Ericsson T10s - opinie
Telefony Ericsson Ericsson T10s Opinie o Ericsson T10s

Ericsson T10s

w sumie: 17
  • 1

    1. ~pmp  2005-05-15 22:10:00  host: ang39.neoplus.adsl.tpnet.pl

    NAJLEPSZY TELEFON WSZECHCZASOW :)

  • 0

    2. ~CoraL  2005-05-29 00:40:00  host: apl74.internetdsl.tpnet.pl

    Dokladnie ten telefonik to prawdziwa klasyka moj 2 telefonik zaraz po alcatelu ot max :P

  • 0

    3. ~QleQ  2006-03-26 19:23:29  host: acga69.neoplus.adsl.tpnet.pl

    super extra telefon :) git maszyna :D wytrzymyje wszystko i nawet zegarek ma :D

  • 0

    4. ~  2006-05-13 18:19:28  host: system858917570.mtvk.pl

    wypas miałem go to był mój drugi fon

  • 0

    5. ~zara bende mial  2006-11-15 15:54:39  host: NAT-A.bsk.vectranet.pl

    dostane go wzamian za stary walkman mam 12 lat i zbieram komy mysle że pobawie sie nim choć pare dni!!!

  • 0

    6. ~  2007-06-27 11:49:28  host: 88.156.80.7

    Bardzo fajny telefon. Kupiłem okazję i okazał się zepsuty. Moja przygoda z tym telefonem trwałą około tygodnia :)

  • 0

    7. ~ja  2007-06-28 10:30:35  host: 80.50.233.210

    Miałem ten telefon 5 lat temu :D Dobry fon :D Był to mój 2 telefon

  • 0

    8.  2007-07-21 03:55:15

    To byl moj pierwszy telefon na abonament z ERY w '98 kupilem jakies 300 czy 400 zl. Ale byla maszyna w tamtych czasach i ten rozmiar moja siostra miala wtedy siemensa S6 no to sie mialem czym chwalic nie!!

  • 0

    9. ~Loca  2007-10-04 18:50:48  host: e1-135-u13.elartnet.pl

    Moj pierwszy telefon, 5 lat temu go mialam, nie moglam sie przestac nim bawic, nigdy sie nie zepsul. Teram mam n70, troszke sie posunelam do przodu, ale eryki sa super.

  • 0

    10. ~Jesse  2008-01-02 15:27:03  host: adb66.internetdsl.tpnet.pl

    Mój pierwszy, kupiony za własne pieniądze telefon:+) Aż łezka się kręci w oku - tanie smsy w niegdysiejszej idei i klawiaturka do smsów rządziła:+)

  • 0

    11. ~Chlebowski  2009-10-27 12:34:16  host: ip-93.159.16.58.static.crowley.pl

    Myślałem, że na telepolis znajdę profi info o telefonie. Jest kupa zbędnej informacji typu "nie" (np. aparat foto) a nie ma bardzo ważnej dla mnie informacji, że aparat me wejście zewnętrznej anteny. Jest to ważne przy wykorzystaniu aparatu w alarmach. Portal do d..y.

  • 0

    12. ~Marek z Wawy  2009-12-15 14:18:50  host: ip-89-174-124-74.multimo.pl

    To był mój pierwszy telefon. Jak wiadomo, to co pierwsze nieraz wspomina się z łezką w oku hehe. ;) Ogólnie maszyna była super i troszkę żałuję, że sprzedałem go jakieś 8 lat temu. Moje pytanie jest takie, czy ktoś ma do sprzedania takie cacko w dobrym stanie?

  • 0

    13. ~  2010-12-11 16:27:50  host: 213-17-201-42.ip.netia.com.pl

    Mój pierwszy telefon :))) Bardzo fajny był, miałem zielony. Gorąco polecam :-)

  • 0

    14.  2012-11-14 20:30:19

    Właśnie udało mi się dorwać na allegro Ericssona R310s :D Teraz tylko poluje właśnie na T10s! Kurde, kiedyś to robili telefony!

  • 0

    15. ~sprzedawca  2012-12-06 17:44:30  host: host-46-186-91-174.dynamic.mm.pl

    a ile taki tel warty? oczywiscie w dobrym stanie

  • 0

    16. ~dax  2012-12-13 13:57:31  host: 37.30.62.44.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl

    to zależy od stanu. ostatni widziałem na allegro za 30 zł w ekstra stanie

  • 0

    17. ~Sławków  2016-03-17 16:21:09  host: user-94-254-179-184.play-internet.pl

    Mój drugi telefon kupiony w zestawie idea pop w 2001r salon Olkusz na rynku, jak na tamten czas to super telefon, spadł z dużej wysokości i urwała się antenka ale na szczęście działał bez niej, używałem go ok dwa lata

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-159-169-210.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy skorzystałbyś z opcji logowania na podstawie wzorca oka?

Comarch: będzie biometria w rozwiązaniach dla banków

 

Zobacz wynik | Opinie (1)

Archiwum Ankiet