Ericsson R320s - opinie
Telefony Ericsson Ericsson R320s Opinie o Ericsson R320s

Ericsson R320s

w sumie: 9
  • 0

    1. ~kalyn134  2006-01-02 20:22:49  host: aai34.internetdsl.tpnet.pl

    Może być ten telefon chodziasz można dzwonić, nagrywać, są gry i spoko

  • 0

    2. ~vikingo  2006-04-01 23:41:55  host: drq199.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Gdyby tylko mial potwierdzenie dostarzcenia smsa i szybciej sie na nim pisalo smsy, to moglbym uzywac go do dzis. Kiedys elektronike robilo sie w Europie!

  • 0

    3. ~enro  2007-03-25 14:39:23  host: n01.satfilm.pl

    Miałem go jakiś czas. Uważam że był świetny i byłby do dziś, gdyby nie usterka oprogramowania (naprawa jest kosztowna :( ).

  • 0

    4. ~  2010-02-15 17:57:01  host: abeu89.neoplus.adsl.tpnet.pl

    potrzebna jest mi antena do ericssonu R320 s

  • 0

    5. ~adwersarz  2011-02-04 18:29:08  host: cot248.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mój pierwszy fon. Super. łezka sie w oku kreci;(

  • 0

    6. ~Tomek  2011-07-01 01:04:00  host: 095160042153.rzeszow.vectranet.pl

    Echh...aż mi się łezka w oku zakręciła, pamiętam jak w podstawówce kupił mi go dziadek...mój pierwszy "samodzielny" telefon...ech, dawne czasy :(

  • 0

    7. ~niko134  2011-09-24 14:34:53  host: public-gprs82767.centertel.pl

    witam ja mam go jeszcze dzisiaj i jest super niezawodny

  • 0

    8. ~cris.cris.pl  2012-10-10 12:21:11  host: 92-60-130-66.static.rcb.gov.pl

    To był mój najlepszy telefon (niebieski - Atlantic Blue). Piękne skandynawskie wzornictwo, zielony wyświetlacz, ogólne telefon niezawodny. Dziś BlackBerry. Może być.

  • 0

    9. ~Jerzy  2013-01-04 11:13:16  host: adhm162.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Nie można oczekiwać cudów po telefonie z przed 10 lat. Ma wszystko co powinien mieć telefon do dzwonienia i wysyłania sms. Ważne, ma dyktafon i wybieranie głosowe, szczególnie przydatne podczas jazdy np. samochodem. Ja używam go do dzisiaj. Wszystko działa bez zarzutu. Mam też zapasową antenkę i kilka innych drobiazgów do niego.

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-159-197-114.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Jak oceniasz nową ofertę Mix sieci Play?

Nowa oferta Mix sieci Play

 

Zobacz wynik | Opinie (6)

Archiwum Ankiet