BlackBerry Curve 8320 - opinie
Telefony BlackBerry BlackBerry Curve 8320 Opinie o BlackBerry Curve 8320

BlackBerry Curve 8320

w sumie: 12
  • 0

    1. ~angelka89  2008-05-25 22:16:50  host: 87-205-177-61.adsl.inetia.pl

    mam pytanko... wie ktoś może ile kosztuje w komisach ten phon, nieużywany ? z góry dzięki ; ]

  • 0

    2. ~  2008-06-13 15:14:20  host: 77-253-121-6.adsl.inetia.pl

    rzadko spotykany i kosztuje nie mało napewno nie mniej niz 600zł używka podkreślam

  • 0

    3. ~Jóseppe  2008-06-22 13:54:41  host: fcc218.internetdsl.tpnet.pl

    podejrzewam ze powyzej 350 zł

  • 0

    4. ~  2008-07-21 13:42:03  host: net2-host70.wislanet.pl

    ja mam Blackberry 8300 Curve, i jestem bardzo zadowolony

  • 0

    5. ~HasT  2008-07-25 13:28:14  host: aale145.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ja za nowy na allegro dałem 650 zł i tak to był fart ;]

  • 0

    6. ~di  2008-09-30 18:48:01  host: esr89.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ja dzisiaj kupilam BlackBerry 8300 Curve i nie moge go nawet uruchomic...wiec poprostu cudownie... niby ekran reaguje jak wlaczam do gniazdka ale dalej ani rusz...

  • 0

    7. ~gosek  2008-10-07 17:11:55  host: inet20909nb-0.eranet.pl

    Di a jaki masz kolor tego Blakcberry? bo jeśli jest ze stanów ten telefon to w europie działa tylko kolor szary jak na zdjęcie powyżej. Czerwone i inne nie działaja w europie. Wiem, bo kupiłam dwa blackberry 8310 Curve w stanach i mi bez problemu działa. Chciałam bardzo czerwony no ale wiadomo - nie działał by :)

  • 0

    8. ~m.  2008-11-13 11:56:46  host: chello083144067034.chello.pl

    ja mam czarny 8320 z o2UK i jakos dziala :D

  • 0

    9. ~Angela7  2009-05-26 19:13:31  host: 082139057005.radom.vectranet.pl

    jak ja mam czerwony i dziala normalnie w polsce i też jest przywieziony ze stanow... tylko mam problem z bluetooth'em bo moge tylko wysylac a nie moge odbierac czy ktos wie moze dlaczego??

  • 0

    10. ~  2009-08-08 00:33:03  host: abnh165.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Niech mi ktoś wytłumaczy na jakiej zasadzie działa ta usługa mail ? Czy mogę sobie na telefonie skonfigurować jakąkolwiek pocztę ?

  • 0

    11. ~  2011-10-01 09:31:28  host: client-80-1-160-248.bsh-bng-011.adsl.virginmedia.net

    witam czy ktos moze wie co oznaczaja kolory na baterii? (maly pasek na waskiej gornej krawedzi)ja mam czerwony i w servisie powiedzieli mi ze musial byc zalany woda moja kolerzanka ma niebieski niewiemy co to znaczy a jak kupujesz to jest bialy.Moze ktos wie?

  • 0

    12. ~Orang  2011-10-30 16:23:48  host: host16.w-elektronik.pl

    witajcie mam BB 8300 i po zmianie softu sie sam resetował wiec wgrałem go jeszcze raz i dalej sie resetuje ale tylko że podczas rozmowy czarny ekran i czerwona dioda co robić?

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-197-110-104.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy skorzystałbyś z opcji logowania na podstawie wzorca oka?

Comarch: będzie biometria w rozwiązaniach dla banków

 

Zobacz wynik | Opinie (1)

Archiwum Ankiet