BlackBerry Passport - opinie
Telefony BlackBerry BlackBerry Passport Opinie o BlackBerry Passport

BlackBerry Passport

w sumie: 13
  • 1

    1.  2014-12-27 21:09:18

    Poprawka: jest hd voice. Jakość dźwięku jest znakomita, w jedną i drugą stronę (4 mikrofony, dwa głośniki i regulacja jakości rozmów - sopran, bas)

  • 0

    2. ~Lomax  2015-01-04 11:14:46  host: 91-193-208-105.eimperium.pl

    Telefon widmo w Polsce. U operatorów oficjalnie brak.

  • 0

    3. ~Lomax  2015-01-05 20:59:57  host: 91-193-208-105.eimperium.pl

    Telefon widmo, jest ale go nie ma.

  • 0

    5. ~hasik  2015-02-03 15:05:30  host: 78.133.137.186

    skowron mowi ze telefon nie jest ok

  • 0

    6.  2015-02-13 15:42:31

    Na poczatku wydawal sie troche duzy, jednakze po 1 dniu wiem, ze to mylne wrazenie. Bateria jest niesamowita - starcza na 3 dni normalnej pracy (maile/www). Do tego nie kaze w zadnym momencie czekac - dziala szybko i responsywnie.

  • 1

    7. ~adr  2015-02-23 18:07:54  host: 109197059215.grojec.vectranet.pl

    Ciekawi mnie czemu do tej pory Telepolis nie zrobił testu tego telefonu. Jest już prawie pół roku na rynku i nic, gdyby to byl SGS 5,5 to test bylby jeszcze przed polska prezentacja a tuuuu...... hmmm

  • 1

    8. ~JustMe  2015-04-10 20:09:57  host: cpc22-wolv14-2-0-cust115.wolv.cable.virginm.net

    Telefon ten wygrywa kolejne konkursy na swiecie , zdobywa nagrody ... no ale coz , dla pospolstwa prostakat i android czy gejfon to marzenie...

  • 1

    9. ~m4  2015-04-28 19:42:35  host: host-94-251-158-221.dynamic.mm.pl

    Posiadam ten telefon od ponad miesiąca, jest rewelacyjny. Świetnie leży w dłoni, pomimo ogromnych rozmiarów. Kobietom się raczej nie będzie podobał. Ale szybkość działania Blackberry OS na nim jest po prostu genialna. Jakość rozmowy na głośniku również robi świetne wrażenie, dla rozmowy na głowniku zrezugnowalem z zestawu bez Hd Voice. Mikrofony potrafią idelanie przyciąć niepotrzebne tło samochodu, ruchu ulicznego czy delikatnie grajacego radia, aby osoba mnie słysząca nie miała z tym problemu. Zdjęcia nie odzwierciedlają tego jak ten telefon na prawdę poważnie i elegancko wygląda. Może zdjęcia robi kwadratowe, ale to mankament.

  • 0

    10. ~Lomax  2015-04-30 10:13:33  host: 91-193-208-105.eimperium.pl

    Dostępny w PLay ale cena wysoka

  • 0

    11. ~carina  2015-07-04 13:15:50  host: 81.219.84.18

    super urządzenie ( bo trudno nazwać je telefonem ) szkoda że taki drogi i mała dostępność

  • 0

    12. ~kasiek  2015-08-15 11:10:16  host: user-94-254-133-135.play-internet.pl

    Posiadam ten telefon od miesiąca. Świetne narzędzie pracy. Nie muszę już wyłączać transmisji danych, aby telefon mi nie padł przed końcem dnia jak to musiałem robić w iPhonie 5S. Jadąc samochodem nawet głośnym busem nikt nie zauważy, że jest głośno. Telefon jest szeroki, ale łatwo się można przyzwyczaić do jego rozmiarów. Szybki w działaniu. Dużo pamięci RAM robi swoje. Perfekcyjne wykonanie, nic nie skrzypi i nie trzeszczy. Telefon dla ludzi biznesu i nie tylko. Telefon inny od reszty stąd można znaleźć wyróżnić w tłumie. Każdy kto go zobaczy wyraża zdziwienie i zaciekawienie.

  • 0

    13. ~V  2016-09-10 21:51:09  host: host-78-145-94-49.as13285.net

    Moje pierwsze BB i zaskoczyłem się pozytywnie ale: nie ma sensownej nawigacji a Here mapy nie działają (support odpisał o braku kompatbilności), nie ma Vibera a nie wszyscy chcą instalować BBM. Bateria OK, głośniki mega, jakośc rozmów super. WiFi ograniczone non stop mimo iż inne urządzenia działają a tu sypie się ciągle połączenie. Reasumując czy BB ma potencjał jasne że ma fajnie działa, nic się nie zacina ale braki są duże względem konkurencyjnych OS. Czy kupię następny raczej nie, awaryjnie mam Galaxy S5 i obawiam się, iż wrócęna adnka za jakiś czas a szkoda

  • 0

    14. ~marcel  2016-10-10 00:12:53  host: apn-37-248-162-253.dynamic.gprs.plus.pl

    Właśnie piszę z BlackBerry. Polecam gorąco wszystkim. Mogę pobierać muzykę z internetu. Google chce za to ode mnie pieniądze. Poza tym sklep Google shakowany :*. Świetne rozwiązanie dla biznesu i studenta.

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-204-198-71.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy korzystasz z mobilnego systemu płatności BLIK?

Blik: już ponad 2,5 mln zarejestrowanych aplikacji i 6 mln transakcji

 

Zobacz wynik | Opinie (5)

Archiwum Ankiet