Emporia TALK premium - opinie
Telefony Emporia Emporia TALK premium Opinie o Emporia TALK premium

Emporia TALK premium

w sumie: 65
  • 0

    3. ~uzer  2009-09-11 11:01:18  host: 193.19.165.77.osk.enformatic.pl

    Widzialem ten telefon punkcie ery orientuje sie ktos gdzie go mozna jeszcze kupic?

  • 0

    6. ~T~ Mobile  2009-09-12 20:13:07  host: 131.v51.interkam.pl

    Nawet J2ME nie ma ;D

  • -1

    7. ~Dematerializator  2009-09-15 15:25:38  host: hsa122.internetdsl.tpnet.pl

    Telefon XXI wieku!

  • -1

    9. ~kkl  2009-09-18 11:54:59  host: 193.24.24.10

    no to moherki sie uciesza:P

  • 1

    11. ~dziecko Neostrady i AjfołnaGS  2009-09-20 11:58:10  host: public25190.xdsl.centertel.pl

    przydałby się stoper, reszta OK, jeśli nie kosztuje powyżej 200zeta.

  • 0

    13. ~APS pracownik  2009-09-23 14:25:37  host: host-77-252-36-102.poznan.inotel.pl

    Telefon idealny dla starszych osób. W dodatku współpracuje dobrze z aparatami słuchowymi. Ci co je używają wiedzą o czym mówię. Dobry również dla ludzi niedowidzących. Ci co się z niego wyśmiewają powinni się wstydzić. Dostępność tego modelu to ulga dla wielu osób.

  • 0

    15. ~  2009-09-23 20:51:21  host: static-201-54.is.net.pl

    telefon mozna kupic na allegro. jak narazie cena na alegro wynosi 499 zl :D

  • 0

    16. ~bart  2009-09-25 14:46:58  host: host-89-230-215-162.lublin.mm.pl

    TO JEST CHORE !!! Ten telefon na rynku polskim jest na razie tylko sprzedawany przez ERĘ i bez abonamentu kosztuje 499 zł. Tego NIKT nie kupi, ha ha ha. W abonamencie jest oczywiście tańszy, ale kto teraz bierze abonament skoro minuta jest po 29 groszy bez abonamentu.

  • 0

    17. ~  2009-09-25 18:55:01  host: clr34.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Dajcie spokój telefon jest ŚWIETNY dla swojej grupy docelowej!! Miałem go dzisiaj w ręce jest bardzo duży ale świetnie wykonany, naprawde najwyzsza jakosc:P Lepiej od N95:D Ale te klawisze są przeogromne to chyba przesada.. Ale dla starszych osób polecam o wiele bardziej niż tandetne myphony:-))

  • 0

    18.  2009-09-25 22:00:09

    W jaki sposób słuchawka 2G z baterią 1 Ah wytrzymuje tylko 2 godz. rozmowy? A może pracuje tylko w trybie baaaardzo głośnomówiącym? :)

  • 0

    19. ~bart  2009-09-26 08:17:54  host: host-89-230-215-162.lublin.mm.pl

    On kosztuje bez abonamentu aż 499 zł (na razie sprzedaje go tylko Era, oczywiście bez simlocka). To chora cena, więc nikt go nie kupi. No chyba, że w abonamencie, kosztuje od 1 zł wzwyż + koszt abonamentu). powinien kosztować max 150 zł bez abonamentu.

  • 0

    20. ~EWKA KR.  2009-09-27 01:48:31  host: rev-180-87.ramtel.pl

    TEN KTO SIE WYSMIEWA TEZ MOZE SIE DOCZEKAC TAKIEGO TELEFONU I PIELUCHOMAJTEK. pRZESTANIE MIEC WTEDY POGARDE DO LUDZI STARSZYCH.

