BlackBerry Z10 - opinie
Telefony BlackBerry BlackBerry Z10 Opinie o BlackBerry Z10

BlackBerry Z10

w sumie: 40
  • 2

    1. ~justMe  2013-01-30 20:40:01  host: cpc43-wolv14-2-0-cust146.16-1.cable.virginmedia.com

    Cos pieknego :)

  • 1

    2. ~  2013-01-31 06:07:40  host: v11-12.opera-mini.net

    niezle cacko. U nas pewnie bedzie w cenach zaporowych. W UK ceny bardzo przystepne

  • 1

    3.  2013-01-31 14:19:13

    mam ogromną ochotę przygarnąć ten telefon:)

  • 0

    4.  2013-01-31 14:21:33

    @3 - tak samo jak ja :D

  • 0

    6.  2013-01-31 16:56:44

    No dwurdzeniowy (z czego oba rdzenie typu Krait) procesor powinien dobrze wypadać w benchmarkach i w ogólnym współczynniku wydajności :D Z wierzchu ładny, w środku też niczego sobie :D.

  • 0

    7. ~tutmozisa  2013-01-31 21:20:19  host: bmx177.neoplus.adsl.tpnet.pl

    chce go! ale cena :( na razie musze sie zadowolić swoium fonikiem :)

  • 1

    8. ~lukasz  2013-01-31 21:53:44  host: 093105153072.starachowice.vectranet.pl

    Po co dodajecie oceny? Mieliście ten telefon choćby w ręku żeby móc coś o nim powiedzieć?

  • 0

    9. ~stokrotka  2013-02-02 16:12:58  host: 195.116.10.240

    jak będzie w przystępnej cenie w ofercie mix to się na niego skuszę

  • 0

    10. ~Fox  2013-02-02 21:38:25  host: aesr215.neoplus.adsl.tpnet.pl

    O jakies 16 miesiecy za późno, skype tez ma byc. Zobaczymy ile potrzyma bateria.....

  • 0

    11. ~pelke  2013-02-04 14:08:57  host: ip-87-84-159-114.easynet.co.uk

    Juz jutro dostane do domu to cudenko :)

  • 0

    12. ~stz  2013-02-05 16:17:41  host: 77-252-251-20.ip.netia.com.pl

    Cena na allegro rośnie. Nawet 3550 zł dziś widziałem

  • -1

    13. ~justMe  2013-02-08 07:35:54  host: cpc43-wolv14-2-0-cust146.16-1.cable.virginmedia.com

    No i mam od trzech dni Z10. Bajka że też nikt wcześniej nie wpadł na takie rozwiązania

  • 0

    14. ~super  2013-02-08 08:45:20  host: 83-238-174-18.ip.netia.com.pl

    Chcę go mieć!

  • 0

    15. ~tt  2013-02-08 09:37:40  host: zen-inetgw-8a.nhs.uk

    swietny telefon. moj pierwszy bez klawiatury sprzetowej i musze przyznac ze w zyciu nie pisalo mi sie wygodniej i szybciej. w dodatko takiej metody wpisywania tekstu w zadnym innym telefonie nie znajdziecie :)

  • 0

    16. ~justMe  2013-02-09 11:23:15  host: cpc43-wolv14-2-0-cust146.16-1.cable.virginmedia.com

    Z każdym dniem nabieram stu procentowego przekonania ze to jest ideał. Idealny sprzęt. Android , iPhone to calkiem co innego.... Plus dla Z10

  • 0

    17.  2013-02-09 20:23:58

    telefon jakich wiele, co niby w nim specjalnego? podnieca się wataha dzieciaków, bo nową zabawkę wypuścili na rynek, a producenci aż ręce zacierają i już liczą ilu frajerów znajdą. Ciekawe co zrobią ci, którzy tak ochoczo piszą o kupowaniu go? Skasują swoje kontrakty? W sumie to co miesiąc wychodzi chyba po parę telefonów, a gawiedź się podnieca do totalnego spuszczenia w gacie. W przypadku pań jest to pewnie potrójny orgazm.

  • 0

    18. ~JustMe  2013-02-09 20:52:51  host: cpc43-wolv14-2-0-cust146.16-1.cable.virginmedia.com

    Andello mylisz się, a swojego kupiłem bez kontraktu.

