BlackBerry Curve 9320 - opinie
Telefony BlackBerry BlackBerry Curve 9320 Opinie o BlackBerry Curve 9320

BlackBerry Curve 9320

w sumie: 31
  • 1

    3. ~Lolek  2012-05-14 14:38:25  host: 212.160.172.70

    Nie wiem jak wam ale mi się bardzo podoba design...jest taki ...zwykle niezywkły;) Cena niestety jak na rima pewnie ogromna...;/

  • 0

    4. ~demol  2012-06-10 11:54:03  host: static.kpn.net

    mam ten model i nie wiem gdzie tu wyświetlacz dotykowy - jest mały touchpad - nie ma wyświetlacza dotykowego!

  • 0

    5. ~demol  2012-06-10 20:31:40  host: static.kpn.net

    telefon świetny! wcale nie jest duży, mieści się w każdej kieszeni, przy czym ergonomia klawiszy jest świetna. prosty i szybki w obsłudze

  • 1

    6. ~  2012-06-12 21:29:17  host: static.kpn.net

    no i cena: kupiłem nówkę za 119 euro...

  • 0

    7.  2012-08-02 17:14:02

    Smartphone bez 3G w dzisiejszych czasach ? Dobrze, że chociaż WiFi jest.

  • 0

    8. ~klichu1989  2012-08-31 21:45:26  host: ip565a48af.direct-adsl.nl

    mnie zaciekawil ten model. widzialem go w holandi na voodafone za 90 euro :) a mam stare blackberry 8520 i powiem ze tez jest zajebisty telefonik. ale oddam w rozliczeniu i zaplaca mi 60 e :P

  • 0

    9. ~marcelaa  2012-09-01 20:50:57  host: wap.plusgsm.pl

    Mam go od dziś nowy i fajny ale zanim go dostalam ktos się na nim logowal(mamy chlopak) i teraz nie wiem jak zmienic BlackBerry ID w ustawieniach jak probuje to mi wyskakuje ze mam tryb offline i nie umiem sobie poradzic

  • 1

    10. ~lukiber  2012-09-16 10:51:31  host: staticline-31-183-78-101.toya.net.pl

    Witam, Posiadam ten model telefonu od 2 tygodni. Bardzo lubię ten portal i przy wyborze telefonu sprawdzam opinie użytkowników danego modelu. Posiadałem Bold 9780. Moja opinia jest tez ukierunkowana porównaniem obu BB. Zwięźle i na temat: bateria w telefonie - przy częstym rozmawianiu, pisaniu sms i mail, kalendarz i internet [ograniczyłem do kilku wejść dziennie (3-4)] - wytrzymuje na baterii 3 dni, pod koniec 3 dnia trzeba go podłączyć. Brak dotykowego wyświetlacza jest zaleta. Jest to za mały wyświetlacz. środkowy klawisz nawigacji działa bardzo dobrze i można indywidualnie ustawić czułość. Nie mam paluszków dziewczynki i pisanie sms idzie bardzo sprawnie. Odstępy miedzy klawiszami są wystarczające. Dzwonki i głośnik działają dobrze, głośno i wyraźnie czego nie powiem o bold 9 (patrz. wyżej). Moje użytkowanie tele sprowadza się do tych funkcji i dobrej baterii. Baterii z N E75 tu nie mam, szkoda bardzoo:(. Jak w każdym BB. Wykonanie obudowy jest OK. Chodź ja bym dodał więcej części metalowych jak N 6300, E 75. Brak mi jednej rzeczy multialarmu, takiego prostego (bez tematu idt.) na wzór E 75. Tu można ściągnąć z app BB. To tyle według mnie. POLECAM

  • 0

    12. ~winter  2012-10-17 17:57:05  host: user-164-127-177-156.play-internet.pl

    mam pytanie czy system dużo zjada transmisji danych i czy da się tą transmisję wyłączyć na stałe. z tego co wiem to jest też bb komunikator i czy to jest coś płatne?

