Bosch 909 Dual S - opinie
Telefony Bosch Bosch 909 Dual S Opinie o Bosch 909 Dual S

Bosch 909 Dual S

w sumie: 15
  • 0

    1. ~baton_km1  2004-12-23 22:02:00  host: cab139.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Telefonik świetny!
    Co prawda miełem go tylko przez miesiąc ale trudno mi go było oddawać za N3310. Bardzo dobrze wykonany i jak na taką cenę wart polecenia!

  • 0

    2. ~yyyy  2005-05-05 20:04:00  host: adp127.neoplus.adsl.tpnet.pl

    yyyy czy to są telefony ?? marka nie wiem skąd wytrzaśneita!

  • 0

    3. ~lola  2005-10-31 22:14:01  host: 83.238.56.14

    Firmie Bosch to jednak pralki i lodówki wychodzą lepiej:)
    o ile to ten sam Bosch,
    jaki ten tel jest nie wiem, ale mi sie NIE PODOBA

  • 1

    4. ~  2006-08-15 17:10:08  host: bcx101.neoplus.adsl.tpnet.pl

    kupiłem ten telefon 42 lata temu i wciaż mi służy nie zamienie go na żadną nokie N93. Wymienie go może za 20 lat jak bedzie jakiś nowszy bosch!!!!

  • 0

    6. ~  2006-08-15 17:11:38  host: bcx101.neoplus.adsl.tpnet.pl

    kupiłem ten telefon 42 lata temu i wciaż mi służy nie zamienie go na żadną nokie N93. Wymienie go może za 20 lat jak bedzie jakiś nowszy bosch!!!!

  • 0

    7. ~porucznik  2006-11-18 19:53:13  host: cache.btk.net.pl

    na bitwie pod grunwaldem uratował mi rzycie bez niego jagiełło nierozpierdzielił by wojska

  • 0

    8. ~  2007-04-03 16:07:01  host: des224.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ten telefon nie ma wibracji, miałem go przez jakieś 3 miesiące ze 2 lata temu, dobry był.

  • 0

    9. ~felo  2007-04-15 09:08:40  host: ccs4.neoplus.adsl.tpnet.pl

    śmiechu warte!!! telefon stary i jeszcze go pokazują.

  • 0

    10. ~true  2007-09-02 22:17:53  host: eix146.neoplus.adsl.tpnet.pl

    pokazuja jak pokazuja ale jeszcze smieszniejsze ez ludzie go komentuja

  • 0

    11. ~EiS  2007-12-07 19:41:01  host: host-62-141-244-179.tomaszow.mm.pl

    Jeden z pierwszych telefonów gdzie niebieski kolor podświedlacza to był maxtuning :) w jego czasach każdy o takim marzył

  • 0

    12.  2008-06-30 13:48:45

    moim zdaniem taki powinien być do rozmów a nie zabawka dla dziecka czy gadżet dla pana w wieku średnim chcącym zaszpanować. Założe sie że więcej wytrzyma niż n95 czy se z 8,1 mpix. to jest telefon nie zawidzie a i można prowadzić wykopiska archeologiczne xD. do mojej wypowiedzi dodam że mam n73 :-D

  • 0

    13. ~  2008-08-16 00:20:49  host: acxk79.neoplus.adsl.tpnet.pl

    heh... jeszcze troche a nasze komórki będą potrafiły prać skarpety tyle, że zostaje kwestia dźwigania ze sobą worka z proszkiem do prania...

  • 0

    14. ~sdh  2009-02-16 19:33:12  host: 94.254.213.246

    super jest ta pralka xD

  • 0

    15. ~  2009-11-13 15:39:30  host: 77-255-30-188.adsl.inetia.pl

    to była moja pierwsza komórka, to było 6 lat temu. Często trzeba było kasować skrzynkę bo mieściła 10-15 wiadomości(dokładnie już nie pamiętam)razem z wysłanymi. Kilka lat temu znalazłem starą ulotkę plusa w której można znaleść tego boscha za jedyne 999zł xD(naprawdę nie żartuje tyle musiał kosztować) i był najdroższy ze wszystkich komórek, które znalazły się w tej ulotce(był tam jeszcze jakiś panasonic który wyglądał jak krótkofalówka;]). Największą jego wadą w ówczesnych czasach było dla mnie brak wibracji, wyciszasz telefon i jeśli ktoś dzwoni to nawet tego nie poczujesz;]

  • 0

    16.  2014-03-20 16:16:50

    Mam go jeszcze :) Włącza się 3-4 sekundy, bateria trzyma niestety około dnia, a jak dobrze pamiętam, to od nowości trzymała mi 4 dni.

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-159-239-251.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy korzystasz z publicznych hotspotów?

Inicjatywa publicznych hotspotów WiFi4EU zyskała poparcie

 

Zobacz wynik | Opinie (3)

Archiwum Ankiet