Ericsson S868 - opinie
Telefony Ericsson Ericsson S868 Opinie o Ericsson S868

Ericsson S868

w sumie: 6
  • 0

    1. ~Sirious  2007-07-24 19:34:21  host: 83.238.200.98

    Mój pierwszy telefon, pamiętam go do dziś - kiedyś to był poprostu masakryczny telefon..

  • 0

    2. ~  2008-03-08 16:48:35  host: ehp36.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Nie do zdarcia. To był mój drugi telefon, ale pierwszy zakupiony w promocji w sieci IDEA w 1999(?). Nie miał simlocka! :), dlatego używałem go zarówno w Erze jak i Idei. Do niedawna korzystał z niego jeszcze mój ojciec, pracując, że tak powiem, w ekstremalnych warunkach, aż siadła bateria. Ericsson w swoim czasie produkował najlepsze jakościowo telefony.

  • 0

    3. ~Józiek z gór  2009-03-22 10:41:28  host: ip-89-174-126-5.multimo.gtsenergis.pl

    Też to był mój pierwszy telefon (1999). Potwierdzam - nie do zdarcia. Upadł mi setki razy, a na glinowo magnezowej obudowie śladu nie było. Wady: słaba bateria (starczała mnie na 2,5dnia) i mały wyświetlacz (trzeba było przewinąć, aby przeczytać całego SMS-a). Miał simlocka na sieci krajowe. Idea na początku miała słaby zasięg więc wspomagałem się kartą Simplusa.

  • 0

    4. ~xxx  2009-03-24 21:48:21  host: prezydent-gw.warszawa.supermedia.pl

    miałem kiedyś taki... :)

  • 0

    5. ~Pączek  2011-03-09 09:49:53  host: evdo-78-30-93-122.subscribers.sferia.net

    ach jak patrzę na ten telefon to mi się łezka w oku kręci.....Lata najlepszej wolności (miałem 21 lat) mój pierwszy telefon kom. kupiony w Warszawie czerwiec 1999 w sieci Idea (wtedy najlepsza sieć w Polsce ) mimo wielkich dziur zasięgu) Abonament 61zł i 50min do sieci Idea i na stacjonarne, rozmowy poza te sieci były oddzielnie taryfikowane i pamiętam że dość drogo Piękny telefon. Bateria starczała na max 3 dni. Mieszkałem w Konstancinie i jak wyjechałem 5km za Górę Kalwarie to już nie było zasięgu....Jak śpiewał Ryszard Riedel z Dżemu " wiele bym dał by przeżyć to znów, wehikuł czasu to byłby cud...."

  • 0

    6. ~LMB  2013-08-13 22:18:54  host: mnch-4d0474c5.pool.mediaWays.net

    1999 rok, idea, bez simlocka, bo był dwusystemowy, a idea nie miała jeszcze zasięgu poza miastami. Rzeczywiście telefon nie do rozwalenia.

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-205-150-215.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Jak oceniasz nową ofertę Mix sieci Play?

Nowa oferta Mix sieci Play

 

Zobacz wynik | Opinie (6)

Archiwum Ankiet