  • 0

    13.  2012-10-20 20:50:37

    Oczywiście zawsze możesz na stałe wyłączyć transmisję danych. Co do BB komunikatora to trzeba by mieć BIS czyli BlackBerry Internet Service bodajże tak to się tłumaczy nie jestem pewien i w zależności od Twojego operatora taka jest cena. W play np.płacisz 10zł i masz nielimitowany internet poza streamingem czyli np.youtube i dostęp do funkcji od BB czyli komunikator i inne ciekawe rzeczy.

  • 0

    14. ~marian  2012-10-28 00:01:03  host: 100-225.echostar.pl

    @winter: korzystanie z komunikatora bb, przeglądarki www itp. jest płatna, musisz wykupić BIS, ale warto, bo BIS jest nielimitowany i np. w Play kosztuje 10zł na miesiąc. Więc dodajesz do rachunku 10zł i masz spokój, przeglądasz neta, odbierasz maile, piszesz na komunikatorach... po prostu super! BB to najlepsze telefony :) Nie mają wypasionych gier jak iPhone, ale od gier to raczej są komputery i konsole ;)

  • 0

    15. ~marko  2012-10-30 11:53:28  host: c208-168.icpnet.pl

    witam kupilem model CURVE 9320 ale mam problem z wifii polaczyl sie ale nie ma internetu . co moze byc tego przyczyna pozdrawiam

  • 0

    16. ~m  2012-11-01 18:23:24  host: host-109-107-17-113.ip.media3.com.pl

    wie ktos moze jak ustawic polskie znaki w kontaktach?

  • 0

    17. ~wania  2012-11-16 15:32:01  host: 89.174.236.152

    Biznesowy telefon, a brak autofocusa! Porażka!

  • 0

    18. ~sebecco  2012-11-19 20:55:39  host: 178.182.183.162.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl

    do @demol'a: w opisie jest dodatkowy, a nie dotykowy, do @m: co do ustawienia PL znaczków w Blackberry, to język wprowadzania znaków przełącza się ALT + ENTER...

  • 0

    19. ~kkkkkk  2012-11-27 12:28:36  host: 83-238-163-170.ip.netia.com.pl

    chce zgłosic skarge!!!! przysłano mi telefon blacberry który sie tnie i klawiatura chwilami wogole nie chodzi!!!! co to ma byc??

  • 0

    20. ~lukas89  2012-11-29 15:38:54  host: dvw100.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Świetny niedrogi telefon! Telefon stworzony do komunikacji. Wygodne pisanie maili i smsów, fajny soft, lekki i poręczny. Polecam

  • 0

    21. ~ToShios  2012-12-03 21:07:23  host: user-164-127-130-109.play-internet.pl

    ja tak się zastanawiam czy może go sobie sprawić... ogólnie mi się podoba ale... jak ma tyle ,,niedociągnięc" to nw nw... ale nie ma 3G???

  • 0

    22. ~Endriu  2013-01-30 20:52:48  host: 91.218.156.66

    Czy w tym telefonie jest automatyczna blokada klawiatury?

  • 0

    23. ~ev  2013-02-06 16:29:01  host: 81-219-205-220.adsl.inetia.pl

    jak jest z internetem jesli ma sie ten telefon na mixa w orange? to ciagnie mi z pieniedzy z abonamentu czy poza nim?

  • 0

    24. ~Riper  2013-02-20 07:47:43  host: 178.182.13.183.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl

    Gdzie wy macie napisane ze ni ma 3G?!

