Ericsson A1018 - opinie
Telefony Ericsson Ericsson A1018 Opinie o Ericsson A1018

Ericsson A1018

w sumie: 15
  • 0

    1. ~Jacek Czajkowski  2005-03-16 08:38:00  host: amd132.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam ten parapet spoko jest tylkozeby kamerka nagrywal jakies 3 godz. bo 2 to za malo.Wideorozmowa moglaby byc 1,5 godz.Karty mogly by byc co najmniej 10gb.

  • 0

    3. ~#BaRtEk#  2005-11-25 21:47:34  host: csknet-84-234-32-190.csk.pl

    TeN TeN TeLeFoN JeSt Do DuPy!!!.

  • 0

    4. ~amrek2  2006-06-28 20:34:28  host: cml211.neoplus.adsl.tpnet.pl

    komorka z najlepszym zasiegiem ;)

  • 0

    5. ~zergling777  2006-07-10 17:37:53  host: ele11.internetdsl.tpnet.pl

    wow on ma zegarek!!!

  • 0

    6. ~rox  2006-08-12 20:57:11  host: bzn82.internetdsl.tpnet.pl

    Telefonik jest przed potopowy.

  • 0

    7. ~  2006-09-03 16:27:19  host: wyznawca-22.streamcn.pl

    ten telefon jest do samoobrony

  • 0

    8. ~marta  2006-11-16 15:06:08  host: cxb194.internetdsl.tpnet.pl

    joł!!! elo ziomy ja ma tego fona, on jest super, ma wyraźną tarcze i fajną obudowę, wogóle teraz to wymiata ;] słabo dźwięki odtwarza bo wiadomo mp3 nie ma najlepszego ;]

  • 0

    9. ~Banan  2007-04-26 01:31:15  host: wlnet-host-251.wlnet.com.pl

    Elegancko w nim internet chodzi. Mam w nim karte 80gb i mam na niej filmy w orginalnej jakosci dvd wyswietlacz wymiata. A i wodo odporny jest:D

  • 0

    10. ~MartinieZ  2007-07-26 13:44:10  host: acuc211.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mój egzemplasz te| ma to co wasze ( niechce mi sie wymieniac bo duzo tego ma ) ale tylko ilosc kolorow mogla by byc wieksza bo ma tyle kolorow co moj stacjonarny kalkulator POZDRO ZIOMKI!!!!!! KUPUJCIE TEN TELEFONIK xD

  • 0

    11. ~kwiatek13  2007-10-12 13:03:52  host: 87-205-94-220.adsl.inetia.pl

    Mam tego fona, ma 10 dzwonków+1 zrobiony w kompozytorze, manu z małymi obrazkami i do samoobrany też się nadaje, bo już tego próbowałem:-)

  • 1

    12. ~Terrorysta  2007-11-02 19:31:25  host: nat.netcity.pl

    Ma co najważniejsze-bagnet zakamuflowany w antence,golarke,Cb Radio,tarcza do obrony, szkoda tylko że jego posiadanie jest nielegalne bo karają jak za kastet,przedużenie ręki...

  • 0

    13. ~  2007-12-07 20:20:25  host: 91-145-144-224-net.cnb.com.pl

    Ten telefon jest genialny, miałem go gdy byłem w drugim pułku pancernym ze Zgierza. To coś na jego grzbiecie to nie antena jak mogłoby sie wydawać, to wysokiej klasy radziecki śrubokręt, naprawiałem nim pancerze oraz silniki czołgów na wojnie. Buhahahahahaha XDD ;D ;_D Po prostu jest stworzony do takich misji! Muahahahaha!! XD Ale wisk!! XD

  • 0

    14. ~colpak  2008-02-28 19:23:09  host: 89.174.66.2

    Nokia 3310 przy tym telefonie, to jak telefon 3-ciej generacji

  • 0

    15. ~Ericsson A1018 - super maszyna  2008-05-25 14:14:56  host: efw51.internetdsl.tpnet.pl

    mój oryginał ma: aparat 15 MP radio cyfrowe cyfra+ dysk twardy + stacja dyskietek i CD-ROM grafike 1 GB ekran 17 ' i dużo wiecej bajerów. na alllegro pójdzie za 100 zł. podam potem linka . pozdro ziom :d

  • 0

    16. ~kris  2008-07-22 13:10:36  host: hsn198.internetdsl.tpnet.pl

    mam pytanie nie moge sobie poradzić z wgraniem do tego fonu tom toma i mapy całego świata może za mało pamięci wbudowanej ?

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-161-216-242.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy skorzystałbyś z opcji logowania na podstawie wzorca oka?

Comarch: będzie biometria w rozwiązaniach dla banków

 

Zobacz wynik | Opinie (1)

Archiwum Ankiet