BlackBerry Z30 - opinie
Telefony BlackBerry BlackBerry Z30 Opinie o BlackBerry Z30

BlackBerry Z30

w sumie: 11
  • 0

    1. ~Darek  2013-11-15 22:46:08  host: 195.116.187.216

    Bardzo droga ta zabawka.

  • 0

    2. ~wiśnia  2013-11-26 14:15:31  host: 93-186-31-81.rdns.blackberry.net

    Testowałem Z30. Szybki system, znakomita antena nawet w podziemnym parkingu sobie radzi, jakość rozmów powala na kolana i nie słyszałem nigdzie lepszej, dobra bateria oraz jakośc wykonania. Przeciętny aparat foto.

  • 0

    3. ~patrik  2013-12-28 21:42:34  host: 89-66-170-5.dynamic.chello.pl

    Co do aparatu to używanie w trybie auto i ocenianie jest bezpodstawne. :)

  • 0

    4. ~TigerKR  2014-02-02 03:28:50  host: pradnik1b.gemini.net.pl

    Bardzo prosty, przejrzysty i szybki system. Dobra jakość wykonania. Świetna jakość dzwięku. Aparat dobry na poziomie tego w iPhone5. Wszystkie potrzebne aplikacje zawarte w oprogramowaniu dostarczanym przez producenta. Lepsza bateria niż w iPhone. Śmiało polecam ten model.

  • 0

    5. ~jerry  2014-03-24 16:08:35  host: user-94-254-201-63.play-internet.pl

    Telefon mam od miesiąca więc mogę się podzielić kilkoma spostrzeżeniami :) System BlackBerry 10 działa bardzo szybko i płynnie. Prosty przejrzysty i to w tym chodzi. To telefon biznesowy. Bateria 2-3 dni wytrzymuje. Jakość wykonania bardzo dobra, jakość rozmów rewelacyjna, zestaw słuchawkowy i wbudowane głośniki grają bardzo przyzwoicie.
    Solidna obudowa, porządnie spasowana. Polecam wszystkim co szukają porządnego narzędzia biznesowego.

  • 0

    6. ~arek03  2014-04-13 11:27:01  host: 212.87.236.182

    pytanko. gdzie go kupić?

  • 0

    7. ~Jerry  2014-04-15 13:40:01  host: 89-77-27-94.dynamic.chello.pl

    @ arek03: Z30 w tym momencie bardzo ciężko kupić w rozsądnych pieniądzach, na allegro chodzą po ok 2 tysie, używka ok 1,5. Pojawił się właśnie w plej ale ceny kosmiczne:)

  • 0

    8. ~faan  2014-06-06 15:40:31  host: e46.portnet.pl

    Witam, mam od kilku dni Z30, wcześniej użytkowałem Iphone, galaxy. Ale wyglada na to, że na dłuższy czas już do nich nie wróce. Z30 BB to jest to :) Zainstalowałem sklep androida i nowy soft 10.3 - nic wiecej nie potrzeba.

  • 0

    9. ~stz  2014-07-01 08:30:24  host: 078088122025.zuromin.vectranet.pl

    Świetny telefon. Mam jeszcze Galaxy S3. Bije samsunga pod każdym względem.

  • 0

    10. ~chlorek92  2014-11-03 16:20:15  host: 77-254-81-48.adsl.inetia.pl

    Mam Z30 od 4 dni i jest MEGA !!! Wcześniej miałem BBZ10. Wygodniejsza klawiatura, lepszy w dotyku ekran!!!

  • 0

    11. ~Jankes09  2015-02-08 23:15:07  host: host-89-228-208-212.kalisz.mm.pl

    Mam pytanie kiedy wyjdzie oficjalna aktualizacja 10.3 na black berry z 30

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-163-147-69.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy korzystasz z mobilnego systemu płatności BLIK?

Blik: już ponad 2,5 mln zarejestrowanych aplikacji i 6 mln transakcji

 

Zobacz wynik | Opinie (5)

Archiwum Ankiet