Emporia LIFE plus - opinie
Telefony Emporia Emporia LIFE plus Opinie o Emporia LIFE plus

Emporia LIFE plus

w sumie: 18
  • 0

    1.  2009-09-11 12:31:23

    Mono na 2,7" cala przy takiej rozdzielczości? To E250 się nawet chowa :P . Ciekawe jak ta obudowa, bo małe zdjęcia. Jak to metal, to może okazać się nie małym hitem na rynku. Na pewno szybciej widziałbym to niż myPhone'a 1050.

  • 0

    2. ~forest  2009-09-11 15:31:33  host: 212.160.172.70

    lol.. co to? nie ma co parametry powalają. Ale napewno wytrzymały

  • 0

    3. ~T~ Mobile  2009-09-12 20:12:07  host: 131.v51.interkam.pl

    Co to jest? Jakieś chińskie badziewie bez J2ME?

  • -1

    4. ~harward  2009-09-15 06:48:43  host: 74-moc-1.acn.waw.pl

    Tutaj podałbym przykład Niemców, którzy jeżdzą VW, BMW, Amerykanów jeżdżących Chryslerami, Koreańczyków kupujących Samsungi, a nie Siemensy. Czy my Polacy możemy sie zjednoczyć i wspierać polskie produkty? Przecież w segmencie komórek dla seniorów mamy polskiego myPhona, który jest dużo tańszy (o ile dobrze pamiętam) i jakością wykonania odbiega naprdzód.

  • 0

    5. ~jupek  2009-09-16 06:53:53  host: gpftor3.privacyfoundation.de

    mam takie pytanie... czy jako Polak kupisz myPhone czy Emporie? Poniewaz trapi mnie co zrobilby kazdy z nas.

  • 0

    6. ~bulecka  2009-09-17 06:45:46  host: gpftor2.privacyfoundation.de

    ehhh, w Polsce mamy taki rowniez fajne telefony w tym segmencie, wiec kto sie bedzie pchal po ta Emporie?

  • 0

    7. ~dżejson  2009-09-17 16:20:37  host: 212.160.172.70

    dobry fon , przydatna latarka

  • 0

    8. ~Braerious  2009-09-18 14:51:31  host: 212.160.172.70

    "granat ręczny typu: Telefon Komórkowy"

  • 0

    9. ~tedzik  2009-09-25 07:40:36  host: nat3.finemedia.pl

    ja jako Polak kupie myPhona, ponieważ jest to polski telefon, a ta Emporia jest austriackim. Jedyne co łaczy te dwa telefony, to fakt, iz skladane sa w Chinach

  • 0

    10. ~  2009-09-25 19:03:57  host: clr34.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Emporia to nie jest żadna chińska tandeta w przeciwienstwie do myphone. Proponuje sie czegos dowiedziec o tej firmie. Myphone sa dobrze wykonane? Wiekszych glupot nie czytalem. W wyborze myphone czy Emporia na pewno wybralbym emporie. Mialem dzis w reku model Talk premium i jakość wykonania przewyższa nawet N95:P Polecam

  • 0

    11.  2009-11-17 11:06:17

    Rozumiem, że telefon ma być dla ludzi starszych, ale ten wygląda jakby był dla ludzi niedołężnych, wyświetlacz ma litery jakby ktoś miał wadę wzroku -20 i nie nosił okularów, natomiast przyciski są tak wielkie, jakby ktoś miał patyki zamiast palców. Rozumiem i popieram zamysł telefonów dla ludzi starszych, ale ten model jest uważam mocno przesadzony, mojej babci bym takiego nie kupił...

  • 0

    12. ~N  2009-11-27 01:04:17  host: chello089077068061.chello.pl

    Porażająca jest jego głębokość 26mm!!!

  • 0

    13. ~Lu  2009-12-04 14:21:02  host: tru75-10-78-227-76-41.fbx.proxad.net

    Na zdjęciu wygląda rewelacyjnie. Ciekawe czy w rzeczywistości też jest tak dobrze. No i jeżeli jakość wykonania jest dobra, to jest to świetny telefon.

  • 0

    14. ~kba  2009-12-09 13:50:25  host: 81.15.171.80

    ekstra telefon... moja babcia jest strasznie zadowolona... więc nie pierd*** głupot bo to tel dla ludzi starszych

  • 0

    15. ~Hepin2  2009-12-13 08:23:58  host: 188.33.164.35

    Mam pytanie ,czy w telefonach dostępnych na rynku polskim jest opcja polskie menu..

  • 0

    16. ~Piotrek  2010-01-10 23:12:05  host: 248.77.classcom.pl

    A mnie się ten rodzaj telefonów bardzo podoba. Duże przyciski można z powodzeniem obsłużyć nie ściągając w zimie rękawiczek, albo wybrać numer nie zatrzymując roweru ;). To co jest prawie w zupełności by mi wystarczyło - przydałby się tylko jeszcze kalendarz z możliwością zapisu minimum 100 przypomnień oraz bluetooth do zestawu głośnomówiącego. I tyle...

  • 0

    17. ~Jelczer  2010-07-19 16:46:43  host: chello213047146196.6.15.vie.surfer.at

    Sama idea takich telefonów jest bardzo dobra, ale w wypadku tego modelu można już śmiało mówić o przesadzie. Miałem go w ręce, powiem jedno- jest ogromny.Klawisze,wyświetlacz cały telefon jest tak wielki, że aż dziwny... Polecam zobaczyć na żywo przed kupnem. Modele jednobryłowe firmy Emporia i Myphone są już wystarczająco duże.

  • 0

    18. ~ppp  2010-10-30 21:50:05  host: public54893.cdma.centertel.pl

    dla mojej babci byłby dobry zastanawiam się czy jej go nie kupić do dzwonienia ideał i żeby złapać ją gdy nie ma jej w domu zamiast miałbym czekać pod schodami ogólnie prosty w obsłudze duże klawisze ogólnie sam jestem za dużymi bo nie trafiam jak mam np samsunga czy pożal się Boże SE oczywiście nie porównując funkcjonalności bo tu nic nie ma. idealny dla osób starszych które mają problemy ze wzrokiem jestem tylko ciekaw czy głośnik do rozmów jest na prawdę głośny?

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-50-16-107-222.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy korzystasz z publicznych hotspotów?

Inicjatywa publicznych hotspotów WiFi4EU zyskała poparcie

 

Zobacz wynik | Opinie (5)

Archiwum Ankiet