Wideokonferencja Nie

    DODATKOWE INFORMACJE
    Opis



    OSTATNIE OPINIE



    1. ~Kayu 2004-08-19 23:05 cke196.neoplus.adsl.tpnet.pl
    Kilka poprawek do opisu: T65 oficjalnie mialy nadrukowywana informacje o baterii Li-Ion, jedn

  • 0

    13. ~Izka  2006-10-14 10:10:05  host: acgm245.neoplus.adsl.tpnet.pl

    zgadzam sie z mackiem, ten telefon to nie badziew. do nie dawna maialam go i szczerze jest bardzo wytrzymaly spadl mi chyba 3 razy z drugiego pietra i 5 tysiecy raze na ziemie i dlaej dobrze dziala. mam teraz sony ericsson d750i ale tamten tez byl ok. niektore telefony te najnowsze maja daleko do tego fonika :P

  • 0

    14. ~Piotrek  2006-11-26 10:52:55  host: chm204.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Używam go od prawie 5 lat: 1.ma świetną baterie (nadal trzyma 5 dni) 2. bardzo stabilnie trzyma sesję gprs – nigdy nie zdążyła mi się utrata sesji, sesje załączam rano i wyłanczam ją wieczorem, w trakcie dnia rozmowy smsy utraty zasięgu a sesja trwa - nic nie rusza gprsu w tym fonie 3. „wyrozumiała” przeglądarka wap – wprawdzie fon ma monochromatyczny i stosunkowo niewielki jak na współczesne czasy wyświetlacz ale akceptuje praktycznie każdą, nawet nie trzymająca standardów, stronę wap

  • 0

    15. ~misiek  2007-02-10 15:18:35  host: brzesko-217.75.56.101.brzesko56.ptc.pl

    Telefon teoretycznie niezniszczalny, tyle razy co spadal to ciezko by bylo wytrzymac niejednemu fonowi

  • 0

    16. ~  2007-06-27 11:56:26  host: 88.156.80.7

    Świetny telefon ze względu na rozmiary i baterię.

  • 0

    17. ~  2007-10-31 17:17:59  host: acph246.neoplus.adsl.tpnet.pl

    król telefonów ma 5 lat bateria trzyma ok. 7-13 dni niezawodny nigdy w nie był serwisie niezniszczalny dużo razy mi upadł niezarysowany

  • 0

    18. ~[ ] [ ]  2007-10-31 17:20:47  host: acph246.neoplus.adsl.tpnet.pl

    król niezawodny niezniszczalny niezarysowany ma 5 lat a bateria trzyma 7-13 dni

  • 0

    19. ~eeko  2007-12-07 19:58:42  host: 78.157.188.131

    Mały i wytrzymały. Mam go 6 lat i tylko wymieniłem baterię i dolne złącze (korozja, ale to standard w SE). Jeżeli do pracy wystarczą rozmowy i smsy to jest super. Jak kogoś interesują multimedia czy inne wodotryski to nie T65 ;| Na koniec powiem tylko, że wytrzymał mecz piłki nożnej ... jako piłka :) i nic, działa do dziś

  • 0

    20. ~  2008-05-28 10:08:23  host: 87-205-195-247.adsl.inetia.pl

    O kurcze to już mam ten telefon 8 lat!!! Zmiana kart sim, pare upadków róznych i nic, bateria ta sama od początku,czas pracy 4-6dni (średni i niski zasięg), na poczatku raz mi się zawisił-serwis, przez ten czas zawisil sie moze z 10 razy- (wyłacz i włacz i ok), niezniszczalny,solidny,jako telefon świetny,choć kombajnem multimedialnym nie jest! przejechał już kilka razy całą europę ;-)

  • 0

    21. ~Marlena  2008-08-08 14:13:10  host: nat.zamek.net.pl

    Super telefonik :) jak na tamte czasy :) mam do niego sentyment i mile go wspominam :) pozdrawiam użytkowników :)

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-204-139-136.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Jak oceniasz nową ofertę Mix sieci Play?

Nowa oferta Mix sieci Play

 

Zobacz wynik | Opinie (6)

Archiwum Ankiet