BlackBerry Storm 9500 - opinie
Telefony BlackBerry BlackBerry Storm 9500 Opinie o BlackBerry Storm 9500

BlackBerry Storm 9500

w sumie: 35
  • 0

    1. ~Biaczek  2009-03-02 00:04:14  host: apn-77-114-106-170.gprs.plus.pl

    bardzo fajnyten fon. tyle ze szkoda ze taki drogi... i szkoda ze ciagle te 64 tysiecy koloru... oraz bark wiFi ...

  • 0

    2. ~xxxxxxxx  2009-03-03 16:36:08  host: 212.160.172.70

    nie ma wifi? chyba zart...

  • 0

    3. ~roipat  2009-03-27 08:40:22  host: ip-81-210-155-188.unitymediagroup.de

    on przeciez ma wifi!

  • 0

    4. ~xD  2009-05-08 11:24:17  host: inat.zsp1.edu.pl

    wyżej pisze "WiFI Nie"

  • 0

    5. ~joł joł  2009-05-13 13:32:27  host: rea.ipt.com.pl

    to ma czy nie to wifi?

  • 0

    6. ~  2009-05-22 00:10:59  host: bcm123.neoplus.adsl.tpnet.pl

    kilka niejasności, minutnik jest , stoper jest,kontakty w telefonie jest, wyświetlacz dotykowy jest,karte pamieci mam 16gb wsadzoną wiec z 8gb to ściema, największa wada to brak wi-fi i radia

  • 0

    7. ~Duh  2009-05-26 21:04:20  host: equ150.neoplus.adsl.tpnet.pl

    do 4. Jeśli mamy być uszczypliwi to raczej "wyżej jest napisane"..

  • 0

    8.  2009-06-15 19:12:35

    Hm, jestem ciekawa czy rysik też dorzucają.

  • 0

    9.  2009-06-15 22:55:04

    Hm, jestem ciekawa czy rysik też dorzucają.

  • 0

    10. ~łee?  2009-06-24 12:48:55  host: cust-194-54-191-25.flashnet.pl

    A jak tu z klawaiturą? jak się sprawdza dotykowa?

  • 0

    11.  2009-06-28 08:38:29

    telefonik mam od paru dni, kupiłem okazyjnie z uk od znajomego ktoremu zbila sie szybka, co najciekawsze tu dotyk działa na innej zasadzie i mimo 2 pęknięc wszystko działą wyśmienicie, polaka wgrałem sam ( najnowsza hybryda z polskiego forum ) a za simlocka dałem 89 zł przez internet :)

  • 0

    12. ~  2009-06-30 11:31:18  host: 77-254-57-208.adsl.inetia.pl

    do 5. od czego jest oficjalna strona BlackBarry? Wejdź sobie i sprawdź :D

  • 0

    13. ~sceptyk  2009-07-15 12:12:50  host: hrq122.internetdsl.tpnet.pl

    odnośnie uszczypliwości to raczej : "...wyżej zostało napisane..." ;-)

  • 0

    14. ~seth1975  2009-07-31 20:28:45  host: host86-146-233-223.range86-146.btcentralplus.com

    telefon bez zarzutu. przemyslany i estetyczny. bateria slaba ale to norma przy takich duzych wyswietlaczach. pamiec to 1Gb reszta na karcie. WiFi nie ma ale po co komu wifi skoro w 3G dziala rownie szybko i zapewnia dostep do internetu w kazdym momencie. Zalozeniem tego telefonu jest STALE podlaczenie do internetu zapewniane przez siec, stad chocby push e-mail ktory jest tu niezbedny. ja jestem bardzo zadowolony i polecam Storma.

  • 0

    15. ~Patrick  2009-08-06 20:49:51  host: cho212.neoplus.adsl.tpnet.pl

    I czy warto kupić ten tel? Chodzą na nim aplikacje z symbiana, W.M i czy odtwarza filmy rmvb i avi ?

  • 0

    16. ~Ckyoshi  2009-08-09 22:27:52  host: 87.244.70.99

    telefonik na full wypasie, fakt duzą wadą jest brak Wi-Fi, radia i poki co mała ilość aplikacji, z tym ze ta ostatnia napewno sie zmieni a bez wifi mordega pozostanie. oceniam telefon na 8/10

  • 0

    17.  2009-09-10 14:04:52

    Witam posiadam ten telefon od miesiąca jest idealnym telefonem biznesowym ( poza brakiem wifi ) przegladarka chodzi bardzo szybko maile dochodza bezproblemowo bardzo fajne zstosowanie touch-clik przesiadlem sie z Iphonea i uwazam ze ten telefon jest leprzym rozwiazaniem biznesowym. polecam kazdemu kto pisze duzo maili pisze duzo smsow itd jak by byly jkakies pytania prosze pisac na gg pozdrawiam :)

  • 0

    18. ~BBFanBoy  2009-09-22 22:11:37  host: 89.72.10.162

    po co wifi w telefonie jak jest BIS :< da rade nawet browsera systemowego odpalic bez oplat wiec sie pytam po co ? tyle mamy wszedzie hotspotow ??