  • 0

    21. ~  2009-09-27 18:41:25  host: v01-06.opera-mini.net

    Świetny telefon dla starszych ludzi. Chętnie kupiłabym go mojej mamie,która potrzebuje dużych klawiszy i głośnego głosu w słuchawce. Niestety,cena 500 zł jest z księżyca wzięta. :( Myślę,że gdyby cena była do 200zł telefon cieszyłby się dużym powodzeniem. A tym,którzy starszym schorowanym ludziom ubliżają od downów,życzę zdrowia,bo na rozum już za późno. :/

  • 0

    22. ~Dematerializator  2009-10-05 16:31:15  host: hsa122.internetdsl.tpnet.pl

    Pracuje w pewnym salonie i telefon sprzedaje sie bardzo dobrze,dla ludzi starszych idealny

  • 0

    23.  2009-10-09 13:30:14

    Dematerializator - całkowicie się z Tobą zgadzam :) moim zdaniem super rozwiązanie dla osob starszych sam dziś byłem świadkiem przy okazji wizyty w salonie Ery jak 2 były sprzedawane :) lepsze rozwiązanie nawet od telefonu stacjonarnego wszystko wyraźne i czytelne :) 10/10

  • 0

    24. ~allan  2009-10-19 07:53:57  host: 212.67.129.138

    To informacja dla chorych młodych niedorozwojów!Wasza głupota jest większa niż się wam wydaje.Wy też będziecie starymi ludzmi i nic was od tego nie uratuje!!Połknikcie to swoje cudo z dodatkami MP3 i innymi,i niech wam się odbije na starość!! A telefon jest wspaniały dla tych,którzy chcą także korzystać ze świata mimo upływu lat.Dodałbym tylko jeden przycisk,wezwanie pomocy medycznej.

  • 0

    25. ~patrycja  2009-10-19 10:49:53  host: 77-253-55-228.adsl.inetia.pl

    ludzie to wy jesteście zacofani tak dla waszej wiadomości to ten telefon stworzono dla osób niedowidzących . Więc najpierw dobrze o nim poczytajcie a później komentujcie!!!!

  • 0

    26. ~z  2009-10-19 11:07:33  host: ckl245.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Nareszcie prawdziwy telefon.

  • 0

    27. ~rob  2009-10-27 13:09:30  host: afch156.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Cos lipa ten fonik, przy takich ubogich funkcjach i monochomatycznym malym ekranie spodziewalem sie o wiele wiec przy akumulatorze 1000mah a tu 180g czuwania i 130min rozmow.

  • 0

    28. ~  2009-10-27 21:24:17  host: v07-16.opera-mini.net

    Telefon rzeczywiście świetny dla ludzi starszych, ale ta cena wolnorynkowa jest zabójcza. Poza tym przy takich gabarytach i monochromatycznym wyświetlaczu i bez żadnych bajerów czas rozmów tylko 130 minut a czuwania 180h to śmiesznie mało.

  • 0

    29. ~mac  2009-11-02 23:08:52  host: ecl58.internetdsl.tpnet.pl

    Cena 500 zl to zwykłe draństwo. Operator wie że niektórzy są zmuszeni kupić rodzicom taki telefon (bo np. są w szpitalu) i zdzierają jak mogą. Takie rzeczy to tylko w Erze.

  • 0

    30. ~tedi  2009-11-05 14:53:33  host: h82-143-191-188-static.e-wro.net.pl

    za 1 zł w tak tak fonie jutro EMPORIE kupie żonie.

  • 0

    31. ~bromba  2009-12-01 13:34:11  host: 078088187040.stk.vectranet.pl

    Dla zainteresowanych: bardzo podobny telefon Maxcom MM 400 BB w ofercie jednego z marketów kosztuje 229 zł.