  • 0

    25.  2013-03-13 21:21:31

    Co wy z tym 3G?! Telefon jak najbardziej posiada 3G, przynajmniej te białe wersje z play-a... W opisie zresztą jest wyraźnie napisane: 3G-TAK

  • 0

    26. ~Hadzik  2013-04-21 20:26:50  host: elm171.internetdsl.tpnet.pl

    Mam problem przestał działać głośnik na początku nawet muzyki nie mogłem odtworzyć po włączeniu i wyłączeniu zaczął działać ale nie do końca nie słychać nic w czasie rozmowy ani sygnału ani rozmówcy po odebraniu za 2 tygodnie mam wyjazd na 4 miesiące i przydał by się sprawny telefon :) pozdrawiam

  • 0

    27. ~kalka  2013-08-31 12:58:43  host: 77-255-235-240.adsl.inetia.pl

    mam ten telefon i same uciekaja z niego pieniadze. Nie wiem jak temu zaradzic. czy da cos wylaczenie transmisji danych? i jak wylaczyc transmisje danych?

  • 0

    28. ~Angela  2013-09-06 09:27:02  host: staticline-31-182-80-101.toya.net.pl

    Posiadałam BB dokładnie pol roku, po pół roku teraz mogę go wyrzucić do kosza bo naprawa jest nieopłacalna. Przy naszych lipcowych temperaturach BB odbiło , zaczął się restartować non stop kolo 16 razy dziennie. oddałam na gwarancje gdzie dowiedziałam sie z BB MA OGRANICZONA GWARANCJE ponad to ze telefon został zawilgocony a zawilgocenie może powodować nawet spocona ręka w upał. Rozmowa z Producentem mnie rozczarowała a bardzo chwaliłam sobie ten telefon!

  • 0

    29. ~takata  2013-10-12 13:23:25  host: user-164-127-80-106.play-internet.pl

    Jak wykupić ten BIS bo ja właśnie nie mogę żadnych aplikacji ściągać bo nie mam neta wi fi a z playa mam ale to tylko korzystam z globusika

  • 0

    30. ~zuzia  2014-01-19 22:07:02  host: user-5-173-111-168.play-internet.pl

    mam ten telefon załozyłam blokade cyfrowa i nie moge jej teraz wyłaczyc jak mam to zrobic??? pilneee

  • 0

    31. ~patrycja  2014-03-17 20:15:00  host: host-86-63-138-163.nplay.net.pl

    Witam, mam BlackBerry 9320 Curve od prawie roku i do tej pory sobie go chwaliłam, ale dziś ni z gruszki ni z pietruszki przestałam słyszeć głosy w słuchawce jak ktoś do mnie dzwoni oraz sygnał jak ja gdzieś dzwonie... jak podłączę słuchawki to słyszę normalnie lub jak wezmę na głośnomówiący to też. Czy ktoś wie o co mu może chodzić?! Dość irytująca sprawa. Lub proszę podpowiedzieć gdzie mam zanieść telefon na gwarancję ponieważ jeszcze obejmuje. Z góry dziękuję za informacje.

  • 0

    32. ~MrocznyRazor  2014-04-18 22:22:35  host: user-94-254-208-244.play-internet.pl

    Jak dla mnie to ten tel to szajsz ! Jak wejscie sluchawkowe troche do tylu przesune to się restaruje lub gdy nim potrzosne.

  • 0

    33. ~oskiboski958  2014-12-24 12:12:34  host: ip-37-152-19-244.multi.internet.cyfrowypolsat.pl

    Zenada.Telefon ciagle się wylacza.odrywaja się wszystkie zeczy np.klapka bateria slaba wytrzymuje tylko 4 godz. Codziennie musze go ladowac.postanowilem na przesiedke do LG l FINO mysle ze to dobra dezycja (blackberry 2/10).

  • 0

    34. ~  2015-02-06 22:57:26  host: host-89-230-67-97.rzeszow.mm.pl

    jak usunac kontakty z bberry

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-87-119-171.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy korzystasz z mobilnego systemu płatności BLIK?

Blik: już ponad 2,5 mln zarejestrowanych aplikacji i 6 mln transakcji

 

Zobacz wynik | Opinie (5)

Archiwum Ankiet