Bosch 509 - opinie
Telefony Bosch Bosch 509 Opinie o Bosch 509

Bosch 509

w sumie: 10
  • 1

    1. ~Rafał Jabłonski  2005-03-25 17:37:00  host: akg206.neoplus.adsl.tpnet.pl

    fajny telefon mam juz go przez 8 lat i nic sie w nim nie psuło... nie zamierzam go zmieniać!!! Polecam gorąco go wszystkim... Całusy 3majcie sie bobasy

  • 0

    2. ~izia  2007-01-21 12:05:43  host: bur60.internetdsl.tpnet.pl

    tylko mp3 sie długo wgrywa hehe

  • 0

    3. ~  2007-03-07 10:55:42  host: bvw34.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Bardzo dobry telefon. Można nim rzucić o ściana i dalej dzila. Nie zniszczalny!!! Super Tylko brać!!!!!!! Wedłuk mnie najlepszy telefon

  • 0

    4. ~jass  2008-02-28 17:44:15  host: bye179.internetdsl.tpnet.pl

    Miałem ten telefon i pamiętam że zwaliłem formatowanie baterii i po tym telefon chodził góra 2 dni....

  • 0

    5.  2008-05-02 00:46:53

    Moj 1 telefon

  • 1

    6. ~amarok  2008-09-07 20:40:48  host: host-87-99-60-156.lanet.net.pl

    Mój 1-szy telefon. ahh gdyby nie słaba bateria byłby dłuzej. Ale za to głośne dzwonki miał :)) nie dało się go nie usłyszeć :) a to duży jego plus

  • 0

    7. ~marcin  2009-08-13 09:43:58  host: korp14.avistamedia.pl

    mój 1 tel. mam go do tej pory trzymam go jako pamiątke hehhee. leży gdzieś w starociach ;))

  • 0

    8. ~znawca  2009-12-12 15:45:23  host: emg243.internetdsl.tpnet.pl

    eeno.! ciekawy design.!!! :]

  • 0

    9. ~Szczepan  2012-02-04 19:44:21  host: ip-217-197-74-57.punkt.opole.pl

    To też był mój pierwszy telefon, po krótkim czasie bateria definitywnie odmówiła współpracy :(

  • 0

    10.  2013-09-23 12:08:46

    kiedy test telefonu???

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-211-82-105.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Jak oceniasz nową ofertę Mix sieci Play?

Nowa oferta Mix sieci Play

 

Zobacz wynik | Opinie (6)

Archiwum Ankiet