BlackBerry Bold 9790 - opinie
Telefony BlackBerry BlackBerry Bold 9790 Opinie o BlackBerry Bold 9790

BlackBerry Bold 9790

w sumie: 12
  • 0

    1. ~Fatality  2012-06-13 16:08:08  host: acii72.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Moze ktos doradzic czy kupic ten telefon czy HTC cha cha?

  • 0

    2. ~  2012-07-13 10:31:10  host: 178.183.227.10.dsl.dynamic.t-mobile.pl

    Jeśli chodzi o pełną qwerty tylko BlackBerry.

  • 0

    3. ~krys  2012-08-26 13:41:16  host: 178-36-64-243.adsl.inetia.pl

    lepiej ten

  • 0

    4. ~Tutek007  2012-09-03 14:11:01  host: xdsl-195-238-168-224.wist.com.pl

    Witam,interesuje mnie ten telefon tylko chciałbym aby mógł ktoś wypowiedzieć się o nim nie wiem ktoś się nim bawił ktoś go używa?? chodzi mi głównie jak bateria trzyma??i jakie ma według kogoś ten telefon wady?? jeśli ktoś mógł by coś napisać był bym b.wdzięczny ;)

  • 0

    5. ~tom  2012-09-28 16:19:17  host: host-89-231-61-2.stalowawola.mm.pl

    Telefon jak najbardziej polecam. Dotyk w połaczeniu z QWERTY pozwala na szybszą pracę z urządzeniem. Bateria nie jest rewelacyjna, mi się udało wyciągnąć dobre 4 dni działania ale używając telefonu tylko do dzwonienia i sms, w innym przypadku max 2 dni.

  • 0

    6. ~kriss  2012-12-15 22:05:51  host: bmr242.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Przesiadka z nokii E72. BB jest bardzo szybki. Poprostu wymiata. Swietny aparat, super ekran. Mankamentem jest ruszajaca siebklapka baterii - pomimo duzej liczby zaczepow... Czytalem fora - kazdy tak ma i trzeba pidkladac cos cieniutkiego pod klapke baterii. E72 zostaje w tyle ale jedno trzeba przyznac - w noki bateria 1500 mAh tzymala min 5 dni a tu w BB 1230 max 2 dni. No i jest drogo. Specyficzny telefon dla oryginalnych osob

  • 0

    7.  2013-02-03 11:00:05

    po przesiadce z nokii e71 po prostu nie bo a ziemia. BB to jest to czego szukałem. Poczynając od klawiatury a kończąc na systemie i poczcie push!

  • 0

    8. ~  2013-03-12 16:32:47  host: host-31-22-102-165.ip.jarsat.pl

    Czy mozna zalozyc ( jak w noki ) Blokade klawiatury na haslo. Kupilem telefon nowy z salonu za 590zł mysle ze nie bede zawiedziony. troche sie boje to moj pierwszy bb

  • 0

    9. ~rrr  2013-03-26 18:05:05  host: bds176.neoplus.adsl.tpnet.pl

    można w ustawieniach

  • 0

    10. ~stefan z żar  2013-07-16 23:03:45  host: host128-194-dynamic.18-87-r.retail.telecomitalia.it

    słuchajcie koledzy i koleżanki! mam problem z blackberry 9790 - robi zdjęcia tylko w sepii- przy przesyłaniu (obojętnie , czy przez bluetooth czy mms) już odbiorca otrzymuje prawidłowy obraz. Szukałem przez 3 godz w ustawieniach i za nic nie mogę znaleźć rozwiązania tego drobnego aczkolwiek denerwującego problemu. Czy ktoś mi pomoże???

  • 0

    11. ~jankes  2013-12-17 19:41:14  host: public-gprs351631.centertel.pl

    Mam ten telefon już pół roku i parę spostrzeżeń. Pozytywów bardzo dużo, jednak podam parę negatywów. Brak czasowej autoblokady klawiatury i ekranu. Np. często zdarza mi się podczas rozmowy wyłączyć mikrofon dotykając ekranu kością policzkową. W trakcie działania budzika telefon całkowicie się odblokowuje i zdarza się, że po ciemku uruchamiam różne funkcje włącznie z wykonywaniem połączeń. Bardzo ubogie funkcje budzika, np: nie można wykluczyć weekendów lub pojedynczych dni tygodnia. Brak wbudowanej funkcji blokowania połączeń przychodzących. Pobieranie z BB World tylko po połączeniu przez wi-fi.

  • 0

    12. ~krzysztofg  2014-10-15 23:01:16  host: host-176-221-121-151.dynamic.mm.pl

    Tragiczny. Po tygodniu użytkowania pękła obudowa w miejscu klawisza blokujacego, na szczęscie można korzystać wyłącznie z kompatybilnego pokrowca blokujacego ( nie ma go w zestawie). po roku pęka obudowa wzdłuż wyświetlacza, po obu str, ot tak, bez upadków. W aplikacje lepiej się nie bawić. bateria ok 24-48 godzin przez weekend. Czasem wiesza się wyświetlacz - tzn dotyk. W drugim posiadanym egzemplarzu pojawił się problem, otóż tel.sam dzwonił do wybranych przez siebie osób ;), będąc nawet w pokrowcu. Gdy zgubił się pokrowiec pękł jak pierwszy opisywany,a przycisk blokujący przestał działać. usuwają kontakty ze spisu. O ile dekadę temu mógłby wzbudzać zachwyt możliwością skonfigurowania maili itp, o tyle aktualnie każdy tel.z androidem itp bije go w każdym porównaniu. Szczerze i uczciwie NIE POLECAM.

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-197-110-104.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy korzystasz z mobilnego systemu płatności BLIK?

Blik: już ponad 2,5 mln zarejestrowanych aplikacji i 6 mln transakcji

 

Zobacz wynik | Opinie (5)

Archiwum Ankiet