  • 0

    32. ~normalny  2009-12-02 05:22:47  host: aesw17.neoplus.adsl.tpnet.pl

    duże brawa! W odróznieniu od szczyli szpanujących wszystkorobiacymi komórkami ja cenię funkcjonalność. Telefon musi szybko i sprawnie zapewniac mi łączność z POŻĄDANYMI kontaktami. MP3 słucham na sprzęcie stereo, cyfrowe zdjęcia robię aparatem fotograficznym (a nie jego komórkową namiastką), po sieci buszuję wtedy gdy mogę się skoncentrować na tym co robię i czytam, a nie w korku/tramwaju/sklepie.

  • 0

    33. ~normalny  2009-12-02 05:29:17  host: aesw17.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Wreszcie telefon dla normalnych a nie szczyli licytujących się tym co potrafi ich komórka. Moja ma zapewniać sprawne porozumiewanie się z POŻĄDANYMI kontaktami, bo MP3 słucham na sprzęcie stereo, zdjęcia robię profesjonalnym aparatem cyfrowym (a nie jego komórkową namiastką), z sieci korzystam gdy mogę się skupić na przyswajaniu informacji (a nie w tramwaju, korku czy kolejce do kasy w sklepie). Brawo!

  • 0

    34. ~geriatra  2009-12-02 05:37:22  host: aesw17.neoplus.adsl.tpnet.pl

    emporium atakuje? A gdzie książka adresowa? Wygląda mi to na wersję komórki dla alzheimerowców.

  • 0

    35. ~hohoho  2009-12-03 21:14:59  host: w3cache.enformatic.pl

    Da się z tego sciagnąć simlocka Ery? Czy moze era sciąga sama simlocki?

  • 0

    36. ~Jędruś XD  2009-12-06 20:52:34  host: public-gprs111340.centertel.pl

    Ten telefon to ździerstwo!!! Mój dziadek chce go kupić, ale młodym go nie polecam. Samsung Avilla: To jest telefon dla ludzi!!! Emporia TALK premium to telefon bez aparatu ani Java lub przeglądarki. Człowiek w wieku 9-25 lat który to kupi chyba jest chory!

  • 0

    37. ~  2009-12-07 07:53:34  host: deb242.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Do komentatora z pozycji nr. 10. ~Ziom 2009-09-19 12:17 aap83.neoplus.adsl.tpnet.pl Życzę Ci abyś już niedługo był sparaliżowany przez najbliższe 30 lat, jak w banku. Zas..ńcu.

  • 0

    38. ~bodo  2009-12-08 14:34:40  host: 194.246.124.200

    teraz dostępny również w plusie

  • 0

    39. ~DobryTelefonik  2009-12-10 21:48:46  host: pc246.matcom.com.pl

    Do tych którzy wyśmiewają się z starszych. Mam dla was idealny sposób żeby się nie zestarzeć: Popełnijcie Samobójstwo. Zyski będą niesamowicie wielkie! 1.Ziemia uwolni się od Debili. 2.Normalni ludzie będą mieli "święty" spokój. 3.Oczywiście NIE BEDZIECIE "Staruchami z alzheimerem"

  • 0

    40. ~  2009-12-12 15:06:42  host: vx134.internetdsl.tpnet.pl

    jak masz bryle na +20 jedno oko i -20 drugie to może coś zobaczysz ;p

  • 1

    41. ~1946  2009-12-12 20:01:40  host: aany173.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Producent osiagnął zamierzony cel. Podstawowe funkcje komunikacji,niezwykle prosta obsługa.Wybieranie numerów, czy pisanie sms-ów, to przyjemność, przyjazny oku kolor wyświetlacza.Polecam wszystkim po 60-tce!Uwaga tylko na operatora!Wciska odpłatne ,,bajery,,np. za 2zł. dodatkowo, za melodię przed połączeniem.I zasada jest perfidna, nie dostajesz jej na zamówienie, natomiast należy pozbyć sie tego samemu!Zwykłe marketingowe świństwo!A feeeeeee!

