BlackBerry Curve 3G 9300 - opinie
Telefony BlackBerry BlackBerry Curve 3G 9300 Opinie o BlackBerry Curve 3G 9300

BlackBerry Curve 3G 9300

w sumie: 10
  • 0

    1. ~dann  2011-05-05 08:23:17  host: 213-238-71-173.adsl.inetia.pl

    Telefon super. Wygoda, czas działania na baterii, jakość wykonania, szybkość i stabilność. Mam jednak zastrzeżenia do kiepskiego wyświetlacza i aparatu.

  • 0

    2. ~  2011-05-15 21:21:00  host: ceb204.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Telefon dla szeregowego pracownika korporacji, ma doskonale współpracować z BIS i BES, a nie robić zdjęcia i służyć jako odtwarzacz multimedialny. W porównaniu do 8520 - krok w przód.

  • 0

    3. ~pytajnik  2011-06-19 00:10:21  host: sub216-206.elpos.net

    a jak jest tu z nawigacją w blackberry? darmowa?

  • 0

    4. ~Krolik  2011-07-29 13:52:38  host: dynamic-78-8-92-22.ssp.dialog.net.pl

    Jednak skrzydła rozwija dopiero po wykupieniu usługi Blackberry. Używałem go bez usługi i owszem,telefon fajny,szybki stabilny system i koniec,miałem sprzedać,jednak Play wprowadził usługę za 10 pln na kartę.Coś mnie tknęło i wzięłam na próbę...Strzał w 10-tkę! Nie ten telefon. Cały czas na bieżąco,w kontakcie. Integracja kontaktów z Facebookiem, komunikator od RIM-u. Teraz go nie sprzedam ;)!

  • 0

    5. ~emilka  2011-11-14 00:13:23  host: host-46-186-34-84.dynamic.mm.pl

    Prosze niech mi ktoś podpowie co z nawigacją, mapami google. Czy to w nim działa.Zalezy mi na lokalizacji. Mieszkam w duzym mieście. Czy ewent. da się wgrać coś z tych rzeczy. Z góry dziekuję.

  • 0

    6. ~BigBlackBerry  2012-04-03 17:56:26  host: 93-186-31-80.rdns.blackberry.net

    @5 da się, ale strasznie mula te aplikacje i wolno reaguja. Do auta raczej slabe bo mozna przejechac 3 skrzyzowania gdy się zalaczy poprawny kierunek. No i musi być BIS bo moze zszokowac rachunek jak w duzym miescie 3G się uruchomi. Mam ten tel i jestem mega zadowolony, to już chyba 5 jarzynka

  • 0

    8. ~JJ23  2013-01-18 11:19:33  host: ibl210.internetdsl.tpnet.pl

    Witam. Telefon użytkuję około 1,5 roku (od nowości). Najgorszy telefon jaki miałem w swojej historii. Telefon nie nadaje się do użytkowania w Polsce. Notorycznie zrywa połączenie w trakcie rozmowy. Pojawia się komunikat " nie można ustanowić połączenia"!!!, lub na wyświetlaczu jest maks zasięg a dzwoniąc do mnie osoba słyszy komunikat w słuchawce "abonent poza zasięgiem". W centrum miasta działa w systemie GPRS - ŻENADA! Dla skrajnych fanatyków BB powiem tylko ,że telefon został wymieniony na gwarancji (czas oczekiwania jedem miesiąc słownie) a usterka nie ustąpiła. Nie jest to wina sieci ponieważ usterka nie występuje na innym aparacie telefonicznym. I najważniejsza wada BB - nie istnieje coś takiego jak BB Polska co się wiąże z tym , że nie możesz nic wyżej zdziałać. Większość aplikacji w Polsce jest produkowana na Androida - na BB nie ma nic. Podsumowując telefon jest mega funkcjonalny do codziennej pracy ( to nie jest telefon dla gadżeciarzy mp3, etc) natomiast jest uszkodzony genetycznie i nie nadaje sie do użytku w naszych sieciach.

  • 0

    9. ~bb  2013-01-29 18:02:31  host: v40-14.opera-mini.net

    @8 Nie zgadzam się z toba. Ja mam ten fon od 2 lat (sprowadzony) i nie zacina się net ani nie zrywa polaczenia z wi-fi. Z polaczeniami jest ok wiec nie wiem skad takie bledy wzieles wszystko jest poprawne.

  • 0

    10. ~pop.  2013-02-13 21:13:52  host: 178-37-101-226.adsl.inetia.pl

    czyli jak oceniacie ten telofon bo chciałabym sobie go kupić.?

  • 0

    11. ~ew  2013-02-19 16:14:35  host: 89-79-105-37.dynamic.chello.pl

    pop ja korzystam od ponad roku i powiem szczerze, że w kwestiach biznesowych jest niezawodny. świetne korzystanie z maila, messengera czy czatu z gmaila, jednym słowem- kupuj, POLECAM:)

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-205-150-215.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Jaki sposób zakupu telefonu jest bardziej opłacalny?

T-Mobile: telefon od operatora nie musi być droższy

 

Zobacz wynik | Opinie (7)

Archiwum Ankiet