Ericsson R310s - opinie
Telefony Ericsson Ericsson R310s Opinie o Ericsson R310s

Ericsson R310s

w sumie: 12
  • 1

    1. ~Marcin  2005-12-19 16:21:24  host: cvo26.internetdsl.tpnet.pl

    Mam ten telefon:) Mimo, ze ma 5 lat i troche jest poobdzierany ze "skory" to nadal dziala;) Zadna Nokia nie ma do niego startu:)

  • 1

    2. ~Żułwiczek  2005-12-27 11:20:41  host: dpg148.neoplus.adsl.tpnet.pl

    telefonik jest świetny,poprostu aż brak mi słów żeby opisac jak jest super wytrzymały.... jedyny mankament to brak wbudowanego głosnomuwiącego zestawu, no i łuszcząca sie guma,ale wlasnie zakupilem nowa oryginalna obudowe i nowe klawiszei Eryk bedzie znow wygladal jak nowy...co ciekawe producent mowi ze telefon nie jest odporny na trzymanie pod woda tylko na zamoczenie takie"lekkie" ja zrobilem test i zostawilem telefon na 5 gdzin w wodzie !!! i nic mu sie nie stalo, jedyny mankament to to ze zasniedzialy blaszki w zlaczu z wierzchu, ale wziolem szczoteczke i pare machniec i nie ma sladu, telik jest naprawde nie zniszczalny. Wielkie brawa dla firmy Ericsson.POLECAM!!!!!

  • 0

    3. ~Wojtek  2006-01-22 23:43:58  host: ack202.internetdsl.tpnet.pl

    Mam taki telefonik (i jeszcze 2 w szafce). Jestem z niego zadowolony. Wytrzymał tyle upadków ile nie wytrzymałby żaden inny telefon. Kilka razy jak jechałem rowerem wypadł mi z kieszeni i po nim przejechałem i nic, dalej działał. Polecam go wszystkim którzy uprawiają sporty ekstremalne. Wielki szacunek dla telefonu. Niedługo go zamierzam zmienić bo czasem gubi zasięg i sie wyłącza, pozatym trochę duży. Mimo wszystko gorąco Go polecam. Naprawdę telefon godny polecenia.

  • 0

    4. ~Wojtek  2006-01-23 13:17:29  host: ack202.internetdsl.tpnet.pl

    w opisie jest napisane ze ma dyktafon, a z tego co ja wiem to niema. Pozatym eric ma jeszcze stoper i minutnik.

  • 0

    5. ~Rion  2007-02-10 00:36:26  host: emg172.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Miałem go jeszcze 2 lata temu i w końcu wymieniłem na Nokie 6600. O telefonie mogę powiedzieć, że był bardzo solidny i wytrzymały . Co prawda na dzisiejsze standardy jest już mocno podstarzały (brak dzwonków poli) ale mimo to polecam go wszystkim tym, którzy potrzebują telefon do dzwonienia, a nie kombajn z wbudowaną wieżą HI-FI..

  • 0

    6. ~wojti  2007-02-25 20:03:11  host: dial-605.bielsko.dialog.net.pl

    Posiadałem wiele telefonów (w kolejności Ericsson GA628, Sony J5, Nokia 3310, Ericsson A1018s, Nokia 8210, Sony J70, Nokia 6310i, SonyEricsson K700i) Ostatnim moim nabytkiem jest właśnie R310s. Zaczynałem od eryka i mam eryka obecnie. Nie znam lepszej marki telefonu, i nic nie dorówna temu modelowi. Jest po prostu najlepszy!

  • 0

    7. ~eryk  2007-07-20 20:00:15  host: alj161.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mialem ten telefon. Plywalem z nim w jeziorze, zamokl, wylaczyl sie, ale po wysuszeniu jeszcze dlugo dzialal. Poza tym-rzucalem nim na odleglosc - specjalnie;) sprawdzalem tak jego slawna wytrzymalosc. Nigdy nic mu sie nie stalo. Polecam kazdemu, komu telefon sluzy do dzwonienia i odbierania polaczen. Swietna rzecz.

  • 0

    8. ~Darolinho  2007-08-05 13:57:06  host: ip27-116.iwacom.net.pl

    Mam Sony Ericssona W810i ktorego zamierzam wymienic wlasnie ma Ericssona umowa z W810i konczy mi sie za 1,5 roku wiec za ok. 2 lata bede mial tego FONIKA;d;d A tak na serio to moja Mama miala tego fona chyba z 6 lat temu jak nie wiecej.Nikomu nie bede polecal bo wiadomo ze nikt go juz nie kupi ale takim babciom ktore chca tylko dwonic to czemu nie.Ale w domu jeszcze go mam;d;d pzdr dla wszystkich wlascicieli tego FONA

  • 0

    9. ~znawca  2007-12-07 15:50:22  host: 91-145-144-224-net.cnb.com.pl

    Mam ten telefon i muszę wam powiedzieć, że to coś na górze to nie jest antena! Jest to myśliwski nóż do cięcia kości. Kiedyś gdy byłem razem z wnukiem na polowaniu, upolowaliśmy niedźwiedzia. Gdy dowiozłem go do mojej chaty w lesie; to właśnie przy pomocy tego noża zdjąłem skórę z niedźwiedzia oraz pokroiłem go na 32 równe porcje. Ten nóż jest super wytrzymały, pokryty pięcioma warstwami tytanu oraz posiada diamentowe ostrze. Aby się do niego dostać, wystarczy zdjąć z niego ta gumową osłonkę. 8) Pozdrawiam serdecznie.

  • 0

    10. ~ja  2009-02-15 12:38:47  host: chello089076061017.chello.pl

    super fonik po prostu

  • 0

    11. ~  2009-02-18 10:46:37  host: aata154.neoplus.adsl.tpnet.pl

    polecam wszystkim którzy używają komórki do dzwonienia!!!!!!!!!

  • 0

    12. ~gro  2010-08-24 23:23:33  host: chello089077044067.chello.pl

    telefon jak telefon, ale świetnie się sprawdza jako nóż do otwierania korespondencji.

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-167-149-128.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy korzystasz z mobilnego systemu płatności BLIK?

Blik: już ponad 2,5 mln zarejestrowanych aplikacji i 6 mln transakcji

 

Zobacz wynik | Opinie (5)

Archiwum Ankiet