Ericsson T20s - opinie
Telefony Ericsson Ericsson T20s Opinie o Ericsson T20s

Ericsson T20s

w sumie: 8
  • 0

    1. ~IzaBelka  2006-05-26 13:07:54  host: bvl162.internetdsl.tpnet.pl

    Ehh!Pamiętam że to była moja pierwsza koma.Super telefonik.Lepszy niż Alcatel OT311.Kiedyś miałam Alcatela OT311.I żałowałam że go kupiłam.Teraz mam Motorole C385.Ale Ericsson t20s to najlepszy ze starych telefonów.

  • 0

    2. ~Kayo  2007-01-18 09:57:48  host: 195.150.224.81

    Telefon ma wady i zalety. Moze zaczne od wad. Najwieksza z nich jest klapka ktora nie nalezy do wytrzymalych. Nalezy uwazac na kabelki mikrofonu. Poza tym wad nie stwierdzono. Nie mialem problemow z zasiegiem, bateria trzymala ponad tydzien przy intensywnym uzytkowaniu. Bardzo wygodne klawisze i rozmiar dopasowany do dloni. A jako ze klapka nigdy sie nie rozblokowal :)

  • 0

    3. ~Nasidius  2007-08-10 20:24:28  host: 50.183.54.80.sta.gaja.net.pl

    Telefon świetny, jak na tamte czasy wręcz znakomity, baterie trzymał dwa tygodnie mimo częstych rozmów. Drugiegi takiego już nie miałem

  • 0

    4. ~Brazylijczyk  2007-08-21 17:20:30  host: aczg58.neoplus.adsl.tpnet.pl

    miałem kiedyś taki. Jakieś 6 lat temu.Dośc dobrze ponad rok.Musze przyznać że był to telefon bezawaryjny, prosty w obsłudze z fajnymi dzwonkami.Dzisiaj jak dla mnie model wręcz kultowy.Całkiem przyjemnie wyglądał.

  • 0

    5. ~j  2008-02-07 11:56:27  host: bye179.internetdsl.tpnet.pl

    Ja też miałem kiedyś ten telefon i używałem go dość dlugo i bardzo i mi się podobał ale na koniec rozleciała się klapka i telefon zaczął się sam wyłączać...

  • 0

    6. ~kris  2008-07-22 13:16:37  host: hsn198.internetdsl.tpnet.pl

    a mieliście do tego fona klawiaturkę do pisania sms to był hit

  • 0

    7. ~szuman  2008-12-12 01:35:12  host: 89.231.207.253

    a ja właśnie kupiłem taki :) To mój trzeci T20s - pierwszego po około roku uzytkowania sprzedałem w 2005 roku i strasznie teraz żałuję. Później kupiłem T20s ale to już nie było to, bo poprzedni właściciel o niego najwyraźniej nie dbał i uszkodzona była nie tylko obudowa, ale i środek. Dziś udało mi się kupić T20s w bardzo dobrym stanie i jeśli okaże się, że faktycznie telefon jest w tak dobrej formie, to nie zamienię go na żaden inny. Kocham ten model :)

  • 0

    8. ~joko  2009-09-01 03:59:50  host: gep18.internetdsl.tpnet.pl

    ..szukam dzwonków z tego telefonu żeby wgrać sobie na inny bo są kozackie..wie toś może??

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-204-139-136.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Jak oceniasz nową ofertę Mix sieci Play?

Nowa oferta Mix sieci Play

 

Zobacz wynik | Opinie (6)

Archiwum Ankiet