  • 0

    42. ~rykoszet  2009-12-14 11:08:02  host: cdx101.neoplus.adsl.tpnet.pl

    telefon oczekiwany na rynku jednak za bardzo ogołocony .Plusy telefonu to: Odpowiednia klawiatura dla osób starszych i często bardzo młodych mających problemy ze wzrokiem .Odpowiedni wyswietlacz z dużymi literami . Minusy to brak możliwości pisania słownikowego , suwak w pozycji SMS samoczynnie się osuwa w dół i wyłącza tą opocję,brak aparatu fotograficznego . I uwaga natury ogólnej . Na tym forum sprawdza się powiedzenie : Nie pokaż głupim , że jesteś od nich mądrzejszy bo im się to nie spodoba

  • 1

    43. ~Varix  2009-12-22 19:38:06  host: 87-205-196-9.adsl.inetia.pl

    telefon fajny wykonany z porządnych materiałów ,idealny dla osób starszych ,posiada fajną funkcję latarki działającą nawet gdy telefon jest wyłączony. Wszystko super tylko mam dwa zasadnicze zastrzeżenia. 1. Skąd ta cena bo pomimo tego że wygląda dobrze i wykonany jest z dobrych materiałów to nie jest to rzecz która by tak tą cenę uważam podnosić powinna. Skąd więc taka cena - nie wiadomo. 2. Bateria pomimo swoich pokaźnych rozmiarów ma raptem 1000 [mAh] ,a do tego jest litowo-jonowa. Duży minus za to. Podsumowując telefon wychodzi na + ,ale rozważcie wyżej wymienione argumenty zanim go Państwo kupicie.

  • 0

    44. ~  2010-01-02 15:24:25  host: 77-255-32-135.adsl.inetia.pl

    do bani taki telefon bez książki adresowej

  • 0

    45. ~R  2010-01-04 16:12:49  host: crowley-nat.greenlan.pl

    Mój ojciec go ma, dostał w Plusie, idealny dla osób starszych, duże klawisze, duże litery, nieskomplikowany, klawisze bezpieczeństwa, głośne dzwonki. Ojciec nie korzysta z SMS (to duży problem dla niego nauczenia się pisania, zwłaszcza jak pod ręką nie ma okularów), więc uważam,że to mogli też usunąć wg mnie. Posiada opcję TOP5 gdzie można ustawić 5 najwazniejszych numerów (tu szkoda,że nie co najmnie 10) wyświetlanych na początki listy kontaktów. Najważniejsze żeby użytkownik był zadowolony.

  • 0

    46. ~stary ciaptak  2010-01-06 18:17:52  host: 87.119.26.41

    Mam 66 lat i twierdzę, że młodzi i starzy mają rację.Każdy wybiera to co mu najbardziej potrzeba. Przed chwilą chciałem zamówić w ERZE ten tel. ale dzięki Państwa wpisom pozostanę przy NOKII 6020, bo będę miał nadal kontakt ze światem, a jeśli trzeba będzie to włożę okulary.Ta cena kompletnie ogołoconego telefonu poniża godność ludzką inwalidów.Tu potrzebny prokurator i Urząd Ochrony Konsumentów.Proszę o kontakt 608-054-653

  • 0

    47. ~kokoniasta  2010-01-08 18:06:15  host: aaww58.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Moja 85-letnia babcia ma Emporie i tak jak starej noki nauczyła sie bardzo szybko lecz tak ze wzgledu na wiek juz nie dziala tak emporii nie moze sie nauczyc bo trzymajac ciągle cos po bokach przeuwa i np. w srodku nocy dzwoni jej buzika a ona nie wiem co to.

  • 0

    48. ~schuller  2010-01-11 14:10:13  host: bbc110.neoplus.adsl.tpnet.pl

    wyglada prawie jak blacberry 8520

  • 0

    49. ~Skąpiec  2010-01-16 17:42:56  host: 87-204-22-218.quest-net.pl

    Można podobne "cudeńko" kupić o poanad połówę taniej: Maxcom MM 400 BB i w dodatku ma klawisz SOS !