  • 0

    19. ~stokrotka  2013-02-10 19:19:09  host: 195.116.10.240

    jego cena to 3,000 zł całkiem sporo myslałam że jego cena będzie bardziej przystępna

  • 0

    20.  2013-02-13 18:58:07

    cena 3000 to cena z podatkiem od nowości, dla niecierpliwych. przeliczenie z funta to 2300 bez kontraktu, potem jeszcze spadnie. dobra cena adekwatna do możliwości.

  • 0

    21. ~Darek  2013-03-19 10:05:03  host: apn-46-76-204-105.dynamic.gprs.plus.pl

    Bardzo mi się podoba. Kupię go.

  • 0

    22. ~dd  2013-03-22 16:51:16  host: apn-37-152-16-69.dynamic.lte.plus.pl

    czy to prawda że ten telefon nie można podsłuchać, gdzie to potwierdzić?

  • 0

    23.  2013-03-26 14:27:58

    Za tę cenę taki fon ? Specyfikacja taka że jakby kosztował poniżej 2000 to nic bym nie mówił. Sprzęt dla niemyślących logicznie małpoludzi.

  • 0

    24. ~N9  2013-04-02 19:44:32  host: dfq250.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Na filmikach widać wyraźnie, że zrzynali z MeGoo, tylko im trochę nie wyszło. Ale można już dodać konta pocztowe Exchange bez durnej aplikacji za 2tys USD. Brak odporności na pył... no cóż... Ja już mam dość pykania i klikania. Wróciłem do starej Nokii. Przynajmniej jak pada, mam mokre ręce czy założone rękawiczki to mogę ją obsłużyć. Choćby odebrać telefon ;-)

  • 0

    25. ~adik  2013-04-06 16:31:43  host: aenm100.neoplus.adsl.tpnet.pl

    2300 zł to cena adekwatna do jakosci? Za ta cenę mozna miec Htc one x+, sony xperie z wiec skad te pomysły ze to cena adekwatna? Do czego? Bo parametry ma bardzo slabe. Niższe modele Sony są duzo mocniejsze i tez wyjdą w tym roku

  • 0

    26.  2013-04-22 13:17:19

    widziałem go wczoraj w salonie play. Dziwna sprawa, wg mnie wchodzenie do Menu bardzo nieintuicyjne, ale jak sie juz człowiek nauczy, to fajny ;)

  • 0

    27.  2013-05-05 23:15:23

    @23 już kosztuje poniżej 2000, więc nic nie mów, hurra. a drugim zdaniem IMHO obrażasz sam siebie...

  • 0

    28.  2013-05-05 23:22:58

    @25. jak się porównuje parametry do parametrów, a nie działanie do działania, to można wpaść w pułapkę, pt. "ma 8 rdzeni, więc jest lepszy". a ten tutaj ma dwa rdzenie, robi to samo i płynniej, mniej się grzejąc i zużywając mniej prądu. to który jest lepszy? :) po za tym już jest tańszy, ceny poniżej 2000.

  • 0

    29. ~talib  2013-05-13 21:16:39  host: 109241058073.gdansk.vectranet.pl

    adek wymień choć jeden niższy model sony mocniejszy od z10 to dam Ci 5 zł.Dobil

  • 0

    31. ~  2013-05-31 09:29:20  host: ecs187.internetdsl.tpnet.pl

    Telefon bardzo fajny . Jednak ma jedna kolosalną wadę , nie idzie już przez BIS i nie można ściągnąć bardzo wielu aplikacji.

  • 0

    32. ~Bartosz  2013-07-15 11:16:04  host: ztxe01cs312-dq05.austin.hp.com

    Amazon sprzedaje go za $49

  • 0

    33. ~Balon  2013-09-10 20:14:21  host: aash92.neoplus.adsl.tpnet.pl

    telefon zajebisty !!! troche kosztuje ale warto :)

  • 0

    34. ~Marek  2013-09-21 12:18:24  host: proxy.sgh.waw.pl

    Kombinuja zamiast wymyslic prosty telefon z dobra bateria, i dlatego sie przekombinowali :))firma pada

  • 0

    35. ~pepers  2013-09-22 20:17:15  host: host-79.173.5.110.tesatnet.pl

    mam go i na nic innego nie wymienię :) po przesiadce z androida, jak by to ująć, może jak z fiata do mercedesa;p ale co kto lubi Paie i Panowie :)

  • 0

    36. ~orzech  2013-10-07 10:48:40  host: 78.9.165.90

    Jak ten model ma się do np s3? Wiem, że można aplikacje z androida na nim otwierać, ale właśnie, czy to wszystko i parametry lepsze od tel z androidem? Procek ten sam co w lumii 920. Zastanawiam się nad tymi trzeam modelami: z10, s3 i 920. Każdy ma jakiś plus, ale który będzie lepszy wg was?

  • 0

    37. ~jerry  2013-12-17 22:11:42  host: 89-77-27-94.dynamic.chello.pl

    Ile wytrzymuje bateryjka w tym telefonie?

  • 0

    38. ~nowybbszymon  2013-12-20 18:48:37  host: abov109.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Witam, od ponad dwóch tygodni jestem użytkownikiem tego telefonu. Powiem szczerze jestem bardzo zadowolony, świetnie pisze się sms, hub jest rewelacyjny(jest to moje pierwsze bb) telefon jest mega szybki , wszystko chodzi płynnie, zdjęcia wychodzą świetnie. Co jeszcze mogę powiedzieć, co do jakości obudowy mam bb white i jestem zadowolony, martwię się tylko o przednią cześć czy się porysuje. Bateria przy moim użytkowaniu starcza mi od 7 do 22 czasami krócej- liczę , że dalsze aktualizacje poprawię czas baterii. Dodam, że przeglądarka(korzystam ze standardowej) jest bardzo szybka, do tego telefon rewelacyjnie czyta pdf i właśnie fajnie to jest wszystko zgrane tzn. od razu bez problemu mogę przesłać pliki dalej- i co najlepsze wszystko dzieję się płynnie i szybko, nie ma żadnych problemów z przesyłaniem pdf-jak miałem w niektórych telefonach. Często telefonu używam jako routera dla mojego ipada mini, również tu nie widzę , żadnych minusów- wszystko działa jak należy. Także gorąco zachęcam osoby niezdecydowane ! Dodam dla osób, które zastanawiają się nad bb czy s3 albo jakimiś innymi modelami. Zaden telefon nie chodzi tak płynnie jak bb , wydajnością i szybkością działania dorównuje iphone, s4, z1,z. Telefon jest naprawdę rewelacyjny a sam system to już bajka- jedyną wadą jest dużo mniejsza liczba aplikacji. Mi to osobiście nie przeszkadza , ale dla niektórych może to stanowić problem. Pozdrawiam

  • 0

    39. ~BoogieMan  2014-03-24 18:48:45  host: host-91.226.39.86.elgrom.eu.org

    Jak czytam niektóre komentarze to płakać mi się chce... Blackberry jest bardzo znany choćby w Stanach. Ceny w Polsce są śmiesznie wysokie ale to tylko i wyłącznie wina naszego rynku, za granicą te telefony są tańsze. Jakoś stary iPhone 4S który nadal nowy kosztuje około 1500 zł dla fanów tej marki nie jest drogi. I błagam, nie porównujcie parametrów tego telefonu do telefonów z Androidem. Bo Android potrzebuje parametrów jak niskiej klasy laptop do normalnego działania, Blackberry nie. To że w Androidzie mile widziany jest 4 rdzeniowy procesor nie znaczy że tutaj jest potrzebny. Miałem LG Optimus G, teraz mam tego Z10. Parametry Blackberry ma słabsze ale w płynności, działaniu, wydajności bije Androida na głowę. A teraz takiego Z10 można dostać za 1100 zł, nowego bez simlocka. Więc nie patrzcie tylko na parametry. Bo taki choćby stary iPhone 4 z jednordzeniowym procesorem chodzi płynniej niż 4 rdzeniowy Android. Pozdrawiam.

  • 0

    40. ~dsdsds  2014-05-18 22:38:17  host: 89-67-216-168.dynamic.chello.pl

    Czy ten telefon obsluguje Aero2?

  • 0

    41. ~Dany  2014-12-31 23:27:13  host: aehd6.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Witam kupilem za 700zl z fajna kabura służącą jako stojak polecam tel zadnych przyciec zwech nic naprawde mam go juz 6 miesiecy polecam tel nie wymagajacy zdjecia dobre naprawde plecam nie za duzy nie za mały w sam raz no i system dziala jak maznie nie to co android

  • 0

    42. ~073  2015-05-18 19:05:58  host: acsn31.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Witam, ciekawi mnie czy Polska jak by robiła pod swoją flagą czy by robiła lepsze.

    Aparat fotograficzny w bb słaby, bateria... Nie wiem ile bierze prądu to bym sam przeliczyl godz.

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-167-149-128.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy skorzystałbyś z opcji logowania na podstawie wzorca oka?

Comarch: będzie biometria w rozwiązaniach dla banków

 

Zobacz wynik | Opinie (1)

Archiwum Ankiet