BlackBerry Storm2 9520 - opinie
Telefony BlackBerry BlackBerry Storm2 9520 Opinie o BlackBerry Storm2 9520

BlackBerry Storm2 9520

w sumie: 9
  • 0

    1. ~Artur  2010-12-31 15:35:33  host: aazg69.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Szczerze pisząc, to nie znajduję wad. W ogóle jestem bardzo miło zaskoczony mozliwościami systemu BB. Przez wiele lat z uporem mianiaka trzymałem się Windows. Teraz bardzo żałuję, że dopiero teraz poznałem BlackBerry. Zmarnowany czas, nerwy i pieniądze. Żeby było jasne, nie wypowiadam się nt. Androida, bo go nie znam, nie miałem żadnego phona z tym systemem. Natomiast Nokia... no coż. Dobre lata ma już za sobą, w erze prościutkich modeli.W zeszłym roku dostałem pod choinkę N97 i niestety po 15 minutach zabawy musiałem podjąć decyzję o szybkiej sprzedaży. Natomiast w przypadku BB, każda następna minuta to coraz większe oczy. Z radości.

  • 0

    2. ~gosc  2011-03-30 20:25:10  host: 77-255-46-50.adsl.inetia.pl

    Pisze że nie ma Bluetooth??

  • 0

    3. ~agxx  2011-04-30 17:24:46  host: 178-37-157-186.adsl.inetia.pl

    65 tys. kolorów w telefonia za około 1000 zł ..o_O Padłem ..

  • 0

    4. ~Barm  2011-05-31 13:39:57  host: 212.244.251.90

    Na stronie producenta piszą że ma bluetooth

  • 0

    6. ~@3  2011-06-29 14:49:58  host: duf15.neoplus.adsl.tpnet.pl

    @3 ty chyba jesteś następnym dzieckiem, które się czepia ilości kolorów. Chyba nawet nie wiesz co znaczy liczba kolorów na wyświetlaczu. Jeśli mi znajdziesz różnicę między 65 tys. kolorów a 16 mln to zwrócę Ci honor, który straciłeś w paskudny sposób.

  • 0

    7. ~miro  2011-07-10 15:16:39  host: 031011129163.warszawa.vectranet.pl

    Jak nie nie BT jak nawet na zdjęciach jest ikonka BT, na pewno błąd, nie ma dziś telefonów high end bez BT, zresztą to model bisnesowy więc na 100% jest bluetooth.

  • 0

    8. ~Michal  2011-08-15 14:09:45  host: host8925184148.netland.3s.pl

    Witam może mi ktoś powiedzieć ile trzyma bateria w tym modelu ? chodzi mi ile wytrzyma przy wysyłaniu o kolo 40 SMS dziennie rozmowy o kolo 5 min :D nie mam zamiaru korzystać z przeglądarki internetowej no możne czasem ale bardzo rzadko...

  • 0

    9. ~lupa  2011-11-19 23:29:48  host: elink119-2-66.szeptel.net.pl

    @6 znajdę różnicę nie tylko między 65 tyś a 16 mln kolorów ale również pomiędzy 256tyś kolorów a 16 mln! Trzeba tylko wiedzieć gdzie szukać. Wprawne oko taka różnica kłuje strasznie...Niektórzy nie widzą różnicy w jakości między nową A4 a astrą. Są tacy,którzy widzą...

  • 0

    10. ~anonymous  2012-07-02 19:25:21  host: host-46-186-0-255.dynamic.mm.pl

    Po co się kłucić o ilość kolorów? Na niektórych ekranikach nawet wprawne oko się oszuka więc nie kozaczcie ludziska, zresztą graficy z was że tak potrzebujecie 16mln czy jak? Robicie coś z grafiką na takich maciupcich ekranikach? Nie robić z siebie błaznów. Ja mam Toshibe Portege G900 która według niektórych ma "tylko" 65 tyś. kolorków i do porównania mam Nokie N900 z według niektórych "aż" 16 mln. kolorków i powiem, że lepszy obraz jest na mojej starej wyzłużonej Tośce - lepszy kontrast, nasycnie kolorków itp. Niech ktoś ogarnięty i obyty z tym telefonem sięwypowie o nim jaki jest w użytkowaniu bo mi przypadł do gustu i chciałbym jak i pewnie innie też coś o nim prawdziwego z życia usłyszeć.

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-87-114-118.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy korzystasz z mobilnego systemu płatności BLIK?

Blik: już ponad 2,5 mln zarejestrowanych aplikacji i 6 mln transakcji

 

Zobacz wynik | Opinie (5)

Archiwum Ankiet