  • 0

    19. ~  2009-12-09 09:16:14  host: ip-81-210-117-194.netia.com.pl

    a może działać jako modem HSDPA dla kompa ? oczywiście z jakąś usługą np BE

  • 0

    20. ~mm  2009-12-09 10:46:32  host: ip-81-210-117-194.netia.com.pl

    czy w przypadku posiadania BE w orange może być modemem dla kompa ?

  • 0

    21. ~obserwator  2010-02-03 07:39:00  host: lyh186.internetdsl.tpnet.pl

    szukam blackberry na 2 karty SIM. Czy ktoś mógłby mi pomóc?

  • 0

    22.  2010-02-16 13:12:53

    #21 - nie ma bb z dualsim, tylko chińskie podróby, które omijaj szerokim łukiem. #19, 20 - Może działać jako modem do komputera, ale nie po BIS, tylko po internecie operatora.

  • 0

    23. ~TeleKOM  2010-02-18 11:51:19  host: aal78.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Do 21. Blackberry nie wypuściło takiego modelu. I pewnie nie wypuści.

  • 0

    24.  2010-02-25 12:21:35

    #21 nie ma bb z dualsim.

  • 0

    25. ~Zbych  2010-03-09 21:34:38  host: 77.236.0.201

    BB 9550 ma wi-fi, a poza tym BB wypuściło model na dwie karty sim, tylko że dla amerykańskiej armii jakiś czas temu, może kiedyś wypuszczą i do ludzi, ale ponoć nie szybko, bo teraz zbyt mocno się rozrośli aby zatruwać rynek zbyt dużą ilością sprzętu i modeli, taka jest ponoć polityka firmy...

  • 0

    26. ~  2010-04-03 16:14:07  host: bhm7.neoplus.adsl.tpnet.pl

    nie ma wifi bo jestem wlascicielem jednego z nich

  • 0

    27. ~Lechu2001  2010-06-09 00:49:16  host: 82.132.139.162

    Jestem urzytkownikiem 9500 od ponad roku. Telefon sprawdza mi sie w kazdych warunkach. jest swietny. Wadą jest to ze nie moge zainstalować skype

  • 0

    28. ~jaki  2010-07-11 12:09:38  host: dynamic-87-105-132-79.ssp.dialog.net.pl

    a czy ten telefon ma wbudowany gps ? I czy sa jakies sensowne aplikacje navi dla BB ?

  • 0

    29. ~  2010-07-31 11:42:52  host: chello089073224199.chello.pl

    fajny model, mam od 2 miesiecy. używam z BESem Orange. czy wadą jest brak WiFi? w ządnym wypadku. nie miałem jeszcze ani jednej sytuacji, w której potrzebowałbym WiFi. wszystko hula po APN blackberry.net i za nic nie płacę ;) ma problemy z landscapem. klawiatura świetna. OS dopracowany i sprawny. POLECAM

  • 0

    30.  2010-08-04 08:20:50

    @up, o co chodzi z tym APN blackberry.net? W jaki sposób tworzone jest połączenie i czemu za nie nie płacisz? Czuje się jak laik zadając takie pytanie, ale prosiłbym o wyjaśnienie :)

  • 0

    31.  2010-09-15 08:28:18

    #30 Wykupujesz u operatora usługę BIS przeznaczoną dla blackberry. Dzięki temu masz push mail bez limitu transferu dla 10 kont, który działa najlepiej ze wszystkich systemów, a testowałem też windows mobile, nokia e-mail, android. Nic nie dorówna blackberry. Poza mailem masz też nielimitowany transfer dla przeglądarek i programów korzystających z połączenia internetowego. To wszystko w ramach BIS, który działa po APN blackberry.net - punkt dostępu internetu blackberry dostępny tylko dla BIS.

  • 0

    32.  2010-09-19 23:07:44

    Telefon może i fajny ale najbardziej doskwiera brak nawigacji, naviexpert dostępna jest jedynie w Orange.

  • 0

    33. ~revs  2010-10-20 09:31:22  host: cvv130.internetdsl.tpnet.pl

    BB bez wifi ? ktos się chyba pomylił BB bez wifi xd KAŻDY BB MA WIFI

  • 0

    34. ~grobla95  2010-11-08 21:18:13  host: 77-254-139-254.adsl.inetia.pl

    Nikt sie nie pomylił telefon nie ma wifi mam go od pół roku i jest naprawde super. Bateria 6 dni a ten wyświetlacz click jest duzo lepszy niż te zwykłe dotykowe. Poza tym tutaj jest bład wyświetlacz ma 3,5 cala jak w Iphonie. Naprawde polecam !!

  • 0

    35. ~jeżówka  2013-03-10 14:26:17  host: v57-11.opera-mini.net

    Nie rozumiem niektórych po cholere Wam wifi w tym modelu, skoro ma zasieg 3G który jest następstwem po wifi i jest o niebo lepszy niż wifi. Na telefonie internet smiga aż milo w koncu temu sluzy ta marka, nie mam zbytnio się o co czepiać moze ma tam małe drobne wady ale jestem zadowolona z zakupu, używany kupiłam za 150zł : )

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-23-23-50-247.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy korzystasz z publicznych hotspotów?

Inicjatywa publicznych hotspotów WiFi4EU zyskała poparcie

 

Zobacz wynik | Opinie (2)

Archiwum Ankiet