BlackBerry Curve 9360 - opinie
Telefony BlackBerry BlackBerry Curve 9360 Opinie o BlackBerry Curve 9360

BlackBerry Curve 9360

w sumie: 10
  • 0

    1. ~MaSter  2011-11-24 12:16:34  host: public-gprs284090.centertel.pl

    BlackBerry Curve 9360 ładnie się prezentuje i wreszcie jest sensownie wyposażony - nie to co na przykład model Curve 9300, który ze względu na specyfikacje jest zacofany o jakieś 2 lata, natomiast swoją zbyt wysoką ceną dorównuje smartfonom z dużo lepszym wyposażeniem! No ale niestety BlackBerry Curve 9360 również przeraża swoją wygórowaną ceną - zdecydowanie powinien kosztować poniżej 1000 zł! I jeszcze jedno - bateria o pojemności 1000 mAh w modelu Curve 9360 może okazać się za słaba.

  • 0

    2. ~Maravilla  2011-12-13 01:18:58  host: user-46-113-84-192.play-internet.pl

    ciekawe jaka jest jakosc wykonania, materialy itp. oby nie byl tandetny i podobny do 8520.

  • 0

    3. ~  2012-01-10 15:41:19  host: ip-78-30-108-137.free.aero2.net.pl

    bardziej bym go porownywal do 9300 niz do 8520 ktory jest BB-owym low endem.

  • 0

    4. ~gonzo  2012-03-20 09:59:39  host: proxy2.messagelabs.net

    WCDMA na 850MHz, a brak 900MHz?

  • 0

    5. ~mih000  2012-06-29 19:35:04  host: d89-3.icpnet.pl

    Zmienilem 9300 na 9360, glownie dlatego ze umozliwila mi to siec za 1,23zł ;) Oba modele bardzo dobre. Kilka dni z 9360 pokazuje, ze to godny nastepca 9300 i posiada wszystko to co wspolczesny smartphone posiadac powinien, a dodatkowo spelnia wymagania telefonu biznesowego. Nie zastanawiajcie sie, kupujcie.

  • 0

    6.  2013-02-02 19:48:50

    wyświetlacz 65tyś kolorów.. to był dobry parę lat temu..

  • 0

    7. ~michalk  2013-09-06 18:50:41  host: 054.medicover.pl

    bardzo porządny sprzęt ale nie dla szpanerów. Jak ktoś nie potrzebuje pierdyliarda zbędnych aplikacji których i tak nie używa to powinienem być zadowolony tak samo jak ja. Chodzi płynnie, nie zacina, nie gubi zasięgu (musi być porządna antena skoro nawet na poziomi -2 w betonowym garażu łapie zasięg i spokojnie można rozmawiać). Jedyny minus to bateria która trzyma około 2 dni. Zajebista firmowa przeglądarka BB + bardzo czytelny i szybki OS7.

  • 0

    8. ~LucaB  2014-04-12 13:43:14  host: gfe222.internetdsl.tpnet.pl

    do szaza77. założę się o skrzynkę blacka ze przy tej rozdzielczości nawet jak byś miał 100 tys kolorów i tak bys nie zauważył różnicy!
    Ja również posiadam ten model i jest genialny. gdyby tylko jeszcze była skórzana tylka klapka do niego bylbym mega zadowolony:)

  • 0

    9. ~Partyzant  2014-09-08 08:40:16  host: apn-31-1-33-89.dynamic.gprs.plus.pl

    Jestem zainteresowany zakupem BB jednak słyszałem że są jakieś komplikacje z e-mailem,że trzeba coś aktywować u operatora i płacić za to.Jak to jest z tym mailem?

  • 0

    10. ~grzesiekkelo  2014-11-01 18:45:35  host: 46.77.124.148

    Można wymienić wyświetlacz z tego modelu na jakiś z innego ?

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-197-124-106.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy skorzystałbyś z opcji logowania na podstawie wzorca oka?

Comarch: będzie biometria w rozwiązaniach dla banków

 

Zobacz wynik | Opinie (1)

Archiwum Ankiet