  • 0

    50. ~jadwiga  2010-02-12 09:30:57  host: 217.98.73.122

    Telefon idealny dla starszych osób. W dodatku współpracuje dobrze z aparatami słuchowymi. Ci co je używają wiedzą o czym mówię. Dobry również dla ludzi niedowidzących. Ci co się z niego wyśmiewają powinni się wstydzić. Dostępność tego modelu to ulga dla wielu osób.

  • 0

    51. ~vfi  2010-02-20 14:27:01  host: chello089078242106.chello.pl

    Ludzie dajcie spokój, to telefon dla starszych i ma wystarczająca ilość funkcji dla nich.

  • 0

    52.  2010-02-23 15:12:05

    Przestańcie wyśmiewać i krytykować ten telefon, jeśli nawet nie mieliście go w ręce. Nie każdy potrzebuje 'kombajnu' do zdjęć, internetu, muzyki... Zrozumcie, że niektórzy chcą dzwonić i pisać SMS z telefonu. Ogólnie idea na ten telefon jest dobra i powinno być parę telefonów tego pokroju na rynku. Cena trochę odstrasza- to fakt, ale telefon jest porządnie wykonany, dobrze spasowany, ma ogromne guziki i czytelny wyświetlacz. Ogólnie idealny dla ludzi starszych, ale... Mój dziadek miał ten telefon i coś było nie tak. W ogólne nie można było się dodzwonić. Tak jakby gubił sygnał, połączenie było inicjowane, ale potem zdychało. Na szczęście sprzedał go szybko za 400 zł. Nie wiem czy każdy tak ma, oby nie. Ogólnie mówiąc: pomysł na telefon super, ale ma wady. Także uważajcie na niego. Pozdrawiam

  • 0

    53. ~yayo14  2010-02-27 20:18:37  host: user58-248.satfilm.net.pl

    witam! moja babcia dostala takiego lecz ma niemieckie oprogramowanie, dlatego prosze o pomoc, CZY JEST MOZLIWOSC ZMIANY JEZYKA NA JEZYK POLSKI czy jednak producent byl cwany i zablokowal taka mozliwosc by kazdy musial kupowac nowy w Polsce?

  • 0

    54. ~Jonhy  2010-03-04 20:40:18  host: 193-34-1-1.chelmnet.pl

    Wy mędy niedouczone przeczytajcie najpierw dla kogo przeznaczony jest ten telefon a nie że go krytykujiecie jest to telefon dla osób od 60 lat z dużymi literami . ma go mój dziadek i jest z niego bardzo zadowolony

  • 0

    55. ~Kotek  2010-03-19 19:52:53  host: airspan-109-194-static.13.radom.pilicka.pl

    Nie rozumiem dlaczego opiniotwórcy tak sobie nawzajem i nie wiem komu jeszcze ubliżają.Przecież tu chodzi o opinie o tym,czy telefon sprawdza się w użytkowaniu.Egzemplarz, który nabyłam dla swojego Rodzica to totalna klapa i same z nim kłopoty-techniczne. W ciągu dwóch i pół miesiąca użytkowania wymieniono wyświetlacz, nastepnie telefon, bo wymiana wyświetlacza nie pomogła, a teraz jeden dzwonek nie daję się włączyć( a wybór dzwonków naprawdę ubogi i nic z tym nie można zrobić). Bateria trzyma krótko mimo nie takiej znowu wielkiej liczby rozmów. Niestety-akurat ten to bubel, nikomu nie polecam i gratuluję tym, którym trafił się mniej kłopotliwy w tej serii.Ja marzę o tym by, się go pozbyć i sprawić Rodzicowi może mniej "przystosowany" dla osób starszych,ale pewny technicznie.Życzę wszystkim udanych zakupów.

  • 0

    56. ~marco  2010-05-14 15:14:44  host: staticline13549.toya.net.pl

    emporia Talk Premium gubi zasięg , nie można się na niego dodzwonić ale serwis w okresie gwarancji wymienia antenę na mocniejszą bezpłatnie.

  • 0

    57. ~dgr  2010-06-23 21:14:37  host: awk235.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Jak najbardziej NIE polecam. Bateria trzyma góra 2 dni - telefon prawie w ogóle nie używany. Nie można wyciszyć (milczy) bez wchodzenia w menu. Gdy ktoś dzwoni świeci latarka i nie można jej wyłączyć... (?)

  • 0

    58. ~karolek  2010-06-25 21:54:38  host: 77-92-32-237.cable-modem.tkk.net.pl

    kupiłem ten telefon mojemu dziadkowi (80 lat). Niestety nie ogarnął odbierania sms-ów, mimo, że zrobiłem mu kilka szkoleń.. Generalnie nie jest zadowolony; poprzedni samsung z klapką wytrzymywał 1,5 tygodnia bez ładowawania. emporia wytrzymuje tylko tydzień. obsługa jest zbyt skomplikowana. plusy to czytelny wyświetlacz i klawiatura.

  • 0

    59. ~leciwy  2010-07-04 06:50:33  host: user-46-113-21-6.play-internet.pl

    Uwierzyłem reklamie. Jako wiekowy pan (71lat) kupiłem ten telefon 8 miesięcy temu.Bardzo prosta obsługa, bajeczny dla starczego wzroku wyświetlacz. Bateria trzyma krótko(2dni). Najgorsze, że producent nie dał możliwości zmiany sygnału SMS-a, ten jest bardzo cichy i, jak dla mnie, przekreśla przydatność tego telefonu. A poza tym jakość! Drugi raz w serwisie, producent obiecuje wymianę po 4-ech istotnych naprawach.Skandal coś takiego reklamować w Prasie!

  • 0

    60. ~Człowiek  2010-08-01 21:10:26  host: proxy-zary.maxnet.66.pl

    Telefon ten gubi zasięg. Nie widzi sieci Era z kartą Hey'a. Widzi natomiast sieć Orange a ma przecież działać w sieci Era.

  • 0

    61. ~Twój Stary Damian  2010-09-27 18:59:08  host: user-109-243-124-252.play-internet.pl

    Toż to myPhone!

  • 0

    62. ~Marian  2011-01-18 11:32:55  host: 80.240.172.26

    Kompletnym nieporozumieniem jest umieszczenie po bokach 5 rodzaji właczników. I jak bierzesz do ręki to zaraz niechcacy cos właczysz. A to latarkę, a to zablokujesz, albo doblokujesz jak wkładasz do kieszeni.

  • 0

    63. ~tom249  2011-02-15 11:59:49  host: evdo-78-30-101-158.subscribers.sferia.net

    a ja właśnie kupiłem ten telefon babci za 1 zł w Mixplusie jest extra jak dla niej ! bardzo duże klawisze, prosta obsługa nic dodać nic ująć! Grupa docelowa trafiona

  • 0

    64. ~Pablo  2011-04-15 22:39:37  host: klient-88-135-176-91.StrefaWiFi.kolnet.eu

    Emporia talk premium to telefon niby przystosowany dla ludzi starszych, a wcale nie prawda. Moja babcia ma go i mówi że jest do niczego i ma racje. Sama budowa telefonu jest tragiczna (kto wymyślił te przyciski z boku) naciskają się nawet podczas trzymania telefonu w dłoni ale, te suwaki to chyba najgłupsze co mogli zrobić, chodzą bardzo łatwo a kiedy coś się włączy babcia nie wie co z tym zrobić, lecz to nie jest najgorsze tel. nie traci wcale zasięgu zamiast tego zasięg jest ale jest coś znacznie gorszego w telefonie piszę często brak usług i wtedy ani ty ani ktoś inny nie zadzwoni z tego telefonu. Wtedy pomaga tylko reset. Ale teraz nie mamy już problemu teraz babcia ma bardzo starą nokie(czarno-białą z antenką)- pierwszy tel. taty i jest zadowolona, zawsze mieliśmy i mamy nokie i według nas są najlepsze.A i jeszcze bateria w tel. trzyma tylko 2 dni.- nawet to musieli spieprzyć. A emporią ja się zająłem. 1. Woda+Emporia 2. Młotek+Emporia

  • 0

    65. ~Ed  2011-09-03 06:36:33  host: brm225.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ten telefon jest w Orange na kartę za 1 zł.

  • 0

    66. ~Malinkaa;**  2011-09-14 15:59:37  host: 83.2.34.60

    Wiecie jak usunąć kontakt w Emporii..??

  • 0

    67. ~pracownik gsm  2011-09-27 14:33:40  host: dsi117.neoplus.adsl.tpnet.pl

    do Pablo -bateria krótko trzyma ponieważ pod klawiszem "#" masz niebieską diodę , która miga co chwilę sygnalizując nieodebrane połączenie i wtedy ta bateria nawet czasem 2 dni nie wytrzyma. Dłuższe przytrzymanie klawisza "#" i po sprawie . pozdrawiam

  • 0

    68. ~speede  2012-01-22 09:48:03  host: 109.95.29.212

    Telefon prawie idealny dla osób ze slabym wzrokiem, lub sluchem. Prawie, bo znacznie za drogi i zbyt latwo przypadkiem wlaczyc budzik.

  • 0

    69. ~a a a  2012-01-22 20:05:03  host: abgh69.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Niestety, nie można zmniejszyc głosności samej klawiatury lub ją całkowicie wyłączyć. Tryb cichy, wycisza wszystkie dzwonki w telefonie.

  • 0

    70. ~tom  2012-02-20 00:13:04  host: 078088110078.swidwin.vectranet.pl

    Telefon ma 2 poważne wady: - słaby zasięg (antena) - słabą baterię. Tam gdzie każdy telefon ma full zasięg, to ten złom łapie 1 kreskę. Bateria trzyma max 3 dni. Jak ojciec poszedł do szpitala to zasięg miał tylko na korytarzu przy oknie, a był przez ponad tydzień przykuty do łóżka - zero kontaktu! Lepiej kupić jakikolwiek low-endowy telefon niż ten wynalazek.

  • 0

    71. ~babcia  2012-07-02 09:53:51  host: host-81-190-35-124.szczecin.mm.pl

    Telefony tego typu to porażka.Bateria trzymała mi 10-12godz w spoczynku.Wyłączał sie wtedy kiedy był mi najbardziej potrzebny.Reklamowałam go i wymienili mi na nową baterię,niestety baterie to po prostu szajs.W takim prostym telefonie bateria powinna trzymać min 2 tyg.Używam starej Nokii 3510i i jest najlepszy.

  • 0

    72.  2013-07-30 14:36:55

    zawsze marzyłem żeby go mieć, nie wiem gdzie go nabyć, pomóżcie , thx

  • 0

    73. ~Miecio63  2016-01-08 13:31:58  host: 188.146.137.110.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl

    Bardzo fajny tel. Dla osob strszych super, ojciec kupil juz 2, w 1 klawiatuta odmowila posluszenstwa po 4 latach, bateria super trzyma 6-7 dni przy 5-6 (2-3minutowych) rozmowach dziennie. Wyswietlacz czytelny, dzwieki glosne! Bardzo polecam ludziom starszym

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-161-168-21.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Jaki sposób zakupu telefonu jest bardziej opłacalny?

T-Mobile: telefon od operatora nie musi być droższy

 

Zobacz wynik | Opinie (7)

Archiwum Ankiet