Ericsson T39m - opinie
Telefony Ericsson Ericsson T39m Opinie o Ericsson T39m

Ericsson T39m

w sumie: 17
  • 0

    1. ~Albert  2006-01-14 18:07:34  host: przyjazn3.strong-pc.com

    Super telefon, biuro pod ręką. Mały, sprytny i dobrze wyposażony. Nie ma sobie równych, do tego niska cena i super bateria najwyższej jakości (polimerowa) Używałem go przez 2 lata i jestem zadowolony. Trzeba wspomnieć o tym, że w okresie gdy ten telefon wszedł na rynek mało kto wogóle słyszał o Bluetooth a on go ma i do tego Irda. Bardzo czytelny wyświetlacz i 4 odcienie szarości. Polecam

  • 0

    2. ~OBS  2006-01-31 19:14:03  host: host-81-190-8-139.gdynia.mm.pl

    Racja. Używam od dawna. Nigdy mnie nie zawiódł. Stary, dobry Ericsson. Nie to, co nowe pstrokate badziewka.

  • 0

    3. ~kazik  2006-02-05 12:02:28  host: aasp163.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Najlepszy telefon jaki miałem. Mimo tego że używam obecnie nokii 6680, zawsze T39m mam przy sobie! Jest niezawodny, mały i ma baterię, która starcza na wieki, biorąc pod uwagę najnowsze modele :-)

  • 0

    4. ~Cartman  2006-02-14 14:45:47  host: host-81-190-179-66.gorzow.mm.pl

    A co byscie polecili?? Mam mozliwosc kupienia w dobrym stanie Nokii 6310i (200zl), Nokie 8850 (tez tanio) czy wlasnie ericssona T39. Ktory Waszym zdaniem jest najlepszy??

  • 0

    5. ~OBS  2006-02-15 11:00:48  host: host-81-190-8-139.gdynia.mm.pl

    8850 zwraca uwagę. Miałem 8855 i muszę poskarżyć się na zbyt małe i wysokie klawisze. Nieco niewygodne jest pisanie długich SMS. Poza tym OK. Każdy z tych telefonów wart jest polecenia. Ma coś unikalnego. Musisz po prostu wybrać ten, którego styl podoba się Tobie najbardziej. Nie zawiedzie Ciebie ŻADEN z nich. Oblukaj jeszcze szczegółowe opisy na portalach GSM.

  • 0

    6. ~wacek2003  2006-09-04 17:34:00  host: add144.pekao.com.pl

    super telefon. Osobiście mam go 6lat (nawet teraz używam, bo obecny v3 poszedł do serwisu). Jedyna moja inwestycja to bateria 1400mAh na wstępie - trzyma do dziś 7-8 dni intensywnego używania bez ładowania. Wygląd może niedzisiejszy, ale funkcja bezproblemowej komunikacji - 10/10. Polecam.

  • 0

    7. ~e-gen  2007-05-22 23:26:14  host: abwc98.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ten telefon może korzystać z dołączanego aparatu cyfrowego MCA-10 (320x240)

  • 0

    8. ~lio  2007-09-07 22:05:48  host: 212.160.172.70

    nie ma lepszego telefonu na swiecie mialem p910, nokie e50, zawsze cos im brakowalo, prostoty i porecznosci, do szybkiej kompunikacji. rewelacyjnie dziala z blutoothem lepiej niz nie jeden nowy modem mnostwo funkcji polevcen glosowych na zestawie kablowym

  • 0

    9. ~Syn Eryka  2007-10-02 16:05:26  host: 217.153.44.73

    Powiem tak. To nie jest zabawka tylko znakomity telefon = dla kogoś kto nie ma czasu na pierdoły i wie czego chce.

  • 0

    10. ~ADAM  2008-01-18 19:50:16  host: proxy.tvgawex.pl

    Skuszony Waszymi wpisami - kupiłem. Powiedzcie mi teraz co zrobić by wyświetlał ile mam kasy na karcie (sami-swoi). Z góry dzięki za rady :)

  • 0

    11. ~kapryslaw  2008-01-30 09:12:18  host: chello084010113205.chello.pl

    Witam. Telefon ten jest urządzeniem GSM o najniższym poborze prądu, dlatego używając do niego baterii oryginalnej BUS-14, przy średnim użytkowaniu telefon ładuje się co 14 dni. Tak to nie pomyłka 14 dni. Ma wszystko to co telefony z kolorowym wyświetlaczem a antena zewnętrzna powoduje że ma świetny zasięg w miejscach ze słabym sygnałem nadajników.

  • 0

    12.  2008-02-06 08:45:37

    Witam. Ten telefon ma najniższy pobór prądu tak więc przy baterii o pojemności 1350mAH bez ładowania wytrzymuje przy średnim użytkowaniu 14 dni(a jak wył. się na noc to jeszcze dłużej). No i bezkonkurencyjny filtr połączeń. Wpisujesz numer tel. z którym nie chcesz rozmawiać i osob.dzwon.do ciebie zawsze ma syg.zajety

  • 0

    13.  2008-03-06 15:11:14

    Do ~slawek, z tym filtrem to troche przesadziles. Uzywales kiedys filtru polaczen w ktoryms ze starych Ericssonow? Tam sa opcje: od wszystkich, z listy i od nikogo. Nie mozna tak jak napisales wprowadzic nr telefonow i od nich nie dostawac polaczen. Zadowolony uzytkownik T28s i T39

  • 0

    14. ~klosik007  2008-07-31 23:49:56  host: ejh29.neoplus.adsl.tpnet.pl

    A jakie ten telefon ma przyciski - gumowe czy plastykowe?

  • 0

    15. ~hens  2011-11-02 16:13:56  host: nat-207-117.man.bydgoszcz.pl

    No to i ja dołożę cegiełkę. Dwa telefony zakupione w końcu 2001 roku działają do dzisiaj rewelacyjnie.Gdyby nie fatalnie skonstruowane słabiutkie zatrzaski baterii nie odporne na upadki, to telefon nigdy nie zobaczył by serwisanta. Jak traficie jeszcze gdzieś za grosze ten telefon, to go polecam. Super energooszczędny sprzęcik. To w tych latach był on konkurentem Nokii 6310i, i do tego posiadał więcej funkcji niż produkt Nokii Tak długo dziających telefonów jak Eriksson T39m i Nokia 6310i już nie będzie. he he

  • 0

    16. ~hens  2011-11-02 16:29:00  host: nat-207-117.man.bydgoszcz.pl

    @pitzet 2008-03-06 15:11:14 Trochę późno to przeczytałem bo jest rok 2011 ......Tu się mylisz, przypisywało się nr telefonu do indywidualnego dzwonka z kompozytora typu cichy "pit" i po temacie ! Nie można było jedynie umieścić "pustego dzwonka" bez jakiegokolwiek dźwięku.

  • 0

    17. ~Szczepik  2012-12-16 22:43:29  host: 93-186-31-82.rdns.blackberry.net

    Witam w końcu roku 2012..;) mam ten telefon do dziś razem z jego większymi braćmi r520m i r380e i powiem że technologicznie lepszych telefonów nie było..ich konstrukcja i funkcje..bajka..to były telefony..aż się lezka w oku kręci

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-158-119-60.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Jak oceniasz nową ofertę Mix sieci Play?

Nowa oferta Mix sieci Play

 

Zobacz wynik | Opinie (6)

Archiwum